We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (1,696)

Endnu engang top service - 5/5

Endnu engang en perfekt ordre fra Gymnordic. Bestilte tirsdag og fik leveret onsdag, og alt kom i fineste orden. Jeg fik en mail efter mit køb og kunne følge pakken indtil den ramte min dør. Pakken indeholdt præcis de produkter jeg bestilte og jeg fik endda en ekstra smagsprøve med på et nyt produkt som jeg ikke har prøvet tidligere, så nu kan jeg se om det er noget for mig.

Denne gang bestilte jeg ligeledes noget tøj med i min ordre og jeg er rigtig glad for kvaliteten, specielt min hoodie er jeg blevet rigtig glad for, og den vil blive god til min vintertræning, det er ikke første gang jeg bestiller fra Gymnordic og bestemt heller ikke sidste gang.

Gymnordic.com

Fin leverings tid, fin pris, men mega irriterende med alle de udsolgte produkter!!

Tingende kommer som lovet, men det er der også mange små firmaer der kan klare. Så det imponere mig ikke.

Men så kommer min frustration, der er rigtig mange udsolgte produkter. Og det er altid de vare man gerne vil købe, altså de mest populære produkter. Og især deres Smartshaker, som aldrig er hjemme. De skal da bare være glade for at man gider betale penge for at reklamere for deres forretning.

Har højst sandsynligt bestilt hos gymnordic.com, sidste gang idag. Finder nok en udbyder der i det mindste kan tilbyde de mest basale ting som shakers. Der ikke som min. kan indenholde en liter.

Men 2 stjerner for, pris, levering og trygheden.

Reply from Gymnordic.com

Hej Rasmus, Ja de shakeren har vi fået en del høvl for og det kan vi kun beklage. Forklaring, for dem, som har interesse heri, ligger i at vores leverandør desværre har haft gevaldige leveringsproblemer. De produceres i Kina og forsinkelsen har været fuldstændig uacceptabelt - over 2 måneder. Dette har resulteret i at de har været udsolgt i en længere periode og først er på lager igen om et par uger. Dette er ikke OK og vi tager ansvaret på os. Vi burde have en backup plan og arbejde med flere leverandører. Jeg skriver dette dels for at beklage og dels for at informere dig at vi tager situationen meget seriøst og vil forbedre os.
Hvis du har lavet dit sidste køb hos os så vil jeg blot takke for din tid som kunde og ønske dig held og lykke fremover. Skulle du derimod vælge os en anden gang, så send mig en email på kontakt@gymnordic.com og jeg skal sørge for du modtager vores nye shaker gratis som kompensation :)

Mvh
Anders

Gymordic er Godt....

Hej jeg bestilte den 18 septemer 2 af gymnordics egen aminosyre(150kr,1L) men fik 2 dymatize (80kr,0.5L) så ringede jeg ind og brokkede mig Og fik fat i en Flink Person som spurgte mig og jeg handlede meget der inde det svarede jeg ja til og så gav hun mig den ene aminosyre gratis plus en rabat kode til mit næste køb

Gymnordic.com

Bedste produkter, hurtig levering og genial kundeservice !!

Overskrifen fortæller vist alt :) !!

Bestiller helt sikkert fra Gymnordic igen en anden gang.

Gymnordic.com

Professionelt. Hurtigt levering. Intet pis!

Nu har jeg bestilt fra gymnordic 3 gange inden for de sidste 2 måneder. Hver eneste gang er produktet kommet dagen efter! Du bliver holdt godt opdateret via mail, når pakken er sendt og modtager hurtigt et tracking nr.

Produktet du modtager, er som beskrevet på deres side.

Der er god vejledning til alle produkter på deres side, så du kommer ikke til at være i tvivl om hvor tit, hvor meget o.lign. du skal tage af produktet.

Har faktisk intet negativt at sige om siden. Så skal du bruge gainer, amino, pre-workout, eller andre supplementer, burde du helt sikkert kigge forbi gymnordic!

Perfekt og billigt

Super god service. Hurtig forsendelse og produkterne er i top. Jeg kommer klart tilbage.

Gymnordic.com

Det bedste sted til den seriøse

Jeg har aldrig prøvet bedre service og hurtigere levering. Jeg bestilte min vare ca. 13:30 om onsdagen - og kl. 08:30 kunne jeg tage den ud af Døgnposten. Imponerende. Dejligt med gratis fragt.

