We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (76)
Friluftslageret ApS

Mange gode handler. Men...

...den seneste, som jeg stadig venter levering på fjerner den sidste stjerne. Jeg har nu ventet et par uger på en jakke, som de afventer fra den udenlandske grossist. Det er med de mange gode sites, der findes at handle med ikke positivt fra friluftslageret, at de sætter nyheder på sitet, som de åbentbart ikke har hjemme endnu... Ellers fint med 20 procent på mange varer, hvis man er medlem.

Super service

Hurtig service på telefonen, og hurtig levering af solbrillerne

rigtig god service

Bestilte en backpacker rygsæk til en gave på udsalg og sparede ca. 700,-
Modtog den næste dag.
Desværre havde en anden købt samme gave, så jeg sendte den retur.
4 dage senere var beløbet på min konto.

Friluftslageret ApS

Stort udvalg & gode priser.....

Bestilte en Haglöfs Spitz Jacket i sort.
Blev kontaktet dagen efter af Friluftslageret, der fortalte at de desværre ikke havde den størrelse jeg havde bestilt i sort, men i grøn istedet.
Lidt irriterende at varelageret ikke er ordentligt opdateret....Øv...
Nå men takkede nej til den grønne, og fandt heldigvis en sort Haglöfs
P3 Zenith Jacket istedet, som osse var en smule billigere, men ellers ligner Spitz jakken på en prik.
Den havde de så heldigvis i den størrelse og farve jeg skulle bruge....Jubiiiii.
Så alt i alt endte det godt, og jeg sparede en masse penge.
Vil helt sikkert bruge Friluftslageret.dk fremover, og håbe på at de bliver bedre til at opdaterer deres varelager, da udvalget er stort og de er billige.

Friluftslageret ApS

Ingen slinger i valsen!!!

Jeg har handlet hos friluftlageret.dk flere gang uden problemer.
Mine varer er altid kommet hurtigt og uden problemer, og tingene har altid været iorden.

Det eneste lille "øf" herfra er, at der ofte ses en vare på deres web side, som "hjemme", men når man så skal til at bestille, så varen udsolgt, det lidt noget skidt!

Men ellers i bund og grund en go shop...

Ommer

Friluftslagerets kommunikation er mangelfuld og de har ikke helt styr på logistik og hvad de sender ud.
Købte et telt + bund. Bunden var i restordre - det kan ske. Men da teltet kom havde de glemt at sende bunden med.
Under hele forløbet måtte jeg selv rykke for art få information om hvordan det gik med min ordre.

Udsolgt

Bestilte en jakke som stod som værende på lager på deres hjemmeside. Fik en mail 3 dage senere om at den var udsolgt. Det er irriterende når e-butikker ikke opdaterer deres lagerbeholdning !

Friluftslageret ApS

Super priser, bredt udvalg, fin service

Har snart lagt en del penge i butikken ved flere forskellige online ordre. Har kun oplevet positive ting, og som medlem af deres exploreklub opnås fine rabatter.
Dertil fik jeg yderligere rabat på en vare da den var billigere andetsteds. Dette forløb helt fint og uden bemærkninger.

Det er en af mine favorit udelivsbutikker, og det er ikke sidste gang jeg har handlet der.

Fremragende service!

Skulle bruge en masse udstyr til en forestående familietur til Grønland og fik en virkelig god og saglig service.

En enkelt jakke var midlertidigt udsolgt, så jeg blev tilbudt en lidt dyrere til samme pris.

Rigtig god korrespondance hele vejen igennem.

Helt klart et sted, vi vil handle igen!

