We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (16)
Gamepointsnow

No support for new customer

After rejecting order, rejection based on chaotic security rules, I have received no answer to my legitimate question from their support department .

Hurtig og perfekt

Første gang jeg køber fra dette website. Modtog en e-mail 3 sekunder efter jeg bestilte. Virkede MED DET SAMME!

Hurtig service

In danish:

For cirka 20min. siden købte jeg 1200 Xbox LIVE Points via. Google Checkout.

Et halvt minut efter var koderne sendt til min G-Mail!

Det er bare kundeservice der vil noget. Og det er meget favorable priser.

In english:

About 20min. ago i bought 1200 Xbox LIVE Points via. Google Checkout.

A half minute later they arrived at my e-mail!

That's customer service at top level. And very good prices too.

Gamepointsnow

Mangler du Xbox Live eller andet? Køb det her ...

Danish:
Jeg købte 12 mdr. Xbox Live. Fik min kode indenfor 2-5 min.
Se det er service!
Desuden bruger de Google Checkout, hvilket betyder, at man ikke skal skrive sine oplysninger hver gang, og man sparer derfor tid.
Har intet ondt at sige om dem - mangler du Xbox Live eller andet, så køb det her!

English:
I bought 12 months Xbox Live, and I got my code 2-5 minutes after.
That's service!
They use Google Checkout, and that means, you don't need to write your information again.
Have nothing bad to say - just buy Xbox Live etc. from them!

Uundværlig for gamere

Har bestilt både MS-points og download-codes derinde 3-4 gange, og det er altid forløbet problemfrit. MEGET billigere end diverse butikker, og man har koden inden for 2 sekunder sendt direkte til ens mail.

Alt i alt en super service!

Xbox Live & Xbox points super billigt

Super billige priser på online tid til Xbox Live samt Xbox Live Points.
Bare betale og inde for få minutter for man en mail med en kode der kan tastes ind.

Levering på sekunder

Jeg har mange gange bestilt Microsoft Points og Xbox Live Gold Membership på GPN, og kun haft positive oplevelser. Varerne fungerer med alle EU Xboxe, priserne er i bund, og leveringen foregår indenfor sekunder gennem e-mail. Kan kun anbefales.

Lynhurtig levering

Bestilte fornylig 4200 Microsoft Points til Xbox Live og koden blev leveret sekunder efter at jeg havde betalt. Nemt og hurtigt :-)

Hurtigt og billigt

Har kun brugt siden en enkelt gang, men vil helt sikkert bruge den igen en anden gang. Hurtig levering og billige priser gør Gamepointsnow til et attraktivt sted at handle

Gamepointsnow

Jeg modtog mit produkt over mail under 30 sekundter efter bestillingen var gennemført.

Holder hvad de lover.

Gamepointsnow.com holder hvad de lover, og hvad mere kan man ønske sig en hurtig levering og fordelagtige priser. Jeg er ovenud tilfreds.

Excellent service

Fast and much cheaper than buying from MS or in a store. Sometimes your purchase will be reviewed by Google, which can delay your code for a short while, but this is beyond GamePointsNow, so I give it 5 stars :)

Perfekt

Dette er det absolut bedste sted at købe Microsoft Points. Du betaler, og får koden indenfor meget kort tid.

Gamepointsnow

Hvis du overvejerer at købe Xbox Live Gold så er det her du købe det!

Jeg havde ingen problemer.. Bestilte 12 md. Live Gold, og fik en mail med koden efter 2 sek.. og koden virkede..
super smart..
Du slipper for at tage ned i en butik for at købe point, og priserne er en del lavere end normalt..

:::TIP:::
Brug coupon code: ntsc-uk
og spar ca. 4-5 kr. ;)

Gamepointsnow

Det eneste rigtige sted at købe point til din konsol

Denne side er eå ekstremt billig i forhold til at købe det på konsolejerens hjemmeside. f.eks. 13 måneders live gold til xbox for 300 kroner. På xbox's hjemmeside er det 500 kr for 12 måneder.
Derudover er at super simpelt, og har samtlige gange jeg har handlet der fået min kode inden for 30 sekunder.
Kan helt klart anbefales

Bedste sted til køb af Xbox Points

Billige varer samt hurtig levering. Efter at have handlet hos dem flere gange, har jeg endnu ikke noget negativt at fortælle.

Is Gamepointsnow your company?