We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (257)

Skuffende

Først vil jeg henvise til en artikel på EkstraBladet:
- GoBlue snyder så det driver, og de er ligeglade med klager og tabte sager.
Jeg købte en mobiltelefon for et stykke tid siden, men jeg fortrød købet og sendte den tilbage. GoBlue sender den derefter tilbage til mig med den besked, at den er ridset, hvilket jeg ikke har set. Jeg får den tilbage, der er ingen ridser, men GoBlue nægter.
Jeg går ud fra, at jeg er en klage mere til samlingen...

Perfekt

Galaxy SIII leveret dagen efter bestilling. Uåbnet emballage med beskyttelsefolie på telefonen.
Som forventet kun polsk "Hvordan man tænder"-manual, men det er jeg da ligeglad med.

www.goblue.dk

Enkelt, smidigt, hurtigt og billigt

Alt gik fint, men min iPhone havde kun brugsanvisning på italiensk....

www.goblue.dk

Det er let at finde, det man søger. Bestilling og betaling er enkel, og varen bliver leveret hutigt. Alt i alt en god oplevelse.

www.goblue.dk

Hurtig afsendelse, når ordren er på lager.

Jeg har købt en Sony Xperia Z (Sort) hos Goblue. Der stod at den sorte udgave var på lager, og derfor skyndte jeg mig at bestille i troen om at de så ville sende den af sted dagen efter. Dog bliver lagerstatussen ændret den efterfølgende dag sidst på dagen, så jeg skriver til supporten om min ordre er sendt afsted. Det er den ikke da telefonen ikke har været på lager "de sidste 2-3 dage", men de ville modtage en ny sending senere samme dag.
Dog var der ingen problemer da Goblue fik varen på lager. Den blev hurtigt sendt af sted og jeg fik min telefon et par dage efter (GLS kører ikke pakker i weekenden).

God handel

Bestilte en Samung Galaxy S III og fik den den næste hverdag. Fin handel uden nogen problemer.

www.goblue.dk

hurtigere kan det ikke foregå....

...som jeg skrev: hurtigere kan det ikke foregå....fedt

super

Jeg købte en vare og 22 timer senere havde jeg den i hånden. det kalder jeg hurtig levering. Tak til goblue.dk
KMO

www.goblue.dk

GoBlue leverer når andre ikke kan!

Jeg har for nyligt anvendt GoBlue til bestilling af en HTC telefon, til arbejdsbrug... Da vores teleselskab ikke kunne levere modellen og andre butikker ikke havde denne på lager, så var GoBlue et åbenlyst valg... Dag til dag levering og priser 400 DKK under alternativet - dog fandt jeg det mærkeligt at prisen for en grå HTC One S var 400 DKK under en sort, selvom det er samme model.

www.goblue.dk

Købte 2 stk. HTC-telefoner som prismæssigt var atraktivt. De var godt nok ikke forudindstillet på dansk, men det var et mindre problem der hurtig var løst.
Nem hjemmeside, så hurtig valgt og hurtig levering, så jeg kan kun anbefale dem.

skodfirma

Efter at have bestilt en mobiltelefon af mærket Nokia c5-03 på Goblues hjemmeside
i Aluminums Grey, sender de mig en hvid.Man burde have givet mig besked om at den ikke fantes i den farve som jeg havde bestilt. Ringer til firmaet og taler med [Name removed] bliver enige om at man sender et nyt bagstk. i Aluminums Grey.sender istedet et bagstk. i sort. Sender det retur og skriver at det er forkert,hører intet fra firmaet i en uge
Ringer igen til firmaet og får at vide at der ikke findes et bagstk. i Aluminums Grey.
Jeg er dybt skuffet over den behandling fra firmaet side.og vil aldrig handle, eller anbefale firmaet til andre.
PS. Hvorfor sletter I [name removed] navn i min første anmeldelse, er han bange for at blive hængt ud på Facebook.

Confused...

