[REPLY]
Har købt flere reoler her og kvaliteten er god til prisen. Eneste jeg godt kunne tænke mig... større udvalg (selvom det er meget sort i forvejen) :D
Har i dag mandag d. 8. oktober 2012, haft en lidt spøjs oplevelse i Harald-Nyborg i Tårnby (Kirstinehøj), spøjs skriver jeg, fordi der skete følgende:
Jeg var(er) på udkik efter et udhæng (baldakin/vindfang, kært barn har mange navne..) og havde fundet noget der måske kunne bruges hos Harald-Nyborg, nu skal det skrives at jeg handler der jævnligt, bla. på baggrund af deres priser, sortiment og ikke mindst (indtil i dag) deres kundeservice.
Jeg gik ned til stedet hvor de havde fremvist de 3 enheder som de nu har. Dog er der det "men" at demomodellerne står på en hylde ca. 2,50 oppe under taget. Jeg får fat i en ekspedient og forhører mig om det er muligt at dem tætter på samt at måle beslaget, fordi det er vigtigt i forbindelse med fastgørelsen over min hoveddør.
Ekspedienten vil gå ud på lageret og undersøge dette, og kommer retur og fortæller at beslaget er 17,3 cm langt, dette kan kun ses på en side som de har tilgang til, og ikke på hjemmesiden. Jeg spørger om det er selve beslaget eller om det også gælder selve pladen som sidder på beslaget.
Jeg spørger om det er muligt at få lov at få en ned som jeg kan måle eller om jeg kan stå på den stige som befinder sig 3 meter bag ekspedienten, dette bliver afslået grundet risikoen/forsikringen.
Jeg spørger så om hun har en tommestok så hun (der sikkert er dækket af en arbejdsforsikring) kan gå op og måle for mig, så jeg kan være sikker på at det passer hos mig. Dette har hun ikke????? jeg spørger så om jeg skal hente en til hende....da jeg ved de også handler med disse effekter, bla. ligefrem flere typer!
Men det behøvede jeg ikke... stor undren over at ikke kunne yde den service omkring dette, da det helt sikkert ville tage under 1. min. incl. afhentning af stigen 3 meter bagved hende, kravle op og måle beslaget...og med dette i hovedet kan jeg så gå med uforrettet sag, Jeg huskede da, at takke for..... ingenting.... Denne måde ligner bestemt ikke Harald-Nyborg i Tårnby.
Jeg spurgte også om ideen ved at have demomodeller oppe på en hylde så langt oppe hvor man faktisk ikke kan se ret meget. På det venter jeg stadigvæk på et fornuftigt svar?
Har den 25. januar 2013, endnu intet hørt?
Har den 5. april 2013, stadigvæk intet hørt?
Tit køber jeg basis vare hos harald-nyborg, for der er de næsten altid billigst også i forhold til t-hansen, men man burde lave være med at forhandle noget, hvis kvaliteten ikke er iorden, de kunne godt bruge nogle bedre indkøber.
Onsdag 18.30 (lukketid kl.19) går vi ind i H.N. Randers, og skal have noget så simpelt som en gulvmoppe, hvilket vi finder, og går til kassen efter at at kigget lidt i butikken på andre varer.
Vi afleverer vores bestillings seddel kl 18.40, og få minutter efter triller gulvmoppen ud på båndet, og er lige til at lange over disken... Men jeg får lov at stå sammen med 3 andre kunder i kø for at komme til ved den ene ekspedient, der er ledig, da den anden ekspedient står, og tæller en kasse op! Jeg har ikke noget imod at man tæller kassen op, men når der står kunder, og venter i åbningstiden, kan det ikke være rigtigt, at hun skal stå og ignorere os alle sammen, specielt så tæt på lukketid. I min butik ville jeg da sørge for, at få så mange kunder igennem på en arbejdsdag og ikke begynde at gøre kassen op, mens de står lige foran mig med tid tilbage at handle i.