Dybt skuffende

Her er vores dybt skuffende oplevelse med friluftslageret, tænk over det inden i bestiller.
Vi bestilte en skijakke (Haglofs arete Q Jacket rød M) hos friluftslageret 13-01-2011. I uge 4 blev den så brugt 5 dage på en skiferie. Da vi kommer hjem fra skiferien opdager vi at syningen er gået 2 steder omkring hoftepartiet. Vi ringer til Friluftslageret og aftaler at sende den retur så de kan kigge på den. Vi beder dem kontakte os, så snart de har modtaget pakken. 5 dage efter har vi ingenting hørt, så vi kontakter dem igen for at høre omkring pakken. Deres returmand er der ikke og de kan ikke finde pakken, men lover at kigge efter den og ringe igen mandagen efter. Mandag hører vi ingenting igen og onsdag tager vi selv kontakt igen igen igen. Her får vi endelig fat på returmanden, som siger han er i gang med at finde en løsning og lover at vende tilbage. En uges tid senere får vi så jakken retur, uden nogen som helst information andet end at jakken ikke er reklamationsberettiget. Det er da kundeservice på laveste niveau.
Vi forstår ikke rigtig hvad der er sket, for da vi snakkede med returmanden mente han, at vi skulle have en ny jakke, men at de ikke havde flere på lager, samtidig sagde en anden medarbejder at vi selvfølgelig skulle have en ny jakke. (Returmanden siger så at dette var en misforståelse, men den tror vi desværre ikke rigtig på).
Vi kontakter igen friluftslageret og får af vide at det må skyldes en rygsæk eller lignende. For det første sidder rygsækken ikke der hvor syningen er gået op, for det andet skriver friluftslageret at jakken er ekstra slidstærk netop omkring hoftepartiet. Efter vores opfattelse er friluftslagerets beskrivelse af deres produkter alt for opreklameret i forhold til virkeligheden.
Vi afventer nu sag fra forbrugerstyrelsen.
Alt i alt en meget kedelig affære. Vi føler os snydt og deres kundeservice har været mere eller mindre ikke eksisterende, for ikke at sige til grin. Deres produkter er vel som alle andre steder, men ingen information blev givet, ingen service overhovedet og tilbage står vi med en jakke til 2200kr som gik i stykker efter 5 dage på ski (28 dage gammel i alt), selvom den blev beskrevet på friluftslagerets hjemmeside som utrolig slidstærk og at den kunne bruges til stort set alt.

Reply from Friluftslageret ApS

Hej Niklas.

Du glemmer lige at nævne, at der er huller i jakken i umiddelbar nærhed af den defekte syning. Sådanne huller opstår jo ikke af sig selv i en nylonjakke, men viser meget tydeligt, at hun enten er faldet på noget is på jeres skiferie, eller er hængt i et eller andet.
Det er da dybt ærgerligt, men da der desværre ikke følger forsikringer med vore produkter, anbefales I at kontakte eget forsikringsselskab.

Da vi ikke kan blive enige, er det meget glædeligt, at I har fulgt vores opfordring og kontaktet Forbrugerstyrelsen, som så må afgøre sagen. Vælger Forbrugerstyrelsen mod alle forventninger at lade afgørelsen falde ud til hendes fordel, efterlever vi naturligvis en sådan afgørelse.

Med venlig hilsen

Christian Albæk

Blev skuffet

Bestilte 2 kvalitetstasker til en rigtig god pris, men fik 2 dage efter en besked på telefonsvareren om at den ene taste ikke var på lager. Det er irriterende når man køber noget, at lagerstatus så ikke passer, specielt fordi tasken ikke kunne skaffes hjem igen. Jeg blev ikke tilbudt noget tilsvarende til samme pris, så da jeg spurgte ville de ingengang slå 100 kr af en af deres øvrige tasker. Fik følelsen af af være til besværd, selvom fejlen var deres. Endte med at sende den anden taske retur og handle et andet sted.

Fjong

Alt kørte og klappede som det skulle. Bestilte 2 varer mandag aften og modtog dem onsdag. Så en meget hurtigere levering kan man vist ikke forlange.

