[REPLY]
Købte en SEAT Altea gennem ForzaLeasing og jeg må indrømme at det gik over alle forventninger... Fandt bilen i Tyskland og kontaktede Forzaleasing, som ordnede alt for mig, import, afgift osv. - Virkelig god service !
Har nu haft min Altea i 1md og jeg er rigtig glad for at jeg valgte at importere istedet for at finde en i Danmark..
Jeg købte for en lille måned siden en bil hos Forza Leasing på noget man kalder Flex Leasing. Jeg kendte ikke firmaet og heller ikke finansieringsformen.
Jeg ringede til dem da jeg havde kigget længe på en Peugeot. Jeg fik hurtigt fat i dem og de var meget behjælpelige, de foreslog mig satidig og sende nogle eksempler på hvilke modeller jeg var interesseret i. Jeg valgte lidt forskellige via mobile.de og derefter havde vi så korrespondance over mail.
Der var noget ventetid på bilen og den ventetid brugte vi så på at snakke omkring Flex Leasing som i mit tilfælde var smartere og billigere.
Jeg fik så bilen for nogle uger siden og jeg har været meget glad for den.
På trods af ventetiden fik jeg bilen en del billigere end jeg havde forventet (da de som sælgere sagde, fik tid til at handle) og samtidig fik jeg også en større udstyrspakke da de fandt en større model.
Tak for en god handel
Mvh
Kasper
Lisbeth Ipsen found this review useful