We are hiring!

Review company
  • Reviews (26)

GE Robbing Bank

Hej Alle,

Der tegner sig et beskidt mønster af manipulerende markedsføring, hvor GE Robbing Bank reklamerer med potentielt konkurrence dygtige billån som de reelt ikke har til hensigt at tilbyde - men når nu deres billige renter har lokket dig ind i butikken, så vil de da gerne tilbyde samme beløb til samme indkøb, bare som et dyrt privatlån med variabel rente på 16%, i stedet for et billån. Inden dette sker, reklamerer de flot med deres konkurrencedygtige udlån, henvisning til mybanker for sammenligning osv osv. Alt sammen værdiløst for de annoncerede lån er givetvis bare luftkasteller, hvor de spekulerer i at at nogle folk er desperate nok til at acceptere den tilbudte høje rente.

Under GERB værdi, etik og ansvar skriver de tydeligt, at "det stiller krav til os om at rådgive", så de "føler sig sikre på kunden har mulighed for at tilbagebetale det lån vi yder". Deres rådgivning er jo ikke-eksisterende, det kræver ikke mange argumenter. Det pudsige er, at hvis de vurderer at jeg har mulighed for at tilbagebetale et dyrt privatlån, hvad er så argumentet for ikke at yde et billigere billån? Jeg er klar over, at der kan justeres på rentesatsen lineært med risikoen for udlånet, men når de har kreditgodkendt mig og vurderet at det er mig muligt at tilbagebetale et ekstremt dyrt privatlån, hvad består den risiko så reelt af? Men det er en anvendelig undskyldning for at forklare hvorfor de ikke tilbyder de annoncerede rentesatser, men stoler på du kan betale et dyrt lån tilbage. Dermed kan de bruge risikoen som argument til at beskytte deres manipulerende og falske markedsføring, med rentesatser de reelt ikke har tænkt sig at tilbyde. Men det er falsk reklame der genererer en lind trafik af potentielle kunder - for der skal nok være nogle der er desperate nok til deres høje renter.

Det svarer nogenlunde til at Netto reklamerer med at de har mælk til 2 kr. pr liter, men de står ude på lageret, for reklamen har kun til hensigt at lokke dig ind i butikken med satsningen om at man køber mælken til 6 kr. literen når nu man er der.

Jeg planlægger at informere bredt om disse beskidte metoder, så jeg vil meget gerne have en masse historier fra folk som har oplevet lignende, så jeg kan få dem publiceret på et website, og afhængig af kvalitet og kvantitet, kan en opsamling af disse sager måske føre til mere. Hold gerne historien så præcis og informativ som muligt, og spred gerne budskabet. Hvis nogle skulle få lyst til at tjekke mønsteret igennem, er det bare om at få folk til at lave en låneansøgning der kan bekræfte GERBs mønster. Denne ansøgning er ikke bindende, og har derfor ingen omkostninger, og kan hjælpe til med at afsløre denne bevidst falske og amoralske fremgangsmåde fra GERB. Med et velfunderet statistisk materiale kan der være bevis nok for at en relevant myndighed finder det interessant at undersøge GERB og deres falske markedsføring.

Arbejder du, eller har du arbejdet, hos GE Money Bank, må du også meget gerne fremsende viden, erfaring m.v. der kan underbygge nævnte teori. Lad os få stoppet den slags metoder. Skriv til midmail2013(at)gmail.com. Jeg arbejder pt på at få en side op.

Og lad mig afslutte med et citat hentet fra GE MB hjemmeside, døm selv, specielt de sidste par linjer står i stærk kontrast til den dårlige moral der udføres fra kontorene hos GE Robbing Bank;

"Vi er blandt verdens største?

Hos GE Money Bank vil vi gerne låne dig penge. Og det er vi gode til, for det har været vores forretning lige siden 1936, hvor det hele startede. Vi er en del af General Electric, som er blandt verdens allerstørste virksomheder. Det er et slægtskab, der forpligter, og giver dig sikkerhed for, at vi både nu og i fremtiden er en ansvarlig og solid leverandør af lån og kredit til fornuftige mennesker, der ikke vil gå glip af et godt tilbud."

Fantastisk hurtig udbetaling.

