[REPLY]
Vi har handlet noget ved gambit. Jeg afgav en ordre den ene dag kl. 12.00, næste dag kom tingen med posten. Pakken havde vi valgt skulle sendes som brev, og den var forsvarligt pakket ind. Så i kan sagtens handle trygt og roligt ved dette firma.
Alt var som beskrevet og kom med posten på 2 dage, super service.
Kan kun trygt anbefales...super service og hurtig levering også 3 dagen før jul ;)
Bestilte, betalte og modtog - Præcist som aftalt og hurtigt :-)
Skriv venligst en anmeldelse med mere end 10 tegn,
Nem overskuelig hjemmeside .hurtig levering. Super
Jeg bestilte et psp-spil, til min søn den 21/12 og havde det allerede dagen efter - Det var i sidste æjeblik jeg fandt gaven, men den kom frem. Min varmeste anbefaling.
Vi bestilte om Søndagen og vi kunne hente tingende om Tirsdagen.
Meget hurtig.
Hilsen
Michael
Fik en vare som ikke virkede helt som den skulle. Skrev en mail til firmaet og fik en ny vare få dage efter uden omkostninger - skulle blot sende den defekte vare retur - portoen var betalt.
Super god service. Det er ikke sidste gang jeg vil handle der.
Varen bestilt og leveret næste dag, sikker og fin indpakning
Fra ordren er sendt og forsendelsesmetoden er valgt så suser din vare afsted og to dage efter er den klar til afhentning.
Jeg har et par gange købt pre-paid Card til Playstation Network. De sender koden på mail rimelig hurtigt. Tommelfingeren op for det.
Ved køb hos gamebits.dk har jeg opleveten meget fin service, hurtig og sikker. Jeg kan derfor anbefale at benytte dette firma fremover.
Det var nemt at bestille. Hjemmesiden var ovverskuelig. Fik produktet hurtigt.
Vi har kun rosende ord at sige om Gamebits.dk. Nem og sikker handel og hurtig levering. Har brugt dem et par gange nu. Kan varmt anbefales.
Mvh. Tina Hald, Randers
Det hele kørte i olie. Jeg bestilte varen - fik en ordrebekræftelse - kort tid efter lå varen i postkassen.
Selv om der er langt til Grønland ventede jeg kun 3 dage for at modtage mine ordre.
Købte 2 nintendospil og de blev leveret hurtigt - så ingen problemer der
Efter at have bestilt en vare, og fået tilsendt den forkerte (derfor kun 4 stjerner) sendte GameBits med det samme den rigtige, uden at have fået den forkerte retur. Hurtigt, effektivt - sådan!
Dejlig nem hjemmeside
Gode priser
hurtig tilbagemelding og levering af vare
Rigtig god oplevelse
Ingen problemer. Alt kom, som bestilt og i god tid.
Så dem vil jeg gerne anbefale til alle jeg kender.
Nemt at finde det jeg søgte, og ingen problemer med at bestille og betale. Ordre kom som forventet.
super hurtig levering og varerne er fuld ud som beskrevet.tak
Har handlet der før, og gør det gerne igen. Leveringstiden er acceptabel og varerne ankommer uden skader.