[REPLY]
Halla, service og oppføging fra Hi-Fi Klubben er i en egen klasse.
Etter å ha kødda til egen bestilling på nettet, var det kun en telefon samtale som skulle til. Jeg hadde klikket på feil produkt og farge i forhold til det jeg ønsket å kjøpe. 2 dager seinere kom varene på posten, og 3 dager seinere ringer en søt Hi-Fi stemme å lurer på om alt har gått bra :)
Det er mange år siden jeg kjøpte mitt første produkt hos HiFi Klubben, en CD spiller fra Denon, DCD-615. De senere år har jeg kjøpt alle min hifi produkter i HiFi Klubben. De kan HiFi, og jeg stoler på råd jeg får dra dem. Og selfølgelig fører de det beste av komponenter som er å oppdrive på markedet. Vil spesielt anbefale Denon, men det er en smakssak, samtlige produkter er det beste du får på markedet. En annen positiv ting er medlemsfordelene, der du får utvidet garanti (5år) på de fleste hifi produkt, samt prisfordeler. Prismessig er HiFi Klubben helt på linje med markedet, i mange tilfeller det billigste alternativet. Og du får så uendelig mye mer for pengene!! Min Denon DCD-615 er Still Alive And Kicking!!
Pakken fremdeles ikkje mottatt, ble bestilt for 1 veke siden.
Nå har jeg ikke fått pakken min fra Hifiklubben enda pga helg, men å handle fra Hifiklubben var akkurat slik jeg forventer at en netthandel skal være. Ryddig, effektivt, og meget informativt fra deres side.
Og når handelen skjer etter forventningene, kan jeg ikke gjøre annet en å gi dem full score. (Vel og merke at varene kommer frem helskinnet da :)
Har ingenting å utsette, og har ingen problemer med å anbefale Hifiklubben:)
Jeg er kjempe fornøyd med alt jeg har handlet hos Hi-Fi klubben. Nylig fikk jeg fra Hi-Fi Klubben Argon bakhøytalere til hjemmekino anlegget mitt. Meget bra produkt med rask levering!
Fikk raske svar på mine e-post, hyggelig og god service
Her kommer jeg til å handle igjen så snart jeg trenger noe.
Hei
Bestillte en enkel og standard platespiller.
Var ikke på lager og blir ikke sendt før 25.5.12
Får se om dette holder seg oppe.
Dag H
Hei,
På nettsidene, og i bestillingsprosessen står det når varer ikke er på lager. Du fikk også mail 20 min etter bestilling at varen ikke kom før 25/05. At den da ikke har kommet enda er ikke så rart. Jeg synes i denne saken at informasjonsstrømmen har vært god fra vår side. Det er selvsagt leit at ikke varen var på lager, men enkelte ganger hender det at vi blir helt sluttsolgt for basisvarer.
Hi-Fi klubben Kundeservice.
Topp karakter, men transporten er litt treg på større kolli (palle). Det blir også litt ventetid da ikke alt er på lager til enhver tid. Det er kjedelig å sette sammen en pakke for så å se at et av produktene ikke er på lager.
En full uke transporttid til Trondheim er litt mye. Varselet fra kjørekontoret til Bring for avtale om utevering av pallen kommer per brev. Der går det tapt enda en dag eller to dersom man ikke selv følger med på sporingen og vet hvor man skal ringe for å avtale utkjøring.
På normalt store pakker er transporttiden ok.
bestilt cw høytaler,gjerne mer tilbud...mediaspillere.....
Billigere kabler. ellers thumb up
Fikk hjelp til å løse et problem jeg ikke klarte å fikse selv. (Airfoi for windows). Er veldig fornøyd med tidligere produkter kjøpt av Hifiklubben, og de nye MM-1 laptop høytalerne er svært bra.
Veldig behjelpelig med å besvare min henvendelse i nettbutikken.
Gratulerer med dgen!
