[REPLY]
Bestilte forstærker til wi-fi i mandags, kunne afhente den onsdag morgen på den lokale tankstation, super :-)
Jeg venter på levering af en pakke med GLS. Den dukker aldrig op. Jeg får fat i track and trace nummeret og der står, at den er prøvet leveret men uden held og står nu på lager.
Sagen er den, at jeg har videoovervågning på mit hus og den dag kan jeg derfor besvise at der ikke har været nogen. Jeg har været ude for lign. tilfælde utallige gange som mange andre, men har aldrig kunne bevise noget, det har altid endt med at GLS og jeg selv ikke er enige. Og hvad skal man argumentere med der.
Nu har jeg så fået pakken - og den er smadret. Jeg har aldrig set noget lign. En marineradio hvor hele fronten er slået skævt så alle 6 skruer er bøjede! Indpakningen fejlede ikke noget, men hjørnerne er slået totalt i stykker på kassen, og radioen har været pakket grundigt ind i bobleplastik - så den må have været faldet ned fra meget stor højde ellers ville det simpelthen ikke kunne ske.
Jeg har i +20år aldrig været ude for noget lign.
I mellemtiden da jeg ventede på genlevering af pakken, har jeg haft kontakt med chaufføren. Han indrømmer at han faktisk ikke var på min adresse, han regnede ikke med der var nogen hjemme! så han gad ikke ringe på. I det mindste kunne han da lægge en pakkeanmeldelse i postkassen, men nej.
Det er ufatteligt ikke?
Jeg vil lige sige at jeg varmt kan anbefale at bestille varer som bliver leveret
med GLS, --Fra bestilling til ankomst fra Jylland til Allerød, under 24 timer
Sender man brev med post danmark tager det 5-9 dage
Hilsen Bente Allerød
Ventede hele tirsdag formiddag på en pakke. Kan se, at den er forsøgt afleveret kl. 1006, hvor jeg var hjemme og bare ventede på den. Chaufføren påstår, at der ingen var hjemme, men ingen her (naboer etc.) har set bilen.
Kan nu hente den i pakkeshop 6 km herfra (ingen bus) selv om jeg har betalt for levering til døren.
??????????
Ved afhentning i pakkeshop er meldingen derfra, at jeg langtfra er den eneste med dette problem. De oplever det jævnligt.
Konklusionen må være, at det er chaufføren, der ikke udfører sin opgave her i området.
Den samme chauffør har dækket Køge i mange år, og han er et fast indslag i gadebilledet. En flittig mand, kan man se - altid i aktion med bilen eller pakker.
Men, fornemmelse for Kundeservice har han nu også. Jeg købte en overgang kattegrus i Tyskland, og det var 60 kg pr gang. Kattegruset blev båret op til mit dørtrin, og endog lidt ind i huset af en beskeden, meget meget venlig fyr. Med et stort smil på hver gang, trods den tunge vægt af kattegruset.
En super informativ service blev også leveret, hvis der var noget omkring GLS' arbejdsgange og pakkeleveringer, jeg var i tvivl om.
Alt i alt bare en super service, og jeg er faktisk stolt af at se GLS' mand i Køge. Han er god for byen. Jens hedder han vist.
Jeg har kun gode erfaringer med GLS og syntes det er en rigtig udemærket virksomhed og system. Det er SÅ dejligt, at jeg kan hente pakker på min lokale tankstation eller købmand, selvom jeg bor i en outlaw lille flække.
Pakke forsvundet - kastet rundt i GLS som til slut beder mig kontakte afsender for at efterlyse en pakke, som jeg af GLS HAR fået besked om er ankommet til pakkeshoppen, men som de ikke havde modtaget. Systemet fortæller, at pakken ER afleveret og at der ER skrevet under for modtagelsen.
Ubehøvlet svar fra udleverings stedet.
Vil fremover undgå at bruge GLS
Afhentet en pakke. ,Som indholdt en Lang UV pære til min havedam. Den var pakket godt ind og lagt en en hård plast rør, men alligevel var den knust til atomer.
Efter de har fået pakkeshop på bla. Q8 stationer er de uden sammenligning det bedste pakke firma i DK.
Har aldrig haft problemer med GLS - Og har været omkring PostDanmark, DHL, DPD, etc.
De holder mere end de lover - det kan man vist ikke sige om mange.....
Nu har vi herhjemme fået tilsendt pakker med GLS en hel del gange, de er bare hurtige
det gælder både når varen skal retur og når vi skal have en ny, så vi er rigtig glade for
GLS og så er de hurtigere end posten.
Inge
Pakken afleveret af sælger inden kl 16, og jeg har den dagen efter som aftalt.
Trace and Trace virkede fint, og pakken var klar til afhentning ved middagstid på afhentnings stedet.
Fantastisk at kunne afhente udenfor poshusets 2-3 timer åbningstid per dag i nærheden af sin bopæl - super !
Jeg har fået en mailbekræftelse med dato på hvor længe pakken er til afhentning. Alligevel er pakken blevet sendt retur til afsender 2 dage før tid, så jeg nu skal bede dem om at sende den afsted igen. Selvfølgelig på GLS regning. Har ellers aldrig haft problemer med GLS men denne oplevelse gør da at jeg ikke fremover vil turde at stole på deres service....
Lynhurtig driftsikker levering, vælger altid GLS frem for post danmark :)
Har købt 3 forskellige varer alle leveret med GLS efter en dag uden problemer.
Godt gået GLS :)
Hej,
Jeg oplevede at min pakke blev væk undervejs. Hverken afhentningsstedet (en lokal tankstation) eller personalet virkede særligt betryggende i forhold til at passe på pakkerne. Jeg kunne nemt forstille mig hvordan en spænde pakke fra en computerbutik kunne forsvinde der fra.