I just received the package - with a new mobile. It did come in time as promised, however, the protective seal has been broken and the manual came in Polish. Also, when I turned on the phone - the default settings were in Polish, even though everything was order through the Danish website. This is very confusing. I called them and they explained that they buy, where it's cheaper and promised to send me English/Danish manual. Obviously - they bought my stuff in Poland...Regarding the broken seal - apparently that's what they do to check the products they're selling - afterwards they re-seal it with their own seal - really confusing, especially as mine was no re-sealed. Never experienced that before...

www.goblue.dk

Så nemt kan det være at handle på nettet.

Venlig og hurtig betjening. Hurtig levering. Meget tilfreds.

God hurtig handel

Hurtig levering. Billig. Godt produkt.
Gls levering dog ikke tilfredsstillende, da pakken var våd.

super service

super service og billigt

kan klart anbefales

www.goblue.dk

Hurtig og professionel håndtering af ordre.

Goblue svare hurtigt på henvendelser pr. mail. Jeg ville hører hvornår jeg senest skulle bestille for at være sikker på pakken blev afsendt. Fik svar 2 min. senere.

Efter bestilling havde jeg korret nok mulighed for at hente min pakke ved GLS pakkeshop dagen efter.

Er 2. gang jeg bruger goblue, og de har ydet en god service begge gange.

Priserne er og fornuftige.

www.goblue.dk

God pris og problemfri ekspedition

God pris og problemfri ekspedition. Virksomheden kan anbefales.

Lige efter bogen

Varen var som beskrevet. Hurtig og god betjening. Ville afgjort handle igen.

www.goblue.dk

Bestilte min mobil fredag eftermiddag og fik den med posten tirsdag. Så det var hurtigt, så jeg er fuldt ud tilfreds.

Utilfreds!

Jeg er meget utilfreds med at der ikke var en dansk brugsanvisning med, Slaviske sprog kan jeg ikke bruge til noget. Undskyldningen med at i handler i hele Europa holder ikke en meter. Den danske lov siger udtrykkeligt at i Danmark solgte produkter SKAL have en dansk brugsanvisning vedlagt! En tilsendt brugsanvisning på 85 A4 ark er meget utilfredsstillende!

MVH

Poul E. Sørensen
Skarpæsvej 137 F
9990 Skagen.

Perfect handel

Fik telefonen hurtigt. Nem bestilling til fordelagtige priser. Anbefalet butik.

Super hurtigt

jeg kan varmt anbefale Goblue, jeg bestilte min mobil og samme aften var den sendt derfra. Jeg vil godt handle med dem igen

Robert Kloth found this review useful

www.goblue.dk

Super service, hurtig levering!

Når du ved hvad du skal ha', så brug GoBlue, de formår at behandle hver ordre som noget særligt. Vi bestilte 2 tlf med 3 ugers mellem rum og alt har bare fungeret. På trods af juletravlhed så gjorde GoBlue (og Post Danmark) en ekstra indsats for at levere gaven til tiden.

www.goblue.dk

½ pris i forhold til Oister og super hurtig levering

Har været meget tilfreds med den hurtige behandlingstid, og især prisen :)

www.goblue.dk

kan klart anbefale GoBlue god og hurtig service

er meget tilfreds

jeg er meget tilfreds, men kunne godt bruge danske manualler, da der er nogle ældre mennesker som ikke er så god til andre sprog en dansk, men hellers tilfreds og hurtig levering.

Mobiltelefon

Jeg købte en mobiltelefon og fik præcis det jeg havde bestilt og på den lovede tid.

• 12V
  • 6280 Højer, DK
  • 35 Reviews
www.goblue.dk

Det virkede, kan godt leve med der var en polsk manual, læser det alligevel ikke ;-)

god og hurtig service

Har købt et par gange fra goblur, og kan ikki andet en give top karakter, for.gode varer og ekstrem god og hurtig service :-) så fult hus fra mig :-)

www.goblue.dk

Virker ikke til at have styr på sagerne

Jeg ville købe en Lumia 920, og så at deres hjemmeside skrev den ville være på lager inden for 2 - 4 dage. Dette lød acceptabelt, da den har lancering i morgen.

Derfor ringede jeg til dem (ved omkring kl. 14), for at høre ad hvordan leveringstiden var (som der i øvrigt stod på hjemmesiden at man skulle). De informerede mig om, at deres "svenske" leverandør ville sende telefonerne til dem i dag, og at de derfor ville kunne sende telefonen allerede i morgen.

