We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Gamepimp reviews

Gamepimp Logo
Customers say: »Varen var hurtig fremme -...« »Jeg vil ikke anbefale GamePIMP,...« »Jeg bestilte min vare den 26 og...« 496
Good
7.1 out of 10

496 customer reviews
Review company
  • Reviews (496)

Godt :-)

Nemt at bestille og ingen problemer ved levering..

Featured review of Gamepimp

Gamepimp

Købte et gammelt xbox spil

Det kan være rigtig svært at finde gamle klassikere til xbox, men hos gamepimp er der næsten flere gamle end nye spil. Til gengæld ser det ikke ud som om de har tilføjet nye det sidste stykke tid. Kan ikke finde den seneste FIFA til nogen af konsollerne f.eks. Men hver butik sin niche, så det er fint.

Spillet kom ikke plumberet, men var i fin stand. Jeg kunne forestille mig at det har været igennem et par forskellige forhandlere der ikke kunne komme af med spillet inden det havnede hos gamepimp. Og at det i den proces har fået taget plumberingen af. Butikkerne på strøget gemmer altid "disken bag disken", så hvis bare et spil på et eller andet tidspunkt har ligget til salg i en fysisk butik er plumberingen røget. Men det er heller ikke så vigtigt, med mindre der er tale om et onlinespil, der skal man være helt sikker på at koden er ubrugt.

Alt i alt en fin butik, som sagt mest til de spil man ikke finder andre steder. Tror de får det meste af deres produkter ind fra udlandet, og derfor har de et lidt andet sortiment.

Takker

Rigtig fint at blive opfordret til at bedømme. Det viser at I er interesseret i jeres omdømme. Jeg er nogenlunde tilfreds.Jeg kunne ikke komme igennem på telefonen da jeg havde et spørgsmål til installationen. Men jeg kom igennem til Ubisoft i stedet, så nu har jeg en glad datter.

• Olav
  • 1 Review
  • Verified buyer

God handel

Har handlet her et par gange og er tilfreds. Ikke så hurtigt levering som Coolshop, men stadig ok.

God handel

Og gode priser. Tak for det.

Billigt og brugervenligt site

Sitet har mange forskellige titler til gode priser, der generelt gør Gamepimp at foretrække frem for andre sites.

God oplevelse

Alt forløb saom det skulle.

DÅLIG SERVICE

Bestilte et spil til min søn den 28/3, og på deres hjemmeside stod der 5 - 7 dages levering. den 10/4 Fik jeg en mail at nu var det afsendt. og først d. 16/4 modtog vi spillet.
En anden fantastisk ting er at man kan ringe en million gange uden at de tager deres telefon.

Vil på ingen måde anbefale dette firma til nogen

Sent men den kom frem

den kom frem efter den første va blevet væk

Gamepimp

Meget dårlig ide at handle med gamepimp.

I starten af Januar bestilte jeg to spil, som kom 20 dage efter, imellem tiden var jeg blevet træt af at vente så jeg fandt spillene et andet sted. de kom efter 2 dage. har sendt de to spil tilbage til gamepimp, men har ikke fået mine penge tilbage, og det halvanden månede siden nu. jeg har prøvet at ringe flere gange men de er ikke til at få kontakt til.
så jeg vil bestemt ikke anbefalde dem til nogen.

SVINDELFIRMA!!

Det er lige gået op for mig at gamepimp.dk og zupernova.dk har samme CVR-nr. Dvs at det er et og samme firma. Zupernova.dk har en meget dårlig score her på trustpilot.dk

min anklage komme af følgende:
Når man skriver en mail til gamepimp.dk skal man skrive til support@stcnord.dk. Hvis man går ind på CVR.dk for at søge efter gamepimp.dk finder man ingenting, men hvis man derimod søger efter stcnord finder man at CVR-nr er 28038593. Det er så sjovt nok det samme cvr nummer som zupernova.dk også vælger at bruge. Ergo må det være det samme firma!!

Derudover bruger de også samme fax nummer.

