We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (105)
Gavekortet.dk A/S

God side, men plads til forbedring.

Fik et gavekort hertil, fin side med et fornuftigt udvalg af butikker. Man kan jo håbe at der kommer flere til.

Har man et gavekort på f.eks. 200,- kan det deles op så man bruger 100,- i to forskellige butikker - Det er smart.
Dog er det irriterende at man ikke kan indløse sit gavekort og få tilsendt koden til f.eks. cdon.com digitalt, så man slipper for at vente på posten.

God gave-ide

Jeg har brugt gavekortet.dk to gange, og er fuldt ud tilfreds. Man kan
tilføje et kort med en hilsen og billede gratis og så er der desuden et
hav af forskellige gavekort man kan vælge imellem inde på hjemmesiden. De sender fra dag til dag, eller man kan vælge at få det tilsendt på en
bestemt dato. Kan varmt anbefales fordi det er nemt!

Gavekortet.dk A/S

Hurtigt - men ikke nødvendigvis rigtigt

Har benyttet mig af gavekortet.dk 3 gange, hvoraf de 2 gange var upåklagelige. Bestilte og modtog allerede dagen efter eller 2 dage efter gavekortet.

Det er fedt, at man kan dele f.eks. 500 kr. på flere gavekort uden problemer.

Den 3. gang havde jeg det problem, at jeg ikke modtog gavekort til det korrekte sted! Jeg havde anført Imerco, men gavekortet var udstedt til H&M. Så måtte jeg sende det retur - javel, men det er jer, der har begået fejlen, og der var tale om et mindre beløb. Det er irriterende, at man f.eks. ikke som god service sender en frankeret kuvert med ud, så man kan sende det retur hvis der er fejl uden større problemer. Ikke særligt serviceminded.

Kære Elizabeth.

Det er vi meget kede af. Det er normalt også standard procedure at hvis vi laver en fejlforsendelse, så sender vi ved erkendelse af dette straks det rigtige gavekort sammen med en frankeret svarkuvert til det forkertfremsendte gavekort.

Hvis du sender os en mail med dit ordrenummer, så vil vi gerne prøve at rette op på den uheldige episode.

Gavekortet.dk A/S

Godt men noget ubetryggende!

Har købt et gavekort på 1.000 kr. Det kom, men lidt forsinket :-(

Lidt ubetryggende når man har deltaget i deres facebook konkurrence står der: ''Tak for din email - du deltager nu i konkurrencen.'' Samler de på mails :O

Kære Martin,

Vi leverer normalt fra dag til dag, men i nogle få tilfælde oplever vi desværre at Post Danmark har en forsinkelse. På trods af enkelte forsinkelser bliver mere end 99 % af vores ordrer leveret til den aftale dato.

Vi har en side på Facebook hvor det er muligt at deltage i konkurrencer og følge med i nye tiltag fra Gavekortet.dk A/S. Vi samler ikke på e-mails og som det står beskrevet under ’konkurrencer’ så bliver du ikke tilmeldt vores nyhedsbrev ved at deltage i en konkurrence. Du kan derimod tilmelde dig vores nyhedsbrev på Facebook under fanen ’nyhedsbrev’, eller fra forsiden af vores hjemmeside. Der er i 2011 blevet sendt 2 nyhedsbreve ud indtil nu, og vi ser os ikke som værende i samme kategori som virksomheder der benytter sig af daglige e-mail henvendelser.

Vi ønsker dig en god jul, og takker fordi du benyttede dig af Gavekortet.dk - vi glæder os til at servicere dig igen.

Virker super godt

Har altid kun positive oplevelser med gavekortet.dk.
De levere til den aftalte tid og der er ingen problemer med at bestille levering i fremtiden, kortet kommer stadig frem til den dato du har valgt. Kan klart anbefales, jeg bruger dem ihvertfald hver gang jeg skal give et gavekort.

