We are hiring!

• Reviews (199)

Perfekt

Billiger end andre steder, hurtig levering, super

Meget tilfreds

Søgte en bryllupsgave efter ønske , men da jeg så tilbuddet , blev det til 12 sæt , hvorefter de 8 sæt røg lige ned i skuffen og gaven blev til 4 i stedet for 2 sæt !!
Fremover vil jeg se til Grydeguru når der mangler noget til køkkenet . Meget hurtig levering , onsdag fik jeg mail om lev. fredag , en time senere stod posten med pakken , så klager man vel ikke over ændret leverings tidspunkt ??

Køb uden problemer

Super problemfrit og hurtig ekspedition: Bestiller mandag aften, modtager mail om afsendelse tirsdag og modtager varene uden transport skader onsdag.

GrydeGuru.dk

Den bestilte vare var ikke på lager, men fik tilbud om et dyrere produkt til samme pris.

Desværre var den pande ikke på lager som jeg´havde bestilt, og jeg havde ellers brugt lang tid for at finde netop denne pande i netop dette mærke til en fornuftig pris, og først var jeg ligt ærgerlig, men da jeg fik tilbudt en pande, nøjagtig magen til den bestilte blot lidt større, og dermed som regel også lidt dyrere, ja så spurgte jeg min datter om det var o.k. og så var alt fint. den kom et par dage efter. Men i god tid til at jeg kunne pakke den ind, og give den til hendes fødselsdag.

Godt og hurtigt

Jeg købte 2 wmf pander til en pris der ikke var den billigste, men en ok pris. Det billigste sted havde de kun den ene pande på lager. Derfor valgte jeg at købe begge pander hos grydeguru og betale lidt ekstra.

GrydeGuru.dk

Gode tilbud og hurtig levering

Vi fandt præcis den Le Crueset sstegegryde som vi søgte, og så var den billigere end ude i butikkerne og i andre web butikker - et rigtig godt tilbud fra GrydeGuru. Og så var der utrolig hurtig levering - to dage senere havde vi gryden...:)

Perfekt

Billiger end andre steder, hurtig levering, super

Hurtig ekspedition, god kommunikation

Fik 3-4 mails med opdateringer om hvor langt pakken var nået i postsystemet. Ikke livsnødvendigt, men en god ekstra service.
Det var dog lidt forvirrende at bestille. Normalt under en internetbestilling hos et postordrefirma bestiller og betaler man i samme session. I stedet sender Grydeguru en mail ud med kontonummer og et kontant beløb at overføre. Jeg troede at pakken ville blive sendt med giro kort uanset om jeg betalte til dette kontonummer, men det gjorde den ikke. Først da betalingen var gennemført sendte de pakken. Heller ingen problem da de var hurtige til at besvare mail, men det er bare en lidt anden bestillingsform end man er vant til.

Billigt!! og hurtigt!

Jeg har købt en Eva Trio pande 300,- kr. under prisen alle andre steder, så jeg er super tilfreds og jeg havde den dagen efter, den blev bestilt.. Vil helt sikkert anbefale GrydeGuru.dk til alle andre :-)

GrydeGuru.dk

Billigt og godt produkt, men hvorfor fragtbetaling

Jeg har lige købt en knivsliber til 799kr, et udmærket køb, men hvorfor skal man betale fragt ved så stort et køb? Hvis de ikke tog betaling for fragten ville de sammen med et andet firma være de billigste i DK. Og det her kommer sig jo så af, at jeg først ("intelligent" som jeg er) prisundersøger produktet bagefter købet :-( Men det er stadigvæk vildt at man skal op på 998kr. Jeg er glad for mit produkt, men jeg kan jo så kun sige at jeg vil gå uden om grydeguru i lignende situation og få det samme produkt fragtfrit, selvom alt gik upåklageligt til og det er jo trist.

Perfekt og yderst hjælpsomt

Jeg kvajede mig og gav forkert id til døgnposten, så varen røg entur tilbage, hvilket GrydeGuruen fixede lynhurtigt. Tak.

God service.

/Jens

Fin levering

Jeg kan varmt anbefale køb fra den butik. Det var SÅ fint:)

Langsom levering.

