[REPLY]
Jammer dat de website tijdelijk off line was (en de mededeling op de website niet duidelijk was), maar omdat de voorgaande ervaringen positief waren toch gewacht met bestellen. En weer een goede ervaring: duidelijke bestel procedure en snelle levering!
Vandaag besteld, gisteren in huis. Plezierige, grappige , zeer correcte en vlotte
verwerking van je bestelling.
Goedkoop en goed !
Snaren werden op de site aangegeven als "in voorraad", maar dat bleek slechts voor een enkel setje te gelden. Op de overige twee sets moet ik nu dus wachten. Hoe lang? Onbekend. "Vooralsnog" tot medio volgende week. Als ik dat had geweten, dan had ik de snaren besteld bij de muziekwinkel in de stad, want dan weet ik zeker dat ik ze wel drie dagen later heb.
Gitaarsnaren.com zou moeten werken met een voorraadsysteeem zoals Thomann in Duitsland, waarbij de voorraadhoeveelheid wordt aangegeven met 1-3 groene blokjes.
Verzending was wel snel, binnen 24 uur geleverd.
Waarom mijn mening "Diep teleurgesteld" is zal ik vertellen. Gisteren kwam ik blij thuis met de verwachting dat wáárschijnlijk mijn snaren op de deur mat zouden liggen. Tot mijn vreugd zag ik een brief met mijn naam erop en dacht gelijk daar zijn mijn snaren! Echter toen ik de enveloppe openmaakte zag ik tot mijn grote verbazing alleen een factuur die ik al betaald heb. Er was geen snaartje te bekennen, voor de zekerheid de hele enveloppe opengescheurd omdat ik me dit niet kon voorstellen.
De reden dat ik toch 3 sterren geef is dat ik niet weet of jullie ze zijn vergeten in de enveloppe te stoppen of dat onze "vrienden" van PostNL me weer is voor de zoveelste keer de inhoud van mijn brief zonder mijn toestemming hebben toe geëigend. Daarnaast vond ik de service goed, snel verstuurd heb niet lang hoeven wachten. Alleen de domper dat ik geen nieuwe snaren heb.
Vervolg: Zeer snel na de plaatsing van mijn reactie krijg ik een zeer verrassende e-reactie. Waar ik me al heb ingedacht dat ik geen snaren heb en daarnaast ook me geld. Krijg ik kosteloos nieuwe snaren toegestuurd! Dit is echte service.
Kwaliteit van gekozen snaren was en is nog steeds heel goed. Prima service van dit bedrijf
Overzichtelijke bestel-pagina. Veel mogelijkheden met bijpassende prijzen.
Eerste keer een bestelling geplaatst bij Gitaarsnaren.com. Ruim assortiment in voorraad. Ook in de wat bijzondere artikelen. Bestelling de volgende dag al in huis. Top!
Tip: Mis een orderbevestiging en order status via email direct na mijn bestelling. Het was voor mij niet duidelijk of ik daadwerkelijk de order had geplaatst en wanneer ik de levering kon verwachten.
Beste Steven, bedankt voor je reactie. Voor jou informatie; ik kan geen mail vinden in mijn spamfilter noch in mijn inbox.
Ik had snel snaren nodig en kon deze niet krijgen in de stad. Daarom internet op en jullie site gevonden (via Google zijn jullie makkelijk te vinden) de site is overzichtelijk en duidelijk. Het aantal merken is wel iets beperkt. Ik kon geen Hannabach snaren vinden die ik het liefst wilde hebben. Daarom Pro Arte snaren gekocht. Wel een bijzondere: snaren die sterker zijn en een extra G- snaar erbij van ander materiaal. Deze kende ik niet. Daarom onmiddellijk besteld. Alhoewel ik na 17.00 uur besteld had is mijn bestelling toch nog meegegaan met de post. Ik had mijn snaren de volgende dag al in huis. Ik ben hier zeer tevreden mee. Het bestellen via jullie is zeker voor herhaling vatbaar!
Snelle prima service. Meer bestellingen gaan volgen......
Volgende keer ga ik weer spul bij jullie bestellen!
Ik zou dit bedrijf zeker aanbevelen.
Overzichtelijke site, mooi assortiment, snelle levering. Beetje humor gratis erbij.
Hoi Major Tom,
Ik begreep uit de mail, dat jijzelf, deed je ook nog es wat, deze bestelling hebt geregeld. Nou petje af: geen pakket voor een stemfluit voor de gitaar van mijn dochter, maar gewoon in een envelop. Ik had bijna een tweedehandse gekocht op marktplaats maar zag dat een nieuwe bij jou net zo duur (goedkoop) is.
En je hebt hem heel snel ingepakt, geweldig!
