We are hiring!

• Reviews (46)

Nooit problemen gehad

Heb er 3x besteld en was altijd prima afgeleverd en geen problemen gehad

Front Runner Nederland B.V.

Leuke producten voor weinig geld

Heb al 6/7 keer besteld bij Front Runner. Ze hebben elke keer weer aparte en leuke sneakers die je ergens anders niet kan krijgen. Je wordt op de hoogte gehouden en elke keer had ik mijn sneakers binnen de aangegeven periode binnen. Top service!

Front Runner Nederland B.V.

Makkelijk, snel, vriendelijk en een goede service

Laatst een pet gekocht via de website. Ik had er voor gekozen om het de bestelling op te halen in het dichtstbijzijnde filiaal. Werd na een paar dagen gebeld dat de bestelling binnen was en kon het ophalen. Werd erg vriendelijk ontvangen. De bestelling en de betaling waren helemaal goed gegaan. Helemaal super. Ik zou dit bedrijf zeker aanbevelen aan iedereen.

Front Runner Nederland B.V.

Da's snel, het lijkt Frontrunner wel!

voor het eerst bij deze webshop besteld want ik zag New Balance-sneakers voor mijn zoontje die ik heel stoer vond. Nou waren ze ook nog 20 euro afgeprijsd dus ik móest ze hebben!
Ik koop al jaren online zijn sneakers en heb verschillende ervaringen gehad.
Ik moet eerlijk zeggen dat ik positief verrast was over de snelheid die Frontrunner aanhield met betrekking tot informatie over mijn bestelling en de desbetreffende bestelling zelf!

Ik zal zeer zeker nog een keer de webshop bezoeken voor sneakers voor mijn zoontje!

Front Runner Nederland B.V.

groot assortiment, overzichtelijke webshop.

-grote overzichtelijk webshop ideaal om online te shoppen.
-groot assortiment
-alleen jammer dat er nu wel verzendkosten zijn

Goede service en kwaliteit

In deze shop krijg je de beste service en garantie! Veel uiteenlopende sportartikelen en accesoires voor het hele gezin! Leuke aanbiedingen. Ga zo door!

Front Runner Nederland B.V.

Goede, snelle service en prima producten voor een goede prijs

Onlangs iets besteld via de webshop van frontrunner.
De site is overzichtelijk en er zijn genoeg zoekopties zodat je snel vindt waar je naar op zoek bent.
Snelle levering en goede service.
Top!

Front Runner Nederland B.V.

Goede persoonlijke en snelle service el levering van kwaliteitsproducten

Mijn New Balance 576 (road to London) waren onlangs afgeprijsd door FrontRunner en gelukkig was mijn maat nog aanwezig.
Binnen 2 dagen stonden de schoenen op me te wachten in de het voor mij dichtstbijzijnde filiaal.
Hier werd ik vriendelijk, professioneel benaderd door een medewerker met verstand van sneakers en lifestyle.
De schoenen bevallen goed, zoals ik van NB gewend ben.
Het gehele proces van bestelling op website t/m levering in de winkel ging soepel en makkelijk in zijn werk.
De mogelijkheid om met accept-giro te betalen werkt voor mij drempelverlagend omdat je bij retournering geen geld hoeft terug te gaan claimen bij het bedrijf. Een slimme zet van Fron Runner om hieraan mee te werken.
Al met al ben ik een tevreden klant welke nog vaak zal bestellen.

Perfect

De winter komt eraan, dus ik heb een muts en dogear pet besteld. Ik vond alles perfect gegaan, je word goed op de hoogte gehouden wat er met je bestelling gebeurd (al verzonden etc.) en je krijgt je bestelling snel thuis voor lage verzendkosten.

Front shopper

Nou Front Runner, Zoals je ziet ben ik een vaste klantenvriend bij jullie!! Jullie hebben altijd super sales en daar ben ik dol op!! Daarom geef ik jullie een goede beoordeling. Ik had laatst wel alleen wat problemen met het verzenden maar dat lag meer aan het verzend bedrijf dan aan jullie. Nou tot op de volgende SALE!!

Groetjess,
Dina

Geen leuk ervaring

Ik had laatst een Adidas horloge willen bestellen op de website. Ik had voor het product betaald en na een paar dagen kreeg ik een e-mail dat het product niet meer verkrijgbaar was. Ik vond dit geen leuke ''ervaring'' want ik wilde de Adidas horloge echt en aangezien het bij Front Runner wel goedkoper was besloot ik om het bij Front Runner te halen maar dit had dus echt totaal geen nut. Hierna heb ik het horloge toch bij Adidas moeten bestellen, mja...

Superservice

Ik heb vrijdag een paar schoenen besteld en had ze vandaag (maandag) al in huis!

Front Runner Nederland B.V.

Mooie kleding, scherpe prijzen, goede service.

Ik koop vaak in de uitverkoop kleding bij Front Runner, aangezien de merkkleding normaal veel te duur is. Ik heb hierbij al een aantal mooie koopjes te pakken gekregen.
Laatst kocht ik echter schoenen voor een supermooie prijs, maar toen bleek dat deze al waren uitverkocht. Daar baalde ik wel goed van natuurlijk. Ik kreeg toen een mailtje met dit bericht, en de vraag of ik mijn geld terug wilde of een ander product wilde bestellen. Ik heb toen dit laatste gedaan en dat artikel werd toen snel geleverd. Op zch netjes opgelost, maar ik baalde er natuurlijk wel goed van en echt een goed gevoel houd ik hier niet aan over. Desnoods hadden ze me een 5euro tegoedbon kado gedaan ofso.

