[REPLY]
Det er anden gang jeg handler her og begge gange har jeg fået mine varer som lovet. Hjemmesiden er god og overskuelig. Det er bestemt ikke sidste gang jeg handler hos hair 247.
Jeg fik mine varer dagen efter de var bestilt. Fine vare, pakket godt ind.
Handler helt sikkert hos Hair 247 igen :-)
En helt igennem super købsoplevelse :-) første gang jeg har handlet hos Hair247 men ikke sidste!
Kan kun anbefale denne side. Modtog min pakke lyn hurtigt og produkterne var billig i forhold til andre steder.
Køb dine hårprodukter hos Hair247... Billigt og hurtig levering...og så får man tyggegummi..:-)
Kan klart anbefales at handle her. Billige produkter og levering fra dag til dag :)) kanon....
Kan helt klart anbefale hair247.
Stort udvalg, overskuelig hjemmeside og hurtig levering.
Det er så rart, at ejeren ønsker at give os kunder den bedste service. Det er en fantastisk hurtig ekspedition man får hos Hair247. Jeg vil meget gerne give den mine bedste anbefalinger.
Ville ønske, at jeg også kunne købe Davines produkter hos Hair247.
Fantastisk med merkøbs rabat - jeg har sparet over 150kr!
Bestilte et fordelagtigt pakketilbud, hvor man selv kunne blande 3 produkter til en favorabel pris. Dagen derefter var varen sendt afsted til mig.
Dejligt med mulighed for selv at vælge alternativ fragtudbyder/leveringstid.
Dejligt med løbende information om ordren via mail.
Efter at have bestilt 2 hårprodukter den ene dag og med levering næste dag, så kan
det ikke blive bedre. Prisen var også meget fornuftigt :)
hjemmesiden er nemt og overskueligt. Gode tilbud. Fin orientering hvor din vare er i forløbet og hurtig levering
Kan varmt anbefale at handle her, billige produkter og hurtig, gratis levering.
Fantastisk go´ service og hurtig levering, kan varmt anbefales, dette vil være min fortrukne i fremtiden :-)
Jeg vil til enhver tid anbefale HAIR247.dk i Skive Der får man en effektiiv, professionel og virkelig fin og sød service. Og er man i tvivl om produkter - og hvad der er bedst for ens behov - kan altid man bare ringe og få gode råd.
Det er på alle måder mit favoritsted. HAIR247.dk i Skive har produkter helt i top - og de har masser af forskellige kvalitetsprodukter at vælge imellem. Vil man bytte er der heller ingen problemer.
Stedet har min allerbedste anbefaling.
Mange venlige hilsner,
Marianne Dyhrberg Cornett
Kan siges meget kort, super service, hurtig levering og altid lækkert med fri fragt:) og tak for den lille ekstra gave ;)
Stort udvalg, fandt hvad jeg søgte til en god pris, hurtig levering - what's not to love? Handler der gerne igen. :)
Hair247 er en rigtig god hjemmeside som man hurtigt finder rundt på :) Det hele er nemt og hurtigt - leveringen er jo gratis uanset om man køber et enkelt produkt eller flere. Vil anbefale siden til alle :)
Bestilte et par ting som blev leveret dagen efter.
Nem hjemmeside og super levering.
Er ikke sidste gang jeg handler her :)
Har ingenting at klage over :-) har bare været perfekt fra start til slut :-) vil i hvert fald handle hos Hair247 igen :-) og anbefale dem til andre :-)