[REPLY]
Super hurtig levering. Bestilte inden kl. 13 og varen var afsendt samme dag.
Alt OK.
Har handlet der mange gange... og altid været tilfreds med købet bagefter.
Når man køber fx. kabler på metermål, så smider de tit lige et par ekstra meter med oven i.
Og har man et teknisk spørgsmål, er de altid klar med et kvalificeret svar.
Super
nu har jeg handlet hos Greenline ca. 7-10 Gange
og de lever op til mine forventninger hver gang
Vil klart anbefale dem vidre
Jeg har handlet flere gange hos Greenline, og har kun godt at sige.
En enkelt gang havde man puttet en forkert dims i pakken, som i øvrigt indeholdt mange ting. Jeg fik den rigtige dims leveret uden problemer et par dage efter.
En anden gang spurgte jeg ind til producentgarantien på en sparepære, jeg havde købt et årstid forinden. Den gamle sparepære (af helt samme fabrikat og type) havde holdt i ca. 8 år til samme brug. Greenline forklarede, at producentgarantien var der, men at det var noget bøvl at håndtere, så man gav mig en ny pære i stedet uden om producenten - det må siges at være i orden.
Jeg har købt to gange her, og begge gange kom varen første hverdag efter. Det er skønt, at portoen var fri, selv om beløbet jeg købte for var under 30 kr. den første gang.
Har været kunde ved Greenline igennem de sidste 7-8 år. Har fået en rigtig fin rabat aftale med dem.
Det er ikke alle ting de er billigst med, men vælger stadig at foretage alle mine bestillinger hos Greenline, på grund af den fantastiske service, samt fri fragt selvfølgelig også har noget at sige.
Hvis der er glippet noget omkring ens ordre, (det kan jo ske for os alle) at der er mangler eller defekte varer. Sender de en ny vare afsted med det sammen sammen med en retur label, så man ikke skal betale for retur fragten.
Kan ikke andet end at give 5 stjerner til Greenline, fra en meget tilfred kunde ;)
Fik min bestilling efter 14 timer, og det var vel og mærke med fri fragt! Alt var forsvarligt pakket ind. Super service!
Fint udvalg og priserne er også ok, men deres stærke side er leveringen.
Den er bare helt i top.
Bestilte 2 globepærer til en god pris og da levering samtidig var gratis kunne det simpelthen ikke blive en bedre handel. Synes faktisk at det er helt utroligt at varer der endda skal sendes som "fragile" kan sendes gratis. Mange tak for det!
Tak for SUPER vejledning, hurtig levering, og så tilmed fragtfri. Hvad kan man forlange mere. Virkeligt gode og venlige medarbejdere, som ved hvad de har med at gøre.
Hilsen Carsten R. Olsen Vallensbæk.
Bestilling - Tjek!
Levering - Tjek!
Produkt - Tjek!
Hjælp til anden løsning - begrænset...
Returnering - Tjek!
Kreditering - Tjek!
Købte LED pærer, men skulle bruge en anden model, som havde 1 måneds leveringstid. Forretningen ville ikke hjælpe med en overgangs løsning, hvilket de er i deres ret til.
Returneredes varen igen og bestilte de andre pære hos en anden, der kunne levere næsten med det samme.
bilige varer, hurtig og gratis levering, hurra
Super fin hjemmeside, hurtig og GRATIS levering. Og til rigtig fine priser. Kan kun anbefales herfra:-)
Ingen problemer overhovedet
Jeg var faldet over nogle pærer med indbygget skumringssensor, lige løsningen til noget af vores udendørs belysning så vi forsøgte at bestille 3 stk. pærer.
De ankom da også hurtigt og var pænt sat ved hoveddøren som vi bad om. Perfekt!
Man kunne så skrive så på nyhedsbrrevet/tilbudsmailen hvilket jeg gjorde og få noget ekstra med i kassen. På følgesedlen står der "Ekstra vingummibamser!!!!" men der var ingen at finde i kassen. Om pakkemesteren eller postbudet har spist dem vides ikke men væk var det, så det trækker 1 stjerne ned ;-)
Om det er fis eller hva aner jeg ikke ;-) men fin handel trods det.
