[REPLY]
Jeg er lige skiftet til Handelsbanken og kan derfor kun kommetere på starten. Det har så også været godt: Venlige og troværdige ansatte som rent faktisk ser dig i øjnene og behandler dig som en ligestillet person.
Har haft samme afdeling i Sdr. Omme siden 1965. Det har været et godt samarbejde og er det stadig. Jeg har ikke haft grund til at flytte bank - endnu :)
Er en erfaren bankshopper , har haft 5 forskellige banker igennem 7 år , men Handelsbanken har formået at holde mig som kunde . Det har de pga deres renter, service og super rådgiver .
Jeg kan kun anbefale at tage kontakt , hvis du vil spare penge :-)
Daniel Møller Kongsgaard found this review useful
Kan kun tale godt for Handelsbanken i Ballerup, vi har en bankrådgiver som er så imødekommende og ser mulighederne når de er der. Hun husker os, får os til at føle os trygge i vores beslutninger og svarer altid huritgt på vores henvendelser uanset art.
Vi husker den hjælp i giver os, og har allerede skaffet jeg nye kunder. Vi ser frem til samarbejdet fremover også.
Daniel Møller Kongsgaard and Thea found this review useful
Vi har haft Handelsbanken i ca. 5 år og har altid fået kompetent og hurtig service. De tilbyder god rådgivning og sparing. De har en god netbank og er gearet til virksomheder. de tilbyder også prioritetslån med 10.000 kr lavere omkostninger end kreditinstituterne.
Kompetent vejledning og hurtig respons. Fin til at tilpasse til markedspriser.
Her er virkelig en bank der vil deres kunder det bedste, min kæreste og jeg er simpelthen så glade for vores nye bank tak tak tak
Jeg skiftede fra Danske Bank til Lokalbanken/Handelsbanken tilbage i 2007, og har grundlæggende været tilfreds.
Fordele: Køen er altid lille eller ikke eksisterende, der er en god og personlig stemning, jeg bliver tager seriøs omkring mine investeringer selvom det ikke er millioner jeg har at flytte rundt med og så er banken aktiv i kulturen og det sportslige lokalt.
Ulemper: De tager bl.a. 50 kr. for at man må bruge deres mønttæller, det er under al kritik. De informerer ikke ordentligt om gebyrer på kort, de vender ikke altid tilbage på skriftlige henvendelser og så er de lidt for pressende hvad angår netbank og ordne tingene selv (jeg vil også gerne føle mig velkommen i banken)
Overordnet er jeg dog tilfreds.
Har lige skiftet til Handeslsbanken i Aalborg by og fik straks en meget lavere rente på mine lån end andre banker kunne tilbyde, fast rådgivning også udenfor åbningstid, billigt at konvertere huslån
Forsikringsrådgivning hvor de ser alle vores forsikringer igennem osv osv
rådgiverne har få "klienter" så der er altid tid til en.
Vores rådgiver er personlig og ærlig overfor os og har ydet en kanonservice
De er verdens andenstørste bank og kører med decentraliserede afdelinger der har stor selvbestemmelse hvilket gør banken enorm stærk og fleksibel i disse krisetider.
En totalløsning der virker
kan varmt anbefales
Nu har jeg haft alt fra SDS, Unibank, Forstædernes Bank og Danske Bank, men har aldrig oplevet at blive taget så seriøst som i min filial i Fredensborg.
En super bankrådgiver der altid er forberedt og har sat sig ind i tingene inden man møder op!
Det er en fornøjelse!
Har du rod i økonomien og ønsker hjælp til at få rettet op på det, kan Handelsbanken i Karup bestemt ikke anbefales.
Nicki Høy found this review useful
God service og venlig betjening.
De er altid klar til at hjælpe hvis man er i knibe, de er nemme at snakke med og forstår ens situation. Netbanken virker upåklageligt, jeg kan gå op og handle ind og når jeg kommer hjem kan jeg logge på netbank og så er det beløb jeg har handlet for allerede noteret. Simpelthen super! Tror aldrig jeg skifter bank :)
Jeg har ikke en finger at sætte på deres hjemmeside og heller ikke på den fysiske bank.
Jeg oplever en utrolig personlig service og det gælder både når min personlige rådgiver kommer her hos os, når vi er ved ham i vejle og når jeg kommer i andre afd. af handelsbanken, der er altid en positiv velkomst og en behagelig oplevelse.
Kan kun anbefales!
Jeg har haft banken siden 1998 helt uden problemer. Dengang hed den Lokalbanken for Nordsjælland. Der var god service og hjælpsomme medarbejdere og det er videreført i Handelsbanken.
Har været kunde i banken i over 10 år. Den gang hed det Lokalbanken, Afdeling Birkerød. Og må sige at for godt 8 år siden, ændrede service niveauet sig. Det er virkelig blevet meget dårligt, ingen fast kunderådgiver, har altid betalt afdrag til tiden, ingen nye lån, og stadig hvis man spørger om det muligt at få et bevillet overtræk i 2 måned, ikke et lån men midlertidig overtræk, så får man straks nej, det skal siges jeg kun skylder banken godt 50.000 kr. vi stod og skulle bruge et bevillet overtræk i 2 måneder som skulle bruges til indskud i ny bolig, men det var de ligeglade med, ingen penge bare ærgelig for os. skøn service_ NOT. så det er jo dejligt når man står med tvillinger på 3 år og man lige skal trylle et indskud frem. tak for ingenting . så er vi jo nået til den skønne juletid, hvor det jo som sagt koster en del. og ved fra fruens bank at man et par gange om året kan få en betalingsfri måned, så der er lidt ekstra til gaver til drengene m.m. men igen. i hendes bank. Ingen problemr. men i min bank, svar tilbage med det samme, vi kan desværre ikke imødekomme dit ønske. osv. virkelig fleksibel bank. HVIS DU HAR PENGE. Ellers bliver man behandlet som om man aldrig betaler til tiden eller som om man bare er lavest i klassen. Skifter så snart jeg har betalt det sidste af på mit lån. for mage til dårlig service skal man lede længe efter. Kan klart IKKE anbefale Handelsbanken til nogen, med mindre de har penge på kontoen, så er man jo straks velkommen og alt det pjat. For os andre normale mennesker er jo ikke velkommen..
Adam Ejby Eliasen found this review useful
Skal man købe hus, låne penge til bil, investere nogen penge eller oprette et lånkonto er det vigtigt med en fornuftigt bank.
Krisen der har været de sidste år har vist at det er vigtigt med en bank der tager kunden seriøs og er ærlig omkring kundens finanser. Ingen er tjent ved at banken "lyver" overfor kunden mht. lån, investering i værdipapir osv.
Hos handelsbanken er der stadig et personligt forhold mellem kunden og ens bankrådgiver. De ansatte er venlige og i mødekommende uanset om man er i Aalborg, Århus eller København.
Banken tager ens spøgrsmål op og kikker både på økonomien men også på personlighed når der skal stilling til større lån.
Webbank er ukompliceret og har mange gode funktioner.
Efter at have været kunde i 2 andre Banker (den største og en regional) er jeg overrasket over Handelsbankens gode hjælp og service uanset om det drejer sig om pensionsordninger, huslån eller veksling af valuta.
Skiftede til Handelsbanken i 2006, da jeg overvejede at flytte til Sverige, og de kunne tilbyde Øresundskonti. Endte dog med at blive i København.
God service, rådgivning osv.. Kan varmt anbefales.
Har været kunde i banken siden den hed midtbank, og har altid været godt tilfreds.