We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (12)
Greenskin

Skøn behandling og sødt personale

Har besøgt Østerbro butikken en gang, og har endnu en tid der til. Har grundet graviditet og hormoner fået en del urenheder, og det hjalp virkelig meget at få renset huden, og de produkter jeg blev anbefalet er også rigtig gode :) Klart et besøg værd

Greenskin

God service, fin atmosfære og gode behandlinger - jeg kommer igen :-)

Første besøg på Østerbro giver topkarakter ☺….
Dejligt at kunne booke online.
Gode produkter.
Top nice behandling - dygtig og kvalificeret og alt i orden.

Vi ses igen ☺

Greenskin

Gode varer, ringe service i butikken

Har besøgt butikken på Gl. Kongevej én gang.

Butikken har dejlige produkter, som dog ikke alle er certificerede - dvs. nogle af dem kan indeholde (indeholder) tvivlsomme kemiske stoffer. Jeg tror, at hvis man vil være helt sikker, skal man gå i PureShop - de stiller større krav til, hvad produkterne må indeholde. Men hvis man er ok med det andet - eller ved, hvilke produkter, man vil have, er GreenSkin fint. Selv vil jeg handle der igen, da de har et enkelt produkt, som jeg ikke har fundet andre steder.

Der var 3 unge ekspedienter i butikken, da jeg kom ind. Desværre havde de travlt med at snakke sammen - og jeg måtte stå længe og vente på vejledning. Det samme gentog sig, da jeg gerne ville betale for de produkter, jeg havde besluttet mig for, - de 3 piger skulle lige snakke færdigt først, derefter kunne de ekspedere mig, så det måtte jeg stå lige foran dem og vente på. Det overraskede mig og gør, at jeg fremover hellere vil handle andre steder. Og at jeg også vil foretrække andre steder til mine ansigtsbehandlinger mm.

Greenskin

Det kunne ikke være bedre :)

Mange + herovre fra :D ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Imødekommende kunde service

God atmosfære og service. Godt udvalg i hudpleje til mænd.

Greenskin

Hurtig levering og professionel håndtering af ordren

Vi havde fået bestilt en vare, som desværre ikke længere var på lager. Greenskin ringede os op for at finde en god løsning på det opståede problem.

Varen blev så afsendt bare få timer senere og ankom i rette tid.

Stort udvalg - super kvalitet

En lækker webshop med skønne økologiske hudplejeprodukter. Hurtig leveringstid (juhuu) og bestemt et sted jeg kommer til at handle mange gange i fremtiden :-)

Greenskin

Super godt på alle måder :oD

Jeg har handlet hos Greenskin.dk en gang og det var en meget god oplevelse. Hurtig levering, god service og et godt udvalg. Kan varmt anbefales.

Kan kun anbefales. (:

Det er anden gang jeg køber hos greenskin.dk begge gange var uden problemer dog skrev jeg om de kunne sende det dagen efter jeg bestiltet det, som de ikke gjorde men det ok, arbejder selv i en webshop og ved hvor stressede det er alt kan overses (: men en stoooooooooor smiley til jer, vil klart handle hos jer igen :D

Vi ses greenskin (:

Greenskin

Intet mindre end fantastisk :)

Dette er en hjemmeside, jeg kun kan anbefale!
Økologiske cremer og andre skønhedsprodukter med hurtig (og gratis) levering (ved køb over 700 kr.)
Endvidere kan man bestille gratis prøver af produkter, som man er lidt usikre på, om man vil købe og således først vil prøve af.
Endvidere oplevede jeg, da de havde sendt en forkert skin tonic, at jeg blot modtog den rigtige hurtigt med posten og blot kunne beholde den forkert om ønsket. Det kalder jeg sgu super service :)
SUPER! SUPER! SUPER!

god ansigsbehandling

Jeg fik en rigtig god og professionel ansigstbehandling his green skin.
De har også et stort udvalg af lækre cremer.

Kan varmt anbefales

Har handlet i butikken mange gange, og blev mere end glad da jeg opdagede at butikken nu var at finde online.

Rigtig god shop - godt udvalg - og hutig levering.

Kommer afgjort til at handle der igen.

Is Greenskin your company?