Kl. 15.30 (30 minutter før lukketid) ringede jeg så for at høre om de havde fået Lumiaerne som ventet. Her fik jeg så at vide, at deres leverandører åbenbart magisk (en time senere eller sådan noget) havde ombestemt sig, og først kunne sende den d. 10. december (mere end 10 dage fra nu)!

Det var mystisk tænkte jeg, og bedte om at få ordren anulleret. Så sagde han at jeg skulle skrive dem en e-mail, da "alle bare kunne ringe og anullere en andens ordre ellers". Jeg spurgte ham hvad problemet var, og tilbød ham de sidste 4 cifre af mit dankort, mit fulde navn, firmanavn og ordrenummer. Men inden jeg fik givet ham bare én af disse ting, sagde han "nej nej, det er okay. Det er ligemeget. Har annulleret den".

Med andre ord virker det som om de bare ville have mig til at vente med at anullere ordren. Derudover virker det som om at de overhovedet ikke følger nogle regler eller identitetsholdninger, i hvertfald ikke dem de selv så fint fortæller om.

Lidt fishy. Lige på grænsen, men da jeg ikke blev snydt direkte og rent faktisk fik min ordre annulleret, kan jeg ikke give lavere end 2 stjerner. Havde jeg ventet til d. 10. december, havde jeg nok fået min pakke som forventet.

Martin Frøkjær and Rune Hollender-Schou found this review useful

www.goblue.dk

Fik en renoveret og brugt telefon

Vi stod og manglede en telefon til en gave, som Goblue havde på lager.
Selve bestillingen og leveringen gik nemt, men det skulle senere vise sig, at telefonen var brugt og renoveret med uorginale dele og blev leveret med en ridset oplader.
Der sad endda en SIM kort i telefonen, så Goblue burde have vist, at det var en brugt telefon.
Den var ved modtagelsen blomberet med en Goblue klistermærke, så alt burde jo have været i orden.

Vi fik dog en returpakkelabel og pengene igen, da vi kontaktede Goblue, men står tilbage med en dårlig købsoplevelse.
Måske har Goblue fået telefonen var anden leverandør, men det ændrer ikke ved, at vi fik en brugt og renoveret telefon - fremfor en ny som vi bestilte.

Martin Frøkjær, Rune Hollender-Schou and Lars Stær found this review useful

Dårlig oplevelse i forbindelse med reklamation af HTC One X

Før jeg begynde vil jeg huske jer kære læsere på, at en butik altid kan få gode bedømmelser så længe det de leverer er i orden. Det er når reklamation og returret kommer ind i billedet man ser deres sande værd, og jeg har sådan en historie jeg kan berette om.

Kort oversigt:
- Overholder ikke Købelovens bestemmelser, om fx. porto, maks reparationstid etc.
- Ved første reparationsforsøg giver deres værksted telefonen en hard-reset og sender den retur, uden ellers at lave yderlige test om problemet er løst
- Lang responstid på kundesupporten ved reklamationssager (10 dage i mit tilfælde)
- De overholder ikke de aftaler de laver, med seneste tidspunkter de vil kontakte dig inden
- Jeg har ventet 30 dage, før GoBlue endelig oplyser mig om at de ikke har tænkt sig at refundere pengene
- Sagen er nu end hos Forbrugerrådet

I kan læse mere om firmaet her: http://ekstrabladet.dk/kup/dinepenge/article1146052.ece#comments
På trods af lovningen om bedre forhold for kunderne, ser det ud til at de helt har ændret holdning. hvis bare jeg havde læst den artikel før jeg var kommet så langt her.

Den lange version:
Min telefon gik i stykker 4 måneder efter at jeg købte den og jeg kontakter derfor Kundeservice, som nægtede at betale for portoen for at få varen sendt ind til reparation, indtil jeg orientere dem om Købelovens bestemmelser på området. De ændre herefter holdning fra at den skal sendes retur til dem, til at jeg godt må aflevere den direkte på et værksted der ligger en 7½ km herfra.
Telefonen bliver sendt til reparation og jeg får besked om at jeg kan hente den efter en dag på værkstedet, med den meddelelse at de har foretaget en Systemopdatering og telefonen nu burde virke.
Da telefonen ikke havde strøm, havde jeg svært ved at af- eller bekræfte dette på værkstedet. Efter en 30km cykeltur fordelt på to dage, står jeg nu med en telefon der har lige så mange problemer som da jeg først kontaktede Kundeservice.

