We are hiring!

• Reviews (508)

Prima

Duidelijke website, prima service

succsvolle aankoop

we werden leuk in de winkel ontvangen,koffie bij de buren,moesten even wachten,toen werd de bestelling keurig door de post afgeleverd,kortom 'n succesvolle transactie!

Review by confirmed purchaser

Goede communicatie, er wordt gedaan wat beloofd is.

Fijne shopervaring rijker. We moesten even wachten op de bestelde kussens maar dat werd ook netjes van te voren aangegeven. Ik kan niets negatiefs zeggen. Zeker een aanrader.

Allessi voorraad cq. snoeppot

Snoep pot twee dagen na bestelling ontvangen.
Prijs van de pot (incl. verzendkosten) was zeer concurrerend.
Alles was prima geregeld door Flinders.
Flinders zal zeker geraadpleegd worden bij een volgende internet bestelling.

snel en fijn

Na de aankoop was het product erg snel in huis en geheel naar wens, bedankt!

Review by confirmed purchaser

Snelle en correcte levering.

Overzichtelijke site met mooie producten. Als je even niet weet wat cadeau te doen, snuffel eens rond op de site van Flinders. Snelle en correcte levering.

Goede service, voorraadinformatie slecht

Jammer dat pas na betaling zichtbaar wordt of het artikel op voorraad is. Nu moest ik weken wachten en werd de bezorging enkele keren uitgesteld. Overigens was de correspondentie hierover wel keurig.

really nice

fast shipping, nice product.

Review by confirmed purchaser

producten waren naar wens, snelle bezorging.

producten waren naar wens, snelle bezorging.

super gegaan!

Een goede webwinkel!

Te lange levertijd.

Leuke winkel! Leuke ideeën. Zeker langs gaan.

Maar helaas komt aangegeven levertijd niet overeen met daadwerkelijke levertijd als je besteld via internet. Jammer.

Beste,

Flinders doet er alles aan om te leveren volgens planning en belofte. Soms werkt een leverancier echter even niet mee. Dat is erg vervelend. We proberen u hiervan zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Onze oprechte excuses voor de vertraging.

Hartelijke groet,
Flinders klantenservice

Review by confirmed purchaser

product moest uit het buitenland komen, perfect voor gezorgd! super

Echt goede service, niks op aan te merken en ze gaan tot het gaatje voor je.

Snel en goed

Snelle verzending goede afhandeling.

Review by confirmed purchaser

Prima communicatie, op tijd en correct afgeleverd.

Prima communicatie, op tijd en correct afgeleverd.

Review by confirmed purchaser

Goede prijs en snel geleverd

Review by confirmed purchaser

schitterende producten, goede communicatie, correcte levering

een aanrader als u net iets speciaals zoekt voor onder andere het interieur,...

Product okay

Maar 3 sterren, want de aanvraagsite accepteerde niet mijn beloofde €5,00 korting, die mij was toegezegd bij abonneren op nieuwsbrief. Product en rest van de procedure waren zoals je mag verwachten.

Apart en snel

Simpel maar zo apart.
Een aan/uit schakelaar was wel handig geweest.
Super snelle levering.

vlot, vriendelijk en snel

Was een kleine bestelling, maar alles is vlot gegaan en met zorg uitgevoerd

goed en snel geregeld en bezorgd

goed en snel geregeld en bezorgd

Review by confirmed purchaser

Gewoon 100%. Nee, helaas is dat ongewoon.

In alle opzichten een hele goede webwinkel. Dit is wat je wilt.

Prima webwinkel

Ik bestelde Bodum Canteen theeglazen. Ze waren helaas niet op voorraad, maar ik werd goed op de hoogte gehouden van de situatie en zodra de glazen leverbaar waren, is de bestelling direct doorgegeven. Glazen waren goed verpakt, en ben erg tevreden met de glazen.

Review by confirmed purchaser

Heel erg tevreden over zowel de producten als de service

Ik kan flinders aan iedereen aanbevelen. De site is gebruiksvriendelijk, leuke producten, snelle levering en een hele goede service

Review by confirmed purchaser

De service van Flinders is uitstekend.

