We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (35)
GAG

Hurtig annullering af ordre - ingen problemer!

Da jeg fortrød min bestilling, ringede jeg til gag.dk for at annullere ordren - det var hurtigt og nemt, og medarbejderen var sød og imødekommende. Dét er god service!

Perfekt betjening ;-)

Bruger gerne dette firma igen..

Vi bestilte nogle forskellige varer som ankom ret hurtigt, dog viser det sig at selerne har været brugt før.
Fuck tænker jeg, vi skal bruge det dagen efter. Jeg ringer til gag, som giver mig fuld betaling for slipset og så måtte jeg igang med vaske det selv. Det kom i blød og i vaskemaskinen bagefter. Det blev rent. og jeg var glad.
tag gag.

Kan kun anbefale...

Kan kun anbefale gag.dk. Jeg bestilte sidste uge en kappe og nogle handsker. Jeg fik så en mail om at handskerne var i restordre og om jeg ville annullere handlen af dem eller vente på dem. De forventede at have dem på lager igen om en uge (dvs onsdag). Jeg skrev til dem at jeg gerne ville vente. Men allerede fredag fik jeg en mail om at de var blevet afsendt, og har i dag, mandag, modtaget både handsker og kappe. Det var bare super :-) og begge dele lever fuldt op til forventningerne både af udseende og kvalitet. Så er jeg klar til halloweenfest :-)

GAG

Stort udvalg, billigt og hurtig levering

Jeg bestilte fra gag.dk ved middags tid, dagen efter modtog jeg pakken med post danmark. Priserne er gode, og de har et stort udvalg.

Har desuden brugt gag.dk før op til karnavalg i Aalborg, og der var alt også perfekt!

GAG

Varer i meget ringe kvalitet

Tingene blev leveret til tiden o.s.v. - men de leverede varer var i meget dårlig kvalitet. Vi bestilte en del oppustelige ting til en fest og de stank forfærdeligt og ca. halvdelen var utætte eller revnede når vi forsøgte at puste dem op. Alt i alt var det hele noget billigt l*rt.

MS found this review useful

• Viborg, DK
  • 22 Reviews

Værste hjemmeside nogensinde!

Værste hjemmeside nogensinde til køb af kostumer!

Bestilte mit tøj derfra på en fredag, OG DEN VAR PÅ LAGER! Her på en tirsdag er kostumet så kommet på restordre - jeg har endda sidste skoledag om 2 dage. Gag.dk er den største !orte hjemmeside i hele DK! Derudover er de alt for dovne til at sende ens penge retur, så man får dem først om en måned, hvis man har fejl-bestilt noget. !ort er det bedste ord til at beskrive deres hjemmeside!

GAG

Fin hjemme siden, lyn hurtig levering

Jeg bestilte en pakke, betalte sikkert. Og fik den leveret dagen efter! Hurtigt, nemt og sikkert anbefales

Stort udvalg, gode priser

De har et stort udvalg til nogle gode priser. Fandt hvad jeg skulle bruge, pakken kom 2 dage efter, i forsvarlig indpakning.

Helt fantastisk.....!

Har handlet her og er meget imponeret. Købte fredag inden fastelavn og var i tidsnød. Fik en hel unik behandling! Vil fremover handle her igen og vil varmt anbefale butikken til andre. Top proffessionelt og alligevel meget personlig service. Tak..!

GAG

Førstegangs-køb hos gag og pænt tilfreds

Fandt hvad jeg søgte til rimelige priser. Hurtig levering og fornuftig indpakning.

Fik pakken til tiden - Link til GLS i uorden

Jeg bestilte et kostume om mandagen, og det lå klar til afhentning via GLS om tirsdagen.
Linket i ordrestatus, så man kunne følge pakkens rejse, virkede dog ikke, så jeg troede, at pakken ikke var blevet sendt, før jeg fik en mail, at den lå klar til afhentning.
Men jeg handler gerne hos Gag igen.

Billigt, nemt og hurtigt

Kæmpe udvalg (dog ikke til babyer), gode priser, god og hurtig service. Vil klart anbefale butikken til andre, og vil selv handle her igen.

Ok webshop

Stort udvalg, ok priser.

