[REPLY]
Jeg har altid været hos Krifa, men for nogle måneder siden blev jeg anbefalet til FTF-A af Jytte Bolander.
Hun fortalte mig kort og effektivt hvor mange fordele jeg ville have ved at skifte og at prisen godt og vel var det samme, men med en bedre forsikring af mig som lønmodtager.
Stor ros til hende og de kan klart anbefales af mig :-)
En sober gennemgang af pligter og rettigheder. Samtidig en reminder om, at de til tider rigide regler blot administreres af ftf-a på vegne lovgiverne.
Jeg ser frem til et positivt samarbejde.
venlig hilsen
Jan Milo
Jeg vil først sige at jeg har været rigtig tilfreds med møder jeg har været indkaldt til ved FTF-A. Det har været søde og behagelige medarbejder jeg har mødt, samt den rådgivning jeg har brugt i forbindelse med jobsøgning. De fortjener 5 stjerner:-)
Meeeen, desværre har jeg al for ofte oplevet at blive talt ned til når jeg har talt med første led i deres tlf. kæde, og til tider har de virket direkte vrede på mig. Meget uprofecionelt!
Det er så en side af sagen, men det gik også hurtig op for mig, at deres vejledning ofte har været direkte forkert. Har selv arbejdet som forbrugerkonsulent, hvor vi lagde en ære i, at give den korrekte vejledning. Man kan selvfølgelig ikke vide alt, men istedet for at have for øje at få afsluttet denne henvendelse, så meld da ud. Jeg skal lige have vendt dette med en kollega, og jeg vender derfor tilbage. Heller det end det andet, for det skaber utrykhed.
Derfor trækker det meget ned i den samlede bedømmelse, og kan genlæse her at jeg ikke er den eneste. Så jeg vil bare slutte mig til, og håber det kan være med til at flytte deres callcenter i en bedre retning.
Jeg kontaktede FTF-a for at være sikker på at jeg gjorde det hele på den rigtige måde. Jeg var i tvivl om den information jeg fik og stillede spørgsmål ved svaret fordi det var modsatrettet i forehold til hvad jeg havde læst og hørt.
Personerne jag talte med var irriterede over at jeg stillede spørgsmål og ikke forstod deres svar. Den ene person jeg talte temmelig nedsættende til mig. Jeg blev rigtig ked af det og vred. Jeg søgte hjælp hos en veninden som kender til A-kasse arbejde og hun oplevede samme arrogance og mangelende vilje til at hører hvad der blev sagt. . Faktisk ,når jeg læser FTF-a's egen hjemmeside er svaret jeg fik det modsatte af hvad de selv skriver.
Jeg mener tiden er til at finde en anden A-kasse
"Anmeldelsen er ændret fra negativ til positiv, da der siden er blevet taget ordentligt hånd om sagen af nogle søde og rare mennesker i FTFA. Og jeg er i dag et lykkeligt medlem af FTFA." 31/12-2012
Jeg er ikke foretaler for "gule" a-kasser eller fagforbund, dette er også en af årsagerne til, at jeg gerne ville skifte til FTFA. (Jeg må dog sige, at jeg er kommet alvorligt i tvivl om det nu også er det rigtige, at gøre og om de magter at varetage nogen opgaver overhoveder)
Jeg har udfyldt 2 ansøgningskemer, for mere end en måned siden, og intet hørt. Jeg kontakter dem så i denne uge. Første gang man/tirs, hvor jeg taler med en sød og imødekommende pige, som fortæller mig, at der er sket en fejl da min tidligere a-kasse ikke har returneret et eller andet til dem. Hun beder mig om at prøve, at ringe dagen efter da medlemsafdelingen (som tilsyneladende holder meget tidligt fri) ikke er tilstede, da det er dem jeg skal tale med.
Jeg ringer et par dage efter (da min arbejdsdag normalt hedder 7-15,, på nær fredag) ,fredag. Hvor det som udgangspunkt ikke er samme imødekommenhed, dog er jeg behagelig at tale i telefon med, så tone bliver hurtigt behagelig igen. Jeg får dog, at vide at min tidligere fagforening ikke har sendt nogle papirer, så det skal JEG rykke dem for! Jeg mener bare, hvis jeg skal gøre mig fortjent, plus at gøre endnu flere anstrengelser for overhovedet at få lov og betale jer 500kr. om måneden, så kan jeg virkelig godt blive bekymret.
Fin mulighed for at være gratis medlem og derefter få dimittendsats :) Det er dog meget svært at komme i telefonisk kontakt med dem, og det er meget svært at få noget at vide.
De ringer ikke tilbage når de lover det, og de har ikke styr på de papirer de får tilsendt.
og indtil videre er jeg tilfreds med "oplevelsen".
Jeg har dog været ked af, at de vælger at svare via telefon, istedet for mail - selvom man krydser dette felt af ved svarmulighed (deres svar retur til mig).
Dette har jeg gjort opmærksom på, men de ringer stadig og giver mig svaret pr. telefon.
Velkomstmødet var positivt og medarbejderen var rigtig sød og informativ omkring regler og krav.
Prisen for a-kasse kont. betyder ikke så meget - bare man modtager en god service og kan henvende sig og få ordentlige svar og hjælp, når man har brug for det.
Men det er da bestemt et plus, at den ikke ligger i den dyreste ende af skalaen.
Har været medlem i ca 2 år, og må indrømme at jeg var positivt overrasket over jeres jobsøgningskursus - hvilket også redder jer en 3'er.
Det trækker dog meget ned at i er meget bureaukratisk omkring dokumentation vedr selvstændig virksomhed. Skal opgive regnskabstal fra feb til feb.. og regnskabsåret går for de fleste mindre virksomheder altså fra jan til jan. Dette resultere i at i krævet - på tro og love - at man erklære et bestemt beløb i en periode, som der ikke er muligt at opgører! Det er en om'er!
Kan ikke anbefale jer til selvstændige erhvervsdrivende.
/Rasmus