• Sønderjylland, DK
  • 11 Reviews

ingen styr på lagerindhold!

har nu 3 gange forsøgt at bestille varer hos friluftslageret.dk. Hjemmesiden virker super nem og flot, meeen...
forestil dig at finde det helt rigtig jakke, bukser eller lignn. man bestiller, udfylder persondata, angiver kortnr... afsender - der kommer bekræftelse per mail næsten med et samme - bestilling er modtaget - fint tænker man så kommer det vel om et par dage - men dagen efter kommer mail igen - varen er udsolgt fra lager. Så ringer man og få at vide at det var udsolgt et stykke tid nu men de vil meget gerne finde tilsvarende vare - ringer bare aldrig tilbage men andet tilbud. Har nu været uhældig at gennemgå samme tur 3 gange, var ikke heldig endnu at få købt noget da man ikke opdaterer hjemmesiden med lager! skuffende meget skuffende for mange af varer de har på hjemmesiden ser man ikke andre steder.

Reply from Friluftslageret ApS

Hej "Anna".
Jeg har netop læst dit indlæg og blev i sagens natur meget oprevet og fast besluttet på at finde og rette fejlen. Nu har jeg gennemgået samtlige annullerede bestillinger for de sidste fire måneder og kan desværre ikke finde nogle under navnet Anna. Vil du ikke være venlig at kontakte undertegnede telefonisk, således vi kan få rettet en eventuel fejl?

Med venlig hilsen

Christian Albæk
Friluftslageret Internet

Hurtigt

Bestilte i dag kl. 15.30. Får det med posten i morgen. Jamenaltså.

Altid god service

Friluftlageret er et meget troværdig site.
Hvis de er udgået for fx en størrelse - kontakter de kunden og anbefaler en anden tilsvarende vare. SUPER service

Jeg er godt tilfreds

Har handlet flere gange i friluftslageret i Odense og på nettet.
I mit tilfælde har det hver gang gået efter planen, hurtig levering og telefonisk kontakt i tvivlstilfælde.

Friluftslageret ApS

Service og levering i top

Har flere gange handlet hos friluftslageret og har pt. ikke stødt på nogle problemer. De er hurtige til at få sendt de bestilte varer af sted, og synes priserne er ret favorable.

Har bl.a. bestilt en taske, som de så ikke kunne levere og tilbød at sende en anden og dyrere model men til samme pris. Det kan man da ikke klage over. Selvfølgelig kunne jeg vælge at blive sur over, at varelageret ikke stemte, da jeg bestilte, men betragter det nu alligevel som en super god service, at de ringer kunden op, så man har mulighed for at finde en løsning.

Friluftslageret ApS

Bedste service og hurtig levering!

Jeg kan på ingen måde tilslutte mig de negative anmeldelser af Friluftslageret. Gennem mange år har jeg og en række af mine venner handlet udstyr og beklædning i Friluftslageret og på Friluftslageret.dk og jeg er aldrig blevet skuffet - og har heller ikke hørt et negativt ord fra mine venner, andet end "Det er ærgerligt, de ikke har en butik i København"!

Så sent som i går eftermiddag bestilte jeg en del varer på deres internetudsalg. Efter 10 minutter blev jeg ringet op om, at den jakke, jeg havde bestilt, var lidt stor i størrelsen, så om jeg ikke skulle ha' en medium i stedet? Jeg var helt sikker i mit størrelsesvalg, da jeg allerede havde prøvet jakken (og det var ganske rigtigt store størrelser), så jeg bibeholdte den bestilte størrelse.
Ved samme lejlighed fik jeg en god snak med medarbejderen om klatreudstyr og om rygsække, så det endte med, at jeg fik slettet lidt af det dyre klatreudstyr, jeg allerede havde bestilt og bestilte noget, der var væsentligt billigere, men som kunne det samme - så blev der også råd til en rygsæk!
Allerede i dag har jeg hentet varerne på posthuset og det lever til fulde op til mine forventninger: Pænt indpakket, ingen mangler - og så lå der lige et nyt Black Diamond-katalog.

Jeg har kun ros til overs for den saglige og kompetente vejledning og de hurtige leveringer, man oplever i Friluftslageret og vil fortsat anbefale butikken og webshoppen til venner og bekendte!

