[REPLY]
Urimeligt dårlig service. Jeg bestilte en kæde til en stor rund fødselsdag og aftalte med ekspeditricen, at jeg kunne hente den dagen før festen (bestilte tirsdag og kunne hente lørdag). Jeg forklarer, at det er til en speciel anledning og vil gerne have vished om, at det kan lade sig gøre. Det mener de godt, at det kan på trods af to helligdage - ellers vil de ringe. Det er ikke en stor bestilling, så det virker rimeligt.
Jeg kommer ned lørdag - og bliver bedt om at komme tilbage efter 1 time, da chefen ikke er mødt ind. Ok fedt nok.. Jeg kommer tilbage 1 time efter og skal igen vente på chefen - jeg spørger ekspedienten om hvorfor jeg skal tale med chefen, jeg skal jo bare hente en kæde? "Der har vist været nogle problemer".. Chefen kommer: "Jeg har haft travlt, så jeg har ikke fået lavet kæden, men du kan bare komme ned efter festen, og så kan du få den lavet der.." Og så går han sin vej! Ingen forklaring eller beklagelse over ikke at have overholdt aftalen eller i det mindste ringet og givet besked. Ingen kompensation. Ingenting. Der er bare ikke nogen kæde klar! Vi ringer ned senere og forklarer med store ord, at det simpelthen er lorteservice og urimeligt ikke i det mindste at ringe og fortælle, at ordren ikke kan laves - personalet virker totalt ligeglade. Elendig butik.
Jeg var inde at få lavet en næsepiercing hos Ganesha her forleden. Ham der lavede den var helt vildt sjov og sød. Der var en fed atmosfære og selv om jeg var vildt nervøs var jeg 100% tryg.
Jeg fik desværre ikke fat i ham piercerens navn. øv øv, for han var mega sej:D
De havde også en masse flotte smykker og jeg fik da også lige købt et par fødselsdagsgaver der ikke var planlagte....
Alt i alt: 110% tilfredshed