[REPLY]
Jeg vil til enhver tid anbefale hjemmesiden. Fin levering. Gode varer. Billige priser.
De har et stort udvalg af essenser/aromaer, så skal du bage, lave konfekt, sæbe eller andet kreativt, er det her bestemt en side der er et besøg værd.
Jeg købte nogle produkter fra bl.a. Aurion på siden. Kunne med det samme se leveringstid og blev opdateret med et link til track and trace af min pakke.
Ringede også til kundeservice for at få vejledning og snakkede med en meget motiveret mand der var godt inde i produkterne.
Jeg bestilte et kilo Sri Lanka (Ceylon) kanel og modtog hurtigt min bestilling. Desværre viste det sig at være et blandingsprodukt af Cassia og Sri Lanka kanel. Da jeg ringede til virksomheden for at klage, ringede de straks til distributøren og vi var 3 i konference. Jeg forklarede sagen og distributøren undersøgte en pose og sammenlignede med deres produktbeskrivelse. Fejlen viste sig at være fra distributørens side og ikke helsekost.dk
Jeg fik mine penge tilbage, beskrivelsen blev rettet, og jeg fik lov at beholde det forkerte produkt uden omkostninger.
Servicen var i absolut top og jeg blev informeret om hele forløbet via en masse emails.
Vil gerne handle her i fremtiden og kan bestemt anbefale det til andre.
Firmaet er serviceminded og hurtig. Der hersker en god forretningsånd og en imødekommenhed som desværre er ved at uddø i disse år.
Tak for en positiv oplevelse og alt godt i fremtiden.
Jeg har netop bestilt varer 4. januar, og 5. januar havde jeg varerne. Forinden havde jeg lynhurtigt fået svar på nogle spørgsmål. Og prisen ligger under det, jeg plejer at betale. Forsendelse koster ikke noget, hvis man bare handler lidt. Det er et firma helt i top.
Jeg har købt diverse natur produkter og sparede mindst 20% i forhold til vejledende udsalgspris. Bestilte fredag aften, levering var angivet 3-5 arbejdsdage og fik pakken onsdag.
jeg bestilte over nettet og de pakkede og sendte varerne samme dag
jeg købte eye Q tabeletter og har ikke fundet dem billiger andre steder. grøn te komplex har jeg dog fundet billigere .....
De bedste priser og den bedste service - selvom der var et par dages ekstra leveringstid, blev der straks oplyst om dette og yderligere underetninger blev sendt straks de havde dem. super.
This is the second time I have ordered vitamins and skin-care products at Jala-Helsekost and I am absolutely satisfied. The delivery is fast (2-3 days), the prices are very good and the payment was super easy.
Thank you and keep on doing what you are doing!
Ren nethandel, alt som lovet.
God side virker fint.
Fik et gran ekstra salt med som var glimrende, - syntetiske vingummibamser er ikke lige mig :-)
enkelte varer mangler beskrivelse, men 4 er for lidt så 5 for nu.
Ingen problemer overhovedet!
God og hurtig service. pakken indeholdt desuden en vareprøve samt en lille slikpose:-), hvilket var med til at øge den gode handelsoplevelse.
Priserne må være nogle af de laveste på markedet - super!
Rigtig god service samt kort leveringstid. Godt udvalg af produkter. De reflekterede på en ordre om søndagen. Det kan andre netshops vist lære noget af!
Billig/hurtig, tryg og præcis handel. Hver gang er der en lille pose slik med uden beregning. Til jul var der en lille hilsen med. (det varmer) Kan kun varmt anbefales.
Stort udvalg, super billige varer og kanon hurtig forsendelse. Kan bestemt kun anbefales:
Det er super nemt at bestille, mail om hvor langt ordren er, og jeg fik det dagen efter bestilling.
Klart et af de billigste steder at handle kosttilskud og naturmedicin. Havde siden været lidt bedre bygget op med menuerne og søgefunktionen så det fungerede optimalt ville den sidste stjerne være i hus.
Man får hurtigt svar på, om varen er hjemme og er den det, sendes den omgående. Gode konkurrencedygtige priser
Det er hurtigt, billigt og altid i orden. Ingen dikkedarer - det du bestiller - får du - hurtigt.
Co9
Havde fortrudt et køb. Sendte varen retur. Beløbet blev straks tilbageført min konto. Inden da en meget venlig og behagelig kontakt via e-mail.
Super hurtig levering - ingen ekstragebyrer i form af ekspedition og porto - og alligevel ligger priserne under sammenlignet med lignende der sælger helsekost på nettet.
Bestilte mandag...........fik det tirsdag. Det kan ikke være bedre. Til ligemed billig og gratis fragt.......... Godt nytår
Lynhurtig respons på bestillingen pr. e-mail fra virksomheden. Varen kom dagen efter jeg bestilte. Varen var omhyggeligt emballeret. Priserne er særdeles billige. Portofri levering i DK og ingen skjulte gebyrer.
Lyn hurtige, bestilte torsdag og havde varene dagen efter super dejligt og hurtigt :o)
Super Service og hurtig levering samt billigere en andre.
Også en del billigere end butikker - og så er alt fragtfrit leveret.
Kort sagt helt i top.