We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (73)

MISVISENDE INFORMATION

Mig og en Kammerat skulle bestille en billet til USA, jeg kigger det hele igennem og det hele ser meget fornuftigt ud, da jeg så betaler og får orderen med mailen ser jeg at jeg har bestilt en enkeltbillet i stedet for en retur billet . Jeg tænker hov, den skal jeg lige have rettet til. Men næ nej har du først bestilt er der ikke noget at gøre. Jeg prøver at kontakte flybillet men de har ikke åben i weekend og han nogle VANDVITTIGE åbningstider, som alm mennesker næsten ikke har en chance for. at vide.
Både i telefonsvarer lukke beskeden, bliver der sagt at ved ændringer eller annullering uden for flybillet.dk åbningstid skulle rettet henvendelse til selskabet. Ringer til SAS og får af vide de godt kan se orderen men de kan ikke gøre noget. Dette gør mig gal. Direkte misvisning på siden for at ligge alt ansvar fra sig.

Jeg vil alligevel give 2 stjerner efter jeg har siddet i kø i 48 minutter, forklarer min situation, først får jeg af vide at de ikke kan annulleres når er bekræftet på siden. Forklarer at min betaling ikke var gennemført endnu, og som der står på siden "Når transaktionen er gennemført kan billet ikke annulleres/ændres" hun spørger sin supervisor, og jeg får bekræftet min ide. Får herefter bekræftelse på at aftalen er annulleret og pengene vil blive overført, minus et gebyr på 400 kr./ pr billet.

Alt i alt et forvirrende og uigennemskueligt rejseagent. ALDRIG MERE IGEN. nu bestiller jeg direkte via flyselskabet, der er noget nemmere service.

Flybillet

Hold jer væk fra Flybillet.dk!!!

De kan bare annullere dine flybilletter!!
Vi har købt flybilletter via FLYBILLETTER.DK, har fået vores bekræftelse, billetterne, pengene blev hævet fra vores konto, men efter 34 timer har vi modtaget en e-mail fra FLYBILLETTER.DK om, at vores billetter er annulleret pga. af tekniske fejl, og vi skal kontakte flyselskab Iberia. Flyselskabet kunne ikke forstå det, de kunne se at billetterne blev bestilt, men pga. FLYBILLETTER.DK har ikke betalt dem, blev flybilletterne annulleret. Hvordan kan det være, da penge for vores flybilletter var på dette tidspunkt hævet fra vores konto??? Efterfølgende har vi kontaktet FLYBILLETTER.DK, men de har nægtet at refundere prisforskel på 6.000, da ny billetter koster 6.000 kr. dyrere. Også påstår de at vi har bekræftet annullering via telefon.
Nu har jeg hørt fra mange af mine bekendte om de samme eksampler. Bland anden, har jeg også hørt, at FLYBILLETTER.DK køber mange flybilletter rigtigt billigt, og når de følger, at de har solgt dem alt for billigt, annullere de dem og kalde for tekniske fejl.
Nu er vores ferie kommer til at koste et formue, da vi har allerede bestilt hotel, bil osv., og er nødt til at køber ny dyre billetter til samme datoer.

Flybillet

You dont get what you dont pay for

Low thrill booking bureau.

Vær indstillet på at skulle hoste op med selv betydelige beløb for næsten ingen ting.

F.eks. tager flybillet.dk et 295 kr før de vil fortælle dig, hvad det vil koste at ændre din hjemrejsedato.

Hvis du er bare en smule i tvivl om dine behov, så brug et seriøs/rigtigt rejsebureau. Pengene kan være givet godt ud.

*Service' agenterne taler og skriver i udgangspunktet svensk, ikke dansk.

Så er i udgangspunktet meget enig med Rune indlæg nedenfor...

Flybillet

Hold jer væk fra Flybillet.dk !!

Vi fandt først ud af at bagagen ikke var med i bestillingen, da vi printede billetten, og måtte derefter betale ekstra for bagagen. Vi havde ikke noget problem med at rejse fra Kbh til Berlin, med Air Berlin, der fik vi uden ekstra betaling vores bording pass. Men nu sidder vi i Berlin og skal hjem og kunne pludselig ikke tjekke ind uden at betale 30 euro ekstra. Vi prøvede at ringe til Flybillet.dk og talte med en Annika, men hun var hverken hjælpsom eller lignende. Det skal lige siges at der intet sted på hjemmesiden eller når man bestiller står noget om at det koster ekstra hvis man ikke tjekker ind hjemmefra. De automatiske tjek ind skranker kan man heller ikke bruge med bookingen fra Flybillet.dk. Air Berlin i Tegel lufthavn er heller ikke nemme at danse med, og det endte med at vi måtte betale for internet ( 5 euro ) i lufthavnen og tjekke ind den vej. Stressende og ingen hjælpsomhed nogen steder. Så lad endelig være med at booke flybillet via Flybillet.dk. Vi gør det aldrig mere !!

