We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (146)

Fantastisk webshop

Skøn webshop med god service og gode varer. Der kan ikke gå længe inden jeg handler her igen.

Fantastisk kunde service

Fantastisk service og hurtig levering. Super sted at handle med lækkert vareudvalg.

Upåklagelig service!

Jeg modtig min ordre til tiden og der var tilmed en håndskreven hilsen + et par sukkerting :-) Meget fint.

Review by confirmed purchaser

Lækre varer og god service

Super lækre varer, hvor især mandelsmøren er den bedste, som jeg har smagt.. God service og hurtig levering

Review by confirmed purchaser

Helsemarie.dk - fin service og hurtig levering

Helsemarie leverede produkterne hurtigt (efter 2 dage), og der var fin service og personlige mails flere gange i det korte forløb.
Jeg handler her gerne igen.

Review by confirmed purchaser

Havde mulighed for at hente ordren kort tid efter bestilling.

Havde mulighed for at hente ordren kort tid efter bestilling.

Review by confirmed purchaser

Flot og super lækker hjemmeside!

Kan kun klart anbefale denne webshop - super lækre produkter og kundeservicen er i top!

Super oplevelse

Rigtig hurtig levering. Vil ikke tøve med at handle der igen

Review by confirmed purchaser

Rigtig fin service og hurtig levering

Jeg søgte varer på nettet og en af adresserne var helsemarie.

Det var en overskuelig hjemmeside og bestilling fungerede uden problemer.

Jeg kan nemt anbefale andre at handle med helsemarie.

Review by confirmed purchaser

Hurtig levering, skønne produkter og hyggelig lille overraskelse :-)

Godt tilfreds og vil helt sikkert vende tilbage. Ville være endnu bedre med fri fragt som andre nogenlunde tilsvarende netbutikker har.

Sådan skal kunder behandles

Min vare havde desværre taget skade under leveringen, men min henvendelse blev straks besvaret, og jeg fik en super service. Vil ikke tøve med at handle her igen

Review by confirmed purchaser

Super sunde produkter til gode priser og en prima service.

Det er en rigtig god hjemmeside, let at finde rundt på, god beskrivelse af produkter.
Ærgerligt, at de ikke lige havde alle de produkter jeg efterspurgte, men super at kunne lave en aftale med dem om, at de kontakter mig, når de får dem igen.
Bestilling den ene dag- og levering ved døren den næste- det er fantastisk let.
Det er dejligt, at have fundet produkter til fødevareopbevaring- som ikke afgiver giftstoffer-især når det også er til ens børnebørn; der er intet jo for godt! Så er det jo et ekstra plus, at der lige er lagt lidt guf i pakken.
venligst Dorte

Review by confirmed purchaser

Leverer mere end forventet - og lynhurtigt :)

Dejligt at blive positivt overrasket over både at modtage ens pakke allerede dagen efter ordreafgivelse .. og så ikke mindst med et par små lækre mariehøne-chokolader i som en ekstra god service-oplevelse.
Super produkter - og betaling kører også som det skal :)

Den bedste net-handel oplevelse jeg har haft til dato :)

Review by confirmed purchaser

Personlig service og rask leveranser

Kan varmt anbefale Helsemarie.dk. De har svart på alle mine mail raskt og virkelig forsøkt å hjelpe. Leveransen var også rask og på toppen av pakken lå til og med en liten overraskelse!!

super

hurtig og god service, hyggeligt med håndskreven besked :-)

Lynhurtig levering !!

Skønne varer, god hjemmeside, nem bestilling og lynhurtig levering!! Meget tilfreds med indhold og service!!!!

Review by confirmed purchaser

Lækkert produkt leveret til tiden

Jeg bestilte et lækkert babyhåndklæde og var meget tilfreds med produktet og leveringen. :)

Review by confirmed purchaser

Seriøs webshop med hurtig og venlig behandling!

Jeg har handlet hos Helsemarie et par gange, og begge gange oplevet en super effektiv og venlig behandling. Check it out!!!!!

Simpelthen bare fantastisk!!!!

Helsemarie.dk er den bedste online butik jeg nogensinde har handlet hos med øko-varer til primært kvinder og små børn.
Og så har de en utrolig prof. kundeservice!!!
Jeg handler der igen, det er HELT sikkert!!!

Meget anbefalsesværdig!

Lækre varer og hurtig levering - super!