Slechte leverantie

Alleen het geld afschrijven van mijn rekening ging snel. Ik heb nog steeds niets binnen. Telefonische afspraken worden niet nagekomen.
Ik bestel er nooit meer!

Fout tijdens de bestelling

Een fout tijdens de verwerking van de bestelling, maar wél geld van mijn rekening afhalen. Schande, en ik moet er maar weer achteraan.

Ik bestel nooit meer wat bij deze site!

Front Runner Nederland B.V.

Super aanbod en goede service

hele vette shop met erg mooi aanbod. Ik bestelde iets dat niet direct uit voorraad leverbaar was, maar kreeg keurig mail over de vertraging. Uiteindelijk na 2 dagen mijn schoenen al binnen. Allemaal makkelijk en overzichtelijk.

Super service

Had mijn schoenen eerst ergens anders gezien, toch even doorgezocht.. Waren bij Front runner goedkoper dus daar besteld. In 2 dagen in huis, super service en overzichtelijke site. Aan iedereen aan te raden!

Review by confirmed purchaser

Fijne site om je schoenen te bestellen.

Echt een fijne overzichtelijke site en ik hoefde geen bestelkosten te betalen. Omdat ik een CJP-pas heb, kreeg ik ook nog korting.

Review by confirmed purchaser

Prima, bestelling na een dag in huis!

Snel betaling voor elkaar, bestelling na dag (of twee) in huis.

Review by confirmed purchaser

Makkelijker kan het niet gaan

Snelle levering, goede kwaliteit, zeer tevreden, gemakkelijke betaalwijze.

Goedkoop en supersnel

In eerste instantie schoenen gezien bij een andere online schoenenwinkel. Via via bij frontrunner uitgekomen waar dezelfde schoen 20 euro goedkoper was. En binnen 2 dagen thuisbezorgd. Super. Volgende keer weer.

Review by confirmed purchaser

Snelle afhandeling en een goed product.

De bestelling is snel verwerkt en het product was binnen drie dagen bij ons.

perfekte service

zeer goede service en snelle levering

snel en gemakkelijk

De internetsite is overzichtelijk,
het bestellen verloopt soepel zonder veel gedoe,
in de winkel is het personeel op de hoogte van bestellen via internet en staat het product klaar.

Snelle goede service!

Geen problemen ondervonden, snelle goede levering.

very good service

I'm sorry I don't speak dutch. I'm located in France. I've appreciate your service and your serious. The delay for the delivery was good and the package was not damage.

Gewoon Uitstekend!

goede service , snelle service , gewoon uitstekend!

Dus waar koop je ? bij Front Runner natuurlijk!

Review by confirmed purchaser

Mooi, leuk, snel, netjes en vriendelijk...!

Ja! ...ik ben zeer tevreden!
Best mooie site, lekker overzichtelijk enzo en best veel keus.
Ik heb nu al een keer of 3 iets besteld bij de website van Front Runner en het is me uitsteklend bevallen! Echt!
Had m'n spullen alle 3 de keren de volgende dag binnen, netjes in een doosje en alles!
Beetje irri waren die paar foldertjes die bij de bestelling zaten, maar ja... 3 kleine blaadjes, zo in de prullenbak!

Voordat ik de 2e keer ging bestellen had ik een vraag over de beschikbaarheid, toen ging ik bellen met de helpdesk en ben toen echt vet goed geholpen door een meneer daar bij de helpdesk... mag ook wel eens gezegd worden, vriendelijke gast!

Ook vind ik het wel relaxed dat je in hun winkel kan ruilen als iets niet goed is ofzo...

Ik heb (nog) geen nare ervaringen met frontrunner.nl gehad.
Two thumbs up..

Groetjes,

Sjoerd

bijna goed.

ik heb een artikel besteld, de bestelling ging goed en ook toen het product in huis was, was het prima naar zin. De levertijd duurde alleen iets langer dan aangegeven was. dit was dus wel jammer! Wanneer nodig zal ik gerust nog een bestelling plaatsen bij Frontrunner hoor!

TOP

Bestelling is een dag later geleverd, beter kan niet....

geweldig

Zeer tevreden over de snelle levering

Helemaal tevreden !

Goede en snelle levering !

snele levering, netjes.

De levering is heel snel je word op de hoogt gehouden van je pakket via het dpd met je pakket nummer. Ik heb mijn artikel binnen 2 dagen gekregen.

frontrunner verdient podiumplaats

mocht het aantal schoenen in mijn maat groter zijn, ik zou het iedereen aanraden ;)

Review by confirmed purchaser

Het is een overzichtelijke site en makkelijk te gebruiken.

De bestelling verliep naar wens en vragen worden snel beantwoord.
De bestelling en aflevering verliep snel en volgens afspraak,alleen 1 opmerking,dat de doos niet goed dicht zat bij aflevering.Verder dik tevreden.

makkelijk en snel

goeie en duidelijke site, snel in huis en ook een prima verpakt pakket. schoenen zitten ook prima. bedankt!

Review by confirmed purchaser

De service is super, de bestelling was na een dag al geleverd.

Ik vind het een goede service, de bestelling was binnen een dag geleverd en dat zonder verzendkosten.
Ook de kwaliteit van de bestelling die ik heb gedaan (Converse schoudertas) is top!

uitstekend

ik zal vaker bij jullie online bestellen!

SUPERSNELLE LEVERING

GOED EEN VRIENDELIJKE TELEFONISCHE BENADERING!

Miscommunicatie

Ik heb geen reactie op mijn mail gekregen en kreeg ook geen factuur bij de retourzending.