Ingen hjælp ved aflysning af fly - til USA

Jeg oplevede, at mit fly blev aflyst kl 22.00 - via SMS aftenen før, jeg skulle af sted næste morgen. Der var en henvisning til flyselskabets hjemmeside, hvor jeg kunne se, at mit fly fra Paris stadig var booket, hvilket jeg jo ikke kunne bruge til noget, når jeg stod i DK.
Efter lang tids søgen og én time i telefonen, fik vi fat i KLM - engelsk talende mand, som var meget serviceminded. Han kunne tilbyde at booke om til Kbh i stedet, hvor jeg kunne flyve over Amsterdam i stedet og landede samme tid i San Francisco. Det betød også at jeg fik ændret min billet til hjemturen, så jeg landede i Kbh, hvor min bil stod.
Det er meget frustrerende at opleve, at der ikke var hjælp at hente hos Flybillet.dk når sådan et problem opstår!
Nu står jeg med en ekstra regning på 1000 kr og besvær ved at få det dækket af forsikringen.

Misforstået

Flybillet.dk er et billetagentur og ikke et rejseselskab. Der er en væsentlig forskel.
For et par måneder siden bestilte jeg billetter igennem flybillet.dk, og efterfølgende gik jeg ind på trustpilot.dk for at tjekke firmaet ud. Forkert rækkefølge - I know. Men det hjalp ikke på oplevelsen, for først dér begyndte nervøsiteten grundet alle de dårlige anmeldelser. Men efter at have været en tur i Indien med stop i London og Bahrain - og hjem igen - uden problemer, så mener jeg de fortjener at blive belyst anderledes.
Et billetagentur er ikke et servicebureau. Du betaler en lav pris, du får en vare derefter. Der er der ikke noget nyt i. Deres forretningsmodel er simpel: De køber de billigste billetter og sælger dem videre billigt - med retten til at ændre din billet.
Hvis ikke du er sikker på dine rejsetider eller du måske ønsker at ændre billetten, så er dette ikke firmaet for dig. Men hvis du ønsker en lav pris og er fleksibel, så fungerer de fremragende. Flybillet.dk har ikke verdens bedste kommunikation (for at sige det mildt), og der er lang svartid mellem mails, men det er konceptet, og det er derfor du kan få en tur/retur-billet til Indien for 3400kr. Service koster og du får hvad du betaler for. Plain and simple.
Sidebemærkning: Trustpilot er et fedt koncept, men det dør lidt når kun det er vrede mennesker som skriver herinde. Derfor skriver jeg dette indlæg, for jeg skylder absolut ikke Flybillet.dk noget som helst. Men denne tendens til kun at 'klage' skævrider fuldstændig billedet af diverse virksomheder. Og Flybillet.dk burde helt sikkert være bedre til at forventningsafstemme deres kommende kunder med en del bedre kommunikation, som italesætter deres 'agentur-status'.
Det er selvfølgeligt sindssygt ærgeligt at folk har haft en dårlig oplevelse med flybillet.dk, og at de er blevet snydt, men på vegne af mig selv og flere af mine venner, så tør jeg godt anbefale flybillet.dk. Men hvem ved - måske har vi bare været heldige?

Henrik Kjærsig found this review useful

Fup-firma!

Hold jer langt væk fra Flybillet.dk!!!
Det er den eneste flybillet-selskab som ændrer flyvetider regelmæssigt, sender dig til den tredje parti for at tjekke dem, og vil have at du bekræfter de nye tider om et par dage ellers er din billet ugyldig.
Så er der en god vej for dem at fuske med din bestilling og dine penge!

Flybillet

Hjemmeside der ikke virker og dårlig service

Prøvede at købe fire flybilleter samt leje en bil hos Flybillet.dk. Jeg endte med at bruge flere timer på 6 forgæves forsøg foran computeren, en time i telefon, mest ventetid, uden at det hjalp. Jeg fik spærret mit dankort og priserne steg, og hos Flybillet var de ikke til stor hjælp på telefonen

Refunderede ved uheldig dobbeltbooking

Pga indkøbskurv-princippet som de har på sitet, fik jeg dobbeltbooket en rejse til Istanbul.
Normalt fanger bordet, men fordi flyselskabet var villige til at refundere fik jeg pengene tilbage via flybillet.dk
Begge de servicemedarbejdere jeg talte med var meget søde og meget profetionelle.

Sender reklamer uden samtykke

Indledningsvis må jeg sige, at jeg flere gange har bestilt via flybillet.dk og har ingen problemer har haft i forbindelse med selve rejserne.
MEN, de bliver ved med at sende reklamer, selvom jeg ved bestillingen ikke ønskede at modtage reklamer. De sender mig reklamer vedr. booking af hoteller, hvilket efter min opfattelse er på kanten med de forbrugerretlige regler!!
VIRKELIG IRRITERENDE!!

skodfirma

købte (desværre) 2 billetter til berlin gennem dette elendige selskab,modtog efter 2 mdr.en mail om at flytiderne var ændret.Der var et link med i mailen som man skulle klikke på for at se ændringen,det virker selvfølgelig ikke..Har nu prøvet i 2dage at komme igennem til kundersevice (ha, det er en joke at kalde det service) hver gang er jeg mindst nr.14 i køen......hold jer væk fra dette forpu.... skodfirma.

Billet kunne ikke refunderes

Købte billet til 1500 kr.
Det er en SAS-billet. SAS refunderer normalt billetter hvis god tid (1 måned før skulle min refunderes). På FlyBillet.dk står der, at hvis flyselskabet refunderer pengene så gør de også.
Efter at have ventet i tlf kø i 25 min kommer jeg igennem til en sød, men ubøjelig svensk pige, som siger, at aftalen mellem FlyBillet.dk og SAS gør, at man ikke refunderer penge, da det er "billige" billetter.
Om dette er normal praksis med billig-sider, som sælger flybilletter ved jeg ikke, men jeg køber i hvert fald ikke billetter dér mere. Jeg mener ligeledes ikke, at de burde være del af nogen form for rejsegarantifond eller noget, da det er så uprofessionelt.
Mit råd til andre er, at købe direkte på flyselskabernes hjemmesider, da man så kan være helt sikker på, at de leverer varen og varen kan returneres.