Først var ikke varene tilgjengelig for henting i Bergen, Jeg bestilte derfor via. nett og ønsket hjemlevering fordi jeg er svaksynt og kan således ikke kjøre bil.
Pakken ble likevel konsekvent levert på postkontoret for avhening, hvor jeg nå må spørre andre om å hente pakken for meg.
Et tips til dere: jeg ringte først kundeservice for å høre om størrelse på hyllene jeg skulle ha, og fikk forsovidt de svar jeg trengte, men da jeg spurte hvor mange som var på lager, så fikk jeg til svar at det var 3 artikler igjen av den ene typen jeg skulle ha (jeg skulle ha 2), og at jeg ikke måtte stresse for å levere bestillingen, da dere ikke solgte særlig mye av denne hyllen. Jeg ble veldig betenkt da på om han mente at dette var en spesielle vare, eller om den rett og slett ikke var noe god. Jeg valgte å stole på konseptet deres, og at dere ikke selger utstyr som ikke holder mål og bestilte likevel, men det var nære ved at dere tapte salget med slike tilbakemeldinger.
ps. da ingen av bestillingsbekreftelsene deres inneholder bekreftelse på om jeg har valgt levering på døren, så må jeg ta et forbehold på at jeg har klikket feil, men er rimelig trygg på at ejg klikket for hjem på døren.
Hei,
I denne saken var jeg bare ærlig, disse hyllene har vi hatt i vårt sortiment i mange år. Vi selger hyllene ofte, men de går ikke som varmt hvetebrød. Så da får jeg bare beklage at jeg gjorde deg usikker. Jeg kan også bekrefte at du valgte hjem på dør. Jeg sitter nå og venter på en tilbakemelding fra Bring om hvorfor de ikke leverte, da deres kundeservice bekreftet at denne sendingen skulle bli levert på dør.
Hi-Fi klubben Nettbutikk
KJEMPE BRA SERVICE FRA EIVIND JENSSEN I BODØ.
VELDIG BEHJELPELIG OG PROFF.
GLEDER MEG TIL NESTE GANG DET BLIR HANDEL HOS HI-FI KLUBBEN OG ANBEFALER DERE TIL ALLE MINE VENNER.
Kjøpte et veggfeste fra B&W til min Zeppliner, dette ble raskt levert vi posten. Enkelt å montere på vegg, men deksel som følger med til å sette over skruene passer dårlig og henger og slenger... Hadde forventet bedre kvalitet av B&W...
Bedre brukeveiledning på produktet kunne være ønskelig
Hei,
Kom gjerne med et eksempel, slik at vi kan rette det opp. Vi jobber kontinuerlig med hjemmesidene for at de skal være up to date. Evt hvis det er noe du lurer på kan du sende en mail til online@hifiklubben.no
mvh
Hi-Fi klubben Kundeservice.
Hifi Klubben er uten tvil den beste butikken for HiFi i Norden.
De selger ikke noe annet enn HifFi/TV, vet hva de snakker om, og prøver ikke å få deg til å bruke mer penger enn du egentlig vil.
Anbefales på de varmeste!
I alt, brukervennlig sted, alt gitt bra, raskt fra bestilling til sending, samt mottak. Kjøpte demovare som var i god stand.
Eg anbefaler å handle på nett butikken, når det er langt til nærmeste butikk. Go åversikt på sporing av pakken og greit opp legg me sms varsel ved utlevering.
Vurderingen min er at det tok så lang tid for dere å levere pakken på posten at den ikke har kommet frem enda. Dette bør dere klare å gjøre kjappere og jeg kan vel kun gi en stjerne for slikt?
