[REPLY]
Super produkter og rigtig god Kundeservice, hvor man altid føler sig i trykke hænder.
Kan klart anbefale de brugervenlige webshops:)
Mvh
Claus Hansen
HansenSport.dk
Jeg har lige lavet en webshop (shop.becksommer.dk) og efter noget tids afprøvning af diverse løsninger - demo modeller - faldt jeg over goldenplanet.dk. Selvom jeg kun har den mindste løsning, har ALLE i support udvist en professionel og YDERST hjælpsom adfærd uagtet hvor mange og dumme mine spørgsmål har været, eftersom jeg ikke er en computerhaj, men jyde - der jo gerne sparer, hvor jeg kan.
Det er sjældent at jeg afgiver 5 stjerner - men her er de med glæde givet ud :-)
MVH
Lene Beck Sommer
Jeg har arbejdet med Golden Planet i nogle år i forbindelse med at opbygge webshops både for andre virksomheder og for min egen Selvstrik.dk. Det er utrolig let at komme ind i, let at vedligeholde og super billigt. Der er virkelig tænkt over at gøre det brugervenligt, så mine kunder kan arbejde videre i det selv, selvom de ikke er udviklere. Det er altid venlige og lydhøre overfor ændringer/forbedringer.
De eneste mini forbehold jeg har er, at man som webmaster ind i mellem gerne vil have adgang til at ændre flere ting - men til den pris får man ikke alt. Systemet kan måle sig med og er bedre end de fleste på markedet - også hvis man sammenligner med systemer i den dyre ende.
Goldenplanet har været vores udbyder siden 2007 og vi kan ikke være mere tilfreds:-)
Vi har haft meget få problemer med shoppen, men servicen hos goldenplanet fejler bestemt ikke noget , de er så fantastiske og jeg vil sige at Goldenplanet har hjulpet os mange gange på mange forskellige måder , tænk den tid vi har haft shoppen Mydreams.dk har der været Krise har vi klaret od takket være Golden planet , vi skifter aldrig noglesinde udbyder da de har bidraget med så meget og bruger den gammeldags metode kontakt med sine kunder gennem Tlf :-) det er jeg meget glad for da det kan være noget møg at sidde på shoppen hvis noget går galt ! Det har jeg prøvet rigtig mange gange når jeg har siddet og prøvet mig frem :/)
Så har lært meget om deres systemer og syntes nu de udvikler sig i det tempo de nu skal , de skal nok komme med nogle fede ting hen af vejen !
Jeg tænker på at flytte vores andre shops over til Goldenplanet shirleys.dk og mykidz.dk
Mykidz er slet ikke i luften og det er fordi tanken ligger i en flytning når tiden er rigtig :-)
Så Golden jeg siger bliv ved med at være de samme og yd den service i altid gør så har i nogle der vil blive ved jer 4 Ever!
En speciel hilsen til thorin
Tak for al din hjælp og støtte i alle de år vi er nogle der er tilfredse med jer !
Kunne jeg gi jer 20 stjerner så fik i det med på vejen !!
De bedste januar
Hilsner fra
Mydreams.dk
Anne Mette & Brian
Golden planet er den bedste på marked
Vælg dem for deres service !!!
Har benyttet GoldenPlanet igennem 6-7 år. Det er en rigtig god løsning til prisen, let og overskuelig at komme i gang med, og med mange gode indstillingsmuligheder.
Man kunne godt ønske sig flottere produktlister og produktvisninger, og grafik der bedre afspejler nedsatte/tilbudsvarer m.v..
Shoppen har nogle mangler og uhensigtsmæssigheder, hvis man har en "stor" shop med mange produkter og varianter. Samtidigt er der lidt langt mellem opdateringerne/forbedringerne.
Men alt i alt en rigtig god løsning til de fleste webshops, og en løsning jeg ofte anbefaler til andre.
\Henrik Friis
Anne-Mette Nielsen found this review useful
Har benyttet Goldenplanet til 4 shops gennem 3-4 år. Hos Goldenplanet får man altid en super behandling og der er stort set altid en løsning - eller mulighed for og udvikle en løsning til fair priser. Super nemt og navigere i shop-admin selvom man ikke er IT kyndig. Klar anbefaling herfra....
Nb. Vi glæder meget til og se deres nye version i foråret!
Anne-Mette Nielsen found this review useful
Jeg har gentagne gange oplevet længerevarende nedbrud. De kører på open source platforme, som bare ikke performer godt nok. Det er en meget ulogisk opbygning af administrationsmodulet.
Jeg er helt enig med Tommy fra Nakskov; Golden Planet er et fint sted at have en webshop, og jeg er meget tilfreds.
Jeg startede på helt bar bund uden kendskab til teknikken, men systemet er ganske logisk og til at finde ud af. Hvis jeg gik i stå, fik jeg hurtigt et svar og et puf i den rigtige retning, og det er netop den slags, jeg sætter stor pris på.
Nu har shoppen kørt i et par år, og den fungerer ikke bare godt; den er også så dejlig nem at have med at gøre. :-)
Anne-Mette Nielsen found this review useful
Jeg kunne aldrig drømme om at skifte til andre. Jeg har kun positivt at sige om Golden Planet. Jeg har efterhånden brugt dem i 5 år, og det fortsætter jeg med. Altid hurtigt svar fra kundeservice og super service.
MAN VED HVAD MAN HAR.....MEN MAN VED IKKE HVAD MAN FÅR.
-så derfor er der kun en løsning for mig.