Mijn dochter probeert inderdaad de sterren van de hemel te spelen maar ze kan er nog niks van (haar eigen woorden, haha). Heb je misschien nog een leuk beginners gitaarboek voor een dertienjarige meid?
Groet, Geertje en Lydia de Graaf
Het zijn duidelijk liefhebbers bij Gitaarsnaren.com. Fijne online winkel, waar ze ook snaren hebben die bij de reguliere muziekwinkels lastig te verkrijgen zijn. Ik was erg blij met het uitgebreide assortiment. Signature setje 0.11 Matt Schofield van Curt Mangan? Hebben ze hier gewoon. Gelijk voor de verjaardag van mijn broer een set Thomastik-Infeld snaren gekocht. Voor op zijn ES 175. Daar zal hij blij mee zijn.
Kapotte snaren. Vertwijfeling. Goede merken. Bevrediging.
met tranen in mijn ogen van emotie nam ik binnen 24 uur mijn felbegeerde en zo naarstig benodigde gitaarsnaren in onvangst.
snelle service, snel antwoord bij vragen..kortom, prima snarenboer!
Snel en probleemloos bestellen, afhandelen en leveren met een grote dosis humor in de berichtgevingen. Zeker aan te bevelen.
Heb inmiddels meerdere keren bij hun besteld, nooit problemen. De laatste keer zat er bij mijn bestelling een verkeerd setje snaren (kan gebeuren), maar ik kreeg alsnog kostenloos het andere setje toegestuurd. Top service.
Alleen al de benadering via de mail is al een 10 waard !! Ik ging eerst altijd naar een winkel bij ons in de buurt maar daar zien ze me niet meer !!
Ik zocht een webshop die ook losse gitaarsnaren verkoopt. Gitaarsnaren.nl doet dat en zo heb ik lekker goedkoop 12 0.18mm snaren voor een mal gitaarexperiment gekocht :)
Dames en Heren,
Ik heb genoten van jullie emails. Zeer verfrissend en klantgericht en zo anders dat het de (juiste) aandacht trekt.
Echter, toen ik afgelopen week de snaren op mijn gitaar zette (toch wat extra geld uitgegeven voor echte goede snaren). Brak de en na de andere snaar. Zeer teleurstellend. Kan niet aan mij of mijn gitaar liggen want ik 'ververs' regelmatig mijn snaren. Kortom: ik stuur de snaren retour komende week en verwacht dan ook mijn geld retour. Zal zeker nieuwe snaren bestellen bij jullie maar zie graag eerst dat dit geregeld wordt.
Met vriendelijke groet / kind regards,
HANS R. LANGEVELD | STEENHOFFSTRAAT 12 | 3764BL SOEST | THE NETHERLANDS |
Ik had snaren nodig, hier gevonden en gezien ik weinig verstand ervan heb had ik de keurige uitleg wel nodig en dus kunnen gebruiken.
Makkelijk dus de juiste snaren voor mij kunnen vinden.
Top
goed assortiment, goede info. leuk die houstin berichtjes.
Gisteren voor 17.00 besteld vandaag in de bus, zo hoort het!
geen klachten . snaren zijn over t algemeen goedkoop bij hun
Ruime keuze op de website. Voldoende informatie en advies. Makkelijke afhandeling en veilige betaling. Snelle en correcte levering. Kortom: prima!
Goede en snelle service!
Vind t alleen vreemd dat je 3,95€ verzendkosten moet betalen, en als het pakketje binnen komt dat er 1,08€ op t envelopje staat!
Grt John
Ik heb met enige regelmaat snaren ed. besteld en was elke keer blij verrast als mijn bestelling al binnen een dag op de deurmat lag.
Backorder snel nageleverd!
Betrouwbaar !!!!!
Snelle levering, prima! Tevens ook fijn om via de mail op de hoogte te worden gehouden bij iedere stap in het lever proces. Nette service en het mailcontact met een knipoog, daar houd ik wel van ;) Een aanrader!
Snaren besteld. Vlot adgehandeld.
Opvallend was persoonlijk contact met klantenservice: echte mensen achter de knoppen en geen standaard bevestiging. Of wel, maar de ontvangstbevestiging en bericht van verzending is hilarisch. Alleen al daarom: bestel iets!
Snelle en goede service, fijn dat ze het proces mailen :)! Ook goed ingepakt en snelle levering!
makkelijk besteld, snel geleverd, alles correct en netjes ingepakt, bij elkaar in 1 doos. Heb geen negatief commentaar.
Ik heb me echt rot gelachen om de mails die ik kreeg na mijn bestelling en mijn lach werd nog breder toen ik mijn bestelling een dag later al had. Super!