Jeg havde en indvending og skrev til support - der havde jeg svar inden for 3 minutter. Super service fra Ann!

Gymnordic - mit fremtidige sted at handle supplementer.

PERFEKT!

Jeg har for et par dage siden givet Gymnordic 3 stjerner fordi de havde lavet en lille fejl.. Og giver det nu 5 ud af 5.. Simpelthen den bedste service.. Historien kort:
Jeg havde bestilt et par ting gennem nettet og fik det dagen efter, men der var glemt en vare.. Jeg ringer derind og de undskylder og erkender deres fejl.. Ikke nok med det, så giver de mig et protein pulver EFTER EGET VALG, 5 styks "6 Hour power", 5 Proteinbarer, kreatin pulver og betaler fragten.. DET KALDER JEG SERVICE!

Tusind tak.. Kan klart anbefale Gymnordic til alle derude..

Gymnordic.com

Hurtig levering og for sindsygt produkt!

Bestilte en bøtte N.O Xplode, selvom jeg sådan set aldrig rigtig har troet på pre workout suppls..

Aldrig i mit liv har jeg prøvet noget så vildt! jeg startede med 1 ske som der står man skal på bøtten.. efter 30 min tog jeg en ske mere.. jeg fik en SINDSYG energi.. en energi jeg aldrig nogen sinde har haft før! jeg har drukket en masse energidrikke gennem tiderne, men N.O Xplode slår alt af vejen.. 10 minutter efter min 2. ske kunne jeg simpelthen ikke vente mere, på at tage den tredje.. jeg havde en ENORM trang til at træne.. det skulle bare være NU!

normalt kører jeg 3 x 15 til bryst, men efter at have taget dette supplement kørte jeg pludslig 6 x 30..

Det var som om mine muskler ikke længere blev udmattede på den samme måde!

Leveringen tog 1 dag som der stod på jeres hjemmeside!!

100% et sted jeg vil handle igen!! vær søde aldrig at fjerne N.O Xplode fra hylderne :D!

Micky Weis found this review useful

Gymnordic.com

hurtig levering og god service

bestilte 2 proteinpulver lørdag modtog den tirsdag. derudover fik jeg nogle prøver med gratis :D.

Bestilte og betalte for 2 x Syntha6. Fik kun 1. Men men men

Jeg bedømte vist Gymnordic.com lidt for hurtigt da jeg gav dem 1 stjerne. Jeg tale med deres kundeservice, og de fortalte at de ville sende en ny Syntha-6 + kompentencer for den med det samme. Må ærligt indrømme jeg er meget overvældet over den fantastiske service. Det er jo menneskeligt at fejle, men Gymnordic.com gør det med stil! ;-)

Klart 5 stjerner!

PERFEKT

Bestilte varen natten mellem tirsdag og onsdag. Og torsdag havde jeg pakken i hånden. Perfekt, intet andet end perfekt.

Skiftende leverandør endtil...

Jeg har prøvet forskellige hjemme sider og efter jeg stødte på gymnordic, var jeg solgt. Gode produkter, ingen problemer so far, samt konkurrence dygtige priser!

kanon netbutik og service

service er bare i top kan varmt anbefale at handle her

Gymnordic.com

Erfarende kunde, aldrig skuffet.

Nu har jeg handlet adskillige gange hos Gymnordic og har aldrig rigtig følt mig skuffet ved at handle hos dem. De har produkter som jeg ikke kan finde nogen andre steder på det lille danske marked og prisen er ok på de fleste af deres produkter. Jeg har altid oplevet en hurtig levering ved mine bestillinger.

Derfor kan jeg intet andet end at give dem sex stjerner.

Yderst god virksomhed!

Yderst god kundeservice, og hurtig fragt! Bestilte min pakke i forgårs 28/05 2012 kl. 13:36 (helligdag), og jeg fik pakken idag 30/05 2012 kl. 11 :-))
Skrev til supporten angående et spørgsmål, fik svar efter 3 min.!

Kan klart anbefale Gymnordic! +1

Super !

Når du bestiller et produkt, levere de fantastisk hurtigt! Hvis du skriver til dem på facebook eller lign. om produkter svarer de dig! Og kan fortælle dig hvornår de ca har de forskellige produkter hjemme!

