[REPLY]
Bruger ikke hol så tit mere som jeg har gjort, min det er sku hyggeligt og sidde og læse og skrive lidt om div. hardware og software. Der er dog til tider nogen brugere der bruger forumet helt forkert men sådan er det jo! Til andre tider er det helt perfekt og god og hurtig respons. Alt i alt et godt forum til både nybegyndere inden for hardware og software og til gamle nisser der har haft erfaring i flere år!
Jeg bruger til dagligt hol.dk om jeg sælger/køber/bytter eller bare læser og prøver at hjælpe andre med deres problemer :D
Super site
jeg har både køb og solgt ting på hardwareonline.dk flere gange. og hver gang vi har startet en salgt tråd på hol.dk så bliver den ødelagt af en masse andrer bruge som opføre sig som om de er små børn.som der ikke lige for deres vilje. og synes det er sojvt at svine andrer bruger til. på hol.dk også ender det med at blive ipbannet. hverken ejer af hol.dk gøre noget ved det og til sidst bliver man ipbanne uden at have gjort noget forkert vores profil (vov)
Brugerne inde på hardwareonline opfører sig som små børn. Man kan efterhånden ikke oprette en tråd uden nogen skal kommentere et eller andet der er imod hol's retningslinjer og lege "Kongen af Hol". Det er som sådan fint nok, men det starter en diskussion fordi de derefter ikke kan melde det til en administrator og samtidig holde sin kæft. Det ødelægger en tråd, og ikke mindst en salgstråd.
Efter at have haft nogle problemer med min cpu-køler skrev jeg et opslag på forummet.
Der var ekstremt meget aktivitet på mit opslag, og alle svar havde til hensigt at hjælpe mig. Problemet blev løst og jeg er meget tilfreds med min erfaring på sitet.
Vores vision er være Danmarks bedste og mest besøgte test- og nyhedsside. Det er vores intention altid at levere aktuelle nyheder og tests inden for hardware og software.
Sådan her beskriver hol.dk sig selv men desværre passer dette så ikke. For det første er siden utrolig dårligt kodet.
Hvis du laver en post har du ikke mulighed for at se et preview af den før du poster og det er tit der er fejl begrund af at siden er dårlig kodet så man hvis man evt har linjeafstand kan man risikere at det f..... op.
noget andet er man ikke kan edit hvis man starter et topic og hvis du laver et reply i et topic kan man kun edit i 5min.
Hvis man ville være en af Danmarks bedste IT sider og ikke bare den mest besøgte af unger fra Arto burde man nok kode siden noget bedre.
Det værste er dog alle de børn som konstant starter flamewars. Hol var engang den bedste men nu er den ikke engang i top 5.
mor ellen found this review useful
God side til altid til at spørge om hjælp om diverse problemer med enten hardware eller elektronik i det hele taget.
god side til også at få inspiration og tilbud, samt hjælp til at finde de rigtige produkter.
Der er altid hjælp at finde på HardwareOnline.dk
Den er blevet mere og mere inaktiv på det seneste angående nyheder det gør det lidt til et trist besøg dagligt. Men jeg besøger nu alligevel fordi det et dejligt og godt etableret community.
Tja, så kan man pludselig ikke få adgang til siden :
Adgang nægtet
Begrundelse: Denne IP er misbrugt til spam. /[name removed]
Udløb: 04-08-2050
Har ALDRIG nogensinde spammet, noget som helst..
mor ellen found this review useful
Få lyspunkter. Der er meget aktivitet, og det er sådan set det bedste.
Som mange andre også siger, så er sidens publikum meget umodent, og diskussioner ender tit i noget ala "Min far er stærkere end din far".
Visse moderatorer ynder også at spille med musklerne i fuldstændigt ligegyldige sager, og nægter at indse de har taget fejl. Efter en del år på nettet, især sådanne boards, har jeg personligt lært at leve med denne type adfærd. Problemet er bare, at man altid er lige træt af den.
Thomas Jakobsen, Lars Holm and mor ellen found this review useful
Alt for mange små børn, som tror det er et forum hvor man får svar på hvad farve græsset er eller om de kan få nogle venner til at spille MW3.
U modent og useriøst forum med dårlige admins
Lars Holm found this review useful
Hardwareonline har altid tiltrukket mange unge brugere, der spørger om alt mellem himmel og jord når det kommer til hardware, ofte mange 'nybegynder' spørgsmål. Men de sidste par år er kurven knækket fuldstændig! Stedet er fyldt med umodne hjerneblødninger der får dig til at stille spørgsmålstegn ved den unge danske befolkning.
Det føles som om 98% af de aktive brugere er under 12, der spørger om de dummeste ting der kan besvares med bare 3 minutters Google research. Der bliver spurgt om det samme konstant og typisk stiller de sig selv den udfordring at alt skulle forklares på 10 ord eller mindre. De mest dominante tråde er livsvigtige spørgsmål som, "Hvordan score jeg denne pige", "Min knallert virker ikke" og "Hvilken energidrik er bedst".
