We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (106)

Service

Jeg købte nogle kjoler der inde som var utrolig flotte og jeg kan godt bruge dem, men jeg syntes ikke helt de var som de så ud på billedet, servicen gik fint og det er ikke sidste gang jeg shopper der inde! :-)

Ginatricot

det er bare så godt et sted at handle

de er hurtige og har meget på lage og gode ting samt at de er høflige og søde

Ginatricot

Billigt og godt tøj + super service!

Jeg elsker at kigge igennem alle menuer inde på deres hjemmeside, og køber tit tøj derinde fra. Har kun haft gode oplevelser med Gina Tricot! :-)

MANGLER MIN ORDRE

Jeg bestilte mandag d. 23 en kjole fra Gina Tricot's hjemme side. Da der på hjemme siden står at de leverer efter 2-3 dage, var jeg af den mening jeg godt kunne nå at få kjolen, inden søndag d. 29. Jeg står og skal til barnedåb, hvor jeg er gudmor. Kjolen er ikke kommet og kan ikke komme i kontakt med hovedkontoret. Synes sku det er for dårlig, at sige de leverer inden for 2-3 DAGE, når det nu en gang ikke passer! Denne hændelse har (desværre) gjort, at jeg ikke vil bestille hos dem igen.

Hvad foregår der?

Hvordan kan man på sin hjemmeside skrive 2-3 dages leveringstid (ikke hverdage, nej 2-3 DAGE)

Det er nu 8 dage siden jeg bestilte mine ting og har endnu ikke set skyggen af dem.

På det tracking nummer de sendte mig med min ordrebekræftelse stopper min forsendelse simpelthen den 23....

Kl 06.09 og kl 10.40 sker der dog noget men den skriver ikke hvad, og har så ikke hørt noget siden.

Ikke nok med det så står der på hjemmesiden de har 2 butikker på strøget, ja det da flot men når den ene nu er lukket (uden varer) vil jeg nok ikke kalde det to butikker !

Plus at de havde udsolgt af den ene varer jeg bestilte, hvordan kan det lade sig gøre at jeg kan putte en varer i indkøbskurven hvis de ikke har flere?

Der er da vidst en it-afdeling der trænger til efteruddannelse hvis de ikke engang kan lave en funktion så man ikke kan putte en varer i kurven hvis der ikke er flere på lager....

God bestillings side

god og hurtig service med dejligt billigt tøj. Skønt at man kan fylde ting i indkøbs kurven og købe det senere på dagen, da kurven ikke bliver tømt!

god butik

stor udvalg og noget for alle, smukke ting til små penge.

Svingende service!

Jeg har handle på Ginatricot.dk, jeg fik leveret varerne til tiden. Jeg valgt dog at returnere dem igen da de ikke levede op til forventningerne.. Det var der ingen problemer med... - Der medfulgte retur seddel og jeg fik mine penge retur ret hurtigt..

Desværre har jeg nu haft problemer med dem. Når problemerne først opstår synes jeg ikke der er nogen hjælp at hende på trods af det er dem der begår fejl.

Nøj, det er dårligt!!!

Det skal lige siges at jeg generelt er glad for Gina Tricot, og har tit handlet i butikken. Jeg bestilte derfor et par jeans over nettet, da den fysiske butik i Århus ikke havde min størrelse. Denne bestilling blev givet den 1 Marts. Den 2 Marts blev min pakke afsendt og alt var som det skulle være..troede jeg. :(
Min pakke kom aldrig længere end Sverige. Efter et utal af mails (som kun blev besvaret fra gina tricot's kundeservice en gang imellem) så fik jeg endelig mine penge tilbage...den 20 Marts!! Og nu er de jeans jeg gerne ville have udsolgt, både på nettet og i butikken.
Fair nok at Gina Tricot ikke kan gøre for at posten i Sverige har fejl sorteret, men de må da have en forsikring, så de kan betale folk deres penge tilbage, når leveringen mislykkedes. Det er simpelthen for dårligt!! Som de skrev i en mail; de skal først søge om kompensation og så kan de refundere pengene...Øh nej! Sådan foregår det ikke andre steder!!
Og lige endnu et surt opstød til sidst. Dårligt at kundeservice kun har en mailbox og at de svarer på svensk! Ikke alle forstår svensk..

