We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (184)
www.hair4all.dk

Hurtig ekspediton og rimelige priser

Et pænt udvalg af varer, bl.a. dem, man ikke kan finde på andre danske sider. Rimelige priser, i hvert fald på de varer, jeg har interesse for.
Utrolig hurtig levering: fik varer allerede næste dag!
Et lille minus: lidt rodet betalings-/leveringsprocedure, derfor kun 4 stjerner, men ellers vil varmt anbefale at bruge virksomheden til at skaffe hårplejeprodukter.

Super service.

Handler gerne igen, får mine varer meget hurtigt.

Fed side

En rigtigt god side med mange gode tilbud

Review by confirmed purchaser

gode produkter og hurtig ekspedering

fungerer godt,meget tilfreds med jeres produkter og ikke mindst jeres utrolig hurtige
fremsendelse

Fantastisk service

Jeg anbefaler Hair4all til alle da prisen er billigere end andre butikker og service er hurtigt

Review by confirmed purchaser

23 timer efter bestilling, lå varen til afhentning på tanken.

alletiders

Dejlig netbutik. Nem bestillingsside. Lynhurtig levering og varen i perfekt stand. Ikke sidste gang jeg handler her. Kan klart anbefales-.

Kan anbefales

Har handlet hos dem mere end en gang.
Hurtig levering og gode priser. Havde et lille uheld med en indpakning.
Ikke så meget diskussion her,,uanset det var deres eller min fejl, så blev min vare erstattet.
Flot kundeservice.

Review by confirmed purchaser

De er struktureret og ansvarlig .

Er meget tilfreds med jeres service.

En til 2 stjerner...

Jeg bestiller en vare på deres webside og det går nemt, det skulle komme inde for et par dage som er ganske fint, jeg vælger en GLS-pakkeshop i nærheden af min hjem(som er på Amager) de vælger at sende den til nordjylland hvor jeg så kan afhænde den.
Jeg skriver til den og gøre dem opmærksom på deres fejl, de svare at de vil sende den til det rigtige pakkeshop som er fint nok, men da det er en gave som jeg skulle bruge før de kunne leverer pakken, vælger jeg så at annuller min ordre over mail, siden den mail har jeg intet hørt fra Hair4all, de svare ikke på nogle af de mail jeg sender til dem om at få mine penge tilbage.
Så er stadig uden vare og penge.

Reply from www.hair4all.dk

Hej Bo.
Pengene er blevet tilbageført mandag den 9. april og burde således være på din konto nu. Vi beklager den fejl vi lavet mht. at taste forkert GLS afdeling og de problemer dette så medførte for dig. Du skriver du har sendt flere mails, men hvis du har sendt yderligere mails, så er disse desværre forsvundet i cyberspace. Vi har ikke set andre end den mail hvor du meddelte du ikke ønsket ny forsendelse, men ville have penge i retur i stedet.
Mvh Kundeservice

Jeg fik hvad jeg søgte.

Jeg kan her købe produktet billigere end andre steder og det kommer på kort tid. Og så er der en lille prøve med på et eller andet.

Kan anbefales

Kan varmt anbefales. Produkterne er fantastiske, der er ingen mangel der!
Sød og personlig service er en vigtig del af kundeservice, og det yder nicehair.dk! Vil uden tvivl handle mine produkter der en anden gang. :)

Lige som det skal være!

God service og hurtig levering! Man får ovenikøbet en lille gave med. Jeg vil give mine varmeste anbefalinger og købe mine produkter her en anden gang!

Review by confirmed purchaser

Nemt, hurtigt og billigt:)

Jeg er helt tilfreds med varen og forsendelse, den kom efter et par dage :)

Fin service

Jeg er godt tilfreds - hurtig levering af mine varer :-)

Super hurtig levering

Kan anbefales :)

Super kundebetjening

Jeg har været fantastisk tilfreds

super godt

Hurtig levering og i svare tilbage på kundens mail. Kun en ting der var kun få varen tilbage, ville gerne ha haft en serie mere i samme levering,

Perfekt,

ukompliceret, holder hvad de lover. Kan afgjort anbefales.

Professionel

Super nemt og mega hurtig ekspedition

altid hurtig levering

Billigt, hurtig levering og stort udvalg

Review by confirmed purchaser

Bedste priser jeg har set

Gode priser, lækre produkter og fin service.. lidt ærgeligt at der ikke er en mulighed for at vælge, (mod ekstra betaling selvfølgelig), at få pakken leveret til døren.

Meget tilfreds

Denne hjemmeside kan kun anbefales, god information, hurtig levering, alt i alt rigtig god betjening.

Vanvittig hurtig levering

Jeg har nu bestilt hos Hair4all 2 gange. Den gode olie, med god rabat. Begge gange er produktet kommet dagen efter.
Jeg kan kun anbefale både service og pris hos Hair4all.

Ulla

Review by confirmed purchaser

Super priser - super levering - super produkter!

Fik mine varer dagen efter jeg havde bestilt!!! Waoo!

handler gerne her igen

Hurtig levering, dejligt de bruger gls.. der var intet at sætte en finder på i forbindelse med mit køb :-)

Altid god service

Super, dejligt at handle med jer

Super duper

Super hurtig levering og gode priser

Review by confirmed purchaser

Hurtig levering og sikkert fremme.

Meget tilfreds med Hair4all.

Review by confirmed purchaser

Stort udvalg, billigt og hurtig levering - kan anbefales

Ordren kunne ikke findes billigere andre steder. Fint udvalg og varerne kom lynhurtigt.

Hurtig levering!

Fik de forventede varer dagen efter afgivelsen af ordren - kun topkarakter herfra!

Review by confirmed purchaser

Perfekt, handler der gerne igen :)

Det var mit første køb hos Hair4all og jeg er meget tilfreds. Konkurrencedygtige priser, billig fragt, hurtig levering og fik en lille gave med. Super god oplevelse og er sikker på jeg vender tilbage :)

Hurtigt og effektivt

Alle tiders, ingen ting at udsætte på firmaet

alt som ventet

hurtig levering, intet at udsætte

Review by confirmed purchaser

Jeg er yderst tilfreds med produkterne og især prisen som var meget fordelagtig.

Prisen var alt afgørende. Jeg vil helt sikkert handle på Hair4all.dk igen, hvis de kan bevare nogle gode tilbud.

Review by confirmed purchaser

Nem at bestille og hurtig levering

God og nemt at bestille.

Kan klart anbefalde hair4all, hurtigt og god service