[REPLY]
Jeg bestilte et kameraobjektiv hos foto-fun. Det var ikke på lager, men ankom alligevel efter 5 arbejdsdage. De besvarede hurtigt min mail om den forventede leveringstid.
Næste gang, jeg skal have kameraudstyr, bliver foto-fun det første sted, jeg kigger efter det.
Selv om pakken blev væk i postDanmark, gjorde de et stort stykke arbejde for, at finde den og sende den påny. Rigtig god oplevelse og god service, det var der nogen der kunne lære noget af
Hurtig levering, god vejledning. Dog kan jeg ikke give fulde stjerner, da kassen til kameraet bar tydelig præg af at have været åbnet. (solgt før?) Det er altid sjovest at kunne udpakke en helt sprit ny frisk indpakning. Specielt når man har givet 7.500 for kameraet.
Bestilte varen d. 3/4 kl 22 og d. 5/4 kl 10 var pakken leveret.
Kan absolut anbefale Foto-fun.dk
Jeg kom til at bestille umiddelbart før påske, hvilket selvfølgelig var dumt. Men alligevel havde jeg pakken i dag den første hverdag efter påske. Undervejs var jeg løbende blevet holdt orienteret. Glimrende tilfreds!
Bestilte søndag og modtog først min pakke torsdag. De skulle bruge 3 dag på at afsende pakken. Regnede med at den ville være der tirsdag eller onsdag. Havde en mail korrespendance med foto-fun og de var gode til at svare på mine spørgsmål samt svarede tilbage med det samme. Ellers er jeg utrolig tilfreds med min vare, lever op til mine forventninger. Kan anbefale BlackRapid RS-W1 til kvinder, super lækker kamerarem, meget nem at bruge.
Bestilte kamera tirsdag og havde det torsdag, med god information hele vejen
Jeg bestilte en pakke fredag omkring middagstid. En time senere fik jeg en meddelelse om at de havde pakken klar til at blive afsendt, og gav mig et T&T nummer. Om mandagen modtog jeg pakken ved middagstid.
Jeg har endnu ikke købt noget, men har stillet nogle indgående spørgsmål til et videokamera, og har fået meget fyldestgørende svar.
Tusind tak for det!
Jeg har købt en Black Rapid rs-7 kamerarem og prisen på den var ens på rigtig mange sider, så prisen på fragt fik lov at betemme hvor jeg handlede.
på foto-fun.dk var der en fin feature, der kunne vise prisen inkl. fragt.
Men da jeg ville checke ud, vist det sig, at fragten var med afhentning på posthuset, hvilket jeg ikke ønskede og derfor blev fragten dyrere. Det er en lille ting, men det ville være bedre, i mine øjne, hvis prisen inkl. fragt dækkede den mest almindelige fragtmetode, Post DK med omdeling, og man så senere så, at man kunne spare lidt penge, hvis man gad at bevæge sig ned på posthuset.
Eller er jeg ganske tilfreds.
Bestiller kamera, sdhc kort og taske. Leveret som lovet, men tasken passer ikke til kameraet, det viste sig at det delvist var min egen skyld.
Sender en mail hvor jeg gør opmærksom på problemet og tasken bliver byttet uden problemer. Bare ok :-)
Skulle bruge et stativ + hoved til mit spejlreflekskamera.
Jeg bestilte det omkring kl. 18.20, onsdag aften. Jeg ville så lige tjekke hvor langt pakken var kommet om torsdagen, men eftersom de ikke har et telefonnummer at ringe på måtte jeg skrive en mail til dem fra deres hjemmeside. Jeg vidste ikke hvor lang tid der ville gå, men 8 minutter efter jeg havde sendt spørgsmålet kom der en høflig mail retur, om at bestillingen var pakket og klar til at komme af sted med dagens
leveringer, og i omkring samme tid fik jeg så også afsendelsesmailen ved siden af, med trackingnummeret.
Fredag kom pakken så, og produktet var også som ønsket, ligesom leveringen. Hvordan man snakker til kunderne er noget jeg lægger mærke til og tager med i mine overvejelser når jeg overvejer at handle igen hos butikker, og her var behandlingen god.
Det er ikke sidste gang jeg handler hos foto-fun!
Dette var min første handel hos Foto Fun - købte en fototaske, hvor leveringstid var angivet til 2-3 dage. Bestilte lørdag og modtog den rigtige vare om onsdagen - bedre kan det vist ikke gøres!
Ug med kryds og slange :-)
Jeg bestilte et digitalt kamera hos Foto Fun og der kom lynhurtigt en bestillingsbekræftelse. Efter afsendelse kom der et tracking nummer til Post Danmark så forsendelsen kunne følges.