Ginatricot

Kvaliteten var lavere end forventet

Jeg har netop sendt en hel ordre retur, fordi kvaliteten simpelthen var for dårlig i forhold til mine forventninger. Jeg sammenligner meget GT med H&M, men må desværre sige at GT stadig har en del at arbejde på... Jeg synes eller der ser ud til at være mange spændende produkter, men for at kvaliteten af produkterne kommer op, kræver det nok at priserne også stiger lidt, hvilket jeg synes ville være fint.

onlineshoppen

virker ikke.
Den er langsom og indkøbskurven er noget rod.
Har forsøgt flere gange ad forskellige omgange, og har aldrig kunne få det til at fungere (og det er ikke computeren, den er gal med).

Den fysiske butik er bedre.
Jeg var glad for butikken i Roskilde, da den var i 2 etager, men de lavede den om til 1 etage, og nu syntes jeg ikke, at de har så meget at vælge imellem.

Undertøjet + tilbehør i butikken er mit foretrukne.

Fin service

Jeg har bestilt hos GT et par gange - og der intet at klage over.
Den eneste anke er, at de ikke er super hurtige til at levere varerne. Dog er det indenfor for rimelighedens grænse, så det er noget jeg sagtens kan leve med.

Perfekt

Alt gik som det skulle og varen er tip top.

Forkert vare

For lidt mere end en uge siden bestilte jeg et par jeans, en t-shirt, ørering og en hættetrøje. Da pakken endelig kommer 5 dage efter, den skulle have kommet, så er hættetrøjen fandeme skiftet ud med en rigtig grim, sort taske. Fuck hvor er det dårligt.

alt i orden

bestilte noget tøj til en gave til min kæreste. Leveringen var hurtig, som lovet. Størrelserne passede.

Priserne er så alle kan være med.

Super

De har rigtig meget lækkert tøj, også noget i størrelse "elefant", og så er priserne yderst rimelige.
Et godt alternativ til h&m.

fedt hjemmeside

Den var MEGET langsom i starten men den er blevet meget bedre ! Fedt at kunne handle deres lækre tøj på nettet !

Tilfreds

Jeg er tilfreds med de køb jeg har lavet på ginatricot.
Dog er sortimentet for småt.

Elendigt!

Har bestilt en pakke fra ginatricot.dk som gave til min kæreste. Det var den 16. januar så med 2-3 dages leveringstid var jeg i god tid. Nu er det den 25. og jeg har intet set, flot når man skulle bruge den i går!
udover det så svarer de heller ikke på mine mails.
Tak for hjælpen "kundeservice"!

Ingen problemer ..

Har bestilt fra siden flere gange, og har aldrig haft problemer med hverken at få varer tilsendt eller få penegne retur når det har været nødvendigt!

Lækkert tøj

Lækkert tøj, til billige priser.

Den sidste stjerne mangler, grundet jeg retur system.
Jeg så gerne at man kan ombytte varen, hvis det er en forkert str., istedet for at sende retur, (evt. vente på pengene ryger ind på kontoen), og derefter bestille på ny.

Alt i alt, en side jeg nok kommer til at bruge igen.

Lækkert tøj til prisen

Forholdsvis billigt tøj til en kvalitet derefter. De er også gode til at følge modetrenden

Ikke særlig godt

Har bestilt derinde 2 gange nu. Første gang gik egentlig forholdsvis godt, dog lidt lang leveringstid - ca. 8 dage... Anden gang gik knap så godt - hvor jeg første gang fik det leveret på adressen, havde de anden gang sendt det så jeg SKULLE på posthuset for at hente varerne. Dette er en forringelse der gør at jeg ikke kommer til at handle der mere :-(

Godt

Jeg har ingen problemer haft med bestilling eller levering fra Gina Tricots hjemmeside :)

Udemærket

Ginatricots hjemmeside er helt fin. Deres forsendelse er ikke den hurtigste i verden, men er inden for et passende tidsrum.
Man får også hvad man betaler for, kvalitetsmæssigt. Jeg er ganske godt tilfreds.

Lækkert.

Super lækkert trøje, til en rigtig god pris!!! Alt perfekt, også levering! :-)

Tilfredsstillende

Jeg er utrolig glad for at handle med Gina. De har fedt tøj, har altid svaret hurtigt når jeg har kontaktet kundeservice, de skriver i en venlig tone også selvom man brokker sig og deres fragt er billigere end mange andre tøj webshops.

