We are hiring!

Reply from Frisør Goldlock Aps.

[DATE]

Most recent review
Review company
  • Reviews (32)

den bedste

Super go frisør. Har aldrig været utilfreds. God service og skønt personale
Har fået lavet mit hår derinde i 5 år nu og har aldrig været utilfreds <3

Hairtastic <3

Jeg kan klart anbefale Goldlock. Jeg har fået sat hår på derinde 3 gange. Jeg har da haft list problemer, men så kontakter jeg bare salonen og så beder de mig om at komme ind og så bliver det rettet til. For 2 måneder siden fik jeg flettet mit hår på og det gik op et enkelt sted nogle dage efter. Goldlock tog sig til til mig og fil syet den løse bane fast igen. Det samme da jeg gerne ville have tjekket at håret sad ordenligt. "Du kommer bare". De har ALTID tid til en når man kommer med spørgsmål *smiiiiler*..

Personalet er også såååå dejlige <3 Jeg nyder at komme der <3 ..

Den BEDSTE frisør i KBH!

firsør goldlock anbefaler jeg varmt!
De er altid smilende, glad og utrolige dygtige.
Da jeg er model er det vigtigt at mit hår ser strålende ud! Hvilket de får det til hos Goldlock ;-)

ynglings frisør og det bedste sted og en fantastisk service

Kan kun give mine varmeste anbefalinger til goldlock. Elsker og komme der og blive forkælet:-)

ualmindelig godt!

super flot hår, god og professionel service! alt i alt en god oplevelse! kan klart anbefales! :-)

Godt

Det er god kvalitet, jeg har haft mine flettebaner i lidt over 6 måneder. Og jeg er super glad og har ingen problemer haft

Professionelle og fleksibel tidsbestilling

Jeg er kommet hos Goldlock de sidste 9 år og har været rigtig glad for at blive klippet hos dem. Selvom jeg nu bor i den anden ende af byen, tager jeg gerne turen for at være sikker på at få en hurtig betjening og det samme flotte resultat hver gang. Super søde frisører uden noget pis - ingen kunstig overvenlig service - bare gode mennesker, der kan deres kram. En herreklip med vask og voks får du til den nette sum af 180 kr.

Det beste jeg har oplevet

Var for 8 mdr. siden inde hos goldlock ( lotte) sammen med min søster vi fik begge to sat langt hår på med flette metoden supper behandling og søde dejlige mennesker min søster var syg og kunne ikke holde det så hun fik det taget af jeg selv har gået med det i 8 mdr og det har bare være helt fantastisk nu har jeg været inde hos dem igen og fået lavet nyt de er helt fantastiske jeg er så glad for mit hår og den gode behandling jeg fik vil aldrig lade andre lave mit hår tusinde tak
knus susanne

Dårlig kvalitet + service!!

Det her er ELENDIGT!
Jeg fik første gang sat hår på i November, hvor jeg kunne hive håret af i store totter. Jeg var derinde ca 3 gange for at få sat de tabte totter på igen, og fik endda ekstra totter på, hvilket var en god service synes jeg. Dog fik jeg af vide at jeg brugte en forkert shampoo, men det var tydeligt for alle at det var fordi totterne var alt for store, selv en anden frisør jeg var inde hos, blev chokeret da han så resultatet. Desuden går det meget hurtigt når de sætter dem på, der går nok lige en time, og det bør tage minimum to.
Jeg tænkte at det måske bare var en uheldig omgang, og gav det en chance til. Jeg fik sat nogle nye totter på igen i starten af Marts. Og jeg er MEGET utilfreds. Jeg har tabt ALLE totterne i den ene side af hovedet, og håret kruser utroligt meget. Jeg ringede så for en uges tid siden for at høre om jeg kunne få dem sat på igen, dog havde jeg ikke værdibeviset (som du får når du har fået sat extensions på) med. Jeg fik af vide at det ikke kunne lade sig gøre, hvilket jeg fandt meget underligt, da jeg havde været derinde flere gange i november/december og få dem sat på, uden at skulle vise værdibevis. Desuden prøvede de at overtale mig til at få flette/sy metoden på lige da jeg kom derind, og brugte ca 5-10 min på at prøve at få mig overtalt. Jeg bad dem også om at få det klippet en bestemt længde til brystet, og de nægtede de nærmest, da de syntes det var 'for kort'.
Jeg er super utilfreds, og sætter ALDRIG mine ben i den salon igen! Dette sted kan virkelig ikke anbefales. Det er 1700 kr ud af vinduet.

