[REPLY]
vi hade en fantastisk uge i et af H H´s i Spanien, vi hade ikke noget at klage over
Ved godt at der ikke er ret mange der er gode til at gå ind og andmelde et godt ophold.
Men det har i fortjent. Tusind tak for et super ophold. Lækker pool på næsten 31 grader og dejligt lunt at komme til huset.
Endnu engang tusind tak. Der var slet ikke nogle problemer med rengøring hverken før eller efter. Vil varmt anbefale jer til andre.
Meget skuffende oplevelse, da vi blev trukket ekstra penge for slutrengøring. Vi havde brugt hele formiddagen på rengøring og føler os narret af firmaet. Huset var egenlig ok, og vi bar over med at der hang spindelvæv hist og pist da vi kom. Men huset VAR fuldstændig rengjort da vi forlod det. En medarbejder fra HH udlejning ville så tage ned og kigge på huset 3 uger efter vi forlod, men kom aldrig derned. Undrede mig nu også om hvordan hun skulle vurdere vores rengøring flere uger efter vi var taget afsted. Der skal normalt MEGET til at gøre mig gal, og ofte vil jeg hellere bare glemme det og komme videre, men når jeg bliver taget ved næsen og intet kan gøre, så bliver jeg gal! Og så kan jeg heldigvis gøre lidt; nemlig advare andre om HH Udlejnings metoder
Vi har været på weekendophold i en af HH udlejnings liebhavehuse ... huset har sikkert en gang været rigtig flot, men nu minder det mest af alt om en nedslidt spejderhytte. Huset var bare slidt og trist at se på ... mange steder var man påbegyndt noget halvhjertet renovering, men intet var gjort færdigt, så det lignede bare noget misligeholdt, slidt noget. Rengøring er da også en by i Rusland, til trods for at man bliver faktureret 1.500,- for dette. Vi havde kontakt med HH flere gange under vores 3 dages ophold, men vi blev blot informeret om at vi kunne sende en klage pr. email. Det gjorde vi så, og vi fik da også 20% af huset lejepris refunderet. Det var vi bare slet ikke tilfredse med, da der var alt for mange ting galt med huset.
- døde insekter i pool, som var indendørs
- beskidt tøj fra tidligere lejere i skabet
- edderkopper i skabene sammen med en masse støv og spindelvæv
- overfyldte askebægere ved både hoveddør og terassedør
- håndtag på vippen i haven var i stykker, men det opdager man først, når man er ved at ryge af, netop fordi håndtaget sidder løst
Desværre har vi netop fundet ud af, at vi ikke kan gå videre til ankeklagenævnet med vores sag, da HH ikke er medlem af Feriehusudlejernes Brancheforening, så eneste mulighed er et civilt søgemål. Det er HH nok klar over at mange ikke gider bøvler med, så derfor efterkommer de ikke kundens klage på behørig vis.
Vi kan derfor kun sige som mange af jer andre - PAS PÅ og lej andetsteds ... for liebhavehus var det i hvert fald ikke vi endte i - til trods for at det var det vi betalte for.
Overskriften siger det hele. Det kan bestemt ikke anbefales at leje deres såkaldte "Luksussommerhuse" :(
Meget meget meget dårligt rengjort og super klam pool som vi ikke kunne bruge :( Alle vinduer havde punterede ruder og var utætte pga. manglede tætningslister der var væk. Pooldøren og fordøren kunne ikke lukkes eller låses, så man skulle sætte en pind på dørene udvendigt og kravle ind af et vindue, for at få dørene lukket :((
Vi var der i Febuar og det kostede os en formue i elvarme, bare for at prøve at holde varmen i stuen og for prøve at varme poolen op igen. Der var to store vinduer der var tæpet lidt til fordi lukkebeslag var klækkede og de stod vid åben da vi ankom til huset og havde gjort det i en uge samt at de sprang op i løbet af aftenen/natten. Der var i poolrummet også var et kæmpe utæt terrasseparti med dobl. dør, så det var pænt svært at få noget varme i den pool. Vi havde børnene med der brokkede sig godt og grundigt over at man ikke kunne gå i den kolde pool.
Luksus... I dont think so... Dont do it !!..
Buchtrupen found this review useful
Har været afsted 3 gange i deres sommerhuse. Sidste gang gik det så galt. Jeg fik en regning for et gulvtæppe der var blevet skiftet i et værelse. Det kunne de IKKE dokumentere med billeder.
Så husk at tjekke om der er noget galt når du kommer ind i disse huse!!!
Det er træls med en overraskelse bagefter.
