[REPLY]
Har just købt hynder til vores terrasse møbler.
Og oplevede rigtig fin og hurtig service og levering af samme :-)
I starten af April købte jeg et cafebord med en energibesparende infrarød varmer som ben på cafebordet. Den virker helt suverænt, vi har prøvet at sidde kl.23 i minus 5 grader og nydt det uden at fryse ( det var godt nok vindstille, men alligevel). Havde aldrig troet det kunne lade sig gøre og oven i købet ser bordet flot ud og fylder ikke ret meget, så det passer helt perfekt til min lille altan, som i øvrigt ikke er overdækket.
Servicen var meget hjælpsom og venlig, de sørgede for at jeg fik mit bord inden 3 dage, da jeg havde fortalt at jeg skulle rejse. Jeg kan på det varmeste anbefale Havemekka.
Mvh. Merete
Jeg blev glædelig overrasket over, at jeg faktisk fik min bestilling inden for det lovede tidspunkt. Jeg havde ellers forsøgt gennem 1½ måned at få samme varer leveret i den fysiske butik - uden held. Efter et par besøg fik jeg et telefonnr så jeg ikke skulle gå forgæves, men da jeg ringede kunne jeg alligevel ikke få svar. Efter endnu et besøg lovede de mig at ringe mig op den efterfølgende dag - jeg venter stadig. Tilsidst bestilte jeg altså via havemekka.dk og fik min leverance. Dog var det en anden farve end på billedet, men det var acceptabelt for mig, men det havde været optimalt, hvis jeg var blevet kontakt om denne ændring inden leverancen.
3 stjerner er altså 1 for fysiske butik og 4 for web og en ½ opad i afrunding, da prisen var fornuftigt, hvilket selvfølgelig også var grunden til at webbutikken fik en chance.
Jeg har købt et sæt havemøbler i massiv teak med positionsstole og hynder.
Jeg sendte en mail, hvor jeg var i tvivl om at de mange hynder de lagerførte også passede til de stole jeg havde bestilt?
Svaret kom meget hurtigt, mindre end 8 timer efter min forespørgsel.
Leveringen kom inden for 2 dage efter betaling over nettet.
Kvaliteten var i top.
Mange tak for en god handel.
Finn O K Lassen
Købte en luksus hyndeboks i Teak. Jeg ringede for at tjekke lagersituationen inden jeg bestilte. Den var på lager, og kunne afsendes med det samme. Jeg bestilte lidt sent, men jeg modtog den efter 2-3 dage, som lovet på hjemmesiden.
Fornøjelsen var stor. Produktet lever op til beskrivelsen, og den var meget let at samle. Alle skruer var der, selvom de godt nok lå løst inde i kassen. Heldigt at de ikke var rystet ud.
Kan kun anbefale havemekka.dk
Mvh
Michael
Rigtig god service. Hurtig levering og rigtig hurtig levering af ny stol der var gået i stykker under fragt. Kub positivt herfra.
Jeg fik den information, jeg havde brug for, og varen kom som lovet.
Udførlig beskrivelse på hjemmesiden, hvor det blev oplyst, at der kunne gå indtil 8 dage, før vi modtog møblerne. Der gik kun ganske få dage, så det var en positiv oplevelse.
Vi søgte og bestilte altansejl hos havemekka, nem hjemmeside, nem bestilling, hurtig levering. Hvad skal jeg sige...helt i top. Varen svarede til forventningen, er sat op- nu mangler vi kun sommervejret :-)
Tina
Havemekka.dk er en overskuelig e-handelsside, og holdet bag håndterer professionelt og omhyggeligt dine bestillinger.
Jeg bestilte mine havemøbler mandag og modtog dem fredag. Flotte fine havemøbler og billig fragt!
Havemøblerne svarer til foto og beskrivelse. Meget flotte.
Leveringen skete indenfor det lovede tidsrum, flot emballeret og stillet i carporten, som vi havde ønsket.
Flot.
Hurtig levering, de rigtige ting og ikke ødelagte ved levering. En sjældenhed efterhånden.
Har haft en meget positiv oplevelse ved at handle med Havemekka. Meget hurtig levering og fin betjening ved henvendelse til forretning.
Vi har købt et sæt have møbler, fik forkert bord samt andre ligne stole hvor to af dem vippede ca 1,5 ca.
Vi ringede og fik straks ombytte bord og de to stole stole, leveringen var hurtig, god service
Jeg bestilte havemøbler og fik dem allerede dagen efter. Det var godt nok en positiv overraskelse. Havemøblerne jeg bestilte var 2. sortering, så tænkte at der nok var væsentlig flere ridser end skrevet. Også her blev jeg positiv overrasket.
Hurtig levering - leveret efter aftale uden man behøver at være hjemme - dejlig service ikke at skulle på posthuset . Varen i fin stand.
Vi er fuldt ud tilfredse :)
Rigtig hjælpsom og venlig hjælp. Jeg havde begået en fejl ved bestillingen men I var hurtige og hjælpsomme til at rette det...takker
Jeg oplevede en yderst venlig og fyldestgørende forklaring på mine spørgsmål over telefonen. Udbringning af varerne var hurtig (og gratis da jeg over nettet bestilte varerne inden den 15. ds) Jeg glæder mig nu til at tage "sættet" i brug.
Fik mine varer dagen efter. Der manglede desværre nogle skruer i en den ene pakke, men efter at jeg skrev til deres kundeservice, blev der fulgt op på det og de har lovet at eftersende dem til mig i dag.
Det er et godt sted at handle og venlig tilbagemelding om at nu er varen pakket og dagen efter er den fremme.
fin service hurtig levering
god personlig salgs oplevelse
Vi besøgte Havemekka, fik rigtig fin hjælp og information om produkter, stort udvalg, vi fandt det vi søgte, senere efter hjemkomst besøgte vi hjemmesiden og valgte mere, det kom som aftalt alt fungerer perfekt.
Fin service hurtig levering møbler i god kvalitet. Vil helt sikkert handle der igen.
Vi var meget tilfredse med handlen! Hurtig svar på vores bestilling og efterfølgende hurtig levering, selv om vi bor i Nordjylland. Pæne møbler til prisen. Eneste, der trækker lidt ned, er armlænenes placering, der sidder lidt for lavt til at have optimal funktion!
It-delen var helt perfekt. Tilbagemeldingssystem hurtigt og meget imødekommende.
Den bestilte vare kom hurtigt og i tilfredsstillende tilstand.
Mv. Hans-Jørgen Tarup
Ringede for at få info omkring altan sejl. God og ærlig betjening. Rigtig god pris på produktet, Og super hurtig levering. Jeg er i hvert fald tilfreds :)
jeg var væk til et møde, og da de fandt ud af det satte de møbelpakkerne, ind i opgangen ved min dør! dvs. bag låste døre!
Eneste negative var at bekræftigelsen angav forkert farve produkt. Ellers perfekt!
Vi bestilte to hynder til vore dækstole, og vi modtog dem i løbet af nogle få dage. De var nedsat og vi fik dem leveret fragtfrit. De lever helt op til forventningerne efter de viste billeder og beskrivelse. Nu venter vi bare på at det bliver sommer, så vi kan tage dem i brug.
Vi har købt en lille fin hvidmalet 2-personers havebænk der hedder 6-Kronborg, pæn bænk til fornuftig pris.
Ikke sidste gang jeg handler i Havemekka
Begge udviste og informerede fint fra først til sidst.
Flot og korrekt levering, samt lige det HVIDE CAFE SÆT VI SØGTE.
Godt sommersalg.
mvh Torben