We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (181)

Ingen forbehold overhovedet

Skulle bruge noget specialmaling til at male galvaniseret jern Multiprimer som ikke mange ligger inde med og fandt det så på nettet hos Flügger.
10 liter blev leveret på kort tid til den lokale Flügger og udleveret uden problemer.
Stor ros herfra.

venlige hilsener
Niels Brandt

Gode varer, langsom levering

Der er intet i vejen med Fluggers produkter, men jeg måtte vente over 1 uge på, at de fik pakket noget på centralageret, som ikke krævede andet end at blive taget ned af hylderne og sendt hen til butikken til afhentning. Det er lidt for langsom internethandel til mig - derfor får de kun 3 stjerner på trods af varernes kvalitet.

Fantastisk betjening

Vi fik leveret en forkert størrelse spand samt fire malerruller for meget. De leverede hurtigt en ny spand gratis og vi fik lov til at beholde den ekstra spand og de ekstra ruller:) de var utrolig flinke og forstående.

Review by confirmed purchaser

simpelthen nemt og hurtigt... super

Kan varmt anbefales - et godt suplement til den lokale flugger-butik

hurtigt

Er yderst tilfreds med den hurtige levering

Review by confirmed purchaser

Nemt at vælge varer, nemt at bestille og afhentning i butik gik fint

Review by confirmed purchaser

Super smart med de små farveprøver

Prøverne kom et par dage senere end forventet, men det er sikkert pga helligdagene. Til gengæld er det SUPER smart med de små farveprøver kan bestille over nettet.

SÅ PERFEKT.

Bestil og betal, få en kvittering OG få at vide hvilken dag man kan afhente produktet. Det virker SÅ perfekt.

Effektivt

Super godt. Dejligt med hurtig bekræftigelse på ordren. Besked ved at varen var pakket og sendt. Alt som det skulle være.

godt men alligevel skidt

Fik farveprøver tilsendt der ikke var flydende det var tørret i klumper i de små poser

Hej Steen,

Det er naturligvis ikke sådan, det skal være - har du kontaktet os, så vi kan finde en løsning?

Hvis ikke, må du meget gerne sende mig din ordrebekræftelse på tasa@flugger.com, så får jeg en til at se på sagen i starten af næste uge.

???????

Bestilte 3 farveprøver den 14. april. Modtog 2 af prøverne den 18. april - rykkede for den sidste prøve pr. mail den 19. og fik besked om, at den ville blive sendt ekspres; men har dags dato (24. april) ikke modtaget den sidste prøve endnu!

Hej Niels,

Det er jeg virkelig ked af at høre, jeg er klar over, at vi lige nu har nogle leveringsudfordringer lige nu.

Hvis du vil sende mig en kopi af din ordrebekræftelse på tasa@flugger.com, vil jeg sørge for at bringe din sag i orden asap.

Jeg undskylder, det er ikke godt nok.

Review by confirmed purchaser

Aldrig har jeg oplevet så god kundeservice.

Inden jeg købte varerne på nettet ringede jeg til Fluggers kundeservice for lige at få lidt råd til hvordan jeg skulle gøre. Efter 20 sekunder talte jeg med en super sød og vidende servicemedarbejder som præcist, høfligt og nemt guidede mig til de relevante produkter og vejledte mig i at bruge dem.

Review by confirmed purchaser

Hurtig afsending = hurtig levering!! :)

Flügger er at super sted at købe maling, eller andre maler artikler. :) De sender varen hurtigt, så man modtager den hurtigt

Nemt, hurtigt og sikkert

Jeg vil helt sikkert handle hos Fluggers nethandel igen!

Bare iorden

Helt som det skal være

Fin service

Mangler flere farver at kunne vælge imellem. Svært at se farver på PC. God service og hurtig levering. Maling kan godt være lidt tør i pakning.

Hej Ulla,

Tak for din feedback.

På flugger.dk viser vi alle de farver, det er muligt at få pågældende maling i, så hvis du savner farver at vælge blandt, kunne jeg godt tænke mig at grave lidt i det - for det giver ikke mening.

Hvis du oplever noget skidt med malingens kvalitet, skal du naturligvis kontakte os, for sådan skal det slet ikke være.

Hvilken maling/træbeskyttelse købte du?
Skriv gerne til mig på tasa@flugger.com

Review by confirmed purchaser

Gode vare og nem hjemmeside, dog ønske om mail ved ankomst i butik.

Det fungerede, dog kunne jeg godt bruge mail, når varene var ankommet til butikken.

Jeg fik besked ved afsendelse fra lageret om mandagen, og ved bestillingen står at der er varemodtagelse i den butik er mandag og torsdag, så ville mine vare være kommet torsdag eller først torsdag...
De var der onsdag, hvor det skulle bruges, så ingen problemer, men blot rart med mail, ved modtagelse i butikken.

Super service!

Hurtig levering, og gode priser.

Fantastisk service

Jeg modtog mine varer en dag før tid og alt var i skønneste orden. Tak for en virkelig god service til Annette. Det bliver her jeg handler fremover, når jeg har brug for malervarer.

Review by confirmed purchaser

Super service - et sted vi gerne handler igen!

