We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (11)

Fup og svindel......

Har købt en digital fotoramme, som gik i stykker kort tid efter. Har det sidste stykke tid forsøgt at få den ombyttet eller mine penge retur. Trods adskillige henvendelse og deres ord på at pengene var påvej har jeg fortsat inden penge fået.

Sagen er nu overgået til Forbrugerstyrelse. Kan du anbefale folk, som har lign. oplevelser at bruge de 5-10 min. det tager at klage til Forbrugerrådet. Det er den eneste måde vi kan komme fup-firmaer som dette til livs.

God Pris + god service.

Har lavet 3 bestillinger der endtil vidre, og har fået varene ca. 4 dage efter bestilling, alt er forløbet uden problemer.

Faktura kommer dog lidt sent (ca. først efter 30 dage, og så er det svært at overholde sin 8-dages kredit aftale, men har ikke oplevet nogen rykkere for manglende betaling endnu, så det er til at leve med.)

En god rabat hjemmeside.

Leveringstiden på hjemmesiden er 2-5 dage. Jeg fik den på fjerde dag, torsdag kl. 12:31:53 præcist.
Jeg købte en epilator derinde som normalt ville koste 800 kr i forretningerne, men på hjemmesiden sparede 39,44 % med fragt, hvis det kun var for varen ville jeg havde sparet 56 %. ( I hvert fald 50%!)
I alt kostede det mig 493 kr, epilatoren kostede 375 kr og fragten var så 118 kr.
Ulempen: Det er lidt underligt at de ikke sender en ordrebekræftelse afsted, men så længe man får pakken, gør det ikke så meget, men alligevel kunne det være dejligt hvis man kunne tracke sin vare ned på internettet.

Plat og svindel

Købte en gps tracker den 25-06 08 og sendte den tilbage som aftalt på grund af at den var defekt .Har stadig intet nyt hørt fra indehaver som flere gange har lovet at følge op på sagen da jeg har ringet til ham da der aldrig bliver svaret tilbage på mail så idag den 22-01-09 har jeg stadig ikke min gps tracker eller hørt noget fra dem så køb aldrig noget fra den butik .

HH Netshop

Svarer ikke på emails, ingen ordrebekræftelse, ingen T&T nr. på varen.

Bestilte nogle varer hos HH-netshop en fredag. Der stod at jeg ville få emailet en ordre bekræftelse snarest og at vareren vil ankomme inden for 1-3dage.
Om mandagen ser jeg at de har trukket pengene fra mit dankort.
Onsdag skriver jeg til dem, for at høre om jeg kan nogle informationer omkring min varer overhovedet er afsendt, siden de har trukket pengene.
Fredag ankommer varen til min adresse.
Ordrerbekræftelsen er stadig ikke kommet frem, og jeg fik aldrig svar på min email.

Skuffende mangel på kommunikation mellem HH-Netshop.dk og kunden.
Varen ankom 2 dage senere end det oplyste - uden track&trace nummer er det rent held at der er nogen på adressen, da udbringningen sker.

Levering

Her bestilt en wii, og pengene blev trukket allerede dagen efter. 5 dage efter har jeg endnu ikke modtaget varen som lovet

Frank found this review useful

HH Netshop

Lang leveringstid og ingen faktura :-(

Bestilte en vare med status "på lager" på hjemmesiden. Derfor forventede jeg levering hurtigt, de fleste hjemmesider leverer dagen efter. Men nej, det viste sig at varen var på lager i Frankrig, og leveringstiden var derfor 5 dage. Så kunne man jo lige så godt have bestilt hos Pixmania.

Informationen var utroligt ringe hele vejen igennem forløbet. Havde kontakt med shoppen flere gange, og fik hver gang af vide at nu var varen på vej - men kunne ikke få et t&t nummer.

Da varen så kom, manglede der en faktura/garantibevis. Har skrevet til dem flere gange, men har ikke fået noget svar (til trods for at de ifgl. hjemmesiden tømmer mailboksen dagligt).

Der handler jeg IKKE igen.

Frank found this review useful

Efter 2 måneder er mine vare endnu ikke modtaget

Den 4 Juli bestilte jeg varer hos HH Netshop - og modtog kort efter en ordrebekræftelse på, at jeg ville modtage mine varer efter 3-5 arbejdsdage.

Den 6 august har jeg stadig intet hørt eller modtaget - og skriver derfor en venlig mail - som HH Netshop vælger at ignorere...

Den 14 august har jeg stadig intet hørt eller modtaget. Jeg skriver igen - i en lidt mere bestemt tone - til HH Netshop og refererer til tidligere fremsendte mail samt ordrebekræftelsen på mine varer - HH Netshop vælger igen at ignorere min henvendelse...

Den 20 august vælger jeg at ringe til HH Netshop, idet jeg måske har mailet til en forkert adresse. Jeg får fat i indehaveren og spørger om de mon har tjekket deres mails (på hjemmesiden fremgår det at mails tjekkes dagligt). Han bekræfter meget undskyldende at de er læst - og forsikrer mig at mine varer er lige på trapperne - de skulle lige hjem på lager. Så skulle de være i vinkel tænkte jeg... Men ak... NEJ

Den 3 september har jeg STADIG intet modtaget - og mine mails er fortsat ubesvarede...
Mon jeg nogensinde modtager noget? Jeg tvivler...

HH Netshop

Holder ikke hvad de lover.

De har alt stående som lagervare det passer bare ikke. De lovede mig så at de ville sende mig min ordre ugen efter, men den kom ikke, først efter jeg havde ringet og skrevet til dem fik jeg at vide at der var 2-3 ugers leveringstid. Annullerede ordren da jeg var lidt sur over at de ikke i det mindste kunne give besked om at de havde problemer med at skaffe varen.

HH Netshop

pæn og nem side og finde rundt på, god og flink behandling af kunder.

Is HH Netshop your company?