We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (2,089)

:-) :-) :-)

jeg er helt tilfreds hurtig levering :-)

Dejlig hjemmeside

Jeg synes det er en skøn hjemmeside. Let og overskuelig. Dejligt stort udvalg og fin levering.

hurtig god levering

Tak for en god oplevelse!

Godt udvalg, god service

Vi har købt sutsko fra Petit by Sofie Schnoor og Gummistøvler fra samme.

Det der er vigtigt for mig er:
1. Hurtig levering (1-2 dage)
2. Udvalg/varesortiment - inkl. varebeskrivelse
3. Lav pris på/gratis forsendelse
4. Levering i døgnpost

Vi har været rigtig tilfredse og jeg har anbefalet jeres side videre til de jeg ellers kender med børn.
At I har sendt os fod-måler gør at jeg også regner med at købe vinterstøvler til den største og evt. kravlesko til den mindste

Super effektivt!!

Gode priser og ekstrem hurtig levering, bestilte sen eftermiddag og dagen efter var de sendt afsted :-)))

venter stadig

Tja ville gerne give højere bedømmelse, har normalt altid været glad for at handlen her, men min pakke er sendt uden omdeling til det forkerte postkontor og har endnu ikke hørt fra kundeservice om hvordan jeg skal få mine varer !!!

d. 14/5 2013
Der er nu gået endnu en uge... og på trods af telefonbesked fra jeres kundeservice samt mail som lovede at pakken ville blive flyttet og være i den by jeg bor senest fredag i sidste uge, så har jeg endnu ikke set noget til varerne jeg har betalt og bestilt.

Har skrevet til jeres kundeservice fredag sidst på dage, men har igen intet hørt vedr. min mail.....

Kære Sannie!

Jeg vil godt starte med at undskylde mange gange, at vi ikke har svaret dig i kundeservice, det er selvfølgelig ikke i orden. Men årsagen er desværre, at vi har så mange problemer med Post Danmark og deres nye fragtløsning "uden omdeling". Der er åbenbart fejl i deres liste over posthuse, så pakkerne nogle gange, som i dit tilfælde, bliver sendt mærkelige stedet hen. Vi bruger rigtig mange ressourcer på at løse dette dagligt, men kan simpelthen ikke følge med og nå at svare alle hver dag.

Jeg har dog bedt kundeservice tage fat i Post Danmark som det første i morgen, så vi kan få sendt din pakke videre til det rigtige udleveringssted. Du hører fra os så snart vi ved mere.

Endnu engang beklager jeg mange gange, at du må vente på svar fra os. Jeg håber du bliver glad for dine sko, når de endelig når frem!

d. 14/5
Kære Sannie!
Jeg kan kun beklage endnu engang at pakken ikke er nået frem til dig. Som du ved havde vi fat i Post Danmark, og de lovede os, at de ville fremsende pakken til dit ønskede postudleveringssted, og at den ville være der senest i fredags. Jeg håber, du forstår at dette er ude af vores hænder, og at vi gør alt hvad vi kan for at få pakken videre til dig. Vi skal nok følge op på Post Danmark endnu engang i morgen, og så hører du fra os såsnart vi ved noget nyt.

Jeg beklager virkelig mange gange!

Bedste kundeservice

vildt søde til at ændre en ordre fra én størrelse til en anden, efter jeg havde lavet en fejlbestilling. Skrev bare en mail og vupti blev der sendt en mail tilbage om at det var ordnet :-)

Review by confirmed purchaser

Endnu engang en super fornøjelse at handle med jer

Alt i alt endnu en super oplevelse at handle her. Bestilte søndag og havde skoene tirsdag

Professionel

Jeg er meget tilfreds med Growingfeet og den måde de har behandlet min ordre på. Hurtig forsendelse og god information undervejs. Tak.

perfekt!

Super fine vare, gode priser, hurtig levering, enkel hjemmeside og let at navigere.. Dejlig oplevelse, handler der helt sikkert igen:-)

Review by confirmed purchaser

Hurtig levering stort udvalg vil helt sikkert handle der igen.

Der er mange sko/ mærker at vælge imellem det er let atfinde frem til den str som man skal bruge.
Dejligt at alle indvendige mål på sko står der .

God service, hurtig levering

Hurtig levering og god kundeservice

Review by confirmed purchaser

Fin side, med godt overblik og super hurtig levering

Nemt

Når man kender sin størrelse er det super nemt at handle her.

Review by confirmed purchaser

Første køb - men absolut ikke det sidste

Lækre varer, overskuelig shop (super at kunne skifte ml. voksne- og børnesko, for jeg har brug for begge...) og hurtig levering. Hvad mere kan man ønske sig?

Jeg vender tilbage meget snart - har set flere sko og støvler og helt klart skabt et behov...

superfantastisk

kan helt klart anbefale growing feet, super service og hurtig betjening samt gode priser..... Godt sted at handle....

Review by confirmed purchaser

Let og hurtig levering / ombytning

Varerne blev hurtigt afsendt / leveret og da en enkelt ting skulle ombyttes, blev det klaret hurtigt og helt uden problemer. GrowingFeet sendte en ny vare inkl. returlabel. Meget god service.