Vi stod overfor muligheden for at overtage en cafe. Men det krævede hurtig kapital. Jeg prøvede at booke et møde i banken, men der var ferie. Sad så mandag aften og surfede lidt på Pc´eren. faldt over GE Money Bank´s reklame. Begyndte at taste lidt oplysninger ind bare for at se hvad det ville koste. Så endte jeg ved "ansøg" og fik trykket ok. 20 min. efter kom en mail med at det var i orden og jeg ville modtage en kuvert næste dag. Fik så sendt nogle kopier ind, og vupti, 2 dage efter stod beløbet på min konto. Låne beviset var med den aftalte, godt nok variabel, rente.
Vi kunne så ikke blive enige med udlejeren af den cafe vi ville have haft. Kontaktede så GE Money Bank om annulering. Det var bare at retunerer beløbet. Og det hele uden nogen former for omkostninger.
Flot service.
Knud P.

• Roskilde, DK
  • 5 Reviews

Ringe og latterligt - spild af tid.

Selvom man har den sundeste økonomi, med +700k i indtægt, styr på sit budget og alt i alt bare ønsker en lavere rente (Under 9,50%) på ca. 120k - så kan man godt glemme det.

Derudover skrev jeg at de KUN skulle kontakte mig hvis renten kunne komme under 9,50% - så ringer de sgu alligevel og tilbyder mig ..... 15,95% - 18,95% - flot GE Money Bank, alle kan sgu få den rente hvor som helst.

Spar jeres tid med at udfylde og indsende dokumenter.

Gemoneybank

Kun for rige uden låne behov

hejsa.
jeg har søgt lån hos GE Money bank mere end 1 gamg nu, som alene og som par ansøgning,
vores samlede indkomst overstiger mere end rigeligt deres krav til og skulle ansøge om lån,
men i alle tilfælde er svaret nej, nej og nej. VI KAN DESVÆRRE IKKE BEVILGE JER LÅN.
Er man rig kan man låne,- men igen,- var man rig, gad man så de latterlige lorte firma der????
nej vel.

Skodfirma!

Som andre siger, skal man nærmest være multi-millionær for at få lov at låne hos dem.

Fuldstændig til grin så høje krav de stiller.

Gemoneybank

Jeg kan ikke genkende det negative billede

Jeg har ikke oplevet, at de har trukket et ja tilbage og deres forsikringer er et sympatisk træk. Måske er der ingen værdigt trængende, der får 3,95%, men jeg vil ikke kalde renterne urimelige i forhold til Nordea eller Danske Banks.

Gemoneybank

Useriøs, DU SKAL SATME VÆRE RIG FØR DU KAN LÅNE!.

HUSK KUN ANSØGE HVIS I ER MULTIMILIONÆRER.
Dagsdato afvisning.

Økonomi:
Løn: +300K
Gæld kun realkredit: 800k (oprettet 2011)
Ejendomsværdi (skat) 1.45mil. (værdi 2011 sats)
Bil 3år gammel (ej gæld, 100K værdi).
11000kr måneden (når alt er betalt)
Alt skal jo tastes som i nok ved ;)

Hvad man ikke kan indtaste er:
Ejendomsvudering (2011 overtaget af familie(arv for kun 800K)
Vuderet til 2.1-2.3mil som dødsbo salg i 2011).

Låneforsøg (skriver forsøg), 100K over 84måneder.
Regnede med det var formel sag pga friværdi på hus (men den kan jo desvære ikke oplyses nogle steder), men fra 800k til 1.45mil er vel også en sund friværdi hvis vi ser på rå tal, men som alle andre kommer standard svaret tilbage, ingen personlig tilbagemelding. AFVIST!.

Hmm. ok, så skal man satme have mange penge for at låne hos GE- hvis ovenstående kan afvises

thomas sørensen found this review useful

Uprofessionel virksomhed!

Helt til grin! Den ene hånd har ingen ide om hvad den anden laver derinde. Alt tager helt vildt lang tid og intet kan lade sig gøre når man så endelig får svar. I mellemtiden skal man bruge oceaner af tid på at ringe, besvare mails, besvare opkald fra diverse kunde"service" medarbejdere, der åbenbart ikke aner hvad hinanden laver! Måske I skulle stramme lidt op på jeres service for det ser da ikke ud til at i har det bedste ry! Og renterne er HELT til grin!!!

Gemoneybank

Børnefamilie? - spar på kræfterne og undgå en dårlig oplevelse..