Da jeg har stået i 10 minutter og kigget på min gulvmoppe, kommer der en fyr en ad døren med et fladskærms tv, som han skal have byttet. Pludselig tager ekspedienten, som vi har stået i kø til, imod ham foran mig, hvilket jeg kommenterer, hertil får jeg at vide at han (ekspedienten) nok skal være ved mig bagefter, men jeg bliver mopset, dels over at have ventet i 10 min på en simpel gulvmoppe, som i øvrigt har stået klar næsten hele tiden, og i særdeleshed over at en anden kunde vader ind foran, og får service med det samme. Jeg spørger ekspedienten igen, hvordan det kan være rigtigt, at jeg både skal stå og vente på min vare, og ovenikøbet finde mig i at blevet "overhalet" i køen, hertil svarer han uden at kigge på mig, mens han roder ved kasse apparatet "du skal nok få din vare!"
Så lægger jeg sedlen på bordet og siger "tak, den kan du beholde"
Med 5 min. tilbage af åbningstiden gik jeg over i JYSK, og handlede der.
Bjarne Jørgensen found this review useful
Købte i sidste uge nogle varer online. 2 dage senere havde jeg varen herhjemme.
Jeg er godt tilfreds med den hurtige ekspedition.
Jeg opgav at finde mine varer i den lokale Harald Nyborg butik og bestilte i stedet varerne på harald-nyborg.dk.
Det var nemt. God søgefunktion, gode priser og hurtig levering.
Lidt dyr levering (69 kr).
Skulle bestille et par håndvægte samt andet træningsudstyr. Jeg havde et par spørgsmål, hvilket supporten besvarede fint. Leveringen kom umiddelbart efter. Alt i alt en god oplevelse!
Jeg købte 2 komplette strøm/sikringstavler fordi jeg skulle renovere mit elledningssystem i mit hus og derfor 2 nye tavler så det hele var up to date og i orden.Det har så taget et lille år at få det sat i system og ringede efter en elektrikker for at få ham til at montere mine sikringsskabe,men da han så tavlerne pakkede han sammen igen for sådan ,som han sagde (sådan noget lort vil han ikke lægge navn til,for tynde ledninger inde i boxen medførte til brand) og det ville han ikke montere,har så kontagtet andre elektrikkere ,men får det samme svar fra alle.
Jeg gik så til min HN i Nykøbing F. men der havde de aldrig haft det problem men kunne godt få pengene tilbage når jeg kom med en kvitering,det havde jeg ikke men et kontoudtog fra mit dankort så de kunne se købet,men det kunne ikke bruges,så nu står jeg her med 2 bokse jeg ikke kan bruge til noget,måtte købe 2 nye der opfyldte dansk standard og måtte betale ca 1350,- mere end HN man kan også købe for billigt og fatter ikke at sådan noget SKRAMMEL må sælges.
mvh Bramsen
Alt andet er LORT!
Vi brugte 1000 på en motionscykel i februar og for en uge siden gik den i stykker. Jeg havde cyklet 1000 km på den så troede det var slid, og hvis det var så var det godt nok dårligt materiale...
Idag købte min mand så en ny cykel til mig, fordi vi havde smidt den gamle bon væk. Om den virker? Ikke det der ligner! Hele måle-apperatet viser 0.0 over alt :(
Handler IKKE derinde igen! :(
vi havde brug for at låne en tommestok og henvendte os til en medarbejder,som var ved at fylde vare op.Han bad os stille os i kø ved disken,hvor der stod 10-12 personer!!Det havde været god service hvis han var gået bag disken efter tommestokken!!!
Har købt en Studio 3 træningsmaskine i Harald Nyborg. Super fin maskine, til en meget god pris. Dog var det et helvede at samle den.
Vi var i Harald Nyborgs butik i Gladsaxe, som vi tit bruger til "alt småt til hjemmet ting". Denne gang for at kikke på et par lys-dæmpere af mærke LK.
Det var meget svært for dem denne dag at gøre følgende:
1. Smile
2. Yde service ved produktforespørgsel.
3. Hjælpe os at find tilhørende produkter.
Tværtimod virket de sure, også kropssprogsmæssig, som om det var irriterende at vi skulle komme og forstyrre dem, I deres vigtige arbejde.
