[REPLY]
I flere uger har jeg på vegne af mit arbejde forsøgt at få Hegnsbutikken ud for at lave en låge. Lågen lukkede tidligere ikke rigtigt, men det fik Hegnsbutikken rettet med nogle tværstivere. Dette holdt dog ikke i længden og det er endnu ikke lykkedes at få Hegnsbutikken ud at se på omtalte låge igen.
Nu opgiver jeg og fraråder enhver at benytte Hegnsbutikken.
Har haft fornøjelsen af at handle hos Hegnsbutikken.dk, selv om jeg havde læst forkert og ud fra dette ikke fik det jeg troede jeg havde bestilt. Fik jeg alligevel en super service, langt over det man ellers kan forvente.
Så selvfølgelig, er det selvfølgelig hos Hegnsbutikken.dk jeg vil lægge pengene.
Dertil kommer rimelige priser og meget overskuelig hjemmeside.
Hegnsbutikken, sælger alt til hegn, og laver alt med hegn, her får du alt hvad du har brug for, både som gør det selv og betal for alt m/k.
De har et godt udvalg af alting, så du kan finde en løsning mens du venter. Vores store hegn var væltet i stormen, og vi kunne intet få i lokalområdet, alle skulle have alt hjem fra jylland...
Jeg ringede lørdag kl. 12.30, altså efter lukketid, og vi kunne bare komme forbi, de fandt det vi skulle bruge... og en time senere var vi i gang, og nu kl. 16.45 er vi færdige hegnet står som det skal.
Desuden er det ikke Københavnerpriser!