Gavekortet.dk A/S

Gavekortet blev leveret dagen efter at det var bestilt, jeg var lidt nervøs for om det ville nå frem efter at have læst her på siden, men ingen problemer.
Jeg synes måske 29 kr i overkanten for at sende et gavekort, men jeg kunne selvfølgelig bare have valgt at købe det selv i en butik. Alt i alt fin oplevelse.

fint

Fik et gavekort herfra og det forløb uden problemer

Udemærket koncept

Synes det er et genialt koncept, ville rigtig gerne give 5 stjerner, men er nød til at trække fra pga. lang leveringstid og modstridende forklaringer fra gavekortet.dk
Bestilte mine gavekort onsdag d. 19. oktober og modtog torsdag d. 27. oktober. Skrev mail 2 gange til gavekortet.dk for at høre hvornår jeg kunne forvente at modtage mine gavekort, første mail blev sendt fredag d. 21. oktober hvo jeg fik at vide at de var på vej, anden mail blev sendt tirsdag d. 25. oktober hvor beskeden var at jeg havde valgt leveringsdato d. 25. oktober (på trods af at der på min ordrekopi stod leveringdato: i løbet af 2-3 dage) så de blev snart sendt og modtog dem så torsdag d. 27. oktober

men alt i alt et super godt koncept med mange muligheder for gavekort

Hurtigt og nemt

Nemt at bestille gavekort og kort leveringstid. Kunne godt ønske mig at man kunne få gavekort over mail.

Hurtigt og nemt

Jeg har i forbindelse med noget arbejde stiftet bekendtskab med gavekortet.dk og må ærligt sige at de lever op til forventningerne, de er hurtige og effektive og har et kæmpe udvalg.

Perfekt

Har tit handlet hos gavekortet.dk og det er forløbet perfekt!

Gavekortet.dk A/S

Fungere præcis som det skal

Fungere præcis som det skal, og med hurtig levering

Gavekortet.dk A/S

Jeg bestilte et gavekort til Imerco, som jeg modtog dagen efter. Det kunne ikke være nemmere!

Super

Når man bestiller kommer det man har bestilt (næsten) altid til tiden :) Nem måde at gøre det på, så er man fri for at skulle ud i butikkerne fysisk, for det er da nemmere bare at gøre det herinde :)

judith desiree holm

stabil og meget troværdigt firma ingen lange vente tider på bestilte gavekort som reglen levering næste dag efter bestilling dejligt stort udvalg men der kunne godt være et lille udvalg af gavekort eks. til føtex/bilka eller netto ellers meget tilfreds

Gavekortet.dk A/S

Spændende gaver til alle!

Spændende koncept, stort udvalg og effektiv kundeservice. Har benytet mig af hjemmesidens tilbud flere gange og alt har altid været udført præcis som aftalt. Den ene bestilling ville jeg få annuleret og det blev gjort omgående. Rart at have noget at gøre med firmaer som prioterer kundernes ønsker højest.:) Anbefaler www.gavekortet.dk til alle!

Gavekortet.dk A/S

Alt i alt en rigtig god side

Har handlet mange gavekort her.

Det eneste der er og sætte en finger på, er at der nogle gange går mere end de dag til dag leveringer.

Har oplevet et par gange, at der er gået helt op til 3-5 dage før jeg har modtaget det jeg har bestilt.

Men ellers en hurtig og stabil kundeservice. :)

Sådan set ok....

Har selv fået gavekort derfra, og selv benyttet deres service nogle gange før,

Men.....hvis du vil være sikker på, at gavekortet kommer frem til tiden, så vælg leveringsdatoen til et par dage før...ellers kommer det for sent!!
Der er mange gode gavekort-ideer derinde - men alt for få hvor man kan vælge mindre beløb f.eks nogle til 100 eller 150.

Ellers er de rigtig gode.
Masser af muligheder, det er hurtigt at handle, og man kan skrive en personlig hilsen sammen med gavekortet.
Genialt, og man slipper for al besværet med selv at købe et gavekort og derefter sende det.....

Kan anbefales - bare vær obs på det med datoen - og hvis du vil give for mindre beløb er Gavekortet.dk ikke stedet for dig

God side!