God og solid service.

Har handlet med friluftslageret.dk ad flere omgange. Overordnet har jeg kun ros til overs for deres kundeservice. De forsøger virkelig at opfylde kundens ønsker. Men er enig i andre brugeres vurdering af deres lagerstatus på hjemmesiden. Den er ikke altid aktuel og systemet BØR ændres/opdateres, hvis altså deres netbutik skal fungere optimalt. Et godt råd er at ringe før en bestilling. Ellers en Internetbutik som absolut er et besøg værd!

Bondefangeri

Friluftslageret.dk's angivelse af lagervarer har intet med virkeligheden at gøre.
Jeg bestilte sidste sommer et par bukser, der blev opgivet som lagervare.Friluftslageret kontaktede mig efterfølgende og oplyste, at varen alligevel ikke lige var på lager. De ville få flere hjem igen, og ville så sende mig et par. Og endda i den farve jeg havde bestilt - hvis de altså fik den. Jeg skyndte mig at annullere ordren, hvilket lykkedes. Så langt, så godt.

For nylig lod jeg mig friste af et rimeligt tilbud på en dunjakke, der angiveligt også skulle være på lager. Jeg bor i Grønland, og fragtpriser er derfor altid ret væsentlige for, hvor god en handel i virkeligheden er. Friluftslageret ville have 300kr for at sende en jakke på >500g, og så kunne jeg jo lige så godt shoppe lidt ekstra varer, til fuld pris vel at mærke.

Dagen efter modtager jeg en mail hvor i det oplyses, at dunjakken desværre ikke kan leveres, men at resten af min ordre vil blive sendt hurtigst muligt. Jeg skynder mig endnu engang at svare, at jeg gerne vil annullere ordren i stedet. 2 timer senere modtager jeg en bekræftelse på, at min ordre nu er ekspederet. WTF?

At lokke med et tilbud man ikke kan levere, og trods en anullering af ordren sende den alligevel, er simpelthen bare ikke i orden. Friluftslageret har ikke svaret på min efterfølgende henvendelse, og jeg har ved modtagelsen af en groft overdimensioneret papkasse vejet pakken til 1,1kg. Det er den uden sammenligning dyreste fragtpris jeg har oplevet, men det gik trods alt hurtigt. Bare ærgerligt jeg blev bondefanget.

Fantastisk service

Jeg har igennem de sidste 10 år handlet i Friluftslageret både i butikken/butikkerne i Odense og på internetbutikken. Jeg er altid blevet modtaget med stor professionalisme og et ønske om at møde mine behov bedst muligt. Jeg er aldrig blevet skuffet. Uanset hvor i verden jeg har befundet mig har jeg i løbet af den aftalte tid modtaget mine ordrer.
Stor respekt til friluftslageret fra mig!

Friluftslageret ApS

Utilsvarende varer og ingen respons

Friluftslageret har for mig ikke været nogen succes. Første gang jeg stiftede bekendtskab med firmaet var med en gruppebestilling af varer som skulles forsendes til Svalbard. Der var hele tiden problemer med manglende lager. Da varerne blev modtaget på Svalbard, som aftalt, var der flere produkter som var af andre mærker end de bestilte, bl.a. klatregrej. Sådan noget skal bare være 100% i orden, som alle ved. Nogle år senere oplevede jeg at de som rådgivning til en amatør-ekspedition kun formidlede deres egne varer og ikke evt. alternativer, specifikt fx. deres kunststofundertøj kontra merinouldundertøj (som de ikke lige havde på lager. Jamen hvorfor??). Købte en sovepose og fik den med lynlås i den anden side end hvad jeg havde bestilt. For nylig købte jeg på udsalg et par uldluffer. De svarede ikke til billedet i netbutikken og da jeg klagede, fik jeg ingen respons. Har endnu til gode at få en ordre igennem der holder vand. Tror jeg stopper her. Hygge!