OPDATERING
Jeg sendte en mail som jeg blev bedt om og vupti, SÅ kom der dælme dulme vingummi bamser og tyggegummi! Fantastisk service ;-) Tak for det!
Ikke sidste gang jeg handler hos jer, og har allerede lagt rigtig godt ord ind for vennerne :-)
Så nu er der den sidste stjerne :-)
Jeg havde bestilt nogle varer hos greenline, men en af dem var ikke den rigtige vare.
2 dage senere havde jeg en erstatning, samt nogle små poser slik.
Intet brok, og jeg skulle ikke besværes med at sende den fejlagtige vare retur.
Kundeservice præcis som det bør være!
Jeg har tidligere "brugt" dem til et større staldbyggeri, og var dengang 100 pct. tilfreds. I denne omgang drejede det sig om speciel stikpropper til en samlet pris af kr. 70.- med fri levering. Andre på nettet tager kr. 70.- alene for at sende varen og i tillæg har mange en "mindste ordre sum". Oven i købet ydede Greenline en prisværdig og hurtig rådgivning, selv i forbindelse med denne beskedne ordre.
Jeg har nu gennem en år række(3-4 år) benyttet mig af greenline.dk, efter min mening er det noget af det bedste og nemmeste på nettet. produkterne kommer hurtigt, det meste man modtager er pakket meget godt ind.. skulle der være enkelte fejl med produkterne, bytter de hurtigt og let.
Det eneste lille minus, hvis jeg skal finde et, er at jeg ikke får rabat.. :)
Kort og godt, det er tæt på et prefekt sted at finde dine el-varer, er der problemer med produkterne, gør Greenline alt hvad de kan for at hjælpe, når du kontakter dem!
Købte 2 ting for kun lidt over en 10'er, som jeg ikke kunne få i det lokale byggemarked.
Købte det onsdag aften og fik det med posten i dag (fredag) - gratis!
Havde forsendelsen ikke været gratis, havde jeg nok ikke købt i 2 dimser hos Greenline - så mega fedt med gratis levering!
Besøger helt sikkert greenline.dk næste gang jeg skal købe el-artikler.
God pris og hurtig levering.
Lige efter bogen!
Alt efter bogen - fin pris og hurtigt leveret
Jeg har handlet med firmaet flere gange. Alle gange er varen kommet dagen efter. De er ligeledes flinke til at undersøge om de kan skaffe ting der ikke i første omgang er på lager. Jeg handler kun lyskilder hos Greenline i fremtiden!
Rigtig god oplevelse.. Hurtig levering... UG med pil op.....
Skulle bruge nogle glødepærer til lamper med det gamle dæmpningssystem. Fik leveret 4 stk. (2 x 100 W og 2 x 40 W) uden problemer hurtigt og nemt til min Døgnboks. Altså: Gode priser, gratis porto, hurtig levering!
Firmaet giver god og reel vejledning og som noget sjældent, sender de fragtfrit.
Ingen problemer hvis du har spørgsmål og de er hurtige :-)
Bestilte 4 stk 300W pærer som kom efter 2 dage, fair priser og ingen leveringsomkostninger.
Her vil jeg gerne handle igen!
Jeg har bestilt et lysstofrør hos greenline. Det kom lynhurtigt, og alt er helt i orden. Jeg synes det er dejligt at man som teknikudfordret nemt kan overskue produkterne på hjemmesiden, -så blev jeg fri for alt besvær. Fantastisk, prisvenligt og så med gratis levering. Det kommer jeg til at gøre fremover, når jeg skal bruge rør, pærer og lignende,
Jeg har handlet ved Greenline et utal af gange. De har et godt udvalgt af produkter, og der er hurtig levering. Jeg er meget tilfreds.
Godt og seriøst firma, som levere tingene til tiden. Har bestilt flere gange, og har altid været tilfreds. Jeg kan kun anbefale det til andre, og har gjort det flere gange. Fornuftige priser. Så bliver jeres polhit2 polsøger flittigigt brugt flere gange om dagen :-)
Jeg modtog i dag (12/12/12 (17:10)) min vare fra Greenline, jeg bestilte 10/12/12 eftermiddag. Da jeg pakker op for den, ser jeg, at der er beskidte mærker og streger på min vare, men den har ikke været pakket ud. Jeg vil mene, at den er født med det helt tilbage fra fabrikken, men det kunne medarbejderen hos Greenline, som pakker ting godt have lagt mærke til og have sendt mig en uden sorte streger.