Den eneste mindre gode oplevelse jeg har haft er at de ikke "skrev" på deres hjemmeside at de ikke tag øreringe retur og derfor sendte jeg nogen retur og måtte selv betale porto da de sendte dem tilbage til mig igen. Dette har de dog efterfølgende ændret så det nu står på hjemmesiden.

Jeg elsker ginatricot.dk men ville dog ønske at de ville gøre det muligt at ændre/tilføje til sin ordre, så længe pakningen af varerne ikke er påbegyndt.

...

Bestilte en kjole og en top sidste søndag. Og på deres hjemmeside står der 2-3 dages levering, så regnede med at ha den ihvertfald tor-fre. Da jeg ik havde fået noget. og prøvet at skrive til dem uden svar. FIk jeg svare lørdag fra dem. At de først havde sendt det om torsdagen, hvor de skulle ha sendt om mandagen. STOD OG SKULLE BRUGE DET LØRDAG.
Godt nok utilfreds !!

- men ellres et sted med meget fedt tøj og til billige penge.

Ginatricot

Absolut et kig hver for alle

Hjemmeside med masser af fedt tøj til billige penge.

Ok, men ...

Nem og overskuelig, at handle hos. Man modtager sine varer hurtigt, men hvis man vil sende retur - og have sine penge retur, tager det alt for lang tid og det er virkelig irriterende!
De sender heller ikke køber en mail, når de har modtaget varen retur og dét synes jeg godt kan gøre en lidt usikker også fordi man skal vente så længe på sine penge. Man ved faktisk ikke om de har fået varen eller ej. Man får en mail når varen sendes til en, men ikke den anden vej

Ok hjemmeside

Udmærket hjemmeside, der let og overskueligt lister udvalget. Selvom der kan være mange 'huller' i kollektionernes størrelser, så bliver der jævnligt 'fyldt op', så man ikke går forgæves.

Det allerstørste minus ved Ginatricot.dk er at man føler sig snydt med prisen, når man kan se at man betaler det samme i Norge, Sverige og DK - velvidende at DKK er omkring 20% mere værd end de svenske kroner. Der burde det bare være muligt at tilpasse prisen, så man ikke sidder med fornemmelsen af at betale 20% for meget.

Ginatricot

Et besøg værd..god service :-)

En rigtig god netbutik med et godt overblik over deres varer.
God kvalitet, rimelige priser og hurtig levering.

Information om lagerstatus

Jeg købte nogle trøjer til et firmaarrangement, men fandt først ud af ved levering, at der manglende én trøje pga. lagerstatus. Denne information kunne jeg godt have brugt noget før, da vi efterfølgende stod og manglede trøjen ved et arrangement.

Fedt tøj!

må desværre komme til erkendelse og sige at 50% af mit tøj er ginatricot.
Jeg kan godt lide stilen, kvaliteten og priserne.

Jeg indrømmer dog også jeg kun har købt fra dem over nettet en gang, men der gik det nu også som det skulle.

Ellers elsker jeg butikken, hader dog bare musikken i spiller.

Fed site

Lidt rodet og langsom - men masser af fedt tøj !

DÅRLIG SERVICE

Jeg bestilte og betalte for en hel del varer på deres website. Allerede et par dage efter bestillingen fik jeg en pakke. Glæden var kort, for pakken var slet ikke til mig alligevel. En anden person må stå og mangle denne pakkes indhold! Fredag d. 19. Aug, samme dag jeg modtog den forkerte pakke, skrev jeg en mail til Gina Tricots "kundeservice" Det er nu tirsdag aften 23. Aug, og jeg har stadig ikke fået svar på mine nu 2 mails. I mellemtiden har jeg snakket med det svenske hovedkontor i telefon og beklaget mig over at man ikke kan ringe til kundeservice her i Danmark. Anden gang jeg ringede til dem, lovede de at give besked videre til den Danske afdeling. Jeg venter stadig på respons fra deres "kundeservice".
Det er godt nok en ubehagelig fornemmelse at man ikke ved hvad der sker og hvornår der sker noget, når man har en del penge ude at svømme!

Hej igen
Det er nu torsdag 25.08.11
Gina Tricot har returneret mine penge, jeg har modtaget dem i dag.

I går eftermiddags ringede jeg igen til hovedkontoret i Sverige og bad om at tale med én, som kunne løse denne situation, så skal du tale med chefen, Ja! men så lad mig det.
Jeg ved ikke om det var chefen der kom til telefonen men, vi fik en ok snak om problemet, det blev lovet at mine penge vil blive returneret med det samme.

Is Ginatricot your company?