[REPLY]
Helsebixen.dk har efter min mening ingen områder at forbedre sig på mht. kundeservice. Fuld gennemsigtighed i forhold til bestilling, bekræftelse, pakning og levering. Bestilte søndag aften og levering af varer sket tirsdag morgen. Må være min foretrukne shop på nettet ;-)
Jeg har fået en rigtig god service! De svarede på min mail med det samme da jeg havde et spørgsmål hvilket var rigtig dejligt, denne hjemmeside kan klart anbefales til venner og familie!
Hurtig levering, fin hjemmeside - Og lækre produkter. Fin kommunikation fra kundeservice med ordrebekræftelse, og mail når varen afsendes.
Gratis fragt hvis du køber over 100 kr - Dette er årsagen til jeg valgte Helsebixen. Jeg vil hellere bruge mine penge på produkter end fragt. Så tak for det!
Er meget tilfreds med med produkter og en hurtig levering og at det sendes uden ekstra omkostninger, porto etc.
Positiv kundeservice.
Gode priser og gratis levering er et stort plus, når der skal handles helsekostprodukter af enhver art.
Hurtig og velemballeret leverance
Fin netbutik, godt udvalg med god information, hurtig levering.
Undersøgte prisen på mine varer hos andre, men Helsebixen
var alligevel billigst. Sparede endnu mere, da forsendelsen
var ganske gratis !!!
Alene af dên grund købte jeg lidt mere end planlagt :o)
Kæmpe udvalg! Og derfor tjekker jeg altid helsebixen før jeg tjekker andre helsebutikker:) Ok billigt. Jeg kunne dog godt ønske at man modtog en mail når ens varer blev afsendt :)
06.02.2013: kl 14.25
Jeg kan godt tilslutte mig at der mangler info fra dem.
har bestilt noget hos dem, som skulle afsendes mandag.
Idag onsdag, er der ikke noget nyt vedr. min ordre.
06.02.2013: kl 18.48
PS. De skriver så flot at der er en mail til mig, og den evt. ligger i spam filter.
Der har jeg naturligvis kigget, og der er ikke nogen mail.
Jeg håber der snart dukker noget op, også selv om de skriver det er i restordre. ØV.
06.02.2013: kl 23.21
De har svaret retur, at jeg har en status imorgen. Skønt 😃
Så jeg retter det optil 2 stjerner.
Glæder mig til at se hvad resultatet bliver. Og om der falder flere stjerner af 😳.
08.02.2313: kl 10.11
De lovede en mail retur den 7. vedr. status på min ordre.
Der kom ingen mail, og der er hellere ikke nogen i mit spam filter.
Tror efterhånden det er et fup firma.
09.02.13: kl. 10.50
Så lykkes det endelig af få pakken. Den dukkede op fredag eftermiddag. Så smilet kom tilbage. Det har dog været frustrerende ikke at få nogen for info.
De har dog idag fået mere styr på deres mail, for jeg har modtaget en undskyldning for sagens behandling.
Så derfor giver jeg 3 stjerner.
Jeg vil prøve at bruge dem igen, og håber de har forbedret det hele :-)
13.02.13: kl. 11.45
Posten kom med en lille fin pakke fra Helsebixen, som et plaster på såret.
Det viser jo at selv om der fejles, kan servicen godt overstige det jeg havde forventet.
Helt klart, vil jeg bruge Helsenbixen igen.
Super flot behandling fra Helsebixen, og dejlig afslutning 😃👍
Er komplet uforstående over alle de positive omtaler, Helsebixen har fået herinde! Jeg handler virkelig meget helsekost på nettet, 2-3 ordrer om måneden fra forskellige firmaer (primært Helsebixen, Helsemin, Helsebasen og Jalla Helsekost), og Helsebixen har den suverænt ringeste service. Har handlet hos firmaet i små tre år, fordi priserne er meget konkurrencedygtige. Førhen har jeg accepteret den ofte flere ugers lange ventetid, manglende information om forsinkelser samt tilsendelse af utallige forkerte produkter og manglende svar på henvendelser, fordi Helsebixen i sidste ende altid har rettet op på fejlen og tilsendt de rigtige varer uden beregning.
Men nu går den ikke længere. Helsebixen har muligvis skiftet ejer, da hjemmesiden er ny, netbanksteksten er ny og kundeservice har svaret mig utroligt hurtigt. Men kunderservicen hedder ikke Helsebixen længere, de hedder Firtal Brands A/S. Hmm. Under alle omstændigheder er skiftet ikke blevet til det bedre.