Ik had de Pill kruik bij een vriendin gezien en geprobeerd en daarna 2 kruiken via de website besteld en dat ging dat heel gemakkelijk.
Binnen een paar dagen waren de kruiken in huis. Helaas was de grijze kruik niet waterdicht. Even met de winkel bellen en het probleem was snel opgelost en een week later had ik de nieuwe kruik in huis. De kruik heb ik een dag later gebruikt en die was helemaal goed en de pijn die ik in mijn rug was door de warmte van kruik weer snel verdwenen.
Ik kan alleen maar enthousiast zijn over de service van Flinders. Ik hoop binnenkort een dag naar A'dam te kunnen komen en zal dan ook zeker naar Flinders gaan. Ik heb op de website de Doll table lamp gezien en ik wil,graag in de winkel zien wat voor licht de lamp geeft.
Ik zou het leuk vinden als Willemijn v. Riel mij dan advies kan geven.
Hartelijke groeten en hopelijk tot gauw bij jullie in de winkel.
Odette Reijnders

Review by confirmed purchaser

Zelfs voor mensen uit de achterhoek uitmuntende service!

De Amsterdamse winkel van Flinders was voor ons een verademing wanneer het gaat om klantvriendelijkheid en communicatie omtrent de bestelling.
Aanrader.

Groet

Fred Evers
Lochem

Prima service

Prima service, goede info bij verlate levering.

Tic Tac klok.

Sorry, maar zit nog verpakt.
Zag goed uit, maar is voor cadeau te geven dus ik weet nog niet of men tevreden is.

van harte aanbevolen

Ruim aanbod, originele producten en een snelle levering, kortom in 1 woord: geweldig!

Adres

Factuur adres was anders dan bezorgadres. Toch jammer dat de factuur bij het bezorgadres is aangekomen. Niet handig als het een kado is.

Beste heer/mevrouw Chin,
Wat een vervelende fout van ons. Onze oprechte excuses!
Hartelijke groet
Het Flinders team

prima

Correcte bezorging.

Review by confirmed purchaser

Slechte leveringstijd van bijna twee maanden!!!

Product uiteindelijk oke. Niet goedkoop en een zwaar waardeloze levertijd van bijna twee maanden. Houdt me tegen om ooit nog een bestelling te doen.

Beste Jeannette,
We kunnen het niet anders verwoorden. De levertijd was inderdaad waardeloos. Dat lag buiten onze macht om, maar daar heeft u natuurlijk niets aan. Hopelijk hebben we u wel goed op de hoogte gehouden en bevalt het product nu prima.
Hartelijke groet,
Het Flinders team

Top webshop!

Mooie producten, supersnelle levering, groot assortiment!

Review by confirmed purchaser

Geweldige service! Keurig geholpen door de medewerkers!

Na een klacht keurig geholpen. Wij krijgen nieuwe behangrollen toegestuurd, nadat de eerste opgestuurde licht beschadigd waren! Goede service !

Prima service

Snel, goed verpakt, helemaal prima. En er zat nog een extraatje in de doos. Zomaar een kaddotje erbij.Altijd leuk!

Review by confirmed purchaser

Artikel naar wens, snelle levering, zeer tevreden!

Artikel naar wens, snelle levering, zeer tevreden!

Flinders is super

Hartelijk dank voor de perfecte service, ben zeer tevreden en ga zeker in de toekomst meer bestellen !

Review by confirmed purchaser

Verfrissende webshop en eindelijk eens een zonde torenhoge verzendkosten.

Ik had een artikel nodig van 11,- Bij veel webwinkels betaal je vervolgens nog eens zo'n 5,- aan verzendkosten. Bij Flinders verzend men gratis wat ik een groot voordeel vind. De bestelling werd snel geleverd.

erg betrouwbare site

Het product was niet op voorraad dus ik heb even (1 maand) moeten wachten maar dit werd heel goed opgevolgd door Flinders.

Review by confirmed purchaser

Zo moet een online c.q. winkel zijn.

Een overzichtelijke website waar je iets zoekt ook gemakkelijk kan vinden. De nazorg van de bestellingen zijn perfect. Gewoon zo als een winkel c.q. website moet zijn. Bedankt.

Uitstekende service

Prima omdat je goed op de hoogte wordt gehouden via de mail van de vooruitgang van de zending.