Tommy
ezzo.dk
Anne-Mette Nielsen found this review useful
Jeg har været kunde hos Golden planet i flere år. For at udvilke min forretning, har jeg brugt megen tid (og penge) på at udvilke forretningsstategien. En væsentlig del heraf kræver at jeg kan bruge rabatkoder i markedsføringen. Golden planet tilbyder ikke dette og derfor henvendte jeg mig i foråret til Golden planet for at spørge om de havde påtænkt at tilbyde det. Alternativt skulle jeg have fundet en anden udbyder.
De havde det på tegnebrædtet og lovede det klart "ihvertfald inden jul".
Nu viser det sig at det ikke bliver klart i år og de kan *intet* sige om hvornår det kommer. Meget kedeligt at have ventet forgæves i 8-9 måneder. Hertil kommer at jeg kan vælge at flytte fra Golden planet til anden udbyder nu, men jeg har 4 dage ellers er et års abbonemt tabt. Golden planet vil - på trods af deres løftebrud - ikke forlænge løbetiden med et par uger, således at jeg kan flytte til anden udbyder i ro og orden. Så det ser ud som om pengene er tabt.
Jeg kan se andre tilfredse kunder skriver om god kundeservice. Til det kan jeg kun sige at det ikke er min oplevelse. Jeg er tidligere blevet overfuset, fordi jeg fik emærket (som golden planet har fået godkendelse til) henvendte mig til Golden planet om at "e-handelsfonden" ikke var tilfreds med deres løsning, der var mangler.
Jeg kan således ikke anbefale golden planet.
Så er alle mine webshop aktiviteter samlet hos Golden Planet. Hurtig server, korte svartider fra kundesupport og super service. Openbizbox er en forrygende software, indretningen af webbutikken går som en leg. Et barn (og dermed også undertegnede) kan bruge den.a
Anne-Mette Nielsen found this review useful
Vi har brugt Golden Planet til vores webshop www.manifik.dk i 3 år. Vi er ikke kunde længere, da vores lagerstyring ikke kan snakke med OpenBizbox, men har man "kun" en webshop er Golden Planet et enkelt konkurrencedygtigt produkt og jeg vi har altid fået god og hurtig service
Flemming, www.manifik.dk
Anne-Mette Nielsen found this review useful
Har en shopløsning hos Goldenplanet og har lutter positive erfaringer hermed.
Virksomheden yder en fantastisk og meget personlig kundeservice, og har man spørgsmål, får man svar næsten med det samme.
Kan klart anbefale Goldenplanet til andre.
Anne-Mette Nielsen found this review useful
Har netop kastet mig ud i at afprøve deres Demoshop med henblik på at etablere en webshop.
Jeg er imponeret over deres shopløsning.
Jeg er imponeret over deres service.
Jeg er imponeret over deres opfølgning på mig som mulig kunde.
Jeg er imponeret.
Kan klart anbefales.
Anne-Mette Nielsen found this review useful
Rigtig god distributør af webshops. Brugervenlig og hurtig, at finde ud af.
Har haft webshoppen i to måneder nu og har allerede fået en stor kundekreds.
www.nepton.dk
Mathias
Anne-Mette Nielsen found this review useful
Jeg har slet ikkeforstand på opsætning af webshop, men her var endelig en shop som jeg kan finde ud af og som jeg er blevet rigtig glad for. Meget logisk opbygget med rigtig gode features.
Og så er de bare hurtige og supersøde i deres kundeservice.
Kunne ikke være bedre:)
Anne-Mette Nielsen found this review useful
Har man ikke mulighed for at sætte en OsCommerce webshop op selv, er det her en absolut god løsning.
Det er en af de billigste på markedet, uden merpris for alle de gode funktioner og med brugervenligt admin-panel.
Shoppen er let at sætte op uanset hvilket niveau man er på.
God shop der kan anbefales til andre e-købmænd.
Anne-Mette Nielsen found this review useful
Jeg har en spil site med 8000-10000 unikke besøgende om måneden. Efter muhamed krisen blev den hos Surftown hacket igen og igen. Efter jeg flyttede til Goldenplanet har den efter aldrig været nede. Den har også en meget bedre svartid. Både deres email og tlf support er i top.
Dette er dog ikke et discount hotel. Man betaler for kvaliteten, men har man høje krav til stabilitet er man jo ligeglad om det koster 9 kr om måneden eller 348 kr som jeg betaler
Jesper Kristensen
terranova.dk
Anne-Mette Nielsen found this review useful
Golden Planet fungerer igen. Uanset hvor, en kommende forretning køber sin handelsløsning, SKAL hun eller han være opmærksom på de almindelige betingelser. Der eksisterer ingen lejelov på nettet og handelsbetingelserne skal stå øverst på top-3 listen over de allervigtigste ting, man skal lægge mærke til. Hvis man ingen rettigheder har, kan ingen hjælpe, hvis de lukker butikken. Dernæst kommer muligheden for søgemaskineoptimering og til sidst skal man se på de faciliteter, udbyderne tilbyder i butikken. Læg mærke til, at udbyderne lægger vægt på det samme, men i omvendt rækkefølge. legetoys har fået en skriftlig garanti om 3 måneders opsigelse og kun efter specifikke grunde. Det er noget af det bedste i branchen. Dernæst har Golden Planet en supergod søgemaskineoptimeringsmulighed. Desværre mangler de vejledning i den, men det er nok alligevel markedets bedste. Endelig har de også en god forretning, men det er knap så vigtigt. Det kan man altid få udbygget. Det hjælper altsammen alligevel ikke, hvis de bare smider en ud eller der ingen kunder kommer.
Helge Smith
www.legetoys.dk
Legetøj på nettet i 11 år (2008)