Havde bestilt økologiske chiafrø og sort peber. Først 12 dage efter bestillingen er afgivet, bliver den afsendt. I mellemtiden har jeg intet hørt om denne forsinkelse. Da jeg åbner pakken, ser jeg, at ingen af varerne er dem, jeg har bestilt. Jeg har fået konventionelle chiafrø, og dåserne med peber indeholder betydeligt færre gram end dem, jeg har bestilt. Håndskrevet på ordresedlen står der, at jeg har fået de konventionelle chiafrø, som er dyrere, men der er også flere gram i (de nævnet ikke noget om, at de har snydt mig med færre gram peber). Hvis ikke dette er i orden, vil kundeservice gerne høre fra mig.
Og nej, jeg synes ikke, det er i orden, at man sender et andet produkt, end det, der er bestilt, uden at forhøre sig hos kunden. Hos andre webshops er man ikke bange for at kontakte kunden og spørge, om de vil have et andet produkt, hvis det bestilte er i restordre.
Jeg henvendte mig derfor til kundeservice og påtalte de forkerte produkter, den manglende information og den lange forsendelsestid. Og først nu går det helt galt: Jeg får ikke noget svar på mine påtalelser af den manglende information og kontakt eller forsendelsestid. I stedet vil kunde"service" gerne bede mig om at sende chiafrøene tilbage til dem, så vil de refundere beløbet! Jamen jeg er målløs. Jeg har jo heller ikke andet at lave en at rende på posthuset, fordi Helsebixen bevidst sender mig forkerte varer. Tilsyneladende skal jeg endvidere selv betale porto for at sende pakken, der er i hvert fald ikke tale om refusion af fragt.
Den "gamle" Helsebixen ville ikke bevidst have sendt forkerte varer. Hvis det var sket ved en fejl, havde de undskyldt og sendt de rigtige uden ekstra beregning og uden krav om at sende de forkerte varer retur.
Helsebixen, det har været et altid spændende forløb, men jeg tror sgu, vi er ved vejs ende.
Kæmpe udvalg af lækre og spændende varer.
Jeg har aldrig haft problemer med leveringstid, manglende information i tilfælde af udsolgte varer o.lign. Og det sætter jeg rigtig stor pris på :-)
En dejlig forretning. Super meget at vælge imellem. Hurtig levering, og det at det er gratis, gør det jo ikke dårligere. Vil helt sikkert handle i helsebixen igen.
Der går altid super stærkt - de har gode priser og så fri levering. Plus plus plus herfra,
Hanne Friis Jørgensen found this review useful
Har handlet der flere gange,Altid hurtige levering ja der kan man roligt handle fin fin service..Handler igen og igen.
Jeg havde bestilt noget hårfarve,men da det efter lidt over en uge stadig ikke var dukket op, skrev jeg til Helsebixen og spurgte om min bestilling var blevet afsendt. Det kunne jo være det var i restordre, men de svarede mig, at det var afsendt forlængst. Altså var det gået tabt i posten. Selvom jeg egentlig selv skulle have betalt for en ny hårfarve, var de så søde at sende mig en ny UDEN beregning. Det kalder jeg service.
Meget stort udvalg og kvalitets produkter sammen med meget hurtig levering gør Helsebixen til et seriøs og proffessionel webshop.
Da jeg ledte efter nogle bestemte kosttilskud søgte jeg på det og fandt at Helsebixen havde det til en pris jeg ville betale. Da det ovenikøbet viste sig at portoen var inkl., var det faktisk det billigste sted at købe det. Modtog mine varer i dag og er fuldt tilfreds. Også med ordrebekræftelsen der er meget grundig hvis der er noget man er i tvivl om, så jeg handler meget gerne der igen.
Rigtig nemt at bestille - og dejligt med portofrit
Fik min rabat ved køb over et vist beløb automatisk.