Fin handel

Bestilte en hue. Fik den 3 dage efter bestilling. Oplevede at handlen levede op til min forventninger. Handler gerne her igen.

Dårlig service

jeg bestilte nogle varer som efter 2 uger ikke var kommet og jeg havde heller ikke hørt noget fra butikken, herefter ringede jeg og fik at vide at de ville rykke leverandøren og at varerne højst sandsynligt ville blive leveret i starten af følgende uge. Varerne kom ikke og jeg ringede igen og fik at vide at varerne var udsolgt hvorefter jeg annullerede min bestilling. Friluftslageret levede ikke op til deres egne handelsbetingelser om at informere kunden om forventet leveringstid hvis denne overskred det normale og jeg fik aldrig hverken mail elelr tlf. opringning om at varerne var udsolgt. De svarede heller aldrig på de 2 mails jeg sendte da varerne ikke dukkede op som forventet efter 2-3 uger. Havde jeg fået at vide at varerne var udsolgt kunne jeg have bestilt dem gennem en anden butik i stedet for at vente en måned hvor jeg virkelig havde brug for varerne, skiundertøj. Virkelig dårlig service, og en anden gang vælger jeg helt klart en anden butik.

Friluftslageret ApS

Kundeinformation og lagerstyring på internetside helt hen i vejret!

Bestilte 4 varer, som iflg deres hjemmeside var på lager. 5 dage efter bestilling havde jeg intet hørt og rykkede. Det viste sig at en af varene havde de slet ikke og en fik de hjem i løbet af 2 - 3 uger. Det er bare ikke i orden.
Hvis deres lagersystem ikke virker korrekt, er det mindste da, at man informere kunden maks et par dage efter ordreafgivelsen.

Ved en tidligere ordre, ringede jeg 10 min efter ordreafgivelsen og bad om, at få en ekstra vare med i leveringen, men det kunne ikke lade sig gøre.
Det var sidste gang jeg anvendte deres internetshop, så er det alligevel hurtigere og bestille direkte i udlandet.

opdateret 08.05.2012 (rettet fra 2 til 4 stjerner)
På trods af lidt uheldige oplevelser med internetforretningen, har jeg alligevel valgt at handle hos Friluftslageret efterfølgende, dels på deres internetshop, men primært direkte i deres forretning. Internethandlerne har forløbet uden problemer, men det de primært skal have ros for, er der rådgivning og behandling af kunder i forretningen - det gør de dælme godt. Dog skal man være lidt efter dem med priser, da priserne i internetforretningen og den fysiske forretning ikke altid stemmer overens (tak for smartphones :-) ) . Alt i alt god service, behagelig stemning og flot flot forretning.

Super hurtigt!

Bestilte forskellige varer hos Friluftslageret torsdag eftermiddag. Fredag kom posten med en pakke til mig! Det kalder jeg seriøst hurtigt!
Flotte varer i flot kvalitet - og så i den fart!
God kommunikation fra Friluftslageret undervejs. Kunne hele tiden følge min pakke.
Kan kun anbefale Friluftslageret til andre out-door-freaks!

UPDATE 16.04.2010
Nu har jeg så handlet hos Friluftslageret igen. Denne gang var oplevelsen knap så positiv.

I deres flotte og veludrustede webshop bestilte jeg flere forskellige varer. Efter et par dage blev jeg ringet op, og fik at vide, at en af de varer jeg havde bestilt ikke var på lager, men at jeg kunne få en tilsvarende af et andet mærke. Det var så i orden, og jeg forventede at ordren ville blive effektueret. Senere samme dag blev jeg så ringet op endnu en gang, af en anden medarbejder, der kunne fortælle mig, at endnu en af de varer jeg havde bestilt ikke var på lager, og først skulle bestilles hjem. Dette ville forsinke min ordre 3-4 dage.