Eline Svendsen, Pavlovic E'Katarina, Emilie Bjørnkjær and Simone found this review useful

Mine allerbedste anbefalinger

Mine allerbedste anbefalinger
Sætter stor pris på jeres ærlighed <3 drømmen var et langt hår, men i stedetfor forvandlede i mit korte hår med en skøøøøn farve

kh Helle

har prøvet over alt, nu har jeg fundet de bedste..

Mange tak for jeres hjælp idag, er virkelig glad for det flotte hår det kunne bestemt ikke laves bedre! Jeg kan helt sikkert anbefale frisør goldlook og lige meget hvor kort og tyndt hår du har vil du helt sikkert gå glad og tilfreds hjem :-)
Jeg vil godt takke Lotte og Gabriella for det dejlige selskab det gjorde dagen meget bedre!

Spild af penge...

ØV ØV ØV for en oplevelse... Jeg får lavet hår af en pige der ikke er uddannet, håret der bliver påsat er gult i forhold til mit eget, totterne er ALT for store. Det var virkelig ikke pænt lavet, og da jeg konfronterede Lotte (ejeren) med det bliver jeg spidset fuldstændig af. Jeg var virkelig ked af det, og måtte efterfølgende betale en anden frisør for at få pillet det ud.
Én ting er sikkert - sætter aldrig mine ben der igen!

Emilie Bjørnkjær found this review useful

Luksus

Lotte og hendes team formår virkelig at sætte kunden i centrum.
Har haft skønne timer i stolene hos teamet og de har til fulde levet op til alle mine forventninger hver eneste gang.
Det er skønt at gå igennem City og vide man er " lækker" og har masser af vidunderligt hår der blæser i vinden.
Prøv det selv og bliv afhængig, for det bliver man med garanti.

Elsker goldlock!!!!!!!!

Jeg har aldrig været så glad for min frisør, jeg går derfra HVER gang med et smil på læben! Det er det sødeste personale, den bedste service og det bedste resultat. Jeg får farvet hår og lavet extensions hver gang, og det er super lækkert ægte hår. Erko ikke en finger at sætte på frisør goldlock!

fejl bedømt af mig!

Jeg skrev igår et indlæg ang. extensions og kundeservice hos Goldlock. dette vil jeg gerne rette og undskylde. jeg fik d.2-11-12 lavet extensions hos goldlock, hvilket desværre er endt i lidt af et mareridt men efter at have kontaktet Lotte & hendes team af frisøre, har de været så venlige at tilbyde mig at rette det hele. Hvilket jeg synes er fantastisk kundeservice. alle kan lave en fejl og det at de gider at rette den er jo fantastisk ! Så jeg glæder mig enormt meget til at træde ind hos Goldlock og komme derfra med lækkert hår igen!

FOR DÅRLIGT!

Jeg fik for et par uger siden lavet extensions hos Goldlock, med hot pot metoden, og jeg er enormt utilfreds med min oplevelse. Keratintotterne var alt for store og klumpede, hvilket gjorde at mit hår så meget unaturligt uden oppe i hovedbunden. Jeg tabte rigtig rigtig meget af det påsatte hår, jeg tabte så meget at jeg måtte støvsuge sofaen når jeg blot havde siddet i den. Jeg troede jeg skulle have det hår jeg havde drømt om, eftersom jeg brugte så mange penge på det. Udover det snakkede de grimt om de kunder der ringede ind , imens jeg var til stede!

Chanella and Emilie Bjørnkjær found this review useful

Endelig den rigtige frisure

Kender i det at man går fra den ene frisør til den anden og de forstår ikke at lave den frisure man ønsker.

Men fik anbefalet Goldlock af en veninde og frisuren sad i skabet første gang!

