[REPLY]
Har handlet her en 5 - 6 gange efterhånden. Vender stadigt tilbage. Ikke så meget dikkedarer, bare billige hverdags varer. Køber kun Gillette her! Butikkerne er bare for dyre!
Har nu flere gange bestilt barberblade, og har altid fået dem smidt i postkassen dagen efter bestillingen. Derudover er getit.dk det billigste sted på nettet. Kan varmt anbefales.
Jeg har flere gange handlet på getit og alle gange har handlerne forløbet perfekt hurtig levering og altid de korrekte varer
hilsen Per
Hej Getit!
Super godt med køb hos jer. Det er noget billigere end i detailhandelen. Man skal bare købe for et stort beløb, ellers bliver fragten for dyr.
Varene kom dagen efter jeg havde bestilt dem. Hurtigt og effektivt
Fik min bestilling 2 d age efter bestilling, perfekt !
Getit.dk har det jeg skal bruge og til den rigtige pris. Hurtig levering - her vil jeg handle igen.
Bestilling via net efterfulgt af respons fra Getit var helt i top med god information om modtagelse af ordren samt afsendelse af samme. Alt afsluttende med hurtig ekspedition og modtagelse af det bestilte. Fin, flot og forretningsmæssigt.
Fik varen hurtigt.
Kunne dog godt have brugt en mail når varen blev afsendt.
Alt gik som forventet, varen kom som lovet, og var som den skal være.
Der var problemer med det rigtige regnummer + kontonummer til bankoverførslen, idet der figurerede 2 forskellige. Det gav en ekstra ekspeditionsdag - derfor 'kun' 4 stjerner.
I received exactly what I wanted and very quickly.
Fik leveret varer som lovet. Desværre var der kommet en forkert varer med, Da jeg henvendte mig fik jeg staks svar at de ville sende den rigtige varer, og jeg iøvrigt kunne beholde den forkert varer. Flot præcis service :)
Rette varer modtaget perfekt og omgående efter bestilling.
Jeg har et par gange bestilt ved Getit, & dagen efter er det landet hos mig.
billigere end de fleste, men det kunne være bedre hvis det var endnu billigere
Ikke så mange dikkedarer, de leverede det bestilte på to dage.
Jeg fik omgående leveret Mach3 barberblade. Da jeg er tidligere kunde, tastede jeg ind min adgangskode, men fik at vide at på grund af ændringer i firmaet havde min gamle kode forsvundet, så jeg fik omgående en ny. For ulejligheden fik jeg tilsendt en Gillette barberskum, uden beregning sammen med ovennævnte pakke med Mach3. Det må jeg kalde for perfekt service.
Jeg kan varmt anbefale at handle i denne Netbutik.
Bestilt - pakket og modtaget - alt i løbet af meget få dage. Helt perfekt sted at handle når det som for os drejer sig om barberblade vi skal lede længe efter her i Århus.
Bestillingsmåden er nem
Betalingen nem
Bekræftelsen kommer omgående
2 dage efter ligger varerne i postkassen
Nemmere kan det ikke være
meget tilfreds med købet, holder hvad der loves. God kundeservice med den hurtige levering. Kan trygt anbefales
Har aldrig fået noget der er bestilt på nettet så hurtigt
Hurtig levering og prisen var god. Åbnede pakken og checkede Mach3 bladene og de var perfekte.
Sender info mails med gode tilbud. HURTIG levering.
Det var en hurtig og god oplevelse at handle med firmaet
Getit.dk havde et godt tilbud jeg benyttede mig af, og der var hurtig levering. Det havde været perfekt med gratis fragt.
Jeg har købt fra getit.dk 3-4 gange, det siger vist det hele. Hurtig levering og altid varer på lager. Jeg kan ihvertfald godt anbefalde andre at handle hos ham/dem.
Gode blade, god betjening, godt resultat, og en SMS når ordren er på vej!
Fornemt
Jeg kan varmt anbefale dig at handle hos GETIT, det har bare været perfekt for mig.