Mvh,
Martin
Jeg bestilte en vare hos ComputerSalg i mandags kl. ca. 15.15, og allerede tirsdag kl. 11.45 (efter godt 20 timer) lå den hos min lokale GLS-pakkeshop! Det er bare supergodt samarbejde mellem de to firmaer, så stor ros til begge.
Indleveret pakke til lovet afhentning næste dag ( tirsdag omkring kl. 12.00 ), fandt ikke sted. Dermed blev lovet levering dagen efter ( onsdag ) ikke overholdt, og pakkesporing fungerer tilsyneladende ikke. Selv efter nøje instrukser fra kundeservice om brug af pakkenr., findes der ikke tilgængelige oplysninger om pakken.
Dette blev nok sidste gang, at denne leverandør vælges.
Jeg fik meget langsom og dårlig service når jeg hentede hos Actum på Vesterbrogade, meget uhøfligt personale.
Jeg bestilte varen d. 14. og den var til afhentning d. 17. Det var hurtig og professionel service. Dog var jeg ret meget i tvivl om afhentningsstedet, da der bare stod "købmand" på butikken og ikke det, som var noteret i mailen. Lidt misvisende, især når der så kun er en lille poster på vinduet fra firmaet.
det var en hurtig levering, men firmaet jeg handlede hos, sagde jeg ville få en sms på min mobiltelefon når pakken ankom, det fik jeg aldrig, men der kom en mail, og da jeg åbnede min mailboks var det for sent at hente pakken den dag - det var lidt træls
Får email om at jeg skal modtage en pakke om fredagen. Beder min søster om at være hjemme hele dagen og vente på pakken. Kl fire og stadig ingen pakke så jeg tjekker track nummeret og kan se at de har forsøgt at ringe på men ingen hjem. Lodret løgn. Der er vejarbejde foran hoveddøren så man skal ind fra den anden side af bygningen og det gider de ikke at bruge tid på åbenbart for det er anden gang jeg oplever at det sker siden det vejarbejde er begyndt. Jeg kontakter dem og får efter en længere diskussion at vide at de vil ringe til mig da jeg nægter at selv skulle hente den på mandag. Venter forgæves hele aften uden at høre fra dem. Tjekker igen lørdag morgen og igen står der forsøgt levering og ingen hjem. Det er bare under al kritik. Jeg havde endda forklaret dem at de skal ind af bagindgang da jeg snakkede med dem i tlf. Hvor svært kan det være at se efter andre indgang når hovedindgangen er lukket.
Dukkede op i pakkeshoppen, ingen pakke, mon der er en GLS medarbejder der kunne bruge indholdet? Eller er det bare udfordringen med at holde styr på stumperne der har oversteget de faktiske evner...
Naturligvis en dag med regnvejr.
Leveret hurtigere end meldt på hjemmesiden.
Alt mht. vare og pris i orden.
Gode svar på chatten på hjemmesiden.
Jeg har kun positive oplevelser. Skulle have leveret en pakke fra England, og dagen efter pakken blev indleveret hos GLS i Manchester, var pakken hos mig. Hurtigere kan det vist ikke gøres :)
Synes lige jeg ville fortælle om min GLS oplevelse da den starter mindre god og ender i suveræn service og ikke altid personerne bag telefonen får den ros de fortjener "Er selv callcenter medarbejder så ved hvad jeg snakker om".
Jeg bestiller pakke fra udlandet som kommer utrolig hurtigt og jeg er derfor ikke hjemme på dagen den forsøges afleveret. Ringer derfor til GLS ang. at få den bragt til min kære mors adresse da hun er hjemmegående og kan afsætte en hel dag.
Det hjælper dog lige lidt da jeg kl 15:45 kan se via TT at den er forsøgt afleveret kl 15:01 og min mor HAR været hjemme hele dagen. Ydermere har de heldigvis video overvågning på deres opkørsel "lukket parkeringsplads hvor der skal tastes kode for at komme ind" og derfor også min begrundelse for hvorfor pakken ikke reelt er forsøgt afleveret, hvilket jeg også ville checke via video overvågningen da det ikke er svært at se om der har været en GLS bil på opkørselsrampen eller ej. Chaufføren havde forresten også fået direkte mobilnummer i tilfælde af problemer med at finde stedet.
Med alt det i baghånden ringer jeg til GLS og forventer problem på problem hvor jeg er fejlen som det "plejer" med disse sager.
Her bliver jeg dog mødt af en yderst kompetent medarbejder ved navn Martin som nærmest blot skal høre at min pakke ikke er kommet og da han ikke kan komme i kontakt med chaufføren "som jo nok er gået tidligt hjem ;)" ja så forslår han da bare at pakken leveres i morgen og evt. på et opsamlingssted så det er 100% sikkert jeg får den da det skal bruges i weekenden ;)
Amen min kæbe lå jo på bordet og smilet bredte sig straks, 7,9, 13 banke banke men såfremt pakken kan hentes i morgen 2min fra hvor jeg bor jamen så kan Martin godt indstilles til lønforhøjelse eller som minimum et gratis bio billetter MED sodavands / popcorn kupon til! DET VAR SÅ NAIS :) Forventer problem og bliver yderst positivt overrasket!
Min første anmeldelse da jeg normalt ikke "gider" men Martin u rock my world, hvis min pakke er der i morgen altså ;) hehe
5 stjerner kan jeg desværre ikke give da chaufføren er målt med her, men Martin får 5+! Sku i orden det der!