Jeg er ganske godt tilfreds med prisen og måden knopperne bestilles, men der var lang leveringstid pga. tomt lager.
Det blev ikke meddelt, men først oplyst da jeg rykkede.

Køb af knivmagnet

Effektivt og hurtigt køb - helt tilfredsstillende.

Alt gik som håbet

Efter at have bestilt mine varer - som skulle bruges til en gave et par dage efter - blev varerne leveret uden problemer.

GrydeGuru er bestemt et pålideligt firma, hvor jeg gerne vil handle igen.

Bare alle tiders hurtige betjening. Har dog ikke set varen endnu

Bare alle tiders hurtige betjening. Har dog ikke set varen endnu

Hurtigt handel

Hurtigt og effektiv handel uden problemer

Meget venlig service

Der var problemer med deres betalingssystem fsva. kort, så der var kun bankoverførsel mulig, men de invilligede heldigvis i at sende gryden, før de kunne se min bankoverførsel. God stil.

God behandling.

Bestilte gryder søndag, modtog tirsdag. sendte gryde retur (for lille). Pengene kom retur på min konto allerede fredag. Mine bedste anbefalinger til Grydeguru.dk

Superservice

Jeg bestilte en knop til et Rådvad grydelåg, som jeg har haft i ordre et andet sted et års tid, men efter bestillingen hos "Grydeguru.dk " gik der tre dage, så havde jeg varen i postkassen.
Superservice.

Review by confirmed purchaser

alt som forventet. Ingen slinger i valsen

Jeg fik meget information undervejs, og det kan gøre alle kunder glade.

Review by confirmed purchaser

Så gode gryder og dejlig pande :-)

Dejligt at lave mad igen ,, super god kvalitet :-)

Review by confirmed purchaser

Lang levering, men fik en æske chokolade - som undskyldning :)

Kan kun give 3 stjerner fordi det tog så lang tid, men tror ikke at det er noget der sker ofte, så ville ikke have noget problem med at bestille noget der igen!

Det gik let

Nemt at handle over nettet, hurtig ekspidition.

Hurtig og sikker levering

Bestilte et par køkkenredskaber tirsdag aften, og leverancen ankom torsdag. Hurtig og sikker betjening, som jeg klart kan anbefale til andre.

hurtig leverinp

Varen kom to dage efter bestillingen.

Perfekt !

Bestilte den søndag aften, og havde den tirsdag morgen. Perfekt service, og en klar 5er fra mig :)

Utrolig nem hjemmeside

Hurtigt svar og opfølgning,
Jeg vil garanteret bruge jeres hjemmeside igen en anden gang

Review by confirmed purchaser

Så bli`r det ikke bedre !!

Jeg købte en Raadvad sauterpande hos GuruGryde til kr. 200,00 under normalprisen.
Bestilte den en sen onsdag aften.......og VUPTI....., fredag middag var den der med posten. Nemt og bekvemt !! Det kalder jeg professionel service når det er bedst.
Min første men ikke sidste handel hos dette firma !!

Hurtig, nemt og godt!

Jeg bestilte min varer, og 2 dage efter var pakken ved døren.
Dog fandt jeg ud af, at hjemmesiden ikke havde de billigste priser....

kun +++++ her fra

kun ++++++ her fra

Fantastisk købsoplevelse.

Billige priser, god service og megahurtig levering! Global knive billigst på markedet.

Review by confirmed purchaser

Superhurtig levering af et lækkert produkt til fantastisk pris -

Jeg søgte på et produkt, som jeg skulle gi` i gave til min kvalitetsbevidste søn. Og det var lige her - til en virkelig god pris ! Hvis prisen ikke havde været på det niveau, havde han nok fået et gavekort, så han selv kunne supplere - - -

Review by confirmed purchaser

Super hurtig levering og en god service

Det var en rigtig god pris og blev sendt samme dag, så jeg havde varen dagen efter

Suverænt!

Lynhurtig levering og gryderne lever helt op til forventningerne. God information omkring en gryde, der først ville blive leveret senere. God service.

super

Lidt lang leveringstid men hurtig respons.