Leveringstiden passede med det der var angivet på hjemmesiden så det kunne ikke være bedre.
Mvh. Poul O.
Flot Flot, er en ekstra stjerne værd
Har aldrig fået så hurtg eksp. Bestilt og modtaget inden 24 timer
Bestilte et kamera torsdag aften og fik det onsdag. Helt igennem
som anført. Advis kom tirsdag aften med track og trace.
Bare perfekt, anbefales på det bedste.
Jeg bestilte nogle varer d.17-8-2012,,og disse vare blev afsendt med Post Danmark samme dag,,Hvad kan man mere forlange.
GODT GÅET--FOTO-FUN.
Varen blev leveret hurtigt, bare en anden farve end der var bestilt også en anden farve, den der står på fakturaen. De tilbyder at sende en pakkelabel, så det kan retureres gratis, men skriver intet om at man kan få pengene tilbage..... Heldigvis er farven ikke helt håbløs, så jeg beholder varen, gider ikke bøvl
Købte fujifilm x100 til en god pris, et hukommelseskort, og et læder etui. Pakke kom forholdvis hurtigt. Men etuiet var i restordre - men kom dog nogle dage efter. Tæt på de fem stjerner...
Meget hurtig levering. Den sidste stjerne kunne de have fået, hvis fakturaen blev sendt elektronisk. Den kom desværre på papir.
lidt problemer i starten, pakken var forsvundet hos PostDanmark, men hurtig respons på mail fra Ulrik, dagen efter blev pakken leveret, kan kun anbefale at handle her.
Søgt på edbpriser.dk, her var foto-fun billigst.
men jeg runder gerne op. .... :-)
Nemt at bestille, bestillingsbekræftelse kommer ASAP, og der står hvis noget er galt kontaktes man inden 24 timer. Og at man vil få yderligere besked når varen sendes. Det ville være godt med en ordrebekræftelse inden de 24 timer, der fortæller leveringstid.
Så man ikke skal forstyrre superhurtige Ulrik, jeg fik svar på min mail i løbet af 10 minutter, når man efter 36 timer begynder at tænke...: "er der noget galt"....
Jeg har dags dato modtaget min pakke fra Foto Fun, Første gang jeghar handlet der, men bestemt ikke den sidste, fin service og en meget forsvarlig indpakning. Top butik.
sendt den 28. fik pakken, den 1.
men jeg mangle lige noget, som jeg bestilte et andet sted.
de sendte deres pakke den 30. den fik jeg også den 1.
jeg skulle bestille alt fra samme sted, så gik det hurtigere.
Super hurtig email service, samt hurtig og fejlfri levering. Er tilfreds og handler gerne i Foto & Fun igen.
Rigtig god service, jeg havde et spørgsmål på nogle objegtiver jeg havde købt for 5 år siden, de svarede øjeblikkeligt.
Varen er til den rigtige pris.
Jeg har købt et Olympus SZ-30MR digitalkamera, samt nogle små ting, hos dem som mit første købe, og jeg må sige, at deres support er helt i top.
Fik hurtigt svar på de email som jeg sendte, og mine vare blev leveret til tiden, som lovet.
Så jeg kan varmt anbefale Foto & Fun.dk
Købte objektiv til kamera + taske og hukommelseskort. Super nemt og hurtigt at bestille. Bestilte mandag aften og fik tingene onsdag.
Helt klart et sted jeg vil anbefale.
Mit kamera gik i stykker, jeg indsætte den. Servicecenter der skulle lave det var RIGTIG langsomme, men der var rigtig god kontakt fra Foto-fun side som forsøget at hjælpe rigtig meget. Det er helt sikket en virksomhed jeg vil købe fra igen.
Telelinse bestilt lørdag og leveret tirsdag. Forespørgsler besvaret "straks". Kan bestemt anbefales.
Foto Fun sendte en forkert vare, men der var super god service og ingen problemer med at sende varen retur. Pengene kom fint ind på kontoen et par dage senere.
Helt klart et sted jeg kunne finde på at handle i fremtiden.
Hurtig god og billig!
Jeg fik lynhurtig respons samt lynhurtig levering uden bøvl !!
Kommunikationen via mail var ligeledes upåklagelig.
Kan varmt anbefale Foto-fun.
Jeg kom til at bestille en vare som ikke var på lager, og fik straks en mail med forslag til alternativer (andre farver) til samme pris. Jeg valgte dog at vente, og det tog et par uger, men det er hvad der kan ske. Jeg skrev to gange til foto-fun og fik svare samme dag, begge gange. Da pakken kom, var alt som det skulle være.
købte et kamera og nogle små tilbehør, var ikke klar over leveringstid over 14 dage men blev informeret herover og efterfølgende hurtig behandling.