Behøver jeg sige mere? Kan du ikke regne ud hvad jeg vil skrive?
Har du penge kan du måske få - men så behøver du nok ikke lånet...
Har du penge som de fleste andre børnefamilier - kan du overhovedet ikke få...
Så hvorfor bruge kræfter og humør på endnu en online bank der lover guld og grønne skove og ikke låner dig en disse.
- Men reklameoverskrifterne har måske det formål at tilvejebringe dine oplysninger og din email - til reklame øjemed? - Kun en tanke...

camilla jansson and thomas sørensen found this review useful

Gemoneybank

Lav rente - helt til grin.

Min bil er desværre blevet totalskadet og jeg stod derfor i den situation at jeg skulle købe en ny. Jeg havde lånetilbud fra RD. (Realkredit Danmark samt fra Citroëns finansierings bank.).
Besluttede for sjov at indhente tilbud hos GE Moneybank da jeg så, at de havde lave renter. Jeg skulle låne kr. 200.000. Er selvfølgelig mange penge. Men har en god indtægt, husejer med stor friværdi og ikke registreret som dårlig betaler.
Jeg søgte et billån og fik tilbudt et forbrugslån til 16 procent i rente. Heldigvis har jeg en god humor og det har GE Moneybank Bank tilsyneladende også. Hvem der kan få de lave renter må henstå i det uvisse. Men måske mennesker som intet lånebehov har.
Nå jeg har fået min bil til lav rente.
Men at ansøge hos GE Moneybank er spild af til.
TIL SLUT VIGTIG INFORMATION: Husk at få slettende informationer som banken har om dig, hvis du ikke får lånet.

Gemoneybank

Har alle ikke krav på et svar?

Jeg vil vædde med at ALLE som har fået afslag, har modtaget denne mail:

"Tak for din ansøgning om et Privatlån Plus. Vi har nu vurderet ansøgningen, og kan desværre ikke tilbyde dig det ønskede Privatlån Plus.
Vi har foretaget en vurdering på baggrund af dine oplysninger. Alle dine oplysninger indgår i vurderingen med forskellig vægt. Derfor er det ikke muligt at pege på enkelte oplysninger, som årsag til afslaget."

Er det ikke det samme som at sige at de er skide ligeglade og at man bare kan skride?

Nemt, hurtigt og professionelt

Ifbm. investering i et solenergianlæg ville jeg låne 120.000 kr. af banken. De mente dog ikke, at min "gearing" var god nok og mit samlede engagement oversteg deres grænse.
Jeg har et realkreditlån og et boliglån - intet andet. GE Money Bank fik alle tal og under én time efter havde jeg en accept. Pengene blev udbetalt én uge efter første henvendelse. Renten er 6.95% og lidt højere end det "energi-lån" på 5.5%, som min bank ellers havde stillet mig i udsigt, - men GE Money Bank er ikke engang bekendt med at pengene rent faktisk går til at forbedre min likviditet.
Meget professionel og hurtig service - kan varmt anbefales!

Gemoneybank

Dyrt, masser af krav, ingen penge!

Banken reklamerer med en rente op 3,95% men det er de færreste der får. Specielt hvis man er selvstændig som jeg. Jeg søgte et lån på 20.000kr og fik først ok på den med en årlig rente på næsten 19%! Det ville jeg så alligevel at have men det måtte jeg ikke for banken begyndte at forlange en masse dokumenter og beviser og så fandte noget de ikke godkendte. Dette var meget mærkeligt da jeg kunne bevise orden i ekonomien, er ikke i RKI og altid har betalt mine regninger i tide. Og så drejede det sig ikke om et millionbeløb men sølle 20.000kr! Jeg havde heldigvis så et andet tilsagn fra Ekspresbanken og de havde ikke nogen problemer eller krav på en masse dokumenter i stil med GE Moneybank.

GE NO-Money Bank???

Indrømmet renten på 3,95% tiltrak naturligt min opmærksomhed. Desuden deres 4-timers service, kunne give en hurtig afklaring på en ellers ok økonomisk situation hvor lånet på 100.000,- skulle bruges til at betale et privatlån fra min far.

Efter to uger, og en mailkorrespondance hvor GE Money Bank konstant skal have nye oplysninger, har jeg kastet håndklædet i ringen. Jeg har tre andre lånetilbud på hånden, og tager selvfølgelig det mest attraktive af disse. Det undrer mig blot at man har råd til at spilde virksomhedens og kundernes tid på denne måde. Især fordi den indledende screening på hjemmesiden er relativt omfattende, så de efterfølgende oplysninger - som jeg ikke har spor imod at dele med en bank - kunne GE Money Bank snildt have fået i den indledende fase.