Elizabeth found this review useful

Flybillet

Gebyrhelvede og ændrede rejsetider med kort varsel - betal, og Flybillet.dk hjælper dig - betal ikke, og Flybillet.dk blæser dig et stykke!

D. 18. december modtog jeg en e-mail fra Flybillet.dk om, at der var sket ændringer i mine rejsetider på de flybilletter, som for længst var bestilt. Ændringen skulle accepteres senest d. 28. december. Jeg skrev til Flybillet.dk, at jeg ikke kunne acceptere ændringen, som resulterede i en tidligere afrejse fra feriedestinationen og ekstra ventetid i Kastrup Lufthavn på 5 timer og 35 minutter, idet en af de medrejsende var en ældre dame. Flybillet.dk svarede d. 21. december på min e-mail med den melding, at jeg kunne tilkøbe deres servicepakke til den nette værdi af kr. 149 pr. booking såfremt jeg ønskede, at de kontaktede flyselskabet for at kontrollere, om de kunne tilbyde andre alternativer. Jeg svarede dem tilbage, at jeg ikke ønskede at betale ekstra for, at udefrakomne faktorer havde påvirket mine rejsetider, og at de som agenter derfor havde ansvar for at varetage mine interesser i at finde en anden tilfredsstillende løsning uden at opkræve ekstra gebyrer herfor.

Dagen før fristens udløb modtog jeg d. 28. december en svensk mail fra en ny servicemedarbejder, der tilbød mig at refundere billetten eller at jeg kunne købe den førnævnte servicepakke for at få hjælp til at finde et potentielt alternativ til de ændrede rejsetider.

Konklusion:
Flybillet.dk prioriterer kapital over tilfredse kunder. Flybillet ønsker ikke hjælpe dig ved pludseligt opståede problemer med mindre der betales for diverse ekstra tillægsydelser, som alligevel ikke er en garanti for, at du kan tilbydes et bedre alternativ til de pludseligt ændrede rejsetider. Flybillet fraskriver sig kort sagt ethvert ansvar når først de har fået halet kroner og ører ud af dig. Som de skriver på deres side: "Trygt og sikkert!" - Ja, hvis du gider betale for det!

Hold dig fra Flybillet.dk såfremt det er muligt! - og hvis ikke, så udskyd rejsen og bliv hjemme!

I øvrigt er det næsten umuligt at finde en e-mailadresse til selskabet, så de kan notificeres om klagen. Prøv eventuelt følgende, som er hapset fra henholdsvis CVR.dk og korrespondancen med deres "kundeservice":
jan.hjorne-larsen@etraveli.com
kundeservice@support.flybillet.dk

Elizabeth found this review useful

Flybillet

Udsteder billetter der ikke gælder

Vi sidder på Sri Lanka og skal videre til Thailand og har derfor i dag bestilt billetter fra Colombo til Bangkok til i morgen. Da det var gået i orden, og vi havde modtaget billetterne, kl 15 lokal tid, bestilte vi de andre billetter vi skulle bruge gennem Air Asia, og tænkte alt var i orden. Så tog vi videre for nu var alt jo i orden, troede vi!! Men det var det bare ikke. Da vi kommer tilbage efter 4 timer har vi modtaget en mail om at de billetter vi har modtaget og som flybillet.dk har trukket for ikke er gyldige alligevel. De har fået bestillingen kl 10.00 dansk tid, men har så skrevet en mail 25 min inden de lukker kl. 15.30 at de sletter vores billetter da de er blevet knap 240 kr dyrere pr. stk. og derfor har valgt at aflyse dem med mindre de hører fra os inden for 25 min. Så vi sidder så nu på Sri Lanka uden billetter til Bangkok, men har købt billetter for 6000,- videre fra Bangkok til phuket og Malaysia som vi bare kan rykke i stykker da vi ikke kan komme til Bangkok da der i mellemtiden er blevet udsolgt.
Dette selskab er på ingen måde noget vi kan anbefale og der er ingen service overhovedet. Det eneste vi har fået af vide var at det var bare ærgerligt og det var jo hvad der kunne ske og ikke noget de kunne gøre noget ved.
Vi kunne jo bare vente med at bestille de billetter som vi skulle bruge videre fra Bangkok indtil vi stod i Bangkok!

Folk herinde skriver at man burde kunne give 0 stjerner, men vi ville dog syntes det ville være godt hvis man kunne give minus stjerner for de fortjener virkelig ikke mere.

Og efter hvad folk skriver herinde er vi da noget betænkelige over om vi kan få de penge tilbage som de har trukket, vi forstår dog ikke hvorfor de har trukket dem, når de ikke kan lave billetterne alligevel.

HOLD JER LANGT VÆK FRA DETTE SVINDELFIRMA!!!