Review by confirmed purchaser

Den bedste service og hurtig til at sende.

Overskriften siger vidst det hele :)

Alt til ug.

nem hjemmeside, hurtig respons og gode varer

Fornem behandling

Jeg kan varmt anbefale Helsemarie. Havde fået bestilt to varer i forskellige farver. Skyndte mig at maile tilbage til dem, og ved leveringen var min fejl rettet, og min datter fik nu madkasse og drikkedunk i fantastisk kvalitet og ens farver.

Review by confirmed purchaser

Hurtig respons på spørgsmål til ordre

God service og hurtig respons tid samt vare, der ikke var til at finde andetsteds.

Super god ebutik

Jeg har handlet et par gange hos Helsemarie og har hver gang været super godt tilfreds. Det er nemt at bestille på hjemmesidens store lækre udvalg
Kundeservice fungerer upåklageligt. Varerne kommer sikkert, hurtigt og godt frem. Kan kun sige.: prøv det

Fin og hurtig betjening

Hurtigt og nemt!

Efter bogen

Hurtig levering, forventet kvalitet af varen og fair priser

Review by confirmed purchaser

Nemt, rart og endda hyggeligt!

Jeg shoppede rundt på hjemmesiden, og fandt hvad jeg ville have. Alt var med en god produktinfo og nemt at gå til. Jeg købte og betalte og modtog hurtigt. Det gik lige som det skulle. Og så fik jeg endda en sød lille besked og en slikkepind med i pakken ;)
Det er nemt, rart og endda hyggeligt at handle på siden.

Review by confirmed purchaser

Helsemarie leverer gode produkter hurtigt - vi anbefaler firmaet

super service

Bestilte varer om søndagen og fik dem om tirsdagen :o) så dejligt

Review by confirmed purchaser

Lækre produkter, hurtig billig levering, kanon service

Handler jævnligt hos Helsemarie er vild med deres kvalitets produkter og altid gode service. Kan anbefale dem til alle.

Review by confirmed purchaser

Hurtig levering og fine varer i miljøvenlig emballage.

Her er en hjemmeside, der har tænkt tingene igennem helt ned til emballagen. Flere af dem tak.

Review by confirmed purchaser

En fornøjelse at handle med jer!

En virkelig god betjening og meget lækre varer.
Min nye favoritbutik...

Fantastisk shop

Pakken kom hurtigt, lækre produkter og en fin håndskrevet hilsen..: )

Fremtagende

Hurtig levering, den ene vare var defekt og fik uden brok sendt en ny med det samme. God service

Review by confirmed purchaser

Hurtig levering og fantastisk kundeservice

Rigtig fin service

Det er første gang jeg har handler der og det er bestemt ikke sidste gang. Rigtig fin service og hurtig levering :-)

Dejligste hjemmeside jeg kender

En superdejlig hjemmeside, med en masse ting jeg har lyst til - udsædvanligt for mig der ikke er særlig materialistisk! Jeg synes priserne er meget fair og jeg har altid fået mine købe lynhurtigt.

service fremfor alt

Jeg sidder et sted i Frankrig og er lige blevet bedstemor, jeg vil gerne sende en original gave til den lille ny. Hos Helsemarie finder jeg en bidering, PVC fri, lige det jeg kunne tænke mig. MEN jeg kan ikke taste Frankrig ind i rullegardinet. Jeg sender en mail til firmaet en fredag aften, næste morgen ser jeg at det nødvendige er gjort, jeg kan bestille min vare. Jeg modtager en ordre bekræftelse og senere endnu en, for at fortælle,at min vare er blevet pakket og sendt. Min søn i DK modtager varen to dage senere. Fin,fin service.

Review by confirmed purchaser

Service ud over al forventning

Jeg bor på den anden side af jorden og giver derfor ofte gavekort til min familie og venner til jul/fødselsdag. Jeg ville prøve Helsemarie da min svigerinde er gravid. Jeg havde nogle spørgsmål til, hvordan det fungerede inden jeg gik igang og sendte en email. Sjældent har jeg fået så god og personlig service. Jeg fik svar med det sammen, alt blev forklaret og der var ikke det, der ikke kunne lade sig gøre. Gavekortet blev bestilt uden problemer. Det blev leveret med det samme og min svigerinde har været meget begejstret over udvalget.
Det bliver ikke sidste gang jeg bruger Helsemarie!