Hei,
Ordren ble som du sa lagt inn på mandag morgen. Dette var en tilbudsordre som ble sendt fra en butikk, som dessverre ikke rakk å behandle ordren samme dag. Tirsdag var det 1. Mai, og så kom posten på torsdagen for å hente varen. Så den ble "sendt" på torsdagen. Vi prøver alltid å behandle alle ordrer så raskt som mulig, men med tilbudsordrer så kan det ta litt lengre tid enn en vanlig ordre fra vårt hovedlager. Vi beklager at du måtte vente, men nå vet du hvertfall hvorfor. Så er du hjertlig velkommen tilbake.
Hi-Fi klubben Nettbutikk.
har handlet myyye på hifi klubben .varene kommer fort .og det er aldri noe tull eller rot .Veldig bra.
Etter siste handel med hifi klubbens kunde kort , bestemt meg for å aldri handle hos dem i gjenn. har handla for over 36000kr siste åra .
skal gjøre alt for å betale ut siste kjøpet og så slette kunde forholdet med denne butikken.
Hei,
Det er synd du er av den oppfattning. Vi føler vi har prøvd å hjelpe deg hele veien så godt vi kan. Om det skulle være noe er det selvsagt bare å ta kontakt.
Hi-Fi klubben Kundeservice.
Meget fornøyd med bestilling på netsida.
Sendte mail om spørsmål og fikk kjapt svar og svaret var bra og enkelt besvart.
Er også veldig fornøyd med service og hjelpen i butikken i stavanger.
Veldig fornøyd. Kundeservice svarte med en gang og hadde varen på døren etter bare noen dager. Anbefales!
Oversiktlig og grei bestillingsside. Rask tilbakemelding på forsendelse..
Bestilte en Denon AVR-1912 på nett, hentet den dagen etter i butikken, Marcus Tranesgt.
Er, som før, fornøyd med Hifi-klubben.
Bestilte tv på nettbutikken, og fikk all informasjon om leveransen øyeblikkelig. Fantastisk. Super service hos kundebehandler også. En seriøs bedrift som har alt på stell! anbefales på det sterkeste.
Det var enklere og absolutt en hyggeligere opplevelse å handle av dem på nett. Skulle en gang tidligere kjøpe et surround anlegg til min nye Pioneer tv i deres butikk. Det var en trist opplevelse, ble behandlet som jeg var ute etter en reiseradio.
Jeg velger å tro ar det var ekspeditøren og ikke butikken som dreit seg ut.
Litt tregt at det tar Bring 2 uker å frakte høytallere fra Oslo til Kviteseid (3 timer fra oslo).......=(
Edit: Fikk svar fra klubben at grunnen er at de kjører her bare hver torsdag. Kunne dere varsle kjøperen om dette når han skal velge frakt på nettsiden?
Hei,
jeg ringte for sikkerhetsskyld til Bring for å undersøke denne. Og det er jo ganske kjedelig situasjon at Bring bare leverer hver Torsdag i ditt område. Men nå er det avtalt levering, og jeg håper du blir fornøyd når du mottar varene. Ta gjerne kontakt på online@hifiklubben.no om du har noen spørsmål.
Hi-Fi klubben nettbutikk
Jeg syntes dere var bra og leverte varen kjapt, lydkvaliteten på kabelen var som en hver annen aux jack-kabel.. jeg syntes siden den var liksom 250 kroner dyrere enn clas olson sin kabel var det rart at det nesten ikke var noen forskjell..
Hei,
Kabelen du har kjøpt er ikke veldig forskjellig fra en billigkabel sånn helt uten videre. Men byggekvaliteten er nok noen hakk bedre, og forhåpentligvis vil denne kabelen levere mye lengre enn hva en billigkabel klarer.
Hi-Fi klubben Nettbutikk
Har mottatt beskjed om vurdering FØR vare er mottatt. Derfor ikke mulig å si noe om dette ennå. Anbefaler at de venter med dette til de er sikkre på at varen er levert
Hei,
Vi beklager dette. Det er slik at denne mailen automatisk går ut X-antall dager etter bestilling. Vi skal sjekke opp dette. Takk for tilbakemeldingen.
Hi-Fi klubben Kundeservice.