Vi endte med at gå fra butikken uden at handle, da vi tydeligvis ikke var velkomne.
Harald Nyborg synes at være den eneste virksomhed i Danmark, der ikke respekterer vores 'Nej-tak-til-reklamer' skilt.
Er det fordi, man er overordnet ligeglad med vores ønsker om at undvære reklamer?
Er det fordi, man på nedladende vis mener, at Harald Nyborg kender mere til mine egentlige ønsker end mig selv?
Den respekt andre virksomheder viser ved ikke at sende reklamer til os, der har frabedt dem, ligger tilsyneladende ganske fjernt for Harald Nyborg. Det samme gør respekten for miljøet og verdens regnskove.
Jeg vil aldrig handle hos så respektløs en virksomhed.
Efter en dårlig episode med Harald Nyborgs Kundeservice. Har vi idag modtaget en STOR undskyldning fra deres salgsafdeling.
Stigerne skal IKKE afleveres tilbage til butikkerne, når de bliver tilbagekaldt.
Desværre udtalte kundeservice sig om noget de ikke skulle!
Undskyldningen er modtaget - Harald Nyborg er ikke helt ligeglade - bare husk at sende en klage videre, hvis der er noget helt galt, eks. med service og udtalelser fra deres Kundeservice.
Vi siger tak :)
_________________________________________________
Det kom mig idag for ørerne, at når Harald Nyborg tilbagekalder fx deres Multistiger pga. de ikke lever op til sikkerhedskravene - så er det din hovedpine at få leveret de "tunge monster" tilbage - selv om det er Harald Nyborg som tilbagekalder varen.
Har du bestilt den over deres Webshop, fordi du ikke kan hente en sådan "kæmpe" i fx bil, og derigennem betalt for at få den leveret, så kommer du sørme til at betalt svimlende beløb at få den leveret tilbage, ellers kan du vinke pengene farvel!
Harald Nyborg vil IKKE kompensere for de udgifter der måtte være - med venlig hilsen Kundeservice.
I dette tilfælde handlede det om en handicappet mand med én arm, som ikke bare kan smid stigen i bilen og køre 50 km for at aflevere den.
Beskeden fra kundeservice lød... "så må han jo have nogle venner, som kan hjælpe - eller handle et andet sted!!!!!!!!!!!!
DET ER UNDER ALT KRITIK - som minimum burde de dække udgiften, og overveje at ansætte nogle nye til deres kundeservice.
Kunde, Kabelspiser and Claus Kongstedt Meyer found this review useful
Har handlet MEGET i Harald Nyborg gennem årene, og har aldrig oplevet andet end flinke personale, og fine varer.
postordrekøb foregår hurtigt og problemfrit !
Oplevede super service da jeg købte en markise på nettet. Selvom de har et knap så godt ry på service-siden, valgte jeg dem da de havde et super tilbud.
Det gik også over al forventning. Der gik kun få dage før jeg modtog markisen med en rigtig flink fragtmand.
Grunden personligt snøvl gik der så ca. 2 måneder før jeg fik pakket den ud og sat op. Og først der opdagede jeg at det lange håndtag til at køre den ud og ind, slet ikke var med!
Jeg ringede ind dagen efter - frygtede bøvl, også da det var så lang tid siden jeg havde købt den. Men alt sammen uberettiget, jeg fik fat i en flink mand på telefonen, som straks tog sig af det - og 3 dage senere ankom mit halvanden meter håndtag med posten.
Så alt i alt perfekt handel, og manglen sendte de også så hurtigt som muligt uden brok og med et smil...
Jeg er meget utilfreds med at de lover at bestille sjøbo brødkniv og dessert terlerkener også når man skal hente det så har de ikke noget alligevel, jeg sage nå men er i nu sikker på at har bestilt så sage fyren i butikken i Odense ... nej det kan man ikke være sikker på :(( øø det er dårlig service når der er tomt på hylden :(((
hurra nu fik jeg min brødkniv
med hvad med dessert terlerkenerne ?
Kunde found this review useful
Syntes altid man for en god service og kan finde nogle gode produkter i deres butik.
