[REPLY]
Jeg må godt nok indrømme at jeg ikke forstår hvordan glitter i Amagercenteret køre? Jeg var inde og fandt nogle øreringe til 25 kroner, og da jeg ville betale, spurgte ekspedienten om jeg ikke kunne tænke mig noget andet som de åbenbart havde lagt ud på et stativ; kvinden havde åbenbart et problem med at jeg kun handlet for 25 kroner. Har godt nok oplevet det her før i den samme glitter og det var helt den samme ekspedient som opførte sig på samme måde. Så snart jeg takket nej tak, fik jeg kvittering og hun tog straks imod den næste kunde med smil (og det var tydligt for der var andre som så det) uden at tilbyde mig en pose; hun blev åbenbart fornærmet over mit lille køb og mit nej tak. Jeg syntes det var så grovt og må ærlig indrømme at jeg slet ønsker at støtte dem med 1 krone mere. Der kan ikke være rigtigt at man skal behandle folk så forskelligt alt afhængig af hvor meget man køber for. Og er det ikke forbudt at komme efter en kunde og presse vare ned over dem?
Anyway, Nej tak til glitter fra mig.
Havde købt et par øreringe i Glitter til 75 kr., som jeg var super glade for. Efter et par dages brug gik de i stykker. Stenene var faldet ud og vedhænget var knækket.
Der står på glitters hjemmeside, at man kan retunere ødelagte varer og få en ny vare. Jeg tænkte fedt nok og jeg gik straks ned til min lokale glitter i Amager Centeret. Det skal lige siges, at jeg ingen bon havde længere, men det var ikke nødvendigt ifølge en der arbejder i Glitter. Hun kigger på øreringene og virker ret ligelad. Det eneste jeg fik at vide var, at jeg kunne vælge en ting til 25 kr. da det har været en tilbuds varer. Jeg siger, at jeg har købt dem til 75 kr. i Glitteren i Fields, så jeg takker pænt nej og siger til kvinden, at jeg ikke har købt dem til 25 kr. Det kan hun jo ikke vide, men da hun slog varer nr. ind kom de frem. så hvidt jeg husker kostede de lidt over 100. Hun sender en mail rundt til de forskellige Glitter butikker for at se om de nu skulle have nogle tilbage. Kvinden beder mig om at komme tilbage efter 2 dage. 2 dage efter møder jeg op igen, hun siger, at der ingen som har dem længere og de er udgået. Det eneste hun siger er "Så må du tage til Fields." Jeg tager til Fields. Jeg siger det samme. "Jeg har købt disse øreringe til 75 kr. inde hos jer." "Vi har aldrig solgt dem til 75, men 25 kr." siger kvinden så. Har du bonen spørger hun så? Nej svarer jeg, men kan du ikke finde dem på computeren? Hun finder dem og de står til lidt over 100 kr. Hun siger, at jeg kan vælge noget til 25 kr, da de har været på tilbud. Da jeg ikke længere magter andet og jeg ingen muligheder har, vælger jeg at købe en varer med en dårlig følelse. Jeg går ud og tænker, at det er min sidste gang i Glitter. Medarbejdere som hilser med en ubehagelig tone og ingen kunde trust har.!
Noor found this review useful
Glitter i Randers Storcenter har været rigtig søde til at hjælpe, hver gang der har været lidt bøvl med smykkerne. De har ombyttet, uden at skabe problemer ud af det. Derudover er de rigtig flinke til at hjælpe, når man er i butikken! :-)