Der er utrolig lidt viden på det forum, der er meget "Tror jeg", "Måske" og "Prøv det" - Ingen af dem er uddannede inden for IT, ingen har noget baggrundserfaring, det er bare børn der engang har købt en HP computer og mener de nu er Cisco certificerede netværks arkitekter og højt uddannede IT ingeniører.
Folk har ingen forum kultur, i mange tilfælde når du besvarer en tråd med et længere velskrevet indlæg så brænder de unges hjerner sammen hvor på de ikke vælger at svarer, sige tak eller noget som helst - De forsvinder bare. Plus der er ingen takt eller tone, altid folk der kommer med en spydig kommentar hvor på en anden bliver børnesur og så ruller bolden.
HOL er Danmarks forum losseplads, det er blevet et de facto samlepunkt for de danske unge og det minder mere af alt om en ungdomsklub end at hardware forum. Hold jer langt væk hvis i er over 15.
Fik jeg forresten nævnt deres usle forum layout og deres inkompetente moderators? Virker som om nogen har givet en af disse 15 årige en politistav og skilt.
Lars Holm, Christopher Vincent Hammer and Thomas Jakobsen found this review useful
Jeg synes selv, at hardwareonline.dk er stedet, hvor du bare kan spørge løs om alverdens spørgsmål hvad angår computere. Jeg har selv fået handlet med nogle anstændige mennesker, moderatorerne sletter kun indlæg, som strider imod forummets regler
Desværre er sitet helt ude på et sidespor med alle de indlæg om folk som vil have os til at se endnu en latterlig MW3 video. Selve internettet er overrumplet af sådanne nogle typer, dem kan vi ikke stikke af fra. Det er ikke siden der er noget galt med, det er folk.
[name removed] synes man er useriøs hvis man ikke kan ,. kalder en for lille dreng selv om man er 33år
så der er helt klart ikke plads til folk der har problemer med tegnsætning
og som er dårlig til det med pc
jeg troede der skulle være plads til alle på hardwareonline men det er der ikke
Nikolaj and Lars Holm found this review useful
Daniel siger det så smukt, samt M.Bieer (UNDERHOLDNING!) det er ikke et seriøst hardware site længere, virkelig trist, men så det jo godt der er andre alternativer, til bedre hjælp.
Hardwareonline = Wannabe, for folk som stadig tror mhz er alt afgørende.
Lars Holm found this review useful
Der findes nogle moderatorer derinde som ikke burde være der.
De tager ikke hensyn og sletter f.eks en tråd med en der er nervøs for at flyve, mens der er mange andre tråde, hvor der bare er nogle der keder sig og laver en tråd med noget ligegyldigt som "hej alle sammen".
Lars Holm found this review useful
Har være på Hardwareonline i lidt over 1 år.
Jeg finder det interessant og spændende. Når man har problemer kan 99% være sikker på at en anden hjælpsom bruger kan klare de problemer man har.
Jeg er glad for sitet og anbefaler det gerne til andre hvis folk blot forstår at se igennem fingre med at der ind i mellem er helt unge det "poster" umodne og uinteressante kommentarer. Som voksen kan det nogen gange være svært at forstå hvor "hårde" unge er ved hinanden i sprog og opførsel.
Men helt klart thumps up fra mig.
Rasmus Vermø Sørensen found this review useful
Jeg er bruger af forumet i mange år, men er blevet temmelig træt af bruger spam og "små" børn der har en mening om det hele.
Specielt hvis du ønsker at sælge hardware, så er der stor debat om ens salgs pris, bruger der byder, men ikke vil køber, og har selv haft sager med bruger der endte med politi anmeldelse da ens vare ikke dukkende op man havde købt. Samlet set en stor børnehave.
Prøv i stedet hwt.dk det er meget mere seriøst, hvis man søger et hardware forum.
kurt, Tommy and Lars Holm found this review useful
Håber i snart lukker det forum! i får kun klager i kan slet ikke styre et forum. hardwareonline er en hjemmeside hvor du ingen hjælp kan få for de aner ikke hvad de snakker om. halvedelen af det alle de 12 årige snakker om er vrøvl det giver ingen mening. håber at alle vil tage en klog beslutning og lukke for deres bruger!
Lars Holm found this review useful
Jeg har altid fundet god hjælp på HOL.dk og jeg har spurgt om stort og småt og jeg har altid været mødt med venlighed. Jeg er enig i, at der til tider kan forekomme et mindre pænt ssprogbrug og derfor de 4 og ikke 5 stjerner, men den personlige vendetta nogle anmeldere kører herinde, kan jeg slet ikke nikke genkendende til. Selvom der bliver fremvist eksempler, så er jeg aldrig stødt ind i noget lign og jeg har brugt siden i flere år.
