[REPLY]
Hurtig tilbagemelding om at varen var udsolgt, men kunne skaffes inden for en uge :) Er nu modtaget som aftalt og lever op til beskrivelsen
nemt og hurtigt. der er dog uoverensstemmelser mellem fragtpriserne. de kan ses 2 forskellige steder og er ikke ens - det forvirrede og irriterede lidt
Mine katte elsker Funboardet, som jeg købte hos Abilld Dyrlægeklinik i Brabrand. Min superdejlige dyrlæge er altid opdateret mht. stimulerende legetøj, etc. til vores øjesten, kæledyrene.
Jeg bestilte fandt Funboardet som fødselsdagsgave til en af mine katteglade venner på nettet hos Foderlageret, som klarede forsendelsen og leveringen kørte problemfrit. Det var en god oplevelse, helt igennem.
Fik produktet anbefalet af bekendt. Positiv oplevelse - vil fremover købe produkter gennem foderlagret.
Jeg bestilte noget de ikke havde, men de fik det hjem inden for den tid de sagde. De informerede også hele vejen igennem. Tror jeg vil prøve at kører hen til foderlageret næste gang jeg skal bruge noget.
Modtog min vare dagen efter jeg bestilte - hurtigt og nemt.
Jeg havde forsøgt at bestille 5 kg vivet fra et par andre steder, men det gik hele tiden galt af den ene eller den anden grund. Da jeg til sidst bestilte fra foderlageret, gik alt som det skulle uden noget problemer. Dejligt.
Servicen var i top og hurtig levering. Hvorfor jeg ikke kan give 5 stjerner er grundet hjemmesiden mangler en del fotos og synes godt man kunne bruge mere info. om produkterne.
Men udover dette skal man da ikke holde sig tilbage med at handle her.
jeg handler med foderlageret bestilte et dannebrogsdækken, fik et i en forkert størelse (muligvis min fejl men tror det ikke) ringede fik at vide at den størrelse jeg skulle have var udsolgt, valgte så at få et nummeret større, det kom meget hurtigt men, det var nusset med pletter af snavs og rust og det der skulle være hvidt er lyserødt
jeg køber mit foder hos foderlageret og man bestille den ene dag og har varen den næste dag med posten der er service jeg kan anbefale
Det er let at bestille, og varen bliver leveret efter få dage.
Nemt og bekvemt!
kan kun anbefales tak for handlen
ps det var for øvrigt den billigste pris
.g.g.g.g.g.
Har kun gode erfaringer med bestilling og modtagelse af varer fra FODERLAGERET.
Man får en sejlig venlig betjening, når man ringer, fordi man ikke kan finde ud af at afgive bestillingeen korrekt og skal have rettet, den der er afgivet. Varene kommer også lige så hurtigt, som hvis de lå i nabolabet.
Foderlageret hjælper altid med bestilling og forsendelse
Jeg synes I har gjort det godt. Der gik ikke mange dage fra jeg havde bestilt varerne til jeg modtog dem. Dejligt man kan lave et alternativt sted hvor varerne kan sættes hvis ikke jeg lige er hjemme.
Fik hurtigt meddelse om at varen ikke var på lager, og igen da den var på lager. God service.
Ridehjelm blev bestilt og leveret på hjemmeadressen 2 dage efter.
Ingen bøvl, god info incl. track&trace, vare som forventet til en god pris. Handler der gerne igen.
Hurtig feedback med hensyn til ordre.
Lidt dyr porto for en meget let pakke.
Jeg havde bestilt en vare som de skulle have på lager. Et par dage efter bliver jeg kontaktet pr tlf og de fortæller at de ikke kan skaffe varen. De tilbuder mig en anden og dyrere til samme pris.
Jeg takker ja, og dagen efter er varen hos mig.
Dejligt at få min vare leveret lige til døren.
Indpakningen var dog lidt for grundig. For meget tape at skulle igennem.
Jeg købte 10 kg. sneglegift, som blev leveret 2 dage efter bestilling.
Der var lidt problemer med betalingssystem - det så ud som om jeg havde afgivet samme ordre flere gange. Jeg sendte en mail til firmaet, som svarede samme dag og problemet var løst.
Jeg modtog ikke ordrebekræftelse på mail, men er i øvrigt godt tilfreds.
jeg er tilfreds da vi ikke kunne hente det i butikken, sender de det gratis til mig, det er jeg meget glad for. de er søde og nemme og snakke med.
Jeg har købt vital-animin hos Foderlageret - bestilte en mandag formiddag og fik først onsdag besked omkring levering, hvilket er sent, når der står på hjemmesiden at de forsøger at sende samme dag. Derudover er 50 kr. i porto bare for dyrt når man køber noget til kr. 400 - jeg har lige købt batterier for 69 kr. via nettet og skulle ikke betale en krone i fragt - sådan skal det være!
varen kom en dag efter forventet, men det var ok. Varen var til markedspris, så ikke specielt billigt. Men praktisk at bestille på nettet
hurtig svar og hurtig levering, handler der igen.
kun god anbefaling herfra.
Har ikke anvendt virksomheden før, men blev glædeligt overrasket over hurtigheden (1½ dag ca fra bestilt på net) til der stod en kasse uden for hoveddøren med alt det rigtige i.
Jeg opleverede god service ved foderlageret. Min vare var desværre ikke på lager, men jeg modtog straks en mail om, hvornår den ville være der og hvornår jeg kunne forvente levering. Alt i alt en forsinkelse på 4 dage.
Klart et sted jeg vil handle igen.
Foderlageret arbejder hurtigt og sikkert - bortset fra at en enkelt mail ikke blev besvaret.
Jeg købte snacks til miin kat og det var en meget hurtig og flot ekspedition, og de var meget hjælpsomme i ekspeditionen da jeg havde goofet i den, min pakke var fremme i løbet af 2 dage
Hurtigt svar på afklarende spørgsmål pr. mail, hurtig afsendelse, godt og sikkert pakket ind, og varen var præcis som forventet. Eneste forbedring kunne være at lave en mere uddybende beskrivelse af varerne på hjemmesiden.
Købte Vital-Animin.
Meget nemt at bestille og betale.
Levering 2. dag efter bestilling. Vi havde fået mail om levering så vi ikke forgæves skulle vente ved døren flere dage.
Har handlet der før og gør det helt sikkert igen.