Det jeg godt kan lide ved gavekortet.dk er, at gavekortet kommer så super hurtigt med posten efter bestillingen, og at forsendelsen er gratis. Det er også fedt, at man kan lave sit eget postkort og få sendt med. Dog ville det være rart, hvis man kunne vælge at få sendt gavekortet over mail - især hvis det er en internetbutik, man skal bruge kortet på. Selvom leveringstiden er hurtig, er det træls at skulle vente til næste dag, når man gerne vil købe noget på en internetbutik i det øje blik man bestiller gavekortet. Det ville også spare papir og forsendelsesomkostninger, hvis den funktion blev indført.

Perfekt

Fungere super. Gavekortet (bio, 2 pers.) kom den dag det var bestilt til. Pris ok.

Super idé

Super god idé med denne site, jeg har modtaget mange supergavekort, jeg har været rigtig glade for, da man gratis kan bestille de gavekort man lige står og har brug for. Desværre ikke alle butikker med gavekort de understytter, bla. ikke dagligvare butikker, eller andre netbutikker. Men der er derimod mange både wellness, oplevelses eller indkøbs gavekort at finde. SUPER GOD IDÉ ;)

Desvæære kan de ikke snige sig op på mere end tre stjerner fra min side, da jeg syntes det er synd bare fordi man har fået et supergavekort i gave skal man vente 2-3 dage når man bestiller gavekort via dette istedet for 1 dag hvis man havde betalt det med et betalingskort. Dette gør desværre oplevelsen lidt ringere i sidste ende, da de 2-3 dage et plus helligdage som kommer efter man har bestilt gavekortet :( Eks. bestilte mandag helligdag torsdag og stadig ikke kommet fredag :(

Fin service

Har altid fungeret godt for mig.

De jeg har sendt til har altid fået det.
Kunne være dejligt hvis de kunne lave en service hvor man kunne specificere hvornår 100% personen ville få gavekortet. (Godt til fødselsdage.)

godt

god hjemmeside, flink og professionel kundeservice. kan anbefales

Gavekortet.dk A/S

Super koncept men for dyrt gebyr

Det er en rigtig fin idé, som jeg har benyttet mig af flere gange. En sidste øjebliksgave kan man klare ved at få sendt gavekortet direkte til modtageren. Men at man skal betale forsendelsesgebyr pr. gavekort, selvom de sendes til samme adresse er ikke god service.

Kenneth Andersen found this review useful

Gavekortet.dk A/S

God service, fint koncept!

Jeg modtog en gave fra en ven på 800 kroner til gavekortet.dk.
Jeg tænkte at jeg ville bruge disse på Café & Restaurant gavekort, samt gavekort til biografen inkl. guf.
Jeg var i tvivl om hvorvidt jeg kunne dele pengene op på denne måde, så derfor kontaktede jeg kundeservice, som indenfor 3 timer kom med et yderst fyldestgørende svar på at det kunne jeg sagtens.

Jeg sidder nu med mine gavekort i hånden, som kom dagen efter jeg bestilt dem og er meget godt tilfreds.

Jeg vender tilbage når jeg har brugt mine gavekort, så jeg kan kommentere på om disse virker efter hensigten og derfor også giver det fulde overblik over gavekortet.dks potentiale? :)

Indtilvidere 4 store stjerner herfra.

/Kim

Ingen problemer

Virker professionelt.

Bestil trygt hos Gavekortet.dk :)

Gavekortet.dk A/S

Var ikke tilfreds, klagede og fik god service

Jeg var ikke tilfreds med Gavekortets anvendelighed og klagede over det. Det resulterede i en hurtig respons fra Gavekortet, der er nu bragt orden i sagerne og jeg er nu i stedet positivt overrasket over servicen. Der kan kan bare se, glædeligt, at opleve en virksomhed der tager utilfredse kunder alvorligt.

Godt og nemt

Har købt en gang og har været tilfreds. Det er nemt og overskueligt og en fin service. Vil bestemt bruge det igen

Biografgavekort ikke i orden

Har købt et gavekort til Nordisk Films biografer. Gavekortet omfattede 3 biografbilletter og 3 "gufbilletter" til en samlet pris på DKK 375,- samt et jpg-billede, som jeg havde oploadet.