Jeg fik min ordre, og den indeholdt det jeg havde bestilt og aftalt mig til. Ingen problemer der. Men det undrer mig meget, at man har varer i webshoppen, som ikke findes i virkeligheden og først skal bestilles hjem. Det er et irritationsmoment for kunderne, at man aldrig kan vide hvad man kan få og ikke få.

Den lille oplevelse kostede Friluftslageret to af de fem stjerner jeg oprindeligt havde givet shoppen. Men jeg handler der, trods alt, gerne igen.

UPDATE 01.02.2011.

Det var da utroligt...!
Bestilte en enkelt vare på Friluftslagerets webshop. Blev ringet op samme aften, at varen desværre var udsolgt, og først ville være i butikken igen en måned senere. Jeg blev tilbudt en bedre vare til en billigere pris, så det var sådan set fint nok.

Men jeg må - igen - undre mig over, at man ikke har større koordinering mellem lager og webshop. Det holder simpelt hen ikke i længden, og jeg er begyndt, at se mig om efter andre leverandører.

Fik hvad jeg manglede

Jeg skulle havde en jakke, der skulle kunne det hele, viste ikke hvad jeg ville havde. Det hjalp de selvfølgelig med og er meget tilfreds med deres rådgivning og priser ikke mindst

God oplevelse

Jeg bestilte en rygsæk på udsalg hos friluftslageret, har modtaget varen efter to dage, rigtig pænt indpakket

Jeg har haft en god oplevelse hos friluftslageret, og vil helt sikkert handle her igen

Det er super

Har handlet flere gange i både netbutik og den IRL butik. Alt er altid forløbet perfekt også da jeg snakkede med dem i telefonen, alt er kommet til tiden. så jeg kan kun anbefale denne butik.

Ingen problemer

De bestilte varer blev afsendt hurtigt og der var ingen fejl på ordren.

Ingen problemer...

Har handlet med friluftslageret dels på nettet og dels i den fysiske butik. Har ikke haft problemer. De bestilte varer blev leveret hurtigt. Den sidste stjerne mangler pga prisniveauet, som er lidt for højt efter min mening. Men meld dig ind og få 20% på alting - både i butik og på nettet!

Bedre butikservice end Internetservice

Har kun handlet én gang på hjemmesiden. Da jeg bor i Odense er jeg tit i deres forretninger og her kører alting super professionelt.
Det samme kan ikke helt siges om internetsiden. Selve udvalget, priserne og købet foregår rigtig godt, men i mit tilfælde blev en vare fra min ordre ikke leveret, men i stedet havde personen, der havde pakket ordren, skrevet på kvitteringen at en af varerne alligevel ikke var på lager og dens beløb ville blive tilbageført.
Da grunden til at jeg lagde ordren hos firmaet i første omgang var netop udsigten til at få denne vare var min ordre en lille smule for gæves. Ville blive glad, hvis de ville kontakte mig en anden gang og fortælle mig at en vare ikke kan leveres og derefter lade mig beslutte om ordren skal fortsætte eller ej.

God service, manglende lagervare

Får altid god og hurtig service hos friluftslageret.

Dog synes jeg ikke de altid er fleksible nok til at finde løsninger på udsolgte
varer, som ellers skulle være på lager ifølge hjemmesiden.

Hurtige svar på Email er også standard her!

Friluftslageret ApS

Altid en fornøjelse at handle her...

Har handlet her en del gange. Virkelig god vejledning over telefonen, de tager sig god tid til at svare på spørgsmål mm.
Varerne leveres et par dage efter at de er bestilt, altid godt pakket ind og i fin stand.

Reel, ærlig og troværdig forretning, som jeg stadig benytter, og kun kan anbefale andre.

Friluftslageret ApS

God vejledning i valg af produkt da jeg kontraktede dem telefonisk.
N
emt at følge hvor langt min bestilning var kommet :-)

Ingen problemer de gange jeg har haft reklamationer/byttesager.

Friluftslageret ApS

Har handlet flere gange i denne butik. Alt er altid forløbet perfekt fra bestilling til levering af varen. Kan kun anbefale denne butik.