Rigtig dårlig service

Jeg bestiller normalt mine flybilletter i god tid for at få en god pris. Og nu kun lige et par uger før afrejsen, aflyser de min returbillet. De tilbyder en anden billet, som der dog tager 7.5 time med flyskift og med ingen mad ombord, som jeg selv skal betale, ligeledes for mad i lufthavnen.
Denne billet er væsentligt ringere og en del billigere end den anden.
De tilbyder ingen form for kompensation. Kun at jeg kan få mine penge igen fra returbilletten, og så er resten mit problem. Og med kun et par uger til rejsen, så er billetprisen jo steget. Er nu tvunget til at finde et fly dagen før og afkorte min ferie for at kunne komme hjem igen.
Virkelig dårlig service fra et selskab som der er helt ligeglade med deres kunder.

Flybillet

1 stjerne er for meget at give dette selskab !

Sjældent har jeg oplevet en så grænseoverskridende dårlig service.!
Jeg havde bestilt en billet til Island til 3-10 januar hvor jeg deltager i en konference. Flybillet kontakter mig så og siger at mine afgange er aflyst men de kan gi mig en ny kl 23.00 cph-kef hvilket betyder at min rejse bliver forsinket 10 timer og jeg kan ikke blive hentet og kør til min bolig (lånt) i Reykjavik, og samtidig ikke vil ku møde op udhvilet til konference. Jeg ringer derefter til flyselskabet og spørger dem hvad der er af afgange, og de fortæller der er en afgang d. 2 jan istedet hvilket jeg godt kan godtage som ændring, men da jeg taler med flybillet.dk igen, som er dem der skal lave denne ændring, nøler de så meget at det lige pludselig ikke længere er muligt at få den rejse.
Det eneste de vil gøre er at gi mig mine penge igen, og nu står jeg og har taget fri fra arb, lavet aftaler i Island, og de kunne ikke være mere ligeglade med deres kunder !
Jeg bruger ALDRIG flybillet.dk igen !

Bunden er nået !

Det er nok det dårligste selskab jeg nogensinde har rejst med, eller nærmere ikke rejst med.

Efter en aflysning strandede vi i aalborg og kunne ikke komme videre til thailand.

Vi ringede til flybillet.dk og efter 1 time kom vi igennem blot for at få afvide de ikke ville lave en ombookning tiltrods for at flyselskabet havde sagt god for det.

Der mistede vi så lige en rejse til 13000,- fordi de ikke gad gøre noget.

Sagen er dog ikke slut, og branche organisationen bliver kontaktet da dette "selskab" bør lukkes omgående !

Line Skyttergaard found this review useful

RÆDSOMT

Jeg bestilte og betalte for en billet Athen-Kbh. Fik email om bekræftelse af reservation og modtaget betaling. Efter at jeg ikke havde tjekket min email i et par dage, ser jeg nogle dage efter bestilling at der var en email fra Flybillet.dk et par timer efter min betaling af flybilletten. De skriver at hele beløbet desværre ikke er gået igennem, men kun 254 kr har de modtaget. Jeg skal defor betale restbeløbet inden næste dag hvis jeg ikke vil miste reservationen. Som sagt læste jeg først denne email flere dage senere, så det var tydeligvis for sent. Derfor skrev jeg en mail om at de gerne måtte tilbageføre de 254 kr som der var blevet hævet fra mig - og dermed annulere reservationen.
I dag får jeg så en email om at de 254 kr er tilbageført til min konto, og at reservationen selvfølgelig er annuleret. Det lød fint nok, men hov hvad ser jeg så da jeg går ind på netbank og ser oversigt over transaktioner? - et beløb på 254 kr er TRUKKET fra min konto i dag. Flyprice har altså ikke tilbageført de 254 kr, men trukket dem - ENDNU EN GANG!!!!
Jeg prøver at ringe til deres kundeservice 70154747 - opkaldet afbrydes hver gang jeg prøver!!!!!!!!!!????????????????!!!!!!!!
Jeg sender en email til den emailadresse / kundeservicemedarbejder der har skrevet til mig - jeg får straks at vide fra mailer-daemon@googlemail.com at min email ikke kunne leveres til modtageren!!!!! en kundeservice email adresse der pludselig ikke virker?!? Hvad sker der?!
Jeg henvender mig via flybillet.dk ´s kontaktformular, hvor jeg forklarer hele problemet og beder dem om venligst at tilbageføre de 2 gange 254 kr=508 kr. Jeg får et svar per mail som lyder således:

Vi har modtaget 254 DKK og det beløb er refunderet igen.
Der kan ikke hæves mere på dit kort end du har givet tilladelse til.
Vi beklager at din reservation ikke gik i orden.
Support team
Flyprice.dk
Runa Finsen
T: + 45 70 15 47 47
M: post@flyprice.dk

( Flybillet.dk er det samme firma som Flyprice.dk......)

- Dette passer jo bare ikke, da beløbet tydeligvis er trukket to gange, det kan jeg jo se på min kontooversigt.
Jeg begynder at sende emails til samtlige flybillet.dk emailadresser jeg har kommunikeret med - flere emails kan ikke leveres, jeg ved ikke hvorfor, måske har de lukket deres emailkonti - sågar afsenderen Runa Finsen/post@flyprice.dk som jeg netop har modtaget svar fra, kan der ikke leveres emails til.

Jamen altså hvad foregår der?!
Så tilbagefør dog mine 508 kr...det er meget enkelt..............

hold jer væk....