Jeg var ikke interesseret i gufbilletter, men de kunne ikke vælges fra.

Kortet kom til tiden.

Der var intet billede med. Ikke OK.

Jeg havde ventet en slags gavekort, der ville kunne indløses til en værdi af DKK 375, men kortet viste sig at omfatte 3 biografbilletter uden nogen angivelse af værdi. Der er ret stor variation på prisen i Nordisk Films biografer, og især skulle kortet gives til børn, som således får lov at betale voksenpris. Ikke OK.

Gufbilletterne viste sig at være meget begrænsede med hensyn til, hvad de kan indløses til: Popcorn og en drikkevare. Især er det ikke muligt, ifølge vejledningen, at indløse noget af en tilsvarende værdi, kun popcorn og en drikkevare. Ikke OK.

Alt i alt en meget skuffende oplevelse. Det ville være yderst passende med en meget mere nøjagtig beskrivelse af, hvad man køber, når man køber sådan et biografgavekort. Yderligere skal der være langt bedre kontrolmuligheder for at se, om ens billede er oploadet og vil komme med på kortet.

Hej Anders.

Det lyder som om at du har haft en mindre god oplevelse og det er vi rigtig kede af.

Vi har forhandlet Nordisk Film Biopakker i rigtig mange år og det er ikke noget vi tidligere har fået negativ feedback på, tværtimod. Men vi vil gå ind og se om biopakkerne er tilfredsstillende beskrevet.

Såfremt at du ikke har modtaget dit hilsenkort med det billede du up-loadede er det naturligvis ikke acceptabelt. Vi har ellers procedurer der skulle sikre at dette ikke kunne ske, men jeg skal ikke udelukke at der er sket en enkelt svipser i julteravlheden.

Såfremt du kontakter os vil vi gerne prøve at finde en løsning på den uheldige oplevelse du har haft.

Henrik Ravn

Hurtigt og nemt

Jeg har aldrig oplevet problemer på siden. Det er nemt at overskue, gavekortene bliver sendt hurtigt.
Kan varmt anbefales.

Kun gode oplevelser

Har kun haft positive oplevelser.

Alt er ok

Kun gode ord herfra :-)

Intet dårligt at sige om denne virksomhed.
Jeg har kun haft gode oplevelser :-))

Absolut positivt

Bestilte mit gavekort og valgte så hvad dag jeg gerne ville modtage det, og det kom præcis den dag....
fantastisk, ikke sidste gang jeg benytter den side!

Kun positiv oplevelse

Første gang jeg bruger gavekortet.dk, men tror bestemt ikke det er sidste gang.

Bestiller mit gavekort og 1 arbejdsdag efter har jeg det i postkassen. Super hurtig service.

Gid alle gjorde deres arbejde så godt som jer :)

Dunja found this review useful

Super koncept

Jeg har handlet hos SuperGavekortet nogle gange og har hver gang været meget tilfreds.

Det er især fedt at man kan købe og printe et gavekort med det samme, så gaver kan klares i sidste øjeblik.

Gavekortet.dk A/S

Altid en fornøjelse at handle på gavekortet.dk

Jeg benytter gavekortet.dk forholdsvis ofte, og det er altid en god oplevelse. Gavekortet kommer med det samme, og modtagerne er altid lykkelige over at få et supergavekort.

Det er nemt, når man ikke lige ved hvad modtageren ønsker sig.

Kan klart anbefale gavekortet.dk

Perfekt

Jeg har mange gange benyttet mig af gavekortet.dk, og HVER gang er det gået som smurt.

Jeg oplever for det meste at gavekortene kommer efter én dag, og det syntes jeg er flot!

Jeg kan kun give 5 stjerner, for det lever de virkelig op til, både med hensyn til udvalg og levering.

Deres support kan jeg ikke sige noget om, for det har aldrig været nødvendigt for mig at bruge den. Two thumbs up! :)

David Rosmon found this review useful