Review by confirmed purchaser

De er til at stole på

der er ikke så meget at sige andet end at de holder hvad de lover. man får hvad man bestiller, og man får dem efter maks 2 dage

God og hurtig levering

Jeg bestilte Whey og Casein pulver, grundet helligdag i Sverige sendte de ikke min vare dagen efter som lovet. Det kunne jeg ikke forstå og kontaktede kunde support, som kom med et lynhurtigt svar, så thumbs up herfra!

Gymnordic.com

Fantastisk hurtig fragt, og super god support!

Jeg bestilte en Mutant Mass 6,8 kg, og fik den næste dag.. Jeg havde nogen problemer med at det var den forkerte smag jeg bestilte, men det fik jeg hurtig fixet med supporten!. Alt i alt super hjemmeside, og super support!

5/5!!!

Gymnordic.com

Eksemplarisk leveringstid, kundeservice og produktudvalg

Jeg har handlet hos Gymnordic 4 gange. Hver gang jeg har bestilt inden kl 14 er produkterne kommet dagen efter. Man får svar fra kundeservice indenfor samme dag og produktudvalget er helt i top. En enkelt gang har jeg været ude for, at produkterne var lidt dårligt pakket, men da jeg gjorde virksomheden opmærksom på dette fik jeg straks en rabatkode i kompensation uden videre spørgsmål. 5/5 fra mig - keep up the good work.

Gymnordic.com

Fik varen leveret som lovet samt fik jeg også sms beskeder i tilfælde af at pakken var forsinket, så er meget godt tilfreds

De bedste

Gymnordic er det bedste kosttilskuds firma, jeg har nu selv prøvet et par stykker men der er sku ikke noget der slår Gymnordic og det er derfor man bliver ved med at komme tilbage, deres priser er helt i bund og deres produkter er helt i toppen, jeg takker for en masse gode kosttilskud.

Gymnordic.com

Fed side og hurtig lervering

Billig vare og kanon service, dog er det lidt synd de fleste af deres vare er "UDSOLG" :( ellers kanon site

GODKENDT

Jeg synes deres support gør det utroligt godt. På baggrund af deres billige priser, deres flotte hjemmeside og deres fremragende support overvejer jeg klart at skulle bestille igen, når jeg igen mangler protein.

Dog skal man lige være opmærksom, på at hvis man betaler med VISA DEBIT så hæver de beløbet 2 gange! bestilte for en uge siden, og har endnu ikke fået ført det ene beløb tilbage!!

Rigtig god service!!

Har bestilt 2 store ordre derfra. Den første gik fint, men manglede 1 produkt i ordre nr. 2. Jeg skrev til deres mail og fik hurtig respons selvom kl var over 20. Grunden var at produktet var udsolgt, men fik lov at vælge et andet et. jeg kunne kun finde et der var dyre i prisen, men de sendte det alligevel uden omkostninger.

så derfor: super service, god hjemmeside, godt sortiment og gode produkter.

Fejl levering

En kammerat og jeg havde bestilt 2 bøtter Whey fra Dymatize. Begge havde vi bestilt Berry Blast 2,3kg. Det vi fik var ikke engang protein pulver. Den vejede heller ikke engang 2,3kg. Det eneste de havde til fældes os som de jo nok har gået fejl af, er at den vare vi fik var meget noget fruit halløj.

UPDATE: På under et døgn kom der besked fra gymnordic som beklagede osv. De har rettet problemet, og det har de gjort meget hurtigt. Vi skulle gerne modtage det senere.

Gymnordic.com

Dårlig leveringsservice, første, enkelte og sidste gang!

Jeg bestilte mine varer søndag aften, og tirsdag kl. 12.43 fik jeg en mail om, at min pakke er på vej.

og nu er det så blevet onsdag kl.14.00, og jeg har ik modtaget nogen pakker. Jeg ringede til postdanmark om yderligere information angående pakken, og jeg fik af vide at jeg først kan få min pakke leveret hjem 10 dage efter, grund af påske. virkelig dårlig leveringsservice 0/5 stjerner til jer, hvis jeg havde muligheden ville jeg give jer -5/5 stjerner..

www.gymnordic.dk - levering:
Hvis du har bestilt i følgende tidsrum
Mandag – Fredag FØR kl. 14.
Så burde din pakke komme efterfølgende hverdag. Dette forsøger posten at overholde med 98% sikkerhed. Det kan dog ske at de bliver forsinket en dag eller to.

i røvrander folk, og det er fandeme ikke 98%, men 5% sikkerhed..