.... hvis i har den mindste brug for lidt service. Det er umuligt at komme igennem til dem, og alt koster ekstra. Skulle betale et gebyr for blot at få undersøgt en option på vores billetter. Umuligt at komme igennem på telefon (tror ikke de nogensinde tager den). Blev reddet af flyselskabet der ydede den service vi havde brug for, selvom de ikke behøvede det.

Flybillet

Pas på! Det kan blive FOR billigt...

Planlagde i april en tur med en kammerat til Bruxelles til slutningen af august og gik på Momondo.dk for at finde de billigste billetter. Blev fristet af at bruge flybillet.dk som billetagent, da deres tilbud var det bedste, ca. 800:- kr./person.

Til min kæmpestore ærgrelse oplever jeg problemer med curser'en, da jeg bliver viderestillet via Momondo. Først er prisen pludselig ændret, og da jeg går et step tilbage i menuen for at få opklaret fejlen og dernæst finder den rette pris, har curser'en "pludselig" ændret afrejsetidspunktet på dagen for udrejsen. Dette lægger jeg IKKE mærke til - kan senere se herinde, at det er sket for flere andre - og fortsætter derfor mit køb, indtil jeg er færdig, har betalt og dernæst tjekker, at alt er, som det skal være. Det må jeg skuffende og undrende konstatere, at det ikke er, og jeg skriver derfor straks en mail til deres kundeservice for at høre, om det kan ændres, helst u/b, da der på dét tidspunkt er fire måneder til rejsens start og for det faktum, at jeg reagerer prompte. "Mail'en vil blive besvaret i løbet af fem dage" er svaret i min mailbox, men jeg kontaktes dog telefonisk efter tre-fire dage af en svensk og svært forståelig, men dog venlig kvinde. Alt kan ændres, får jeg at vide, men for en horribel pris på ca. 1100:- kr./person, altså mere end, hvad en ny billet kan koste... jeg finder det uforståeligt, at hun i det hele taget kan foreslå, at jeg så er interesseret i at ændre noget på den måde.
Da jeg så forsøger at forklare hende, at det er billigere for mig, at bestille to nye enkelt-udrejsebilletter, bliver jeg spist af med forklaringer om, at der måske ikke er flere pladser i den klasse/katagori, beder hende undersøge dette, hvorefter hun bekræfter, at dette ikke er tilfældet. Jeg bliver derudover oplyst om, at bruger jeg ikke udrejsedelen af min oprindeligt bestilte returbillet, så annuleres hele billetten af flyselskabet, i dette tilfælde Brussel Airlines.
Samtalerne foregår, mens jeg er på arbejde, og da jeg kommer hjem, undersøger selv, om hun havde ret i sin påstand om manglende billetter i den prisklasse/katagori, hvilket viser sig ikke at være tilfældet... der ER pladser til den "gode" pris og det rigtige afgangstidspunkt.

Jeg finder derfor behandlingen ekstrem dårlig og utroværdig, og i det hele taget afvisende. Det er ikke mit billede af kundeservice.

Da jeg dernæst tjekker flybillet.dk's navn på Trustpilot.dk, opdager jeg, at jeg langt fra er den eneste, der har oplevet det samme under bestilling af billetter, ligesom flere andre har virkeligt dårlige oplevelser med forsøg på at ændre noget ved en billet. Det skal siges, at jeg til fulde kender forretningsbetingelserne ved køb hos lavpris billetagenter, og at disse egentlig ikke står til at ændre, men idet jeg føler, at JEG ikke er skyld i, at navigeringen på deres side er så ringe - hvilket andre også oplever - så ville det have været rart med en kundeservice, som var imødekommende, når man - som jeg - uforskyldt er kommet i uføre.

Senere er jeg via familie blevet oplyst, at man sagtens kan lade være med at benytte sig af en del af ens returbillet hos et flyselskab, sålænge man oplyser dem dette på forhånd. Man kan sågar få et mindre beløb returneret af selskabet, hvis du fx. ikke bruger udrejse-delen af returbilletten.

Alt i alt skal man være meget varsom med at benytte sig af disse billetagenter og tjekke alle trin i bestillingen meget nøje. Tror iøvrigt, at mange af firmaerne (flybillet.dk, Mr.Jet., supersaver, ticket.dk osv.) er under samme paraply og benytter samme callcenter med svensktalende personale, hvilket ikke letter forståelsen af regler og muligheder. De er formidlere af billetter, og er af den grund billige, men skal der løftes en finger for at yde service, tager de sig mere end godt betalt.

Ingen problemer

Jeg bestilte billetterne (Billund-Frankfurt-Abu Dhabi-Sydney og retur) og fik tilsendt flere mails med informationer og bekræftelser.

Jeg har ikke været i kontakt med dem, alt er gået efter bogen.

Flybillet

Vil ikke benytte dem en anden gang...