Konklusion: Jeg kan af gode grunde ikke udtale mig om renten - da jeg stadig mangler et lånetilbud fra GE NO-Money Bank? Prøv det; hvis du har tid til det...

Bondefangeri?

Kan kun tilslutte mig andre her på siden.... lover lave renter, men selv jeg, der har en ganske fornuftig økonomi, så holder de ikke hvad de lover, og 3,95% bliver til 16%... de kan rende mig i min bare....

Bondefangeri er nok det bedste ord... har bedt Charlotte Moos
Kundecenterchef i GEMB om en forklaring - hvem gætter på der kommer en?

Lav rente og min bare

Med reklamen indfri dyr bankgæld til 3,95 % i rente, og med Danske bank som bank lød det fristende, men som man kan regne med var den lave rente kun for at lokke en ind i folden, fordi selvfølgelig kunne de ikke give os det lån men ville gerne låne os stort set det samme beløb bare med en rente til omkring de 16%.

Har ellers været kunde ved dem før og altid betalt til tiden har nu bedt dem om at undlade at kontakte mig i fremtiden med deres alt for dyre lån.

har ikke styr på noget

jeg ansøgte om et lån på 30.000kr, jeg fik en mail med tillykke med lånet du kan printe en låne aftale ud, underskrive og sende med poste sammen med de forskellige papir.

så startede der en sand telefon storm, at nu manglede de dokumenter på det hus der var solgt få ca. 1½ år siden.

Det fik de så, så ringede de igen med flere spørgsmål og flere gange over en periode på ca 2 uger så manglede de dit og dat.

Den sidste opringning jeg fik, undskyldte en af deres medarbejder at de havde spurt efter de forkerte papir og at det ellers så rigtigt fint ud på mine papir og jeg ville få svar i løbet af en havl time, der gik 5 min og så var afslaget der, flot undvige manøver fra med arbejderens side.

Det korte og det lange er de får folk til at tro at lånet er i orden og godkendt, til alder sidst kommer der et afslag uden forklaring.

Jeg syntes det har været en lang og besværlig proces, men bliver holdt hen i tom snak, uden at kan bruge det til noget som helst

det korte og det lange er de får folk til at tro at lånet er i orden og godkendt til aller sidst kommer der et afslag uden forklaring.
de skriver det er nemt og låne penge hos dem, men det passer ikke nogen steder, det er super besværligt.

Nemt og bekvemt

Har fået samlet lidt så lån under et hvilket gav et større råderum samt at vi er gældsfrie om 4 år og ikke som før 6 år.

Stay away!

GE money bank is advertsing 3.95% i rente! I tested their offer after i read an article in the Markedsføring magazin.
There is a very little chance you will ever get that offer. If your family makes over 600 000dkk a year and your combined debt is 200 000 (SU lån + 20,000 kassekredit)You will get 22% ÅOP instead! Here you go. STAY AWAY... dont bother.

skod firma

Firmaet ringe konstand til mig for at få deres penge trods jeg har sagt jeg er insolvent..så ringer de bare igen dagen efter osv osv

billigere end banken

Vi har kassekredit hos banken og til vores firma hos banken.
Men så har vi også en kassekredit hos ge-money bank
Og vi spare på renten ved at bruge vores kredit hos ge end ved at bruge den i banken.
Så vi har ikke noget at klage over.
Vi vil da gerne ha den billigere, men jeg tror man skal sætte sig i deres sted.
Hvis man selv skulle leve af og låne penge ud, til bare 10% i rente så skal der godt nok lånes mange penge ud for og tjene penge til at leve for , da men jo skal betale skat at det som man tjener.

• liv
  • Svendborg, DK
  • 52 Reviews

overpriser

Jeg har for nogle år siden taget et hurtiglån, hos dem, det fortrød jeg hurtigt, da det gik op for mig at de havde vanvittige renter, men ikke nok med det, de krævede et stort beløb for at betale det ud.. og så sendte de ingen kvittering, eller noget, jeg kunne bestille en afdrags oversigt til flere hundrede kroner.. så hold jer væk, i fortryder..

nu modtager jeg flere gange om året tilbud om div. lån.. selvom jeg har frabedt mig yderligere henvendelser..

Humbug

Først får man bevilliget sit lån, og underskriver en masse papirer. Så tror man, at alt er ok, meeeeeen så får man en mail om, at de ikke kan låne en pengene alligevel, uden nogen som helst begrundelse.

Dette er dårlig markedsførelse.

