[REPLY]
Købte en Molo jakke 200,- billigere end i butikkerne, og kunne vælge en fin lille gave med, fordi jeg købte for over 700,- (mener jeg, det var).
Fragten var kun 29,- da jeg fik det sendt til mit job.
Handler gerne her igen :-)
fint udvalg og følger med på udsalg så man slipper at ærge sig over dyre køb som man finder billigere hos en anden netbutik
Har kun positiv feedback til pågældende firma.
Virkelig hurtig levering, varen var RIGTIG flot pakket ind i lækkert silkepapir og gavebånd, samt konvolut, og så lige en lille slikkepind som "prikken over i'et" :) Det sq god kundepleje :) ABSOLUT et sted jeg vil handle i fremtiden.
Havde bare en rart oplevelse - igen hos Funkylittlemonkey.dk som igen kørte med nogle tilbud/udsalg og det er bare rigtig fedt med gode priser.
Meget søde og venlige personale, da jeg ringede for at få svar om nogle størrelser. Varene var fremme efter en dag. - Fint pakket ind :D
Et super sted at handle:D Kan VARMT anbefales.
Men synes i holder prisen oppe noget længere end jeres konkurrenter! Det er tit jeg har tænkt at købe noget og når jeg tjekker de andre sites som har de samme mærker, oplever jeg at i har fuld pris mod op til 50% hos konkurrenten. Et lille tip til forbedring ;)
Jeg har købt en del tøj hos funkylittlemonkey, og jeg har simpelthen været rigtig glad for tøjet og dets kvalitet.
..... dog har det nogle gange kikset en smule, og resulteret i en noget længere svartid/leveringstid.
Havde mine varer få dage efter bestilling,, men synes fragten er dyr. Vælger helst de netbutikker hvor det er gratis levering.
Jeg køber normalt ikke meget børnetøj på nettet, men det ændrer sig efter en super god oplevelse på FunkyLittle Monkey.
Siden er nem at navigere på, udvalget fantastisk, priserne meget rimelige, jeg fik tøjet dagen efter og blev glad for det lille vedlagte brev.
I
Jeg har købt det fedeste Hummel...
4 bluser til mine drenge
Service helt i top og allerede 2 dage efter lå pakken hos mig...
Klart mit favorit sted at handle og som drengene allerede siger: " de har så fedt tøj hos Funky Little Monkey "
Jeg har bestilt et par gange og det er kommet super hurtigt og i en lækker indbydende indpakning.
Jeg kan kun anbefale andre at bestille i webshoppen, den er nem og overskuelig.
Hej!
Jeg har købt 2 mini a ture jakker til mine børn hos funkeylittlemonkey.dk og er meget tilfreds med varene. God service og hurtig levering lige til 5 stjerner TAK!!!
jeg køber stort set alt vores børnetøj i funkylittlemonkey, jeg har aldrig oplevet bedre service og dejligt persone end i denne butik, super hyggelig atmosfære i selve butikken og alle er klar til at hjælpe:O)
Super god service og meget hurtig levering :o)
Stort udvalg af vores favoritmærke og i størrelser som ingen andre web forhandlere har!
Tak for handlen - vender helt sikkert tilbage :o)
Fin oplevelse og dejlige ting på siden. Købte og fik sendt til anden modtager, da det var en gave. 2 dage og den var fremme. Det er skønt man kan regne med servicen.
Handler ofte hos funky little monkey - der er det største og fedeste udvalg til drenge i de fedeste mærker. Har altid fået super betjening og de er søde og venlige. Har også fået mine ting hurtigt!
Det kan anbefales at handle der!
Har bare fået alletiders service over telefonen og lyn hurtig levering i flot flot indpakning, lavede en ordre torsdag og fik den allerede fredag, så det er bestemt ikke sidste gang jeg handler der :)))
Er blevt behandlet skidt hos funkylittlemonkey, begge gange jeg har handlet der.
Første gang gik der 5 dage før jeg endelig blev underrettet om at de ikke havde min vare.. (efter adskillige kontaktforsøg).
Anden gang fik jeg intet svar på mine forespørgsler og modtog først besked om afsendelse af mine varer 8 dage efter..
Handler der ikke igen!
HAr købt småfolk på tilbud..venlig personlig service, hurtig levering, og ikke mindst flexibel i forhold til fragt, som jeg fik så billigt som muligt på mit eget ansvar...lige som jeg ønskede det..
jeg har handlet i butikken flere gange og har hver gang fået pakken dagen efter, alt pakket flot ind og med en lille overraskelse.
Valgte at handle der første gang da siden er meget overskuelig og servicen er rigtig god. Jeg har tit brug for mål på tøj og sko og ringer derfor tit til butikken som er søde til at hjælpe. Kan helt klar anbefale denne online web-butik som har et godt udvalg.
Fedt tøj, billederne er tydelige af tøjet og jeg har været tilfreds med servicen.
Mit tøj kom hurtigt og var pakket pænt ind. Jeg har handlet der flere gange og har altid fået god betjening af de søde piger.
Har fået en perfekt oplevelse som kunde, med god betjening, hurtig forsendelse og gode varer.