Vi har lejet huse via HH-udlejning 3 gange og har været tilfredse alle gange. På trods af at vi 2 gange har oplevet at rengøringen ikke var helt god, men måske har vi haft for store forventninger. Vi har i 2 af husene sat en lille time af til at gøre rent inden vi flyttede helt ind, men så fik vi det også lige så rent som vi ønskede det. Desværre savner vi at de er bedre til at tjekke om tingene virker, udskifte defekte og ødelagte ting, men vi vender trofast tilbage.
3. Da vi lejede hus i Stauning. Var huset fint, ok, der manglede lidt rengøring og TV. virkede ikke, men efter kontakt med udlejningskontoret. Gik der mindre end 1 time, så blev tv, udskiftet, og rengøringne besigtiget.
Det blev aftalt at vi ikek gjorde rent efter os, uden betaling. Ok, aftale.
Bublebadet var fyldt op, med dejlig varmt vand. Super service, hvis ikke lige det var fordi det var gl.vand fra de tidligere gæster. Vi havde betalt for pooltjek, men åbenbart omfattede det ikke boblebadet.
HUset var stort og lå godt. Så alt i alt 3 stjerner.
Vi har igennem de sidste 10 år lejet huse og har aldrig været utilfredse med husene, har der været noget er fejlen hurtig blevet rettet.
Vi har aldrig fået ekstra regning ved fraflytning, så vi forstår ikke helt kritikken. Vi har prøvet mindst 15 forskellige huse.
MVH Birgit Nygaard
OK sommerhuse og udmærket service, når der har været noget galt.
Nogle af dem er lidt slidte, men det hører nok med til livet som udlejningssommerhus på de kanter.
Har samme negative opfattelse af HH Udlejning.
Vi havde lejet et hus i uge 7 og havde glædet os til at hygge os en hel uge. Men opholdet startede dårligt da vi modtag et møg beskidt hus efter en tyskerfamilie (De er nok også blevet opkrævet slutrengørring uden HH har gjort det rent). Men vi kunne så starte med at sætte opvaskeren over som var fyldt op med service fyldt med ris og markrel rester.
Derudover var der klistret gulv over det hele. beskidt brændeovn og beskidt service i skabene osv osv...
Vi ringer til HH og foreklarer stille og roligt at det ligner en svinesti. Det notere kontordamen bare. Efterfølgende finder vi flere fejl såsom defekte lamelgardine, brændemærker i borde, klamt urengjort toilet osv. Ender med at ringe til dem 4 gange, hvorefter de sender en servicemedarbejder ud til huset. Ham der kommer har meget svært ved at tale og forstå dansk og det man brokker sig over fatter han ikke. feks det klistrede gulv skyldes bare rillerne i fliserne.. Han ville ikke sætte en røgalarm op, selvom den der normalt sad der manglede.. Men det krævede vi da vi ville bruge brændeovnen. Så det gjorde han så og det tog ham da også 45 min for den kompliserede opgave.
Da vi skulle hjem gjorde vi rent OVER det hele.. selv de værelser vi slet ikke havde været i eller brugt.
En uge efter kommer der sandelig en regning på slutrengøring, selvom det var afleveret i meget meget bedre stand end modtaget. Der var også gjort ting rent som vi slet ikke havde brugt, men rengjorte det, fordi vi ikke gad efterregning.
Trods adskillige klager til HH og tilbud om at de kan se de billeder vi har taget af den svinesti vi modtag, har de afvist alt uden at ville se noget som helt.
Min konklussion er klar.. Lejer ALDRIG hos dem mere.. Og fraråder alle der vil på ferie at leje hos HH.
Arbejder i forsvaret så min kontaktflade her i DK er meget stor og alle har fået mit budskab om HH og deres forretningsgang.
