[REPLY]
Fona2000 er ikke noget vildt ud over en alm. Fona mere, der var et tidspunkt hvor det ar den største forretning, med det største udvalg og det er til dels stadig, men de andre butikker bliver større og større og udvider deres udvalg.
Det Fona2000 er specielt gode til er der store spiludvalg, til mange forskellige konsoller, muligheden for at prøve nogen af de nye spil og ekstra udstyr, samt få en god snak med personalet om hvad der er et hit for tiden.
De er også gode til at få det de evt. mangler eller lige er udsolgt hjem, fx. Skylanders om er et stort hit for tiden.
Vil bare lige sige at mange af de samme fjernsyn de føres kan fås på nettet langt billigere, sågar i bilka til halv pris, spottede jeg et.
Min PS3 var begyndt at lave nogle mærkelige høje lyde når der var en CD i, så jeg gik ind med den, og tog derfra 5 min. senere med en ny opgraderet model. No questions asked...
Super god stil, og behageligt ikke at skulle igennem et tørre torvtrækkeri..
5/5