I juli bestilte jeg en rejse via Flybillet.dk. Midt i processen gik hjemmesiden ned og da jeg langt om længe (efter 40 min.) fik en beskræftelse på at handelen var gået igennem, havde den booket to fuldstændig identiske rejser.
Jeg ringede straks til kundeservice og da jeg (efter en del ventetid) kom igennem fik jeg at vide, at det var min egen fejl og at de allerede havde booket flybilletterne, så jeg måtte betale et afbestillingsgebyr. Jeg brokkede mig lidt, da det var hjemmesiden, der var gået ned og at der åbenlyst var sket en fejl. Vi ønskede ikke at afbestille vores rejse, men ville ikke betale for to! Den svensktalende medarbejder truede mig med, at betalte vi ikke afbestillingsgebyret, kunne de lægge yderligere et gebyr oveni.
Vi fik så en mail, hvori de skrev at vi skulle betale 1300 kr. for denne fejl! Bl.a. kostede det 400 kr. at afbestille vores søns spædbarnebillet, som kun kostede 253 at købe. Synes, det var helt urimeligt.
Vi skrev frem og tilbage, men hørte ikke mere fra dem. Forsøgte også at lave en indsigelse via banken.
Pludselig opdager vi, at de har ført alle pengene tilbage, dvs. vi skulle ikke betale afbestillingsgebyr alligevel. Men vi hørte aldrig fra dem.
Vi var naturligvis glade for at få vores penge igen, men det var underligt, at de ikke kontaktede os. Meget uproffesionelt. Hele behandlingen af problemet var også uprofessionelt og direkte ubehageligt, da vi blev truet med ekstra gebyr og behandlet som om vi løj. De har åbenbart set, at der VAR tale om en fejl fra deres side og det trækker helt sikkert op, at de rettede den, men ville nu ikke bestille rejse der en anden gang. For meget bøvl og det lagde en dæmper på glæden over at skulle ud at rejse.

Med selve rejsen - afgange, hotel osv. var der ingen problemer. Tror, de er ok, sålænge man bestiller en rejse og det er det. Man skal man have kundeservice ind over, biver det meget besværligt.

Personligt vil vi fraråde folk at bestille deres rejser der.

Morten og Linda

IIngen problemer

Må sige at jeg blev bange, da jeg tjekkede trustpilot efter, at vi havde bestilt billetter via flybillet.dk. Men min frygt blev gjort til skamme, da jeg stod ved check-in skranken. Der var ingen problemer med datoer eller priser der over hvad man kunne købe dem til andre steder. Så alt i alt en positiv oplevelse.

Et køb uden problemer

Købte billetter til Portugal uden problemer. Blev bekymret efter jeg så alle anmeldelserne her i TP.

Har dog ikke haft brug for at komme yderligere i kontakt med selskabet, og e-billetterne har fungeret fint.

Meget bedre end forventet

Jeg må indrømme, at jeg blev en smule "skræmt" af anmeldelserne herinde, men da var det allerede for sent - havde allerede bestilt billetter til Australien. Og da Cimber Sterling gik konkurs, hvilket betød, at der skulle foretages ændringer i vores flyplan, gjorde det det ikke meget bedre.
MEN der var slet ingen grund til bekymring! Mailede dem og fik ordentlig hjælp :D
Den eneste lille irritation var måske nok ventetiden. Der gik et stykke tid, før jeg fik svar, men ellers er jeg meget tilfreds!

Nul Stjerner

Bruger dem aldrig igen, kan ikke ændre billetten og pengene er dermed tabt. Desuden er det ikke specielt nemt at komme igennem på telefon. Man kan ligeså godt bruge flyselskaberne direkte. Her er de nok også mere fleksible med at ændre mod et evt. gebyr.

Flybillet

er det kun en computer ?

Man kan ikke komme i kontakt med dem, ikke på mail og slet ikke tlf. Kun via. En formular på hjemmesiden, som de siger svarer inden fir 48 timer. Efter 48 timer fik jeg en mail med at en medarbedjer som havde travlt arbejdede på år svare. Så der ville gå 48 timer mere, hvilket var efter mit fly.

Flybillet

Ingen grund til at vælge flybillet.dk

Billetpriserne var de samme hos Flybillet.dk som Norwegian, men da jeg tænkte at jeg stod stærkere ved at vælge en såkaldt agent valgte jeg at købe hos Flytbillet.dk. Jeg stod dog og skulle ændre min billet og det kunne de ikke hjælpe mig med - jeg talte med Norwegian som ikke kunne hjælpe eftersom jeg havde købt gennem Flybillet.dk. Hvis jeg havde købt direkte hos Norwegian havde det ikke være et problem at få dem flyttet.

Konklusion: Hvis du bare skal have flybilletter er der absolut ingen grund til at vælge Flybillet.dk - de indskrænker dine muligheder, og har høje gebyrer på bl.a. afbestilling.

Flybillet.dk PAS PÅ - DE SNYDER BEVIDST

Flybillet.dk/ Den Danske Rejsegruppe

Jeg vil kraftigt advare mod dette svindelfirma.

BRUG DET IKKE!!!!

De vildleder bevidst deres kunder for at tørre deres tab fra flyselskabers konkurser af på kunderne.

Forbrugerklagenævnet drukner pt. i sager over dem, for de bevidst overtræder loven.

Selskabet svarer hverken telefonisk eller pr. mail.

Flybillet

Dårlig kundebetjening -tager overpris for indrigsflyning

Jeg har bestilt en rejse til sønderborg kl. 14.05 efter jeg har søgt i google for at finde den billigste pris. Det viser sig, at flybillet.dk er den billigste blandt 3 andre til tur/retur samme dag til 2240 kr.. Jeg har valgt den og som betaling bankoverførsel så kan man sparer kreditkort gebyr på 4 kr. som jeg også mener, at det er ulovligt at opkræve. Man kommer til at rejse med DAT Group.