Anden gang jeg kontakter Kundeservice, går der 8 dage før de endelig besvare min mail, og herefter yderligere en 6-7 dage før jeg modtager returlabels så jeg kan sende den retur til dem.

Der er nu gået 30 dage og 2 reparationsforsøg, jeg har ikke hørt fra GoBlue om de vil give mig pengene retur, som jeg bad om den 7. dec. 2012, kl 12.54. (det er nu 10. december 2012, kl. 10.30)

Jeg syntes det må være pinligt ud over alle grænser for GoBlue, at give så dårlig en kundeservice, uden at kunne få sig selv til at give en ordentligt undskyldning for alle disse forsinkelser eller decideret mangler på reparation fra deres værksteder. En eller anden form for kompensering havde været med til at få mit helhedsindtryk af GoBlue op, men det kommer jeg nok til at kigge langt efter.

Jeg vil ikke anbefale nogen at købe ind her, medmindre I ikke er nervøse for defekte/mangelfulde varer. Hvis I allerede har købt noget, skal I være beredt på at I kommer til at kæmpe en kamp op ad bakke, jeg vil klart anbefale at I rådfører jer med www.forbrug.dk for at sikre I får hvad I har ret til og GoBlue overholder Købelovens bestemmelser. For GoBlue har bestemt ikke tænkt sig at opfylde Købeloven hvis de på nogen som helst måde kan slippe, eller tvinge jer til at vente så længe I giver efter.

30 dage, uden en smartphone, uden så meget som skyggen eller tilbuddet om en erstatnings telefon. I kan tro jeg savner at kunne få fat i omverdenen igen... GoBlue har lige kontaktet mig og sagt de nægter at returnerer mine penge, så sagen er endt i Forbrugerrådet. Lad os høre hvad de mener om sagen.

Hvis nogen af jer måtte ønsker det kan I kontakte mig via Facebook og få tilsendt den fulde mail korrespondance jeg har haft med firmaet siden 12. november 2012 (samme dag som jeg indleverede telefonen) til 10. december 2012. Så kan I selv vurdere om jeg overdriver min fortælling.

Rune Hollender-Schou, Charlotte Dybvad Refsgaard and Jacob Lindberg found this review useful

www.goblue.dk

Nu virker det som det skal - dog efter lidt besvær

Købt Samsung G 3S som jeg fik på ungarnsk og en lige ledes ungarnsk brugermanual. Ringede til service der sendte en dansk manual som pdf-fil. I denne manual stod der desværre ikke noget om ændring af sproget på telefonen og derfor guidede service mig til hvordan jeg skulle gøre det. Ville gerne have haft en org. brugervejledning på engelsk eller dansk men det kunne ikke lade sig gøre.

Service var flinke.

Telefonen blev solgt her som den billigste jeg kunne finde, men der var ikke information om sproget inden jeg købte den (i hvert fald ikke hvad jeg har set)

Rune Hollender-Schou found this review useful

www.goblue.dk

Bestilling, forsendelse og modtagelse af min pakke var uden problemer

Bestilling og betaling var nem at bruge. Pengene trækkes når varen afsendes og modtagelsen af varen var helt uden problemer. Som forventet hverkan bedre eller dårligere. Derfor 5 stjerner

www.goblue.dk

Modtog en demo i åbnet emballage!

Det fungerede sådan set fint bortset fra at den plomberede emballage var brudt da jeg modtog telefonen. Faktisk står der på plomberingen at man skal returnere den så. Det gjorde jeg så ikke. Men jeg er da i tvivl om jeg har fået en telefon der har været brugt som demo eller er af 2. kvalitet. Så jeg burde da have penge tilbage..... men gide rikke brug emere tid på det. Men jeg handler ikke der igen medmindre jeg hermed får et prisafslag.

Martin Frøkjær and Rasmus found this review useful