Se vedlagte billeder

Tilsidst men ikke mindst, så har jeg stadig ikke fået mit spil fra gamepimp.dk, har nu ventet en måned. :(

Levering til tiden

Jeg bestilte fordi der ikke var andre der havde den hjemme, men de leverede lynhurtigt. Emballagen var lidt tynd, men det gik.

Inger...

Godt arbejde

Kom til tiden. Kostede mere end hos konkurrenterne, men så skulle jeg have ventet på at det kom fra udlandet.

Ok ingen problemer

Ok service uden problemer.

Det virker lidt underligt

Høre meget blandet fra alle steder 1 af mine venner sagde at han fandt et spil til spot pris den anden siger at de andsatte på gamepimp må have jord i hovede.
Jeg gik ind og kiggede og fandt spil til spot priser men samtidig så jeg priser som må ha været lavet med tryg fejl.
Bla. Call of Duty 3 til ps2 for 438 kr.
eller rise of flight til pc 778 kr.
Det lyder helt sygt håber det er en fejl.

Lang ventetid

Spillene er rigtig billige, men selvom hjemmesiden lover 2-5 dage går der 14-20 dage, før det kommer. Har oplevet det 2 gange.

perfekt service.

kan anbefales.

Gamepimp

Hurtig og velfungerende handel!

Jeg kan helt klart anbefale at handle her, det funker og kører gnidningsfrit....

Gamepimp

Alt for godt til at være sandt.

Jeg fandt endelig det spil, jeg ledte efter på gamepimp, og tænkte jeg prøver. Jeg må desværre sige at det er en ommer, 5 - 6 timer efter købet får jeg en mail, hvor der står at de ikke har spillet på lager og har kontaktet alle deres forskellige leverandører, uden noget held. Men der står stadig at de har spillet på lager, vågn nu op gamepimp og tag jer dog af jeres kunder, det er jo os der har gysserne.

Jan found this review useful

support@gamepimp.dk

Har købt flere spil hos jer. Èt af dem, Silent Hunter III, virkede ikke længere efter nogen tid. Har nu købt en ny version, som jeg håber holder. Leveringen varede ca 8 dage, men den var så også hentet i England. Så OK.
Jeg vil gerne bede om Civilazation III

Fra England til Frederiksberg på halvanden uge

Der var blevet lovet 8 dages leveringstid, så halvanden uge var ok.

Denne gang gik det godt

Jeg har tidligere lavet en dårlig anmeldelse, men denne gang gik det som smurt, så nu er der balance i tingene.

Rigtig fed side

God pris og alt var som det skulle være.

God handel

10 stjerner for hurtig levering og god kundeservice.

Bestilte mandag, og havde den næste onsdag. Varen var ikke på lager, så det betragter jeg som hurtig levering.

Alt forløb som det skulle

Kun ros fra mig!

Ikke til at stole på

Har kun haft dårlige oplevelser med dem. Bestilte et spil der ind, og det kom først 4 uger senere. Der stod det ville komme om 5 - 10 dage. Supporten var heller ikke særlig god. Der var ikke rigtig nogen som vidste noget. Der findes bedre spilbutikker end GamePIMP.

Gamepimp

Virkelig gode priser. (ironi)

Fuck noget lort. Det hele stinker af falskhed. Bare se deres priser, fx sims 3 til Nintendo ds til prisen 21000 kr. Ca. Hvis i syns det lyder sindssygt så bare følg linket.

Www.gamepimp.eu/product/sims-3-nds-47870/

Gamepimp

Det fungerer helt, som det skal

Jeg købte et spil til mit barnebarn, og det var en stor success, og selvom jeg var lidt spændt på om det nåede at komme i juletravlheden, blev det leveret som aftalt og til tiden.

super hurtig levering

super hurtig levering af bestilte vare. godt indpakket så varene ikke kunne tage skade. kan kun anbefales. =)

God oplevelse

Jeg havde ikke regnet med at jeg kunne nå at få den til jeg skulle give den i gave, men den nåede frem lige i 11. time.