Sender Rykkere på Regning A 0,00kr

Min mor har Tidligere haft et lån ved gemoneybank. Efter hun betalte lånet ud fik hun en regning på 0,00kr. Hun regnede det self ikke for noget, men fik så senere en rykker inklusiv rykker gebyr som hun jo selfølgelig nægter at betale, det bliver ved med at sende rykker på rykker ang de 0,00kr+ alle de penge de mener hun nu skylder i rykkere. Hold jer fra dette svindelfirma, i ku lige så godt låne penge af mafiaen.

GE Moneybank havde nær kostet min familie og mig 10.000kr

Vores bil var brudt sammen og det kunne ikke betale sig at lave den så den blev solgt og jeg skulle så købe en anden bil.
Da jeg før har været kunde ved GE Moneybank og altid havde overholdt mine forpligtelser tænkte jeg at den hurtigste måde at låne penge på var at søge om et lån hos dem.
Det var det også...... troede jeg!!!
Jeg havde fundet bilen. En fin fornuftigt Skoda Octavia TDI til 55.000 kr.
Da vi selv kunne mønstre resten skulle vi kun låne de 40.000 af dem hos GE.
Vi udfyldte en ansøgning online og fik hurtigt svar.
"Tillykke" Skrev de i mailen "vi har fornøjelsen af at kunne tilbyde dem et privatlån på 40.000 kr. Vi sender lånedokumentet som i så skriver under og sender tilbage og så sætter vi pengene ind på jeres konto i løbet af en dag eller to fra vi har modtaget det underskrevne lånedokument"
Glæden var stor. Da jeg har et lille firma ved siden af mit fultidsarbejde hvor en bil er absolut nødvendig, var bilen ret vigtig for os så vi blev selvfølgelig glade.
Da vi havde budt over andre købere for at få bilen kørte vi med det samme op og betalte 10.000 for at være sikre på at få bilen. De var et forskud der skulle sikre at vi fik bilen og sælgeren havde en sikkerhed hvis vi nu skulle springe fra.
Med andre ord: opfyldte vi ikke vores del af aftalen og kom med de sidste penge når lånet kom til udbetaling, ville vi miste vores 10.000 kr.
Jeg ringede dagen efter for at spørge hvor langt de var kommet med det lånedokument og fik at vide at det burde komme med posten samme dag eller dagen efter. Jeg spurgte om det var sendt og efter at have tøvet lidt sagde fyren fra GE at det var det. Jeg kunne høre at det var løgn og det var han slet ikke så sikker på. Men slog det hen med at han nok bare ville give udtryk for at det snart kom.
Stor var vores rædsel da vi om eftermiddagen opdager en mail der var sendt fra GE moneybank samme morgen som oplyste os om at de desværre måtte give os et afslag!!!!
Da kundecenteret havde lukket for en halv time siden måtte vi gå hele resten af den dag og vente til næste morgen for at få at vide om de mente det ene eller det andet. Nok en af de længste dage i mit liv.
Og vores skræk blev da også indfret til fulde næste formiddag da vi kunne snakke med kundeceteret og få at vide at vi ikke kunne få lånet alligevel.
Jeg var rystet og bad om at snakke med en teamleder for at fortælle ham at jeg ikke syntes at det var en fair måde at behandle folk på. At først at sige "ja og tillyke" for så at sige "vi vil skide jer et stykke".Jeg fik at vide at vedkommende ikke havde tid til at snakke med mig nu men hvis de fik mit mobilnummer ville han ringe senere.
Han har selvfølgelig ikke ringet.
At de giver afslag er de i deres fulde ret til. Selvfølgelig.
Men at først at sige god for et lån for så at trække i land . Det er bare ikke OK!!!
Det er en utroværdig og useriøs måde at drive forretning på.
Hvis ikke vi havde haft en så god familie at vi kunne låne pengene af dem indtil vi finder en anden løsning havde vi mistet vores 10.000 kr på grund af GE Moneybanks lemfældige måde at drive forretning på.
Det er helt sikkert en fejl at vi har fået en lånegodkendelse til at starte med.....Det er bare en fejl der ikke må ske.
Så hvis GE Moneybank tilbyder dig et lån eller deres medarbejder ved kundecenteret siger et eller andet til dig, så klap lige hesten til du faktisk har pengene eller selv kan konstatere at de taler sandt.
GE Moneybank Det er EN OMMER!!!!!

Dion Sørensen, Jacob and Louise Ulfkjær Birkild found this review useful

Is Gemoneybank your company?