4/7 2012 :
Handlede i Ejby afd. og fik en overaskende dårlig behandling.
Efter at have samlet mine varer til betaling sagde ekpedienten om ikke jeg ville sortere mit køb så ville det være nemmere for hende at registrere varekøbet og nedsætte ekpeditionen ! ydemere irettesætter hun mig for ikke blot at hælde indholdet op på båndet hvor hun så bad mig om at sortere mit køb.
Man kan da ikke bebrejde en KUNDE ! Hvis ikke ekspeditionen ved kassen kan gøre arbejdet så vil jeg som kunde finde et andet sted at handle.
Strejkodelæseren fejlede da ikke noget ?
Men for ekpedienten var det jo nemmere at læse en og angive et antal. Men ved efterfølgende check af regning konstaterede jeg at jeg var jeg bleven snydt for 120,-kr. Jeg fik dog rettet fejlen inden jeg forlod butikken. Ekpedientens kommentar var "nå,, så gik det alligevell galt i sorteringen!".
Så min opfordring til Harald Nyborg må være, lad være med at berejde kunderne og fortæl ekpedienten at kunden er den man servicerer.
/ivan
Kabelspiser found this review useful
Købte en fryser. Kørte helt til Kolding fra Vojens. Kom hjem. Den var super ridset. Hvilket de umiddelbart ikke kan gøre for da den er pakket ind, så det ser de ikke.
Jeg skriver jeg er trist over tilstanden.
Fik afslag uden bøvl og SUPER god behandling. Bruger Harald Nyborg meget, men efter dette her, endnu mere !
Tilføjelse.: Fik købt en tablet af de der billige kina Denver skidt. Købte 2. Den ene virkede SLET ikke - den anden perfekt. Afleverede den og fik omgående en ny, selvom fejlen på den var svær at se (den brugte batteriet på 10 minutter)
Endnu en gang en god oplevelse :-)
Jeg nægter simpeltnen at handle i deres faste butikker - min tålmodighed er slet slet ikke til det.
Men hvad gør man, når de har den stiksav, jeg godt vil have til en rimelig fair pris. Jeg må handle på deres webshop.
Handlen gik som den skulle, og faktisk helt efter bogen.
Desværre gik saven i stykker og jeg stod i en reklamationssituation - nu skulle det vise sig om de var noget værd.
Jeg må sige, at det gik igen efter bogen. Jeg fik en helt ny sav efter bare 3 dage.
Jo, de kan godt. Jeg er tilfreds, iog kommer nok igen.
Mvh. Knud Søndergaard, shopnord.dk
Dolph Flodhest found this review useful
Spild ikke tid på Harald Nyborgs webshop afdeling, men læg istedet Jeres handel andetsted. Servicen er simpelthen for ringe! Opstår der fejl i leverancen, er Harald Nyborg hurtige til at hæve pengene fra kundens konto, men meget lang tid (ved stadig ikke om vi nogensinde ser pengene igen) om at tilbagebetale beløbet igen, og man møder bare trætte og ugidelige medarbejdere i telefonen når man henvender sig og be´r om at få sine penge retur for de varer man ikke har modtaget.
Det kan gøres meget meget bedre Harald Nyborg. Jeres kundeservice lever slet ikke op til den størrelse i efterhånden har fået. Virkelig dårligt og det ringeste jeg har oplevet i nyere tid!
Kunne jeg give jer 0 stjerner havde jeg gjort det ;)
Eva Hørdum Gertsen found this review useful
Harald Nyborg er godt sted at handle med mange gode varer til virkeligt fornuftige priser...
Sommetider kunne noget af det de sælger godt være af lidt bedre kvalitet , men så er det jo rart at have sin bon og at Harald Nyborg er imødekommende hvis man henvender sig i rimeligt ærinde og på en pæn facon med sin bon/regning i hånden....
Vedr. fysisk butik, ikke nettet.
Billige varer, modtager returvarer med et smil.
Man kan bruge hjemmesiden, og på forhånd notere varenummeret, så finder de varen for én i butikken.