Intet at klage over
Handler der gerne igen
Jeg bestilte,varer fra helsebixen en aften. 2 dage senere, havde jeg en pakke, der manglede en, af varerne, som de ikke, havde hjemme. Jeg ringede så derned, fordi jeg havde skiftet mening med hensyn til denne vare og bestilte en anden billigere vare i stedet, den havde jeg dagen efter og differencen blev hurtigt, tilbageført til min konto. Så fik jeg en uges tid senere den først bestilte vare med posten og jeg besluttede mig for, at jeg ville have den alligevel og skrev til dem om, at jeg havde modtaget varen og de skulle kontakte mig for betaling. Jeg fik en sød mail tilbage, hvor de takkede mig for ærlighed og forærede mig varen. Det fortjener en god anmeldelse. Den varmeste anbefaling af fimaet herfra.
kanon man kan købe gode produkter, også helt uden porto, og varene er hurtigt fremme, og man kan få alt man lige står og mangler indenfor helsekost osv.. længe leve HELSEBIXEN :o)
Dejligt nemt at bestille og rart, at der ikke tillægges fragt og andre fordyrende omkostninger.
Det er en fornøjelse at handle på helsebixen.dk. De har alt til den sundheds- og skønhedsinteresserede forbruger og så er der ingen fragtomkostninger! Nem, overskuelig hjemmeside og nemt at bestille varer. Jeg vender helt sikkert tilbage til helsebixen.dk og anbefaler andre at bruge siden også.
Jeg har brugt Helsebixen flere gange, og det er altid gået som smurt med at bestille varer og få leveret. Jeg vil til hver en tid anbefale travle forældre at bestille deres børns vitamin piller her, eller noget af alt det andet gode man finder på Helsebixen.
Du kan købe alt ligefra te, kosttilskud til personlig pleje. Man betaler ikke for fragt og man får sine varer leveret hurtigt. Jeg kan varmt anbefale at tage et kig forbi helsebixen.dk
Jeg har før handlet her jeg syntes at det er perfekt at man ikke skal lægge porto oveni ens pris. Det skal man mange andre steder og så bliver det lige pludslig dyrer at handle andre steder.
Ingen fragt, og der findes bare ALT...! Nu skulle jeg bare lige lynhurtigt bestille noget Pukka te, men ingen tvivl om at jeg senere skal ind og tjekke alle de spændende ting man kan få på Helsebixen...:-)
Dejligt at kunne sidde hjemme og søge rundt blandt et utal af lækre ting. God service.
Super webshop med stort udvalg og gratis fragt!!
I første omgang fik jeg tilsendt et forkert produkt, men fik uden beregning blot sendt det korrekte produkt og kunne beholde det forkert oven i hatten - det kalder jeg super service :o)
Fedt fedt har fundet jer. Ingen fragt og produkter til samme priser eller billiger. takker.
Helsebixen er god, billig og effektiv. De giver rabat og en god handel uden fragt! Jeg er især glad fordi jeg altid finder LAVERA produkter på deres lager.
Kan varm og <3-lig anbefale Helsebixen.
Mange gode hilsener
Sandra V. Tolic
I udkantsdanmark kan det være svært at få specialvarer. Med helsebixen.dk tager det kun 5 min ved skrivebordet, så har jeg de varer, jeg ellers har ledt efter i regionens detailbutikker - og til en god pris.
Jeg har valgt at handle på Helsebixen.dk fordi det var her jeg fandt den billigste pris på det jeg manglede. Ikke nok med, at jeg kom til at spare penge på produktet ift. de andre butikker, så skulle jeg heller ikke betale for fragt/levering. Det var næsten for godt til at være sandt. Jeg modtog en venlig mail efter at ordren var modtaget og venter nu spændt på at se hvor hurtigt de er til at få sendt varerne til mig!
Det er bestemt ikke sidste gang jeg handler på Helsebixen.dk.
Jeg faldt over siden ved et tilfælde da jeg søgte efter et specielt produkt på nettet. Prisen var den billigste jeg kunne finde og så var der oven i købet gratis levering. Ordrebekræftigelse kom med det samme og varen allerede dagen efter. Super side som kun kan anbefales. Jeg handler der i hvert fald igen :)
efter min mening er Helsebixen den bedste online helsebutik på nettet, varene kommer hurtigt, man får hvad man bestiller og alt er iorden.
Tak for endnu engang Helsebixen
Jeg bestilte varer fra Helsebixen og modtog dem efter et par dage.
Eneste minus er - at posen med perlebyg har en meget kort holdbarhed i forhold til mængden af indholdet.
Handler dog gerne hos jer igen.
Gode priser, hurtig ekspedition, samt gratis levering.
Helt klart et sted jeg vil handle igen.