Jeg har efterfølgende været ind på Sønderbrog lufthavn for at se prisen for transport fra lufthavn til city med taxa osv. så fik jeg lige plusligt øje for at DAT Group sælger direkte fra deres hjemmeside til en pris på 1740 kr. som udstrækning. Jeg har forsøgt at reagere med det sammen kl. 14:20 og ringede til både DAT og Flybillet. Det tog ca. 35 minutter indtil jeg kunne tale med en svensk talende kundeservicemedarbejder. Jeg har forklaret, jeg finder det urimeligt at flybillet.dk tager overpris for samme service og ville gerne afbestille min rejse som har lavet for ca. mindre end 1 time side. Penge er allerede overført til flybillet.dk direkte fra bank til bank. Jeg fik at vide, at jeg kan godt afbestille min rejse men jeg har ikke fortrydelsesret, Selv om de sælger kun via internet dvs. de kommer under fjernesalgslovgivning. Men tilsyneladende ikke gælder for flybillet.dk eller måske generelt for alle i den branche. Jeg har fået at vide, at flybillet.dk trækker 395 kr. fra som en afbestillingsgebyr(ingen jeg synes, at det ulovligt og de er ikke medlem af rejsforsikringsfonden). Jeg var nødt til at acceptere den ellers kan jeg ikke se min restende penge. Så har jeg bedt om, at jeg modtog en mail med specifikationer på afbestilling og ventet på telefonen. Det tog ca. 5 minutter jf. den svenske talende kundeservicemedarbejder. Det gik 3 minutter så er der lagt på(meget sur og utilfreds). Jeg har modtaget efterfølgende en mail, hvor der står at jeg har afbestilt og modtager min penge efter ca. 1-2 uger. Det var også urimeligt, synes jeg. De har allerede fået penge i deres besiddelse, hvorfor de vil ikke retur penge med det sammen. Generelt dårlig kundebetjening og kundeservice og lang ventetid. overpris over hele linje mener jeg. Så pas på når du bestiller rejse hos dem.meget utilfreds

Inge Bonde found this review useful

DE NÆGTER AT SVARE MIG

JEG HAR PRØVET AT KONTAKTE FLYTBILLET.DK 5 GANGE NU, UDEN HELD. JEG ANER IKKE HVORDAN DE KAN HOLDE DERES FORRETNING KØRENDE..

JEG HAR SKREV TIL DEM FOR 14 DAGE SIDEN OG BLEVET LOVET SVAR, MEN DER ER SKET NADA.. OG PRØVEDE AT RINGE TIL DERES KUNDESERVICES, HVOR JEG STOD I KØ I 25 MINUTTER..

ALDRIG BRUG FLYBILLETTER.DK - DE BURDE IKKE FÅ LOV TIL AT KØRER DERES VIRKSOMHED...

Flybillet

Ja en stjerne er sku næsten for meget!!!

Flybillet.dk yder den mest dårlige service!!!

Min kæreste og jeg havde købt billetter igennem flybillet.dk, da vi skulle 15 dage til Las Vegas. Turen derover gik okay men da vi så skulle hjem startede balladen!!!

Aften før vi skulle flyve hjem, ville vi lige tjekke op på vores fly på Las Vegas lufthavns hjemmeside. Vi skulle nemlig flyve meget tidligt næste morgen og ville være sikker på tider osv.
Men da vi taster vores booking nr / flynr. ind kommer der intet op. Ikke engang det flyselvskab, som der stod på den printet billet dukkede op på skærmen.
Vi prøvede at kontakte flybillet.dk men deres kundeservice var lukket pga. tidsforskellen. ( Man SKAL sku da have 24 timers services, når man har folk til at rejse på ens services 24 timer i døgnet)!!!! Vi skrev en mail til dem, at de skulle kontakte os, så snart de så vores mail, så vi kunne finde ud af fejlen.
Men heldigvis løb vi ikke an på de ville kontakte os, så vi begynde at undersøge alt selv.
For at gøre en lang historie kort, så var vores fly aflyst uden vi havde fået besked og vi var kommet på en afgang 2 timer før den oprindelige afgang.. Rimelig vigtig info, ellers havde vi jo misset vores fly. Plus det booking nr vi havde oplyste os, at vi havde en billet fra Huston til Dallas???
Så med hjælp fra en svigermor der stod op midt nat i DK og hjalp med at søge rundt og med utallige dyre opkald til div. amerikanske flyselvskaber, fandt vi selv ud af det og heldigvis uden at betale for en ny billet.
Men flybillet.dk Har vi aldrig hørt noget som helst fra!! Så jeg vil fraråde ALLE at købe deres rejser derigennem... Plus de er heller ikke så billig, som andre herinde oplyser om..

Køb heller Jeres billetter direkte hos flyselvskaberne, de formår at yde den optimale service 24 timer i døgnet!!!

Svindelfirma

I've tried to contact them by phone, because of change to my reservation. I have to wait like 15 minutes, without hanging up and nobody answered. This is outrageous! Combined with that I'm out of country and I'm on roaming.

Do not use flybillet.dk!!

The laziest people I've ever had to wait for...