Flugger har en fin og overskuelig hjemmeside. Super service, da der blandt andet er en live-chat hvor en medarbejder sidder klar til at besvare dine sprøgsmål - vi fik svar efter 15 sek... Stor ros!
De bestilte varer kom efter få dage, ligesom skrevet!
Vi vil helt sikkert handle hos Flugger igen! Tak for god service

Dårlig oplevelse

Jeg bestilte maling hos flügger og venede på at det kom. Jeg havde fået et mail om at mine varer ville komme dagen efter, men der gik flere dage uden at varerne kom. Jeg prøvede at ringe til dem, men der var ikke noget svar. Heldigvis kunne jeg få fat i dem på deres chat. Der fik jeg at vide at ordren var blevet væk og at de kunne lave den på ny, men at det ville tage yderligere 5 dage. Jeg fik annulleret ordren og gik i en butik i stedet. Der var sød og hurtig betjening.

Hej Karoline,

Jeg er rigtig ked af, at du har haft en dårlig oplevelse på flugger.dk - selv om vi gør, hvad vi kan, vil der desværre altid ske fejl, og det er selvfølgelig noget møg for dem, de rammer.

Jeg håber, at du engang lader os tvivlen komme til gode og gør et nyt forsøg på flugger.dk - som du kan se på de mange anmeldelser, går langt de fleste af vores ordrer galt igennem.

Tania, e-commerce manager

Review by confirmed purchaser

Fint koncept. med tapetprøver.

Skulle blot have nogle tapetprøver. Det er et godt koncept, at man kan bestille prøver til kr. 5,- pr. prøve og uden yderligere porto. Det kunne måske godt være leveret en dag tidligere, som mine andre bestillinger fra andre firmaer blev, men nu hastede det heldigvis ikke.

Review by confirmed purchaser

Hurtig levering og god kvalitet

Jeg har bestilt farveprøver hos flugger farver og fik leveret dem indenfor et par dage.
Kvaliteten er som forventet god. Jeg er tilfreds og kan godt anbefale at benytte deres hjemmeside til handel.
Jeg kan vælge at afhente min maling i en af deres butikker, men nu kender jeg farvekoden fra både malingsprøverne og hjemmesiden, så jeg kan trygt bestille malingen med levering. Jeg sparer en tur i butikken.

Review by confirmed purchaser

god service og hurtigt levering

Nem og overskuelig hjemmeside, flere leverings muligheder og altid hurtigt levering.

Review by confirmed purchaser

Bestilte et par tapetprøver - som kom i løbet af få dage. Dog syntes jeg farverne var lidt anderledes end de anviste på hjemmesiden.

God service!

Fik hurtigt mine farveprøver i fin pakke.

Hurtigt og nemt

Det er en overskuelig hjemmeside og udvalget er i top. Vi bestilte vores vare og kunne få dage senere hente dem i vores nærmeste Flügger butik, da vi ikke ønskede at få dem sendt til vores adresse. De varmest anbefalinger fra os.

Fantastisk !!

Tænk at have den service at sende 3 små farveprøver hjem til folk for kun 35 kroner - uden at opkræve Porto. Det er en fantastisk service og helt klart derfor jeg vælger Flügger..

Super hurtig levering

Super betjening, bestilte aske onsdag kl 16 og havde malingen påske lørdag, det var bare ekspres levering af vareprøver.

Kai

nemt og hurtigt.

Jeg bestilte farveprøver og tapetprøver. Det fungerede upåklageligt - og selvom påsken kom imellem blev tingene leveret hurtigt. Super godt!

super

altid god og hurtig behandling på nettet,og også god service i butikken

perfekt

hurtig levering og varen i top (tapet)

Fantastisk service

Jeg bestilte tre farveprøver på Flüggers hjemmeside. Det fungerede super, og jeg fik prøverne to dage efter bestilling. Kan klart anbefales, især da det kun koster 29,-!

super

meget fin og hurtig service

Review by confirmed purchaser

Hurtig levering - og helt som forventet!

Ingen ting at sætte på denne bestilling fra Flügger.

Jeg bestilte en bunke tapet-prøver til bla. en oversize sættekasse.. og til at beslutte tapet vi vil have på en væg i køkkenet.

Levering tog 2dage, helt forventeligt. Tapetprøverne er
fine og akåskåret tilpas til at man kan fornemme mønsteret som det vil se ud på en hel rulle.

Faktiak.. så tror jeg jeg med det samme vil gå ind og bestille nogle flere prøver så vi kan lægge og fast på det endelige :-)

Super netbutik og service

Både butik og kundeservice fungerer rigtig godt.
Funktionaliteten og brugervenlighed ifm farvevalg kan dog godt forbedres.

Review by confirmed purchaser

Hurtig levering og varerne var som forventet

Varerne blev bestilt søndag og blev leveret tirsdag. Varerne svarede helt til beskrivelsen, så det var en god oplevelse at handle hos Flüggers e-butik.

Review by confirmed purchaser

Det gik fint - ikke mere eller mindre:-)

vil bestille hos Flugger igen ... så kan man ikke sige mere!

Hej Scott,

Tak for din anmeldelse :)
Det er altid interessant, når nogen synes, det gik som det skulle, og hverken mere eller mindre.

Hvad kan vi gøre anderledes, så du fik en oplevelse, som var virkelig god?

Tania / e-commerce manager / tasa@flugger.com

Helt i orden

Har kun købt 1 gang, og fået leveret tapet til butik - hurtigt, nemt og bare helt i orden. Har lige bestilt noget for 2.gang..