Den var lidt skrøbeligt indpakket, men den havde klaret sig fint, så det vil jeg ikke lade trække fra i min bedømmelse.

Kunne dog forestille mig at den ville kunne gå i stykker hvis den kom med en transport der behandlede den hårdt.

Tak for en god handel.

Rigtig godt

Tak for en god handel. Jeg kommer meget gerne igen i det nye år.

Alt forløb som det skulle

Vi bestilte vare på en søndag, og den blev afsendt en lille uge bagefter. Det var som sådan ikke så imponerende, men jeg er ikke sikker på om den stod på lager eller ikke, så det må stå hen i det uvisse...

Vi modtog en mail da vi bestilte.

Vi modtog en mail da der blev sendt afsted.

Vi modtog en mail da der blev trukket penge på vores kreditkort.

Oooog så modtog vi en mail fordi vi skulle bedømme købet.

Det er da ret omhyggelig kundepleje.

Jeg vil gerne anbefale venner og familie at handle her, for det var super nemt, det gik relativt hurtigt, og spillet var ordentligt pakket ind. Det eneste der manglede var en gratis gave i pakken :o)

God handel, tak for det

Alt gik lige som det skulle. Jeg er meget tilfreds og kan helt klart anbefale det til andre.

Gamepimp

Pakken kom til tiden. Så 5 stjerner fra mig.

Tak for en god handel.

godt

det tog lang tid med levering, men den kom til sidst :-)

• nanna
  • Farum, DK
  • 9 Reviews
  • Verified buyer

Lang ventetid...

Utrolig lang ventetid.
Men ellers var det super godt :D

Fin handel

Alt forløb fint

Gamepimp

Aaaaalt for dårlig betjening!

Jeg bestilte et spil 01/11/2011, og nu 20 dage efter har jeg stadig ikke modtaget det. Jeg ringede ind 15/11/2011 (efter mange forsøg) og de sagde at de ikke havde varen på lager, men at de nok skulle få den hjem, så jeg kunne modtage den 3-4 dage efter. Nu har jeg ventet 6 dage og prøver forgæves at komme igennem til deres kundeservice.
- ps GamePimp, i har ikke styr på noget, dårlig leveringstid, holder ikke hvad i lover.- Hvad laver i overhovedet?!

Gamepimp

kunne ikke levere "det de skulle have på lager"

Jeg har ledt rundt omkring efter et bestemt buzz-spil til ps3, det var desværre ikke at finde særlig mange steder, men i følge gamepimps hjemmeside havde de den på lager og oveni købet den danske version, så jeg tænkte yes og bestilte to stk, fordi det skulle bruges til nogle gaver, men jeg blev slemt skuffet...Nogle dage efter at jeg har bestilt får jeg en mail, hvor de desværre må aflyse min ordre, da de ikke har varen på lager alligevel, trods det at den stod til at være på lager, så jeg skriver tilbage til dem at det er rigtig øv og jeg ikke kan forstå at den står til at være på lager, hvortil de svarer at det er en teknisk fejl og at de vil fjerne det fra hjemmesiden. Nu har jeg så lige tjekket igen i dag og den er stadig på deres hjemmeside og skulle stadig være på lager?!!! (og det er over en uge siden at jeg kontaktede dem) Sådan en gang.... Kan ikke anbefale at man handler her.

David Jensen found this review useful

Stort fupnummer!

Har osse lige bestilt en vare, som jeg fandt til spotpris. De har lige svaret at de ikke har den på lager, og er derfor "desværre" nødt til at aflyse aftalen - men de viser stadig at de har den på lager, dog med 3 gange så høj pris!

Det er www.Gamepimp.eu - som er deres nye firma - pas på, selvom de har e-handels-mærket!

David Jensen found this review useful

found this review useful. Agree?

Thanks for your review.

To ensure that all reviews on Trustpilot is written by real people, you have to verify your email before your review is being posted online. You have just recieved an email with a link that instantly verifies your email.