Kjøpte en demoutgave av NAD viso 2.
Den ankom i en forfatning som ikke på noen måte sto i forhold til prisen.
Fikk ny fjernkontroll og volumhjul etter e-postkorrespondanse med klubben.
Sitter igjen med en brukt spiller som ser velbrukt ut, men alt i alt er verd demoprisen.
Meget bra produkter på Hifi klubben. Bare kvalitet fra begynnelse til slutt.
Hei,
Jeg kjøpte Sonos annlegg (bundle) , men fikk kun et element. Det var ikke intuitivt på nettsiden. Jeg fikk imidlertid Sonos Bridge (som manglet ) i Grensen butikken og hvor service var utmerket.
I tillegg kjøpte jeg anlegget på kreditt og prosessen hvor jeg skal bekrefte/betale basert på mail dere sender hvor jeg skal opplyse om masse detaljer om meg, så er det utydelig at når man har allerede forhåndssøkt på kreditt, kun trenger å sende tilbake fødsels- og personnr.
Ellers er jeg veldig fornøyd :-)
Hei,
Vi skal ta det til oss, det i forhold til nettsidene og Sonos Bundle, men jeg håper det gikk greit til slutt med hjelp fra Kundeservice og Grensen butikken. Prosessen med avbetaling er ikke helt optimal, det er vi fullt klar over, derfor jobber vi med en ny løsning som vi håper å presentere om ikke alt for lenge.
Hi-Fi klubben Nettbutikk
Ja det er klar at man skal følge med på NÅR FM båndet stilner og kanskje er NAD radioen jeg nå kjøpte "brukt opp" til da. MEN det går an å sette ett "NB at FM båndet opphører i 2017", inn i annonsene når det gjelder FM radioene. Fra 2017 er det jo DAB som gjelder!
SÅ anbefales det på nettbutikken å kjøpe en kabel til bruk mellom radio og forsterker. Greit nok, men med mitt opplegg så kan jeg ikke bruke en kabel med tre koblinger. Min gamle NAD forsterker må ha de gamle koblingene med en på pluss og en på minus, det samme som den nye NAD radioen må ha. SÅ da har jeg fått en radio jeg kan høre på til 2017 med mine gamle kabler. Slikt sett har jeg nå ekstra kabler liggende for interesserte. Argon 5005, 3,5 mm jack - rca cable på 1,5 meter. Gidder ikke ta alt arbeidet med å returnere sakene til HI FI klubben.
Hei,
Vi beklager at vi ikke opplyste om dette med FM nettet, dette skal vi se om vi ikke får gjort noe med. Ellers kan jeg ikke helt skjønne hva du mener med denne kabelen. Det er en vanlig signalkabel med +/- som ligger anbefalt under Radioen. Men hvis du vil kan vi sende deg en returlapp, slik at du kan få returnert kabelen? Da tar du i så fall kontakt på online@hifiklubben.no Så ordner vi denne saken.
PS! Det er vel ingen garanti at det er DAB som gjelder fra 2017. Internettradio er langt bedre, og på godt vei inn på markedet.
Hei !
Fikk levert 2 små kolli på døra, men kunne vært samla til samme tidspunkt.
Veldig bra produkt
Enkel å sette opp og relativ enkel å bruke
Har ikke satt meg inn i alt men har et bra først inntrykk
Jeg hadde noen gamle (gidder ikke sjekke model navn) BW gulvhøyalere og noen gamle BW stativ høyttalere som jeg bruker som foran og bak.
Men så stor høyttalere er denne forsterkeren kanskje litt liten men jeg har personlig ikke bruk for mer guffe.
det tok 3 dager før jeg fikk pakken jeg bestillte og det er utmerket god lyd , er kjempe fornøyd! :)
Oversiktlige websider. Rask å få pakken i posten fra bestilling. Trakk også bort momsen da jeg bor på Svalbard. Det er det langtfra alle nettbutikker som kan.