William Benton, Ulla Bidstrup and Kira Lykke Johansen found this review useful
Vi lejede i uge 17 et sommerhus via HH-udlejning. Da vi ankom til huset blev vi noget overraskede over rengøringen. Der var edderkoppespind i stort set alle kroge, vinduer, ja selv i brusekabinerne og generelt virkede der meget nusset. Vi antog at huset nok havde stået tomt noget tid, da det jo var udenfor sæson og valgte selv at tage hånd om problemet. Men flere problemer opstod hurtigt. Huset var beregnet til 10 personer, men havde kun stole og spiseplads til 8. Køkkenservicen var særdeles mangelfuld. Bl.a. var der kun 3 drikkeglas og 4 æggebægre. Ovenpå køkkenskabet stod en skål med gammel katte/hundemad. Fryseren stod åben og tændt og vandet nærmest løb ud på gulvet. Barnesengen var defekt. Sandkassen måtte vi grave frem af ukrudt og skidt. Spabadet var absolut ikke rengjort. Endvidere var der over spaen påklistret et ark, der beskrev hvorledes spaen virkede. Bl.a. stod der, at spaen kun behøvede at blive fyldt op én gang om ugen, da den selv filtrerede vandet. Den viste sig dog øjeblikkeligt at være utæt og vandet var løbet ud indenfor en times tid. Vi kontaktede HH-udlejning, der virkede lettere irritable over at skulle sende en servicemand ud. Vi blev iøvrigt gjort opmærksomme på, at vi skulle se bort fra arket med brugsvejledning til spaen. Vi brokkede os over vandforbruget, der hurtigt ville stige, så længe spaen var utæt. Næste dag fik vi besøg af en servicemand, der ikke mestrede at udbedre problemet. Han nåede dog at afmontere brugsvejledningen mens vi var ude af poolrummet. Vi havde ikke bestilt slutrengøring, men ved af erfaring fra tidligere ophold, at der kræves en hvis standard. Så vi gjorde grundig rent i hele huset .... HELE HUSET!! Da vi kom hjem og skulle sende nøglen retur, skrev vi et brev med fejl og mangler, samt klage over vandforbruget. En spa kræver jo en del vand, når den skal fyldes så ofte pga utæthed. Faktisk regnede vi med at få en del af depositumet tilbage, men HH-udlejning kvitterede med en efterregning. Rengøring af hele huset :( Vi ringede og brokkede os, men blev bare mødt af en uhøflig kontorassistent, der intet kunne gøre. Total dårlig service. Huset var 100% rent da vi forlod det, men de stoler 100% på deres servicemedarbejdere! Skuffende!
David, William Benton, Ulla Bidstrup, Renè Abrahamsen and Jan Jørgensen found this review useful
Trods grundig slutrengøring fra vores side har HH Udlejning opkrævet 937,50 kr for rengøring efter vores weekend-ophold i et af deres udlejningssommerhuse. Vi er vidende om, at der gik knap en uge, inden deres folk kom til huset. Desuden opkrævede de 300 kr. for en falsk påstand om beskadigelse af et TV-bord. Det tilbageholdte beløb svarer på påfaldende vis til vores indbetalte depositum efter fradrag af forbrug af el og vand.
Trods vores angivelse af den præcise placering var de iøvrigt ikke i stand til at finde en glemt pose med et par sølvørestickers og et sølvvedhæng, men en glemt sut og sutteflaske kunne de godt finde.
Spabad og brændeovnspjæld virkede ikke, hvilket vi gjorde skriftligt opmærksom på ifm. indsendelse af forbrugsoplysninger.
HH Udlejning har ikke reageret på vores skriftlige klage over det uretmæssigt tilbageholdte beløb på 1237,50 kr.
Vi kan derfor tilslutte os de øvrige advarsler mod at leje hus gennem HH Udlejning. At firmaet ikke er medlem af Feriehusudlejernes Brancheforening med de dertil knyttede klagemuligheder underbygger kun vores negative oplevelse af deres forretningsmoral.
David, Kira Lykke Johansen, William Benton and Jan Jørgensen found this review useful
Vi havde lejet et pool-hus i september 2009. Vi havde ikke bestilt slutrengøring, men det kunne vi lige så godt have gjort!! Støvsugeren gik i stykker, og vi ringede til HH-udlejning og de kom med en anden. Vi fik støvsuget færdig, og alligevel trak HH-udlejning beløbet for slutrengøring!!
Desuden var huset i meget dårlig stand. Der var råd i udhænget, møgbeskidt i skuffer og skabe, vi fik alle ødelagt badetøj pga. for meget klor i vandet, og jeg kunne blive ved!!!
David, Kira Lykke Johansen and Ulla Bidstrup found this review useful
Vælger I at leje et hus ved HH udlejning, så kan i lige så godt, betale for slut rengøring.
Vi var en familie der i uge 8 lejede et hus, og måtte have fat i deres nødtelefon inden for den første time ved ankomst, barnesengen virkede ikke, dårlig rengøring, men deres service medarbejder kunne kun sige at det var ikke deres bord. For huset ejes af nogle ældre mennesker som selv stod for rengøringen.
Mange af de ting vi skulle bruge skulle rengøres først inden brug, og da vi skulle fraflytte ville vi ikke efterlade huset i den stand som vi overtog det i, så der blev gjort ekstra rent over alt, ja selv gammelt nikotin fra der måler som skulle aflæses blev rengjort og fjernet.
Men mod forventning modtog vi en ekstra regning på rengøring af huset, bilag kan ses under foto.
Så lejer du et hus, så sørg for at de er med i Feriehusudlejernes Brancheforening for selv dokumentation med foto hjælper ikke.
Anne-Mette Krogh, William Benton, David, Kira Lykke Johansen, Ulla Bidstrup, Anders H and Jakob Aaskov Nielsen found this review useful