Rasmus Vermø Sørensen found this review useful
Fyldt med folk der ikk' har den store forståelse på hvordan man opføre sig eller ved særlig meget om hardware.
De fleste tråde er om hvilken gaming computer man skal købe sig. Tit kommer der en og siger at der er 100 andre tråde om det samme (hvilket er rigtigt, men derfor skal man stadig hjælpe hvilket mange gør heldigvis), men det værste er at når nogen kommer med noget seriøst, såsom casemodding, "hvad er bedst? produkt vs. produkt". Off topic såsom religion, politik. Så kommer der så mange til og prøver at gøre sig kloge på emnet. Men det hele udvikler sig til en stor flamewar hvor de dumme råber højest.
Morten Hansen and Lars Holm found this review useful
Helt klart for de meget unge og meget useriøse, sproget er groft, ikke noget sobert eller voksent forum.
Anders, Morten Hansen and Lars Holm found this review useful
Syntes altid der er god stemning på Hol, og brugerne er fantastiske til at svare tilbage på spørgsmål.
Patrick Skjott and Omar Elwali found this review useful
Hol.dk er siden du skal besøge, hvis du har et spørgsmål til din computer eller lignende. Jeg har selv fået rigtig meget viden og hjælp gennem siden, og har selv haft fornøjelsen af at hjælpe andre.
Hol.dk kommer også med forskellige nyheder fra hardware verdenen og meget mere.
Rigtig god side, hvis man vil lære noget om sin computer og lignende.
Omar Elwali found this review useful
Hol.dk er et super godt site for folk med sans for IT, såvel som folk der ikke har sans for IT:)
Der kunne godt være nogle små forbedringer til selve forummet, men det kommer nok:) Ellers er communityet rigtig godt! :D
Godt sted at få hjælp, hvis IT'en driller!
Forlader nok aldrig HOL - det styrre! :D
Omar Elwali found this review useful
Hol.dk er uden tvivl det bedste danske site for IT-Nørder og andre hardware og PC-interesseret.
Jeg har været bruger siden 2000.
HOL er et godt sted at få hjælp til alverdens problemer med IT-hardware og software,
Ja, der findes svar på næsten alt, og man får også et socialt netværk derinde nærmest, hvis man har været derinde så længe. Har ikke så meget at sige udover jeg vil klart anbefale HOL, prøv det :)
Omar Elwali found this review useful
Har nu været på hol i godt halvandet år og har været super glad for det. Har for det første lært ekstremt meget om hardware osv. for det andet kan man næsten altid få hjælp og så har jeg aldrig nogensinde haft en nemmere måde at sælge ting på.
Der er dog også nogle få minusser. Der skal jo altid være en eller anden idiot der råber op og pisser folk af men hvis man ikke kan tage det så bør man ikke befinde sig på et frit forum.
"Haters gonna hate"
Er ikke i tvivl om min vurdering af hjemmesiden og overstående lille sætning forklarer mange af de dårlige anmeldelser.
Omar Elwali found this review useful
glimrende side til både salg/køb af alskens hardware, samt support osv.
Omar Elwali found this review useful
Er bare et perfect sted. Man kan spørge om alt. Og folk svarer venligt igen!
Omar Elwali found this review useful
Det er ikke et sted for alle, men det er Arto heller ikke - love it or gtfo.
Jesper Rossen and Omar Elwali found this review useful
Jeg har været bruger siden 11-5-2009, skrevet 6469 svar derinde, desuden har jeg fået den højeste "rank" som ikke member af HOL.
HOL er et godt sted at få hjælp til alverdens problemer, ganske vidst som andre siger findes der mange idioter og lav mental alder, men der er nogle brugere derinde der trækker gennemsnittet meget op, og jeg kender dem også in real life nu efter af have mødt dem til HOL-fest.
Mvh Mads Filholm
Parthia Mazda Ghaziani found this review useful
Ikke nok med at de giver realistiske vurderinger og har en masse gode artikler, så er det også nemt at få solgt de ting man gerne vil, af hardware, men også mulighed for at gøre en god handel.
Top nice side.
På dette her forum kan man godt tillade sig at spørge om hjælp, selvom at der dog kan være de typisk negative personer, men det må man jo vænne sige til.
Jeg har prøvet at købe brugte ting af andre medlemmer og det forløb godt og gnidningsfrit.
Jeg vil påstå at dette forum er det bedste hardwareforum i Danmark.
Omar Elwali found this review useful
Forskelsbehandling af brugerne, fra admin's side af.