Dog ofte ret lang kø/ventetid.
Har i dag været i H-N Roskilde afd. og købt lidt forskelligt - deværre ved hjemkomst, konstatere vi at en af tingene er forkert udleveret.
Det drejer sig om en Branford batterilader som findes i 2 modeller - sdc 10 og sdc 55. Vi havde på sedlen krydset en sdc 55 af og betalte også for dette.
Da vi pakker ud kan vi så se at de har udlevert den lille model til os - smadder ærgeligt - da vi nu skulle bruge energi for at bytte dem. Vi befinder os på Orø og kommer ikke hver dag i Roskilde.
Jeg ringede til butikken og forelagde dem problemet og spurgte pænt om de evt. kunne sende den rigtige vare til os, og vi afleverede den anden retur med posten. Dette burde kunne lade sig gøre, især hvis man er glad for sine kunder. Meget arrogant oplyste butikschefen "formoder jeg" til sin ansatte - at det gjorde de skam ikke, vi kunne bare komme forbi og bytte den. SIkke en service - burde H-N ikke sende sine medarbejder på et kursus i kundepleje, det ville måske i fremtiden betyde at sådan en klovn som ham kunne betjene kunderne sobert når man nu havde lavet en fejl - og endda har de webbutik som sender ud hver dag.
Lover hermed at H-N aldrig mere skal tjene penge på mig.
OBS: Og jo vi burde havde tjekket det lille nummer øverst i hjørnet af kassen - vi var trods alt i H-N.
Dolph Flodhest, Eva Hørdum Gertsen and Kabelspiser found this review useful
Butikken har et stort udvalg af alskens produkter; Især i el-afdelingen er der bestemt store besparelser på mærkevarer; her er det billigere at købe elartikler end selv hos El-grossister... Godt gået...
Fandt hurtigt det jeg skulle bruge i butikken, og til den rigtige pris. God betjening, og jeg var klar til at installere satbox i hjemmet. Kvaliteten af produktet er dog ikke helt god nok, men set i forhold til prisen er det Okay.
Der er nærmest ingen service og det er umuligt at ringe til butikkerne og chekke om noget er på lager. Mange af deres produkter er af lav kvalitet, men og det er et stort men, de er billige. Skal man have super kvalitet og service skal men gå andre steder hen og betale meget mere, men så længe man er bevist om at man er i en discount forretning, er der virkelig mange gode tilbud.
Dolph Flodhest found this review useful
Har handlet flere gange på Harald Nyborg's webshop, da det er nemmere end at skulle stå i kø i Deres butikker en lørdag eller sønag, hvor alle andre sjovt nok får samme idé.
Det er ret tydeligt at harald-nyborg er en "post-ordrevirksomhed" og måske mindre gearet til nethandel som vi måske forventer det i dag. Der er dog fint mail-support - dog uden "navn" på personen der svarer, jeg kan godt lide at vide hvem jeg egentlig kommunikere med - så måske det var noget man skulle overveje?
Derudover så plejer levering at finde sted som oplyst og fint indpakket, desværre udsteder de checks i stedet for at tilbagefører til ens betalingskort, det er simpelthen for gammeldaws og besværligt i vore dage, hvor os der bor på landet har laaaangt til en bank med betjening.
Jeg har måttet køre forgæves to gange på en uge pga. to forskellige manglende produkter, som ikke er kommet hjem til den lovede tid. Lagerstatus kan ikke ses på hjemmesiden, telefonsystemet har været nede i en uge (så man kan ikke komme i kontakt med virksomheden overhovedet) og de tilbyder ikke at skrive eller ringe, når varen igen kommer på lager.
Den tredje stjerne gives kun fordi ekspedienten derude beklagede at jeg havde kørt forgæves - selv om hun ikke kunne hjælpe mig.
Og faktisk også lidt mere. Priserne er gode, varerne er som oftest de rigtige og servicen er bedre end priserne kunne indikere.
En rigtig gode hjemme side.
hvor man kan ses hvad de har og priser...
ses alt tid efter på der side inden jeg skal ude og ting til hus/have
så der for de 5 *
:-)