[REPLY]
Fandt den bog jeg søgte om cavalier. Det var let og hurtig og rigtig nemt at finde rundt, samt hurtig levering
Jeg ledte efter en bestemt bogtitel på nettet. Fandt at den var billigst hos GAD; hurtig levering uden beregning for forsendelse (via GLS Shop) og belejlig afhentning i en nærliggende forretning med åbent til kl. 22 hver dag ..... Det er første - og bestemt ikke sidste - gang, at jeg handler hos GAD.dk.
Med venlig hilsen
Claus Klink Christensen, Frb.
Leveringstiden var ret lang. Der gik 1½ uge før jeg kunne hente min bog på GLS-afhentningsstedet.
Jeg handlede to bøger hos GAD inden for de sidste 14 dage i den tro at begge var almindelige bøger og IKKE e-bøger. Måske er det mig selv der har haft for dårlig overblik over sitet (hvilket jeg ikke føler)..........men jeg blev ret overrasket, da jeg fandt ud af, det var e-boger som jeg havde købt - hvilket ikke var min hensigt. Øv øv. Og at der så tilmed ikke er fortrydelsesret gør det jo bare endnu værre.
I fremtiden vil jeg ikke umiddelbart handle hos GAD!
-Klaus Riis
Udvalget af bøger "ramte" mit behov. Andre internet-boghandlere kunne ikke skaffe bøgerne.
Det er super smart at man kan vælge at hente bogen et andet sted. Så slipper man for at skulle vente en ekstra dag for at hente den på posthuset, når man ikke er hjemme.
Hej med jer.
Fandt via bogpriser.dk det bedste tilbud hos gad.dk . Alting fungerede perfekt, men for at få den "gratis" fragt, skulle pakken afhentes hos en nærliggende butik(i mit tilfælde blockbuster, som stort set altid er åben).. ganske glimrende service.
Har bestilt bogen for lang tid siden, men endnu ikke fået den. Når jeg rykker får jeg at vide den er på vej og ellers vil jeg høre nærmere. Hører intet. Pengene er trukket på min konto. Nu er den booket forfra, så forhåbentlig kommer den i morgen.....men lad os se.
Købte studie/fagbøger let navigering på hjemme side. Stort udvalg og absolut rimelige priser
Fik en forkert bog tilsendt.
Havde bestil "Møde i Petersborg" læsebog, men fik øvebogen tilsendt istedet.
synes helt sikkert at det har været super nemt og overskueligt at handle med gad.
Jeg købte en e bog hos Gad. Det virkede upåklageligt. jeg havde brug for bogen for øjebliklig hjælp og modtog den sekunder efter bestilling på min mail. Super godt
Jeg har haft bestilt 2 bøger ved GAD på 2 forskellige tidspunkter. Begge gange er bøgerne ankommet 2 dage efter bestillingen. De har været pakket godt ind og i fin stand.
Jeg køber helt sikkert bøger her igen.
Havde bogen et par dage efter, hvilket var dejligt da den skulle bruges som gave. Ved sammenligning af priser på nettet, var GAD den billigste - der var op til 100 kr. i prisforskel. Købte bogen Fribytteren af Kurt L. Frederiksen.
Fin service. Hurtig levering. Ingen ting at beklage mig over.
Per found this review useful
Fik leveret en enkelt roman. Levering var gratis og bogen var billig. Kunne afhentes hos Blockbuster i Helsingør, som har åbent til kl 22. 2 dages levering. Det kan ikke gøres bedre!
Jeg har egentlig haft en god oplevelse med gad, jeg modtog de bestilte bøger temmelig hurtigt efter bestilling og der var ingen mangler, men desværre var begge bøger hakkede og havde fået slag ved pakningen (læst ikke ved postdanmark, da de var pakket fint ind). Jeg forventer at modtage fine bøger når jeg bestiller nye varer.
det tog 11 dage fra jeg afgav min bestilling på 3 studiebøger, til jeg modtog dem.
Desuden var kun de 2 af dem der kunne skaffes.
Det var bestemt ikke hurtig levering.
Let at finde vare og bestille / Nogle dages ventetid inden varen var fremme
- Alt i alt ok
"Løvehjerter", om danske soldater i Afghanistan skrevet af en deres feltpræster, var udsolgt fra forlaget, men kunne købes som e-bog. Havde den 5 min. senere og efter installation af et særligt program (Adobe?) kunne jeg begynde. Måske køber jeg en rigtig e-bog læser en dag?
Jeg har købt en e-bog på gad.dk, den var billig og jeg modtog den på mail efter 5 minutter. Først havde jeg problemer med at printe bogen ud, men fik hurtigt tilsendt en ny udgave af bogen som virker perfekt, god service!
Som sagt havde jeg ikke nogen problemer med hjemmesiden. Det eneste som gør, at jeg ikke giver denne hjemmeside fuldt point, var at det sted, hvor man skulle lægge sin varer i kurven ikke var særlig synlig, og det gjorde, at det tog lidt tid, før man lagde mærke til det, tid som man kunne have brugt på noget andet.
GAD kan præsentere et stort udvalg af specielle fagbøger.
Leveringen fandt sted næste hverdag efter bestillingen.
Fra jeg bestilte bogen til den lå i min postkasse gik ingen tid. Der var ingen bøvl på nogen måde.
Købte en bog (GAD var blandt de allerbilligste) den ene dag, og en til to dage senere havde jeg bogen i hånden. Meget tilfredsstillende.
Har hos Gad.dk bestilt Kogebogen Sølvskeen, det var hurtigt nemt og billigere end i butikken. Kan klart anbefales også en fordel man selv kan bestemme afsendelses metode og sparer penge på den konto
Jeg bestilte Danmarks store naturleksikon og var lidt i tvivl om den kunne leveres. Andre steder stod bogen som "udsolgt fra forlaget". Bogen bestilte jeg søndag d. 16., fik bekræftelse den 19. og leveret den 20. Det er super :-)
Jeg bestilte 5 bøger, som blev sendt til et selvvalgt leveringssted, hvor de var klar til afhentning efter et par dage. Det var meget nemt at bestille, betale og få bøgerne leveret.
fin service, kunne downloade bøgerne med det samme, men mente at jeg også skulle modtage bøgerne på cd?? har ikke modtaget nogen:)
God og hurtig bekræftelse på ordren. Meget billig levering med selvafhentning på selvvalgt pakkeleveringssted (i Superbrugsen) få dage efter bestilling. Fakturabetaling via netbank -hurtigt og gebyrfrit.
Den gav mig hvad jeg skulle bruge. At de giver mulighed privat pakke post er et stort plus da jeg så kunne hente min pakke i Blockbuster og ikke være afhængig af Postdanmarks åbningstider.