Skulle dog lige minde om reglerne for reklamationsret da jeg modtog et julemandskostume med fejl i syningen, men så fik jeg det også byttet.

sådan!

bestiller en paryk kl temmelig sent onsdag.
ligger til afhentning fredag!
alt stemmer - der sendes infomail, varen er som lovet, leveringen er hurtig og billig.
jeg er vild med at kunne få leveret til et opsamlingssted til en billigere penge. Posten kommer aldrig når jeg er hjemme, og så skal jeg alligevel ud at køre.
Bedste anbefalinger herfra!

Gag, im coming back.

Kæmpe stort udvalg, billige priser, god service og kanon hurtig levering. Gag.dk kan klart anbefales. Hvis der er en ting der er sikkert, er det at jeg handler der igen næste år når jeg skal til kostume fest igen. :)

GOD service og HURTIG levering

Jeg kan kun sige at Gag reddede vores kostume party. Kostumeshoppen havde brændt os af og holdte ikke hva de lovede, derfor kontaktede vi gag som sendte kostumer som lovet samme dag ( ved best, inden kl 14)
og dagen efter stod vi med kostumer i hånden! Fantastisk der er nogle der kan redde en når en anden DUM forretning(nethandel) brænder os af!!!!!!

Kan bestemt anbefale gag.dk

ALT til punkt og prikke

Jeg bestilte et julemandskostume (dette: http://gag.dk/kostumer-46/julemandskostume-304.html ) og det kom til tiden samt er i rigtig god stand. Det skal i hvert fald bruges igen til næste år.

Så der er intet at klage over :) - Derudover også rigtig fine priser

Fantastisk

Stod i tirsdags og ko i tanker om at jeg stadig ikke havde fået købt kostume til Karneval og var bange for at det ikke ville nå frem til tiden, da jeg bestilte efter klokken 13, men næste dag var pakken afsendt og den ankom idag, kun 2 dage efter, så leveringen var super hurtig! :)

Eneste minus var at hjemmesiden var nede det meste af tiden, så der gik næsten 2 timer fra jeg kom i tanker om at jeg manglede kostume, til jeg faktisk kunne komme til at bestille det på siden.

Fint

Ikke så meget af sige, intet i vejen med handlen, men udseende af parykkerne i virkeligheden er ikke god. Der var godt nok en af de tre parykker jeg havde bestilt, som åbenbart var i rest ordre, hvilket jeg først fandt ud af i brevet som medfulgte de to første. Rest ordre er altså noget som hjemmesiden skal være opdateret med, efter min mening, men betalte dog ikke dobbelt fragt.

GAG

Bestilte 4 kostumer d16-02 kl 21.00. fik leveret 18-02 Helt fint.
Sendte 2 kostumer retur 24-02. og fik pengene retur 25-02.
Det er god service. :-)

Nemt, hurtigt og smertefrit

Jeg bestilte mit kostume til sidste skoledag hos gag.dk. Det hele forløb meget elegant med hurtigt levering, jeg har intet negativt at sige.

GAG

Kom tirsdag i tanke om at jeg skulle bruge 3 julemandskostumer fredag. Bestilte så onsdag og varerne kunne afhentes torsdag eftermiddag på trods af det virkelig dårlige vejr. Jeg vil klart anbefale gag.dk til andre

GAG

Købte et halloween kostume. På hjemmesiden stod der op til 5 dages levering, men allerede efter 2 dage kunne jeg hente mit kostume ved den GLS pakkeshop jeg havde valgt. Nemt og hurtigt.

Nemt og hurtigt

Købte kostumer til en fest og varerne kom hurtigt, OK service.

Hurtig og præcis levering

Bestilte søndag aften en jakke og hat, som jeg skulle bruge inden lørdag.
Varerne kom idag, tirsdag, så kan kun anbefale dem.

GAG

hurtigt og nemt, levering til tiden

Handlede hos gag.dk i forbindelse med at min søn skulle holde sidste skoledag og manglede et kostume. Betaling og levering fungerede fint. vil gerne anbefale siden til andre

God leveringstid

Min kæsteste bestilte i sidste uge noget tyrolertøj og hatte, som vi skal bruge til tyrolerfest om 14 dage. Han bestilte det onsdag aften og det kom allerede med posten fredag formiddag, så super god leveringstid. Tøjet og hattene er som de skal være og det var pakket fint :) Ingen sure miner herfra og vi glæder os til at tage til tyrolerfest i vores nye kostumer :D

DÅRLIG SERVICE!

