[REPLY]
Det var en god oplevelse at handle hos Gymnastik og Ridesport. God opfølgning og service! Varerne ser ud, som jeg havde forventet, så jeg kan varmt anbefale at handle i netbutikken!
Jeg kan kun give mine bedste anbefalinger til Gymnastik og Ridesport. Nem bestilling og super hurtig levering. Det er ikke sidste gang jeg handler hos dem
Sød betjening. Hurtigt, effektivt og god pris.
Dette er nu anden gang, at jeg har købt noget udstyr her inde fra, til min dejlige pony.
Og det er bestemt ikke sidste gang.
Da denne hjemmeside tilbyder en, nogle sjove, bedre og måske også en gang imellem, nogle dyrere ting, end dem man har bestilt, hvis de ikke havde flere af de andre på lager. ( men det er så også meget sjældent )
Og af de ting jeg her købt her inde, har holdt super godt, intet er gået i stykker og det er kommet sikkert frem, til der hvor det skulle leveres.
Denne side har nogle gode tilbud, og jeg ved ihvertfald, at det ikke er sidste gang, at jeg ønsker mig et gavekort, eller to, til denne butik. ( i julegave og fødselsdags gave )
Og det her er også den eneste side jeg stoler nok på, til at jeg vil købe her fra, igen og igen.
Leveringen er super hurtig og varen er som forventet :)
Bestil endelig en ridehjelm her. Det var nemt at finde ud af på nettet og levering var hurtig endog med lille håndskrevet hilsen. Også var det billigt og uden leveringsomkostninger.
Søde medarbejdere og meget hurtig levering.
det var hurtigt og nemt at bestille vare hos gymnastik og ridesport aps og to dage efter havde jeg mine vare så det var dejligt nemt og hurtigt det kan jeg varmt anbefale det er ikke sidste gang jeg handler med dem jeg håber på mange gode og billige handler i fremtiden
Servicen er super god og man får det man har bestilt rigtigt hurtigt. Oveni hatten var der en fin håndskreven nytårshilsen - det er da god service :)
Michelle Rankenberg found this review useful
Hurtig levering, gratis over et vis beløb, kanon hjemmeside, let at finde rundt i og har alle de lækre ting. Er tit derinde og kigge :-)
Jeg har kun haft en god oplevelse med at handle hos Gymnastik og Ridesport, de er venlige og hjælpsomme og ringer hvis der er tvivl om noget ang. forsendelsen, og fint indpakket julegave kom med posten, det er da kundepleje på højt plan...
BESTEMT EN HANDEL VÆRD!!!!!!!!!!!!
God hurtig service, så pænt tilfreds :-)
Kan kun anbefale Gymnastik og Ridesport.
Fin hjemmesiide, god beskrivelse af varerne.
Og så blev ordren lynhurtigt ekspederet, kunne følge pakken
både via sms og mail.
Og så liiige en lille håndskreven julehilsen på følgesedlen; hyggeligt :-)
Jeg finder ofte mit hesteudstyr billigere på hjemmesiden end i butikkerne og med den hurtige levering er det jo bare WIN.. :-)
Perfekt telefonisk vejledning. Ditte var hjælpsom , venlig og havde styr på tingene. Flot og overskuelig webside. Pakken kom til tiden
Vi fik god betjening - men vi har også kun handlet denne ene gang
Absolut en butik jeg vil købe hos fremover. Super venlig betjening. Yders fair pris. Bestilte vare kl. 15 og modtog dem med posten kl. 12 næste dag.
I denne kolde vintertid, kan jeg varmt anbefale at gøre brug af Dankortet på "Gymnastik og Ridesport ApS"S hjemmeside. En nem og yderst overskuelig og flot side, hvor alt kan findes - også af "novicer i den verden" (som vi tilhører!)...,
Og på selve siden har man yderlig en god ting: man har også mulig for at få oplyst et telefonnummer såfremt man ønsker personlig betjening.
Den situation stod vi i, da vores datter ønsker sig nogle ganske bestemte gummistøvler i julegave! Vi fik oplyst i telefonen at der kun ar et par tilbage af typen og størrelsen, som vi naturligvis fluks købte via nettet. Ordren fik vi leveret 2 postdage senere til alles tilfredshed.... Jo, julen bliver også god i år!
Michelle Rankenberg found this review useful
Godt sted, at handle. Nemt, hurtigt og gode priser. Blev ringet op, og fandt en anden varer end først bestilt. Super for så fik jeg alt med i en pakke inden jul.
Pæn behandling, og altid et sted hvor personalet gider tage sig tid til at hjælpe med f.eks. tage mål til ridestøvler som skulle bestilles hjem.
Lille butik men med et bredt udvalg uanset hvad du leder efter!
Hurtig levering og sødt personale der er når man ringer ind,
Vil helt klart købe alt mit rideudstyr der inde hvis de har det jeg skal bruge
En super service! Det er altid dejligt at komme i gymnastik og ridesport i Esbjerg. Det er en fin butik med en masse lækre varer! Men ikke mindst vigtigst af alt en super god service. Man bliver mødt med et smil når man træder ind af døren, og man føler sig velkommen. Mangler man hjælp og vejledning er du også kommet det rette sted :) min bestilling på nettet gik hurtigt og jeg fik ovenikøbet mine ting pakket ind som julegaver uden ekstra beregning. Tak for det Ditte :)
Hurtig levering og en hjemmeside der er nem og overskuelig at finde rundt på. Gode beskrivelser på det enkelte produkt der sælges og vigtigst af alt, de holder hvad de lover, så derfor 5 stjerner af 5 mulige.
Dejligt at bestille vare fra dette firma og varene bare er her 2 dage efter... lige det jeg ønskede mig
Allerede dagen efter ordereafgivelse fik jeg en opringning, fordi der var tvivl om, hvordan tingene til julegaver skulle pakkes ind. Det aftalte vi, og næste dag modtog jeg mine pakker. Fint pakket ind! Så nemt, hurtigt og med personlig betjening :-)
Bestilte en pakke om eftermiddagen og den blev allerede leveret ved min dør den næste formiddag. Meget overraskende hurtigt.
Ovenikøbet med en håndskrevet julehilsen på følgeseddelen.
Meget flot.
Der er for første gang jeg handler hos jer, men en ting er sikkert .Ved vores børnebørn behov for rideudstyr m.m. vil vi handle hos jer igen.
Den service at få varen leveret klar til at bruge under træet, det kann ikke være nemmere.
Rigtig GOD JUL
skulle bruge et produkt til mine støvler og fik det sendt med det samme uden problemer. Produktet var OK og levering OK så kender ikke noget til reklamation til firmaet. og det er jo først der man kan fornemme hvordan service virkelig er, når noget er galt...
Rigtig go service på alle områder med køb/forsendelse mm
Ind imellem er der jo lidt besvær når man bestiller ting rundt omkring og man bliver lidt irriteret...
Her bliver man ringet op af kompetent og rigtig sød dame, der vil sikre en det bedste.
og selvom der er ventetid, så gør det ikke så meget når man bliver mødt med venlighed.
Tak !
God og overskuelig hjemmeside. Meget hurtig levering. Simpelthen en fornøjelse
Alt gik som forventet og kan kun anbefales til alle.