Er taget på ferie med selvtillid og lækkert hår, og pigerne giver god feedback på mit look. Tak for det Goldlock!

Bedste frisør!

Jeg var derinde i mandags for første gang og få farvet, klippet og sat extensions på med totter. Søde og imødekommende personale!
Snakker meget med én og man føler sig rigtig velkommen i deres butik. Mit hår blev lige som jeg ville have det og er super glad for det!
Kan stærkt anbefales til andre som ville skifte til en ny frisør.
Jeg vil i hvert fald bruge dem i lang tid fremover.

ELENDIGT...... !

Påsat extensions efter flettemedtoden af ejer.... Efter 3 dage var nederste flet/bane gået op, og efter 6 dage gik den øverste op. ( Der blev kun flettet de 2 !!!)
Dette skulle kunne holde i ca 2-3 mdr ????
Er såååå skuffet.... 1700,- for ingenting overhovedet.
Penge kræves retur.

Hold jer langt væk....

eneste positive er de søde mennesker der arbejder i salon.

Susanne Hollenbo found this review useful

FANTASTISK!

Jeg har fået lavet hår derinde et stykke tid nu, og har intet negativt at sige. Nogle super skønne piger i en super skøn salon og et fantastisk resultat!
kan varmt anbefales!

Fantastisk!

Jeg Har fået lavet Hair extensions de sidste 8 år, hos Goldlock. Det er altid et fantastisk resultat, super skønne piger og fantastisk stemning.
Aldrig noget og klage over.
Og har mødt mange "kendte" mennesker derinde, såsom Medina, Linse Kessler og flere, som får lavet hår derinde.

Perfekt!!

Fantastisk salon og ansatte :)
Jeg er blevet klippet hos Charlotte de sidste 6-8 år, aldrig har der været problemer.
Ingen andre frisører har kunne klippe mit hår lige og pænt, men det formår Goldlock :)
Super god service og gode priser!
Bestemt en salon der kan anbefales, hvis man vil have et flot hår :)
Jeg går i hvert fald ikke andre steder hen mere :)

Yndlings frisør!

Jeg har fået påsat hår hos Goldlock siden 2007, og synes de er rigtig gode! De er altid smilende og giver altid rigtig god vejledning.
En gang oplevede jeg problemer med håret, det røg hurtigt af pga jeg fik det farvet først, jeg ringede til Charlotte og hun sagde jeg skulle komme ind også satte de nyt på.
lige nu har jeg også hår på, og det holder rigtig godt, om 2 dage har jeg haft det på i 2 mdr, og det kan sagtens holde min 1 md til! :)
Alt i alt kan jeg kun anbefale frisør goldlock!

Hilsen Sasha

lort

håret var flot den første dag det var påsat, de andre dage var jeg nødt til at bruge clippextensions for at håret var fyldigt nok, og efter første hårvask var håret bare grimt og kruset. til sidst blev jeg så irriteret at jeg hev totterne ud med fingrene, ja det var faktisk muligt hvilket må sige at det ikke er blevet lavet ordentligt. kan slet ikke anbefale dette sted til nogen som helst

Karina and Emilie Bjørnkjær found this review useful

Glad tilfreds og med nyt lækkert hår

Det er første gang at jeg har prøvet at få gjort noget så vildt som at få sat hår på.
Jeg var meget skeptisk da jeg tog derind, for frygten om at jeg kom til at ligne en med falsk hår som alle ville pege fingre af.
Men det blev jo slet ikke sådan, jeg kom ud med selvtillid og følelsen af at jeg havde fået det flotteste hår jeg slet ikke havde forestillet mig.
Jeg er rigtig rigtig glad for det, jeg får jævnligt komplimenter om mit hår.
Pigerne derinde er skide søde, man føler sig rigtig godt tilpas og de er meget lydhør om mine ønsker.
desværre bliver man jo nok afhængig af det :-)
Kh. Susanne

Kun stor tilfredshed med Goldlock igennem de sidste 5 år.