Skulle bruge et kostume til karneval... men var lidt sendt på den... så jeg ringer derind og spøger om de kunne nå at sende det afsted så jeg kunne nå at få det senest fredag... det kunne de sagtens sagde de :D
jeg bestiller det tirsdag middag, hvor de siger at hvis mna bestiller inden denne tid tid får man det dagen efter... onsdag bbliver det bekræftet og betalingen går i gennem... torsdag aften bliver den sendt... fredag kommer der ingen pakke? hvordan skal man så komme til karneval? tak for ingen ting gag.dk nu missede jeg karneval i år! så lad vær med at lov noget i ikke kan! fik først min pakke mandag som de kunne få lige i nakken igen...! handler der aldrig mere!

Dårlig service!!

Bestilte et kostume men det kom en dag for sent fordi Post Danmark åbenbart ikke kunne hente det

Sagde jeg ikke ville modtage det og jeg ville returnere det hvis de alligevel sendte det, men jeg modtager pakken alligevel men ingen retur label så jeg må selv betale for returneringen, spørger efter om jeg selv skal betale men får at vide jeg skulle have sagt jeg vil returnere den.. hvilket jeg sagde før jeg modtog den så dårligste service ever!!

Får svar at de ikke kan se jeg har sagt jeg vil returnere det men sender så de mails jeg har skrevet jeg vil returnere det og så for jeg at vide : Du har fået det fulde beløb refunderet, og i henhold til vores
forretningsbetingelser er det det man kan.

Manglende e-kundeservice

Bestilte et fastelavnskostume til min søn søndag aften, til brug i skolen torsdag, og forventede at modtage varen indenfor et par dage, som beskrevet på hjemmesiden.

Var klar over at det er en travl periode, og bad om at blive kontaktet hvis varen ikke kunne afsendes mandag (og forklarede hvorfor).

Hørte dog ikke noget, og modtog en ordrebekræftelse på mail mandag formiddag.

Regnede derfor med at varen var på vej... men det var den ikke.

Måtte derfor panik-indkøbe alternativt kostume - ØV.

Havde ikke modtaget varen onsdag aften, og loggede på gag.dk for at se ordrestatus - varen var ikke afsendt, og penge ikke trukket på mit kort.

Skrev derfor en mail onsdag aften og bad dem om at annullere ordren.

Torsdag eftermiddag modtager jeg så i stedet for en mail fra dem om at min vare nu er afsendt ... men nu skal jeg jo ikke bruge den længere.

Virker ikke som om de læser hverken notefeltet ved bestilling eller mails der sendes til dem.

Alt i alt en dårlig oplevelse.

GAG

Har bestilt nogle små ting over et par gange nu hos gag.dk. Tingene har jeg haft inden for 1-2 dage, og altid uden fejl og i den kvalitet jeg har forventet. Hjemmesiden er forholdvis nem at finde rundt i selv om den ikke er blandt de kønneste hjemmesider.

God service. Bare surt post danmark ikke følger trop

Bestilte mine varer en uge før jeg skulle bruge dem. Varerne kom dog ikke til tiden pga. efter hvad jeg hørte på posthuset at postomdelingen var ramt af influenza.

Dermed havde jeg ikke mere brug for varerne (da temafesten var slut), og gag.dk tog uden brok varerne tilbage, og jeg fik pengene tilbage.

super

Bestile 2 ting fra dem og modtog dagen efter.

Bestilte også en vare forkert , ringede og fik det ordnet

Go' service...og alligevel ikke

"Jeg skrev lidt frem og tilbage med dem, før jeg bestilte, og det gik godt.
Jeg modtog pakken til tiden, og den indeholdte, hvad den skulle. Eneste minus er, at jeg blev lidt skuffet over et af produkterne."
Sådan lød min første anmeldelse. Nu lyder den lidt anderledes:
Jeg bestilte 2 julemandskostumer, som vi skulle bruge to dage efter, og leveringen skulle være på maks. 2 dage, så det kunne ikke være bedre, men så viste det sig, at de ikke havde varene på lager, hvilket ikke fremstod på hjemmesiden. Så nu kan jeg ikke nu at bestille nå at bestille.
Tak for en spoleret julefest.