Alt i alt får folk mange dårlige råd fra fanboy's på sitet, mennesker som tror de har forstand på computere og visse brugere smider om sig med usande eller nedladende udtagelser uden risiko for indgriben fra admin's side - Eksempel: http://www.hardwareonline.dk/traad.aspx?fid=0&tid=573668
Alt i alt får folk mange dårlige råd fra fanboy's på sitet, mennesker som tror de har forstand på computere og visse brugere smider om sig med usande eller nedladende udtagelser uden risiko for indgriben fra admin's side.
Alle kan lære meget om hardware på forums, også professionelle - Men find et andet site og skrive på, hol.dk er et dårligt sted.
Nikolaj and Omar Elwali found this review useful
Jeg har været på hol en del år, inaktiv i mange år, er der egentlig mest for hyggens skyld, samt i ny og næ sælge lidt udstyr.
Dog synes jeg det kan være rart fra tid til anden hvor jeg kan sætte mig ned, og føle jeg hjælper andre og ikke selv bliver så meget klogere.
Forummet er udemærket for de almindelige spørgsmål, og et par mere dybdegående, vil du have længere teknisk forklaring må du dog søgen udenfor hvad der kan præsteres på dansk talende fora.
*Hol er ikke stedet hvor du ser en dybere diskussion om PCB layout, komponent valg, eller velbegrundet argumentation - det er et debat forum, hvor folk kan byde ind med meniinger ud fra hvad der vides.
At identificere de enkeltes tekniske niveau er dog ikke svært..
Nogle gange som alle andre steder tager man sig dog til hovedet og tænker "doh, hvorfor gider jeg overhovedet diskutere dette" når en fanatisk fanboy prædiker om det respektive stykke hardware som han måtte have (han, da det unægteligt er 99% hankønsvæsener), saglighed er en by i Rusland i disse debatter, og nogle skyr ingen skam for at argumentere for noget faktuelt forkert.
Nogle funktioner kunne man dog savne, samt fra tider til anden mere aktivitet blandt nyheds crewet, for når det kommer til sagen, er det ikke en review side, men kun nyheds side, samt forum - så er det ikke for meget at forlange at nyhederne kommer i godt flow.
Mads321 er dog ved at redde bod på dette i stor stil, desværre har den såkaldte "ck" crucial-kid valgt at gå noget nær forlænget-vinter-hi på denne bekostning.
Fik også en kort snak med diverse hol'ere (crew) i Tyskerlandet tidligere på året i anledning af CeBIT, var dog optaget af en snak med CoolIT bagmanden.
Er sikker på der er mange kønne billeder af mig fra den aften, så må hellere vare min mund ;-P
Det er bare et fantastisk site hvis man har brug for hjælp på IT området, eller så meget andet.
Nå men HOL er awesome.
Haters gonna hate. Og sådan vil det altid være. Det er internettet. Siden er åben for alle. Så må man jo tage det som det er.
Dem der siger "jamen der er for mange børn" eller "Det er useriøst og latterligt" er bare dumme at høre på. Ja der er sgu børn på internettet. I dag har alle en computer, eller en mobil der kan gå på HOL. Så er det jo ikke underligt der kommer mange unge mennesker ind imellem...
Men nogen af de såkaldte "børn" har faktisk nogen gange noget relevant at tilføje.
Så jer med jeres ubegrundede dårlige kritik... Shut the f*** up.
(læs: Jer med ubegrundet dårlig kritik. Ikke hvem som helst)
Jeg synes HOL er i orden. Jeg har været bruger på HOL i omkring 7 år. Og jeg er glad for at være der. Det siger jo lidt om at det er en god side. Jeg har fået hjælp, men også givet hjælp til rigtig mange. Og det er jo hele pointen.
At der så er plads til sjov og ballade på siden er jo bare et ekstra plus.
Besøger stort setsitet på dagligt basis, kan give folk ret i at der til tider kan være for mange "børn" men dette er internettet, og voksne og modne mennesker har (desværre) ikke monopol på at benytte det.
Derfor skal der være plads til alle, og det syntes jeg også at hol.dk formår.
Hvad der egentligt skulle forestille at være et hardware forum er i virkeligheden et forum for problem børn i alle aldre hvor de kan få afløb for deres frustrationer over deres dårlige liv i hverdagen.
Dette eksempel er blot ét ud af mange.
Læs selv kommentarene igennem i den ovenstående tråd, og vurder derefter om hvorvidt de børn/unge som der befinder sig på hardwareonline er helt normale.
Som det tydeligvis kan ses i indelægget i linket er det meget normalt for brugerne på hardwareonline at tilsvine hinanden på det groveste, hvilket jeg slet ikke vil kommentere yderligere.
Som regulær bruger af forummet, må jeg konstatere at den generelle seriøsitet af forummet ligger meget lav, sammenlignet med andre langt mere seriøse sites.
Jeg kan kun anbefale alle seriøse brugere af søge væk fra dette forum, og istedet brugere langt bedre og langt mere seriøse sites istedet.