[REPLY]
Kan rigtig godt li', når folk siger, at slik og lign. fra Frellsen er "bare det bedste". Det bekræfter, at folket derude at vandt til at indtage "CRAP". Min datters chokoladedrik er ikke en undtagelse. Hun kom hjem med den i går. I denne lille pose findes der intet mindre end 6 E-Numre og hvad endnu værre er, 2 af dem stammer fra genmodificerede (GMO) stoffer. Det er så uacceptabelt at Danmarks mest overtakserede slikbutik overhoved støtter op om omkring så elendige produkter. Hvad gemmer der sig så ikke i de flødeboller de tager ca. 15-20kr for stykket? Og alt det andet skidt. Det er skammeligt og trist. Føj
Jeg har nu for andet år i træk brugt dem til at udsende chokolade til nogle kunder. De har enda tilbudt at jeg bare sender hele ordren på mail inkl. de tekster jeg ønsker på kortene. Så klare de resten og sender en faktura.
Se det er nemt :-)
Update: 2013. Jeg har brugt dem igen i år, og også forrige år. Forsat er service og system perfekt
Fik en god og positiv oplevelse af deres sælger i Nordjylland. God service, god kaffe og fornuftige priser.