Jeg har fået extensions, farve og klip hos Goldlock igennem mange år og har altid kun været tilfreds :-) Hvis jeg skal have lavet extensions, så er det helt klart hos Charlotte og hendes dejlige kollegaer. :-)

Bedste salon i Kbh.

Er igennem mange år kommet i Salon Goldlock og har altid været super tilfreds!!! Skønne piger og lækkert hår ;-)

Jeg forstår jer ikke? Melissa

jeg har fået lavet hår extensions i både totter og flet.
Der står da alt hvad du skal gøre på det der bevis hvis du ellers har læst det;)
det er da normalt og tabe totter du kan jo ikke have dem forevigt?
Men jeg synes servicen er så perfekt at man altid kan få dem på sat igen+ de har åben 24/7 på mobilen så du kan jo bare ringe til dem istedet for og svine dem til her og ikke holde det for dig selv det er da lidt barnligt hvis du tænker dig om.
Der kan altid være en fejl men man lære af sine fejl du skal ikke fortælle mig at du aldrig selv har lavet en fejl!!!!!!
Hvis jeg var jer så ville jeg bare finde en anden for der er andre mennesker der elsker den frisør, måske ikke lige jer men synes det er alt for latterligt og skrive sådan noget.
Gå dog ind og snak med dem eller ring.

dig der har fået farvet håret hvorfor fanden siger du det ikke bare til dem..
ejjjj man skulle tro at i var 12år igen.........
kh. Melissa

Nadia found this review useful

Karina

Fik lavet extension med hot fusion (keratin) Efter en uge begyndte totterne at falde af. Jeg ringede til Lotte for at forklare tingene og fik straks af vide jeg måtte have brugt shampoo med olie i. Jeg fortalte jeg ikke brugte shampoo med olie i, da jeg i mange år har haft extension. MEN hun blev ved med at sige det måtte jeg havde gjort. Da jeg fik lavet min extensions andet sted var keratinen hård som glaskugler efter et par dage og jeg kunne slet ikke rive håret af, kun med noget specielt remover. Dette hår jeg har fået lavet hos Goldlock er lige til at hive af. Jeg har haft det i en uge, og er i den grad spild af penge, for har næsten ikke noget tilbage. Sætter ikke mine ben der igen for tvivler meget på de overhovedet er uddannet. Der er rodet og slet ikke styr på tingene. Kunderne må stå op med hårfarve i, fordi der ikke er plads til folk der er sat tid af til. Nogle føntørrer endda selv deres hår. Spild af penge at gå til denne frisør.

Eline Svendsen and Emilie Bjørnkjær found this review useful

Skuffende

Jeg fik klip og reflekser, jeg ville gerne have nogle diskrete farver, istedet blev det alt for lyst og de forslog at farve hele håret så det blev mørkere. Jeg gik med til det men da jeg kom hjem lagde jeg mærke til at mit pandehår havde nogle meget lyse reflekser og også bagerst i håret, ikke nok med det var mit hår klippe skævt! Da jeg tog mit hår frem over skulderen kunne jeg se at min ene del var kortere end den anden. Jeg fik en ny tid til at få rettet hos dem, har dog købt min egen hårfarve da de faktisk havde fået den samme frisør til at klippe mig igen.
Jeg holder mig langt væk fra dette sted.

Alt alt for dårlig..

Vil aldrig nogensinde anbefale denne frisør.
Der er intet der er tjek på, der bliver lavet hår at piger uden uddannelse, og bliver der det mindste problem med det påsatte hår, er det sjovt nok altid ens egen skyld.
Sjovt at det kan se for så mange på en gang????

Normalt giver jeg aldrig klager eller skriver dårligt, men ønsker ikke at nogle andre piger skal få ødelagt deres hår!!

• København, DK
  • 1 Review

Dejlig frisør - sød og ærlig betjening - ingen krukkeri her

Har brugt Goldlock i de sidste 5 år og vil absolut ikke skifte. Personalet hos Goldlock er altid imødekommende og alle aldre bliver modtaget med samme hjertelighed. Jeg har altid været tilfreds, når jeg har forladt butikken og det har altid været en hyggelig og afslappende oplevelse. De er meget professionelle hos Goldlock.