[REPLY]
Jeg bestilte og fik en bekræftelse på at jeg havde bestilt varen også hørt jeg først noget igen da posten stod og bankede på døren.
Ikke noget med din vare er pakket du kan forvente at de er der i morgen eller noget.
Det er også det eneste jeg har.
Super hurtig levering og ingen problemer med ombytning i fysisk butik af netkøbte varer.
Mine varer kom hurtigt, og uden nogle problemer, så jeg er meget tilfreds!
Det er nok ikke sidste gang jeg køber noget der.
To Sony fladskærms-TV bestilt mandag aften og allerede leveret onsdag eftermiddag.
TV skærmene var lette at installere og fungerede perfekt allerede samme onsdag aften.
Og så var leveringen oven i købet gratis.
Kan anbefales til andre.
Jeg bestilte en film på Fona online og fik filmen så hurtigt at jeg ikke troede på det var den før jeg stod med den i hånden. Tak for det , det kalder jeg service. Venlig
hilsen Leif Boel..
Nem og overskuelig hjemmeside - dog kunne de godt skrive mere om leveringstid, samt evt. at man kunne følge ens bestilling "Min side" som mange andre sider har.
Udvalg begrænset i forhold til mange andre hjemmesider.
Jeg bestilte min vare den ene dag og to dage senere lå den i postkassen
Bestilte i weekenden og fik mail at varen var i butikken om mandage og kunne hente den samme: Alt OK
Jeg bestilte min opera dvd i går og fik den med posten i dag, pengene blev trukket samme dag som jeg modtog varen - det er ok.
Tak for fin og hurtig betjening. Handler gerne igen hos FONA.
Jeg har haft en rigtig god oplevelse med at handle ved FONA. Det var super nemt at bestille, der var nemlig ikke alt mulig unødvendigt man skulle igennem, og jeg fik produktet inden for 3 dage - rigtig hurtig leveringstid.
Jeg var inde i Fona (butikken næstved) for at købe et fjernsyn. Jeg mødte en sælger der virkede dygtig. Han sælger mig en udgået model, hvilket ikke gør mig noget. Jeg har gjort sælger opmærksom på at jeg ikke havde forstand på fjernsyn, på trods af det vælger sælger åbenbart at han ikke behøver forklare mig om "burnin" risikoen på det plasma tv jeg har købt. Jeg føler mig MEGET snydt! Efter få dage opdager jeg det første mærke i mit tv og nu har den fået et mere. Det er jo åbenbart ikke noget Fona dækker selvom de ikke har fortalt mig om risikoen så nu står jeg med et tv der dårligt kan ses på fordi der er mærker i 2 af hjørnerne :S
Dejlig overskuelig hjemmeside. Nemt at bestille. Hurtig levering og vi fik gratis fragt.:-)
Aksel Sørensen
jeg bestilte et headset i Fona on dagen efter tog jeg net og hentede det.
nemt og hurtigt
hvis du skal handle godt over nettet skal du gøre det hos Fona der får du en rigtig god behandling og det du bestiller kommer hurtig frem
God, men jeg synes, det var rigtig irriterende, at jeg ikke fik beskend om, hvornår ca. ville modtage min order eller fik en mail da min order sendt afsted til mig.
Jeg bestilte en CD, som jeg kunne se figurerede i web shop, men fik efter 4 dage at vide, at de desværre ikke havde den. Det er bare ikke godt nok
Det gik fint med at bestille og jeg fik en besked om at den kunne afhentes. Udstyret med ordrenummer, besøgte vi butikken. I mellemtiden havde den lokale forretning solgt varen til en anden kunde. Vi havde planlagt en tur til Sjælland og samlede en op i en butik på Fisketorvet. På trods af løfter om at Fisketorvet ville blive informeret, kendte de intet til sagen - meget tidskrævende, lidet effektivt.
køb hos fona på nettet, stort udvalg, god hjemmeside, og BILLIGE PRISER. kan kun anbefale FONA
Alt perfekt. hurtig forsendelse, og tingene var som de skulle være.
DK's billigste sted at købe Saw 1-7 boks på blu-ray :)
Jeg bestilte på hjemmesiden, der var let at benytte, og fik leveret hurtige end forventet. Bedre kan det jo ikke være.
Har købt en DVD hos Fona både i butik og i netbutikken, men var meget overrasket over at der var mere end 100 kr. forskel på de 2 butikker, Medtager man fragt fra netbutikken, så var der næsten 90 kr. i forskel.
Så et godt råd, find din vare i den fysiske butik og køb den på deres netbutik.
Forsendelsesomkostningerne var i overkanten. Til gengæld kom varen hurtigt og i fin stand.
Utrolig hurtig levering, selvom varen blev bestilt på en helligdag. Super!
Har model på lager, men ingen lust til pakke dem ud. Jeg kører hele veje til to Fona forretninger i Lyngby fordi jeg vil gerne se billeder, men nej. For meget arbejd. Jeg skal bare køber og tå risiko. NEJ TAK! Aldrig Fona igen.
Bestilte en printer + diverse parvepatroner hos Fona over nettet og kunne hente den senere samme dag - pakket og klart!
Jeg skriver denne anmeldelse fordi jeg i 2011 købte en bærbar til 6000 kr + e-xtra fosikring til 2000 kr.
Da uheldet så sker her i marts måned i år, ja så er deres fosikring jo lige til at stikke op hvor solen ikke skinner.
Jeg aflevere bærbaren i Fona ringsted d. 27.03 og får så besked fra deres reperatipnsværksted "elektronik centret" to uger efter at min bærbar er færdig i starten af den kommende uge.
Ringer så til elektronik centret i slutningen af den uge de lovede min bærbar ville være færdig. Og der får jeg så svaret at de ikke kan tage sig af væskeskader så de har sendt den til mit fosikring selskab som så skal tag stilling til hvad der skal ske.
Får så en besked 6 maj om at mit fosikring selskab har modtaget mit væskeskadede produkt og venter så yderlige 9 dage før jeg ringede til dem igår for at høre hvad fanden der sker.
Får fat i en flink medarbejder som siger de først lige har fået bærbaren ind på deres værksted og den altså står langt tilbage i køen, men at han nok skal prøve at presse på for at den kommer foran i køen fordi jeg har ventet siden d. 27.03.2013. Men han siger samtidig at der kan gå op til 4-6 uger + -.
Så her sidder jeg stadig uden nogen bærbar og går i skole hver dag hvor jeg står og mangler den uden at ha fået en låne computer.
SÅ TIL ALLE DER HAR TÆNKT SIG AT KØBE EN FOSIKRING HOS FONA, LAD VÆRE DET KAN OVERHOCEDET IKKE BETALE SIG OG DE SKIDER BARE PÅ DERES KUNDER.
Har sågar skrevet en mail til deres kundeservice at jeg ville ha annulleret handlen og ha mine penge tilbage hvis de ikke snart tog sig sammen, men ak ja den har de ikke engang svaret på.. Så Fona får aldrig mig som kunde igen.
Reem Dina Jarjis found this review useful
Bestilte 2 x 1 års PS+ abonnement.
Leveringstiden var over 1 uge, selvom varen var på lager.
Havde prisen ikke været halv pris af normalen, havde jeg kun givet 3 stjerner!
...jeg fik den dejligste overraskelse forleden : De varer, jeg lige havde bestilt, var fremme allerede dagen efter...ikke noget med at skulle blive hjemme flere dage for at vente på posten ;-D