[REPLY]
Der var hurtig levering og varen levet fuldt op til forventningen :-)
Har købt flowergirl sutsko, farven skaller af efter kun to dage! Men kontakten med fuzzies var fin nok, ikke noget at sige der.
God service og hurtig levering. De bestilte sko var ikke i den ønskede størrelse, så jeg blev ringet op og spurgt hvad jeg kunne tænke mig.
Der var hurtig levering, en god hjemmesko, i god forarbejdning.
Jeg har ikke før handlet på hjemmesiden, men den var nem og overskueligt.
Det bedste var prisen og den hurtig levering
Super lækre produkter til lav pris. Blev bestilt og leveret uden problemer.
Dejlige støvler og sandaler, der var fremme dagen efter bestilling. Fornemt :-)
Hurtig levering og super betjening. Handler helt sikkert igen en anden gang! :)
En vare var udsolgt men jeg blev ringet op og fik aftalt hvordan ordren så skulle være. Dejligt med personlig betjening for andre muligheder :)
Jeg havde bestilt to par sko, hvoraf det ene viste sig at være de forkerte. Dagen efter ringede jeg til Fuzzies og vupi ville hun sende de rigtige til mig. I sammen ombæring spurgte jeg så om det kunne lade sig gøre, at bytte de andre til nummeret mindre. Det var der ingen problemer i, og havde ingen indflydelse på, at hun selvfølgelig sendte en returkuvert til begge par sko med til mig. Så selvom der var lidt kludder, så kørte det let og smertefrit og min datter er nu den stolte ejer af sine første sko. Selvfølgelig fra Fuzzies, ligesom storebrors.
Min datter elsker dem, god pris lækker sko...
Produktet lever op til forventningerne og varen blev leveret hurtigt.
Købte rigtig lækre hjemmesko, modtog virkelig god service og hurtig levering.
Super hurtig ekspedition. Bestilte om eftermiddagen - modtog varen allerede dagen efter.
Jeg bestilte et par hjemmesko, og fik dem leveret dagen efter.
Det er fin service.
Desuden er hjemmeskoene super lækre til små bløde fødder.
Det er 3. par jeg bestiller, og jeg kan varmt anbefale Fuzzies.
Hurtig levering, god kundeservice. Måtte dog sende skoene retur da de var for smalle i tæerne. Åbenbart en anden model af lædderfutter end min søn havde prøvet hos mødregruppen. Det kunne godt være lidt bedre oplyst på hjemmesiden. Men der var umiddelbart ingen problemer i at sende retur
Noget helt andet er...
jeg har været til lagersalg hos fuzzies for nyligt, min søns første sko... Er dog uforstående over at komme hjem med alt for store sko, forstår ikke lige hvordan jeg kunne blive rådet til den størrelse, jeg kan ikke engang få skoene til at sidde fast på hans fødder. Men pyt, han vokser jo... Nu mangler jeg bare stadig noget han kan passe
;-)
Beställde min nya snygga väska, den ankom efter två dagar. Snyggt inpackad och ändå den är billig verkar kvalitén vara jättebra :) supernöyd!
Der gik under 2 døgn for jeg havde mine varer.
Da en af mine varer viste sig at være beskadiget, fik jeg fluks tilsendt en ny.
Jeg handler helt sikkert hos Fuzzies igen. Jeg modtog min bestilling dagen efter, og da en vare var udsolgt modtog jeg en venlig opringning.
Super god service!
Mycket snabb leverans. Det uppskattas när man handlar på nätet. Är mycket nöjd med väskorna. Tack för en superbra service!
hurtig levering - super dejligt bløde fuzzer :) lidt større i størrelsen er beregnet så ikke behov for at lægge den ekstra centimeter til...
Super service og hurtig levering! Kan klart anbefales.
super hurtig levering....bestilte en søndag og havde varen allerede tirsdag ;)
Rigtig hurtig levering og super dejlige hjemmesko jeg fik ind af døren.
Meget hurtig handel :) Fik varen dagen efter bestilling, kan varmt anbefales
Du var frisk på en handel det var super. jeg helt ud tilfreds.
jeg fik hurtig min pusletaske som er super lækker, den bliver jeg glad for.
Jeg prøvede at bestille for over 600 kr. for at spare fragt, men der blev ved med at stå fragtpris på bestillingen. Så jeg endte desværre med kun at bestille 2 par, når fragten alligevel stod på. Jeg orkede ikke bøvlet med at skulle ringe og få det ordnet.
Men det er nogle super dejlige hjemmesko, som mine børn er rigtig glade for!
Meget venlig betjening og omgående levering. Mine bedste anbefalinger
Fuzzies har vi bare aldrig haft problemer med.
Hjemmeskoene strammer ingen steder, de sidder godt fast, selv om man køber en hjemmesko med mulighed for groeffekt og de små baby/børneben falder ikke ud til siden pga. skoen. Min datter på tre er vilde med hendes Fuzzies.
Jeg glæder mig til at min søn på snart et år kommer til at bruge hans sandaler. Jeg er overbevist om at de er lige så god kvalitet som deres hjemmesko.
Min datters fødder er dejlige varme og hun står godt fast pga. de gode såler.
Absolut de bedste sutsko. Har efterhånden prøvet en del, men vil fremover altid bruge fuzzies.
Jeg havde en rigtig behagelig oplevelse ved bestillingen af varerne, det var nemt og overskueligt på hjemmesiden og der var en god tabelanvisning til valg af skostørrelse.
Den ene vare jeg havde bestilt var udgået og jeg blev straks kontaktet (dagen efter) og tilbudt et alternativ.
Modtog mine bestillinger dagen efter og er utrolig glad for den alternative vare.
Et lille luksus hage for mig: Kunne dog godt have tænkt mig at varerne blev leveret i en kasse og ikke pose, da der også er sko iblandt varerne, selvom skoene var i en æske for sig og lagt i posen, men kan godt lide at gemme de fine skoæsker til opbevaring af skoene...;p
Jeg synes egentlig rigtig godt om Fuzzies og var ret begejstret, da jeg købte et par blå sko og et par hjemmesko til min søn. Da de ankom levede de dog ikke op til forventningerne - de blå sko så slet ikke ud som billedet af dem og hjemmeskoene var desværre for smalle til min søns buttede tumlingefod. Jeg betalte 64 kr. for fremsendelse - til trods for at Fuzzies kun havde betalt 38 kr. Og da jeg også selv skulle betale for at sende dem retur er det nu løbet op i over 100 kr. i porto. Det er i mine øjne slet ikke serviceminded eller konkurrencedygtigt i forhold til andre netbutikkers service, hvor flere både sender fragtfrit OG medsender gratis tilbagesendelseslabel. Jeg føler mig skuffet og har desværre mistet lysten til at handle hos Fuzzies.dk.