Review by confirmed purchaser

god service og hurtig ekspedition

Jeg var rigtig glad for at kunne købe du par fede sandaler, som Jeg ikke kan købe i byen, hvor Jeg bor.

Hurtig og nem handel.

Nemt at bestille. Hurtig levering.

Review by confirmed purchaser

Kan varmt anbefales - altid hurtig levering og er tilfreds med varen!

Har købt flere gange hos Growing Feet - kun positive oplevelser!

Review by confirmed purchaser

Endnu engang god service.. dejlig nem bestilling og hurtig levering..

det eneste minus er at jeg ikke kan købe ecco sko hos jer, så må bestille dem et andet sted.. vil bare meget hellere handle hos jer.

Kære Ronja!

Tak for din søde anmeldelse! Jeg håber virkelig, at vi engang kommer til at kunne tilbyde dig Ecco børnesko, men indtil videre har Ecco valgt kun at sælge til fysiske butikker (nogle med webshop) eller via deres egen webshop. Vi bliver dog ved med at kæmpe for det, så forhåbentlig lykkes det tilsidst. Vi vil nemlig rigtig gerne sælge dig Ecco børnesko:-)

Review by confirmed purchaser

Vil helt sikkert handle GrowingFeet igen!!

Rigtig god service og hurtig levering!.. Spændende mærker og kundeservice hjælper gerne med evt. spørgsmål...
Kan varmt anbefale GrowingFeet ;)

Review by confirmed purchaser

Supergod service, men jeg er også lidt skuffet...

Vi har altid fået en god service hos Jer, men jeg blev lidt skuffet forleden. Jeg har købt to par kondisko hos Jer, og to dage efter modtagelsen står der i nyhedsbrevet, at de nu er nedsat med 25%. Jeg er klar over, at jeg handlede før tilbudet. Men alligevel...

Kære Maybrith!
Jeg forstår udemærket din ærgrelse! Det er det dilemma vi står i hver gang vi laver en kampagne! Vi har ikke mulighed for at varsle kampagner i forvejen, da de tit er spontane, og netop er kendetegnet ved at være kortvarige. Ofte udvælger vi også varerne i sidste øjeblik. Men vi ønsker ikke at kampagnen skal resultere i utilfredse kunder, tværtimod, så hvis du har købt nogle af de sko, der er på tilbud og det stadigvæk er indenfor de 14 dages returret, så finder vi altid en løsning. Jeg skal bare bede dig om at kontakte kundeservice på kundeservice@growingfeet.dk, så skal vi nok hjælpe dig.

Review by confirmed purchaser

Hurtig og let indkøb af børnesko

Har efterhånden købt 8 par børnesko hos growing feet, og har ingen problemer haft, hurtigt og let levering, ingen problemer med ombytning hvis man har målt forkert og fået forkert størrelse.
Kan anbefales.
mvh
jesper

Holder hvad de lover!

Det tog en uge, inden vi fik skoene, men vi blev løbende holdt informeret, så vi var aldrig nervøse for, at de havde snydt os. Fin hjemmeside og de billigste vi kunne finde.

Bredt udvalg

Growingfeet har altid sko vi kan lide.
De har et bredt udvalg og hurtig levering.
Plus de er med i Forbrugsforeningen

Review by confirmed purchaser

Godt udvalg - hurtig levering!

Godt udvalg, især af kvalitetsbørnesko - hurtig levering!

Effektivt og nemt!

Super nemt at bruge, lækker hjemmeside med stort udvalg, gratis fodmåler og hurtig levering!

Superservice

Fungerede perfekt!!!

Review by confirmed purchaser

Super service og hurtig levering

Jeg kan trygt anbefale at handle med GrowingFeet

Virkelig god service

Jeg køber alle mine børns sko hos Growingfeet og har altid fået god service og hurtig levering. Og Growingfeets tryghedsgaranti gør det meget nemmere og sikrere at handle sko på nettet.

Hurtig og fejlfri levering

Jeg bestilte varerne om lørdagen og allerede mandag fik jeg besked om at de var afsendt. Det ankom tirsdag eftermiddag og alt var som jeg havde bestilt det - perfekt! Det bedste er at jeg fik 5% fordi jeg modtager nyhedsbrevet og at Growing Feet er med i Forbrugsforeningen - det kan man vist ikke tillade sig at klage over :))

Lige efter planen!

Det eneste, der kunne have været finere var, hvis min bestilling havde været afsendt allerede samme dag, som jeg bestilte...

Gode varer, god pris, god proces.

Helt super.

Review by confirmed purchaser

God service, god vare, hurtigt leveret.

Jeg vil ikke tøve med at anbefale andre at handle på Growing Feet

Hurtig og god service

Hurtig levering!

Hurtig levering, uden problemer

Mine vare blev hurtigt leveret, i en super lækker indpakning. Det er ikke sidste gang jeg har handlet hos GrowingFeet

Review by confirmed purchaser

Jeg havde bestilt sko som havde en anden farve end forventet - og jeg fik en super service og vejledning til køb af andre sko over Tlf i den forbindelse

god og pålidelig nethandel

Super fin service, varerne leveret hurtigt