[REPLY]
Er meget glad for mine nye hjemmesko som passer perfekt. Fik varen super hurtigt
Nem hjemmeside at navigere rundt på. Varene var pakket pænt ind.
Kan klart anbefale Fortuna Fano og vil bestemt købe derfra igen :)
Dejligt nemt at bestille - god betjening og hurtig levering
Rigtig rigtig god og hurtig respons. Både hvad angår svar på spørgsmål og levering. Bestemt ikke sidste gang jeg køber der fra :D
Bestilte på nettet, lidt dyre sutsko men de er super fede. Fik en mail om afsendelse kl 20.40 om aftenen og næste morgen stod posten på mit arbejde kl 8.15 med pakken - det er edder.... super...
Det var en fin bluse, som passede til mine forventninger og meget hurtig levering
Det fungerede super fint. Jeg glemte at vælge størrelse,så fik jeg en mail for at høre hvilke str jeg skulle have og alt gik som smurt.
Pakken kom ret hurtigt og alt var i fineste stand.
Nemt at bestille. Modtog mine vare allerede 2 dage efter bestilling, og alt var som det skulle være!
Ønskede oplysninger fået via mail, god kommunikation, god indpakning og hurtig levering.
Super betjening og sødt personale der altid er søde til at vejlede med størrelse m.m. Super hurtig levering også da jeg bestilte hjemmefutter dagen før jeg skulle bruge dem - de kom til tiden i flot indpakning. Jeg bliver helt sikkert ved med at handle hos Fortuna, har allerede bestilling på et par julegaver derfra.
Mine bedste anbefalinger til Fortuna og tusind tak for super kundebetjening.
Hilsen Annemette Fra Vejle
Jag fandt mine eftersøgte støvler som den eneste butik hos Fortuna og er nu den lykkelige ejer af lækre bedstemorsstøvler som passer perfekt og oven i købet var på tilbud.
Jeg modtog støvlerne 2 dage efter bestilling og ser nu frem til at indvie dem på lørdag.
Jeg kan med god samvittighed anbefale Fortuna til dig som ønsker at handle online.
Jeg bestilte min vare søndag aften kl 23:30, Mandag aften fik jeg en smilende mail med beskeden. Din pakke er sendt og tirsdag morgen lå den i min postkasse. Det er da hurtig betjening.
Har før handlet hos Fortuna Fanø og jeg jeg kan kun anbefale Dorte. Hun yder super service og hurtig levering
Nemt at bruge deres hjemmeside, og rigtig hurtig levering. Jeg bestilte mine støvler kl. 23:30 onsdag aften og fik dem, til min store overraskelse, leveret fredag morgen. Jeg havde ellers troet at jeg først ville få dem mandag, tirsdag efter.
Fin og godt udvalg af det jeg søgte og rimelig hurtig levering , nok ik sidste gang jeg handler der.
Efter en kort telefon samtale fandt jeg hurtigt ud af størrelse og bestilte over nettet. Pakken kom allerede næste dag! Superflot :)
Jeg Googlede efter nogle bestemte støvletter, fandt dem hos Fortuna-fano.dk, og der blev både reageret hurtigt på mails, og ydet en god service med hurtig levering-2 dage efter. Varene var pakket omhyggeligt ind og i en plastbeklædning med hank som postmanden synes var meget handy
Jeg bestilte et par sko hos Fortuna Fano ved midnatstid en torsdag og skoene blev leveret lørdag morgen. Utrolig nemt. Skoene var pakket godt ind i både kasse og bølgepap og passede perfekt.
Har ellers aldrig turde købe sko uden at ku' prøve dem først og var næsten overbevist om at de nok ikke passede, men det var virkelig en succes!
Hurtigt, nemt, hyggeligt med små bolsjer i den fine indpakning, alt i alt en fantastisk oplevelse der gør jeg gerne vender tilbage ;o)
Jeg vil anbefale dette sted til alle. Jeg fik en super service som var hurtig, hurtig svar på mails, hurtig levering og hurtig ombytning da det blev nødvendigt. Plus plus herfra
Hurtig levering,selvom det er til Grønland. Er tilfreds med indpakningen og varen.
Jeg bestilte sko, som blev leveret 2 dage efter i en fin pakke, der var emballeret med pap, så sko-æsken ikke var blevet ødelagt i transporten. Der var lagt en lille karamel og et sødt visitkort ved skoene - det gjorde det lidt lækkert og hyggeligt. Skoene var de fedeste - lever fuldt ud op til forventningerne!
Jeg bestilte et par sandaler til min hustru - i sidste øjeblik. Jeg kontaktede Fortuna og forespurgte om afsendelse samme dag. Jeg fik venlig betjening og sandalerne ankom næste dag som ønsket. Kan kun anbefale Fortuna.
jeg blev anbefalet af min søster og er godt tilfreds men behandlingen jeg fik hos jer i er venlig og i møde kommen og venlige når man ringede til jer tak for venlig behandling
Sjældent oplever man så intens og hurtig betjening/ekspedition som hos Fortuna.
Hwlt gennem super fin handel, hurtig levering og varen lever helt op til mine forventninger,)
Fine sko i æsker - så havde man næsten fødselsdag igen ;)
Bestilte varen fredag før pinse. Blev positivt overrasket da jeg fik meddelelse om, at varen var sendt fredag og endnu mere da jeg modtog den allerede første hverdag efter pinse. Super service og gode statusmeldinger.
Ikke sidste gang jeg har handlet hos Dorthe.
Var i tvivl om str. blev derefter hjulpet af Dorthe som
målte de relevante klipklappere. Det gjorde at jeg
fik 2 par som bare passede!!
rigtig god servise. eks. svar på at ordren er modtaget og orientering om at den nu er afsendt.
hurtigt respons ved spørgsmål.
venlig betjening.
god kvalitet af tøj.
god, nem og ordentlig forsendelse.
god hjemmeside. nem at finde rundt i og godt med mulighed for forstørrelse så det er nemmere at se tøjet
Hurtig og god service. Var også yderst behjælpelig omkring ekstra informationer mht. størrelser.
jeg er mega glad for at handle hos fortuna (; de har nemlig den vare som jeg skal bruge ,,,
der kan man roligt handle, varen kom hurtig , kan varmt anbefale ande at købe der...
Jeg har oplevet en unik personlig ekspedition ifm. køb af varer.
Varene lever op til min forventning.
Jeg kan varmt anbefale andre at handle hos Fortuna Fanø.
Hurtigt og effektiv betjening,jeg er fuldt tilfreds. Handler helt sikkert hos jer en anden gang.Har anbefalet jer til venner.Dejligt nemt i en travl hverdag.
Bestilte varen fredag eftermiddag. Timen efter kom et opkald fra butikken med besked om at bestilte str. desværre var udsolgt men varen var lille i str og et nr. større var stadig på lager. Lørdag formiddag kom varen og den passede! Kan det blive bedre?
Sandalerne, som vi bestilte kom hurtigt og de var billigere end i andre butikker. De lignede fotoet på hjemmesiden godt. Der var god information fra Fortuna hele vejen igennem. Desværre skal sandalerne retur, da de ikke passer, men det er IKKE Fortunas skyld. Handler der gerne igen en anden gang.