Det er første, enkelte og sidste gang jeg handler hos jer!

Reply from Gymnordic.com

Forst og fremmest mange tak for jeres kommentar Lisa og Martin. Det glæder os med støtte fra vores kunder :)

"Lisa:

Der er vist noget du har misforstået. Fejlen er Post Dks og det er dem du bør anmelde.

Gymnordic skriver: Din pakke komme efterfølgende HVERDAG.
Påsken er ikke hverdag....."

"Martin Frier
Du burde måske lige tage at overveje at det er post danmark der står for leveringen og derfor deres skyld?

Så snart Gymnordic har sendt noget afsted er det ikke længere i deres hænder og de kan derfor ikke styre hvornår pakken kommer.

desuden skal du regne med at når du bestiller lige op af helligdage hvor post danmark ikke bringer ud. så går"

Kære Fatih

Vi beklager at din bestilling har været så længe på vej, men vi er i en magtesløs situation når der er helligdag og det lige rammer din første bestilling.

Som Lisa og Martin nævner synes vi ikke din anmeldelse er retfærdig da denne mere handler om postdanmark end os og vores service. Jeg kan dog godt forstå, hvor irriterende det kan være at vente på sine ting som ikke kommer til tiden; især hvis det er tilskud man behøver og man er løbet tør.

Jeg håber dog at du nu kan se det fra vores side og rimeligheden i at vi faktisk ikke kunne gøre for det. Vi selvfølgelig meget kede af din karakter, da vi ikke mener denne er retsvisende for vores service på virksomheden.

Men jeg håber du trods alt blev glad for dine varer og ønsker dig held og lykke med dine fremtidige køb uanset om de måtte blive hos os eller andre.

Hilsen
Magnus, support team
kontakt@gymnordic.com

Billige priser, kæmpe sortiment

Priserne er super billige, de har et kæmpe sortiment, og hvis man bestiller det før kl 14 står man med det i hånden næste morgen... Det kunne ikke være bedre. Køber alle mine kosttilskud her.

Elsker dem.

For mig så er de den ægte side at købe fra! De har næsten alle produkter og de svindler ikke med priserne!

• Grederiksberg, DK
  • 5 Reviews

Elsker Gymnordic :-)

Billige Produkter
Gode Produkter
Hurtig Levering
God kundeservice

Gymnordic.com

Super hurtig og god service

Har et par gange handlet med Gymnordic og begge gange er jeg blevet behandlet fremragende og fået mine vare inden for 2 dage. Ved en reklamation på den første leverance, blev problemet håndtere med det samme og på en meget tilfredsstillende måde - kan kun anbefale dem på det varmeste

Første køb

Jeg købte proteinpulver for en stund tilke siden, men etter 1 dag fikk jeg å vite at den smak jeg ville ha, var utsolgt, å jeg fikk valget mellom å vente til smaken kom ind igen, eller å få en annen smak. Jeg ventet, og to dager etterpå kom det på døra, med en liten trøstepremie attpåtil. Kommer garantert å kjøpe produkter fra Gymnordic på ny.

Review by confirmed purchaser

GOD HJEMMESIDE - STYR PÅ TINGENE

MIN VARE KOM SOM LOVET HURTIGT

Super god service .

Bestildte mine vare tirsdag aften og de var der Torsdag som lovet .
Have skrevet forkert i min Email adresse , sendte den så en mail med at jeg havde skrevet forkert og 2½ minut efter fik jeg en personlig mail om at det var blevet rettet .
Det er ikk sidste gang jeg har handlet der !!

Nice!

Fik min vare leveret hurtigt, og fik god vejledning af deres supportservice angående anvendelsen af deres produkter. Top klasse!

Helt ufattelig godt!

De har nok det bedste udvalg, af alt hvad man kan ønske sig af supplement til sin træning.

Det er helt sikkert ikke sidste gang jeg handler hos gymnordic!!!! :-)

lækkerier

det virker bare som det skal, bestiller ofte derinde fra.. der er aldrig nogle problemer :D