Bestilte en elmåler og nogle strips, kunne hentes på posthuset 2 dage senere.. 1+ herfra :)
Det er sim ...
- UPDATE
Jeg blev kontaktet af Greenline og vi kom frem til en løsning på problemet, jeg har fået mine glimtændere og nu virker lyset som det skal :)
Købte lysstofrør, sparede 25% i forhold til fysisk butik.
Kan anbefales og bruger uden tøven Greenline igen, når lyset skal fornys i hjemmet.
Bestille 6 indbygningsspots med 6w led og en tavle-dæmper, havde hele molevitten dagen efter.
Dog havde de glemt min pose gratis vingummier selvom den stod på fakturaen :-(
Billigt og stort udvalg hos Greenline. Hurtig levering ved webshop køb!
Alt i alt super!
Perfekt kundeservice, jeg havde glemt at påskrive min adresse, blev ringet op af en sød kundeservice medarbejder, og uden forsinkelse blev min ordre leveret samme dag. Varen var ligeledes perfekt - en LED GU10 pære - kan varmt anbefales
I sidste uge skrev jeg en stjerneanmeldelse af Greenline og roste dem til skyerne.
Det var alt for tidligt.
I dag, fem dage (tre hverdage) siden jeg bestilte mine varer, ringer de og siger til mig, at de ikke har det bestilte på lager.
Hvorfor kan jeg så købe dem i webshoppen?
Hvorfor fortæller de ikke det meget tidligere?
Så jeg har en elektriker gående i lejligheden, som jeg nu skal lave en ny aftale med, fordi Greenline ikke kunne få sendt tingene, og ikke engang informere i tide om, at de slet ikke kunne få fat i det bestilte.
Jeg holder fast i to stjerner fordi jeg stadig synes de har en god hjemmeside og fordi jeg synes det er fedt at de ikke tager 17 forskellige gebyrer for at bestille hos dem.
Resten af forløbet er under al kritik.
Vibeke, Jacob Becker and Phaibool Tae N. Nielsen found this review useful
Jeg kan kun sige gode ting om Greenline. Priserne er konkurrencedygtige, f.eks. har jeg ikke set farvet stofledning så billigt andre steder. Det koster normalt en bondegård. fri fragt uanset ordre (jeg har lige bestilt en dims til 25 kr.), lynhurtig levering og god kundeservice. Og noget jeg lægger stor vægt på (arbejder selv med ebusiness): webshoppen er utrolig velgennemført og meget brugervenlig. Jeg anbefaler Greenline til alle jeg kender.
Det var en fantastisk service, med både fragtfri og meget hurtig levering. Hvis der på hjemmesiden blev oplyst, hvor mange timer dekorations-pærernes brændetid er (fantastiske 3.000 timer ved dem jeg bestilte), ville jeg blive endnu mere glad en anden gang. Så var det nemlig nemmere at sammenligne. Lidt skuffende var billedet af Dekopære 60 W E27, som ligner en Danlamp deko-pære med gylden fatning, men i min bestilling viste sig at være svensk producerede "Lyktlampa", som virker noget billigere i udførelsen, hvilket især bemærkedes i overgangen fra glas til alu-fatning, som ikke slutter helt tæt. På de fleste andre deko-pærer, der er til salg hos Greenline, er der dog autentiske og tydelige billeder af den faktiske pære samt æsken, hvor man godt kan skimte, hvilket mærke det drejer sig om. En af de bestilte pærer gik i stykker under transporten, men det må Post Danmark stilles til regnskab for. Jeg er fuld tilfreds med den fremragende service og håber mine råd om forbedring af beskrivelserne på hjemmesiden, bliver taget til efterretning. Med mange hilsner fra Jonas
Billig pris + fragtfri og hurtig levering. Super foretning.