Desværre kan man ikke give 0 stjerner, fordi mere kan de ikke levere

For et par måneder siden købte jeg i arbejds sammenhæng to flybilletter fra dem. Da jeg fik kvitteringen var datoerne forkerte i forhold til hvad jeg havde indtastet. Som de anbefalede, forsøgte jeg straks at kontakte dem, men efter 2 x ½ time i telefonen uden held, henvendte jeg mig pr. mail. Jeg fik et standardsvar, på svensk, om at der ikke var noget at gøre ved det og at deres system ikke kunne lave fejl og at jeg skulle have henvendt mig telefonisk.......
Prøvede igen at ringe til dem, men har så erfaret, at det er tæt på umuligt.
De tilbød mig til sidst, at jeg kunne få rettet billetterne mod et gebyr.
Der svarede de så tre gange, med 3 vidt forskellige beløb, som alle var 1½ - 2 gange højere end hvad billetterne havde kostet.
Til sidst måtte jeg købe nye billetter et andet sted.
Vores advokat overtog sagen, hvor konklusionen hurtigt var den samme. De svarer ikke på telefonen og på mailen får du bare stukket en eller anden historie, som er forskellig fra gang til gang.
For os er det helt slut med at handle der.

Flybillet

Passende service til deres priser

Jeg fandt en billet 200 kr billigere end de andre steder. Der var fejl i forbindelsen, mens jeg betalte og at ringe til kundeservice tager tid, men det er nok derfor de har billigere billetter end de andre selskaber. Pengene var trukket på min mands konto, men vi fik intet billet i første omgang. Men så ringede de fra kundeservice til os fordi de havde opdaget fejlen og vi fik vores billet. Jeg vil bestemt handler hos dem igen

huh?

Er meget overrasket over de mange negative kommentarer herinde. Jeg har bestilt mine billetter gennem Flybillet utallige gange uden problemer. Der har aldrig været noget at sætte en finger på. Jeg har dog endnu ikke haft brug for at tale med kundeservice, og håber heller ikke at jeg kommer til det.

Svindelfirma

Jeg søgte efter billetter til Seattle på flybillet.dk. Jeg fandt nogle billige afgange med KLM, men fik en feljlmelding, når jeg forsøgte at bestille. Jeg prøvede igen og igen og igen, og hver gang steg prisen med flere hundrede kroner og flyvningerne blev længere og længere. Jeg slettede mine cookies og fandt, at nu kunne jeg finde nogle af de billige afgange igen! Men historien gentog sig.

Til sidst opgav jeg og fandt billetterne billigere på KLM's hjemmeside.

Laaaaaang vente tid

En ventetid i telefonen der kan få selv TDC til at se godt ud...

God oplevelse

Bestilte en tur-returbillet ved Flybillet.dk. Fik billetten promte, men var i tvivl om det reelt også var en returbillet fordi den var lidt kringlet. Kontaktede kundeservice over telefon, ventede en halv time (!!!!) og fik så løst mit problem.
En god oplevelse (men en halv time er for lang tid at vente i telefonen)!

Flybillet

Det må være det rejsebureau med det højeste overskud

12/6-2012 FLASH UPDATE !!!!
Jeg har lidt nyt i sagen om dette fantastiske (ironisk) rejsebureau som knap nok kan præstere at få en enkelt stjerne !

Der skete det at jeg bed mig fast i bordkanten og tænkte "det skal de sgu ikke slippe godt fra" og så gik jeg ellers igang.

Jeg fandt ud af om de var medlem af en brancheorganisation og derefter hvilken og så ringede jeg til dem, de bad mig om at klart og præcist beskrive sagen overfor dem i en mail, og samtidig medsende alt det dokumentation som jeg havde, derefter ville de tage fat i Den Danske Rejsegruppe og udbede sig en forklaring.

Som sagt så gjort, jeg lavede en fremstilling, vedhæftede dokumentationen og fremsendte mailen, VUPTI indenfor én (1) time havde jeg en mail fra Den Danske Rejsegruppes direktør hvor han beklagede det som var sket og efter yderligere en time ringede jeg til mit kortselskab og der var pengene gået ind lige før jeg ringede.

Det eneste som jeg mangler nu er at få mit kreditkortgebyr tilbage men det er jo det mindste, normalt er de ikke forpligtet til at returnere gebyret, men som jeg ser det er det ikke min skyld at handlen gik i vasken da det jo var dem som klokkede i det og yderligere har der ikke fundet nogen "reel" handel sted, det arbejder jeg på at få klaret nu.

HVis andre har brug for de "rigtige" mail adresser til hhv. at klage og direktøren så kan de henvende sig ved at kommentere dette indlæg da det lader til at det er den eneste måde man kan få sine penge retur.

Jeg vil jo ikke opfordre til at SPAMME disse mailadresser men måske kan det hjælpe dig med at få dine penge tilbage.

------------------------------------------------------------------------------------

Bestilte en billet med et stop og en ventetid på 1.35 imellem flyafgangene, fik en bekræftelse på det som jeg havde bestilt så, så langt så godt.
Efter 11 timer tikkede der en mail ind med en ændring til tiderne og det viste sig så at datoen var ændret til dagen efter og nu med en ventetid på 11:50 altså mere end 10 timer end bestilt udover det faktum at datoen også var ændret.
Skrev til kundeservice at jeg ikke accepterede ændringen og derfor ønskede at annullere billetten men de svarede ikke på henvendelsen og nu har jeg måtte købe en anden billet.
Har kontaktet mit kreditkortselskab som hjælper mig fra nu af, først med en indsigelse overfor flybillet.dk og så må vi tage den derfra men hvis alt det som jeg læser her på Trustpilot er korrekt så kommer jeg nok til at skyde en pind efter de